Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Esittelyssä Suvituuli Lundmark

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Suvituuli Lundmark.

Partisaanin toimitus sai eilen tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Toivotammekin lukijoillemme jo ennakolta mitä mainiointa joulua – poliittiseen kantaan katsomatta. Kannustamme myös vastamielenosoittajia sankoin joukoin kaduille itsenäisyyspäivänä, sillä sauma on otollinen marxististen urotekojen valokuvadokumentoinnin kannalta.

Suvituuli Lundmark

Avatkaamme joulukalenterin ensimmäinen luukku. Tänään esittelyssä on 1991 syntynyt Suvituuli Lundmark, joka jakaa sosiaalisessa mediassa aktiivisesti äärivasemmistolaisen väkivaltaa lietsovan Varisverkoston propagandaa. Voit lukea lisää järjestön luonteesta esimerkiksi uutisestamme ”Varisverkosto suree Kenoshassa ammuttua juutalaispedofiilia”.

Vasemmisto-opiskelijat ry:n varapuheenjohtajana toimiva Suvituuli Lundmark opiskelee varhaiskasvatusta Raumalla ja asuu samassa kaupungissa Tuomolantiellä. Helsinkiläislähtöinen Lundmark on omien sanojensa mukaan päässyt hiljattain TYY:n hallitukseen.

Politiikkaa kaksilla korteilla

Rauman vasemmiston kunnallisvaaliehdokkaana Lundmark ajaa julisteessaan kliseisen populistiseen sävyyn ”toimivaa joukkoliikennettä ja laadukkaiden terveyspalveluiden pysymistä”.

Vapaa-ajallaan, kenties työaikanakin, Lundmark harrastaa ahkeraa somettamista msboob3rry-nimimerkillä. Sirkusmaisten ja pääsääntöisesti hävittyjen väittelyiden lisäksi Lundmarkin somekäyttäytymisestä selviää paljonkin sellaista, mitä hänen vaalikampanjastaan ei käy ilmi: Hän jakaa Instagramissa ja Twitterissä aktiivisesti äärivasemmistolaisen väkivaltaa lietsovan Varisverkoston propagandaa.

Antifasistit tutuksi

Antifasismi on helppoa ja mukavaa amerikkalaisen Twitterin takaamassa turvallisessa tilassa, mutta jopa antifasistit näyttävät itse ymmärtävän, että valkoisen työväen asuttamassa kaupungissa suomalaisviha ja antifasismi nauttivat olematonta suosiota. Täten he joutuvat oikeassa maailmassa peittelemään todellista agendaansa.

Onko sinulla päivänvaloa kestämätöntä tietoa kunnallisvaaliehdokkaista? Jätä vinkki Partisaanille.

Varhaiskasvatus ja kunnallispolitiikka eivät kuulu psyykkisesti epävakaalle äärivasemmistolle!

Äärivasemmisto Helsinki Kommunismi Kotimaa Marxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rauma Suvi Lundmark Suvituuli Lundmark Varisverkosto Vasemmisto Vasemmisto-opiskelijat Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Menetetty

    Vastaa

    Mitähän tuollekkin on tapahtunut lapsena? Siitäkin olisi voinut kasvaa normaali onnellinen perheenäiti. Mutta kohtalo lienee puuttunut peliin.

    • Amfetamiini Antifa

      Vastaa

      Vasemmistoloisethan ovat tunnettuja runsaasta huumausaineiden käytöstään, niillähän saa aivot ajettua karille nopeastikin. Vähän kuten eräs ylen-annon amfetamiinitoimittaja sekä narkkaritohtori-kaverinsa.

      • Anonyymi

        Vastaa

        Kyllä. Huumeet näyttelevät erittäin suurta roolia anarkisti antifa roskaväen keskuudessa.

  • Aappa

    Vastaa

    Otan osaa kaikkien niiden lasten puolesta, jotka joutuvat kyseisen leikkitädin vaikutuspiiriin.

  • Tony Halme

    Vastaa

    Jes, ja sitten maalitusta. Ootte te surkeeta, mutta sitäkin hurmehenkisempää sakkia.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Kukahan maalittaa ketäkin? Antifa saa vastapainoksi sitä, minkä on itse aloittanut.
      Huvittavaa kun anarkistit ja muut antifahörhöt puhuu jotain maalittamisesta. Kannattaisiko katsoa peiliin?

    • Toni

      Vastaa

      Mistä tämä joulukalenteri sai alkunsa? Ainiin, varisten ilmoituksesta tehdä oma joulukalenteri kansallismielisistä.

      • Juona

        Vastaa

        Olemma jo uottaneet tätä.

        Kiitos sivuston loatijoille.

        T: Vasemmiston maalittamat

        Ps. Voikos tätä sivustoa tukea jotenni, miten?

  • juha.

    Vastaa

    No, niin. Tulipahan tämäkin nähtyä. enempää en sitten tahdo tietääkään. Ihmiset tyhmistyvät kautta Suomen niemen unohtamalla aktiivisesti wanhat tavat, joita ilman heitäkään ei olisi. Vain kova elämä tai hyvä kotikasvatus oikoo ihmisen oikealle tielle. Välinpitämättömyys omista lapsistaan jättää kaiken sattuman varaan kuin onnenpyörän pyöräytys.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Toivottavasti tuo nuori nainen tulee vielä joskus järkiinsä ja lopettaa tuollaisen typerän toiminnan.
    Ehkä hän ajan kanssa huomaa, että antifa koostuu lähinnä elämäntapaluusereista, jotka eivät kykene älypuhelinaktivismia kummempaan.

  • Raivo Roti

    Vastaa

    Voi teitä pojannassikoita. Naisihmisen maalittaminen ja satuilu oli sitten teistä hyvä idea? Huomaa miten kyvyttömiä ja heikoilla olette… Mites, onko teillä kuvaajalta käuttöoikeus tuohon valokuvaan? Pitäskö alkaa kyselemään tekijänoikeuksista 😀 Poliisinhan te tällä säälittävällä yrityksellänne muutenkin saatte peräänne. Aikuiset ihmiset, yrittäisitte edes.

    • Nimetön

      Vastaa

      kys pedofiili

    • 1885

      Vastaa

      Oletitko nyt sukupuolen? Mitä eroa on naisen ja miehen maalittamisessa? Suomi on sukupuolten välistä tasa-arvoa ajava yhteiskunta. Argumenttisi haiskahtaa vanhoilliselle sovinismille ja lisäksi ikärasismille.

    • Yksiselitteinen

      Vastaa

      Kirjoitat vähän sekavia. Ensin puhut pojannassikoista ja sitten aikuisista ihmisistä. Sitten kirjoitat kyvyttömyydestä sen perään ḱyselit oliko kykyä pyytää kuvaan käyttöoikeutta. Vaikka kaikki tietävät että esim. facebookkiin tai Instagramiin laitetut kuvat eivät ole enää henkilöiden omistuksessa. Ja vielä tuo että kirjoitat kuten tämä idea olisi tämän sivuston, vaikka tekstin alussa sanottiin että varisverkosto oli se joka tämän keksi.

      Jospa Raivo Roti kirjoittaisit sanomasi uudelleen niin että siinä olisi sekä jatkumo ja että se olisi yksiselitteinen. Äläkä käytä tuota kulunutta ”kyselytaktiikkaa”. Jos olet jotain mieltä niin laita se suoraan tuohon tai väitä jotain. Tämä Vasemmisto ”viis miks” on jo niin läpinäkyvä että se paljastaa heikklahjaisuuden.

    • Mikael

      Vastaa

      Komppaan 100%

    • Nationalisti

      Vastaa

      Mikäs kommunistiänkyrä se tänne tuli ulisemaan?
      Et ilmeisesti ymmärtänyt lukemaasi?
      Tämä on ainoastaan vastaisku variksien tekemälle maalittamiselle.
      Antifa on jo pitkään paljastanut hyvinkin yksityiskohtaisia tietoja kansallismielisistä sekä heidän perheenjäsenistään, eikö se ole sinulle minkäänlainen ongelma?
      Etkö sinä lue heidän toimintaa ”maalittamiseksi”?

    • rellinen

      Vastaa

      Hyvä äärivasemmistolaisten kansanvihollisten on mökeltää kun tukena ja turvana on äärivasemmistolainen miliisi.

  • zorro

    Vastaa

    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • N.N.

    Vastaa

    ”Hän jakaa Instagramissa ja Twitterissä aktiivisesti äärivasemmistolaisen väkivaltaa lietsovan Varisverkoston propagandaa.”

    Tukahdutetuista haluista tulee normaaleja, pahoinpitely-ajatus muuttuu normaaliksi, ihmismieli on häiriintynyt.
    Ei lähelläkään lapsia ja nuoria, kyllä tuollaiset asiat on vaikea pitää salaisuutena ja vielä vaikeampi yrittää olla vaikuttamatta muihin, antamatta kutsu esim. johonkin kokoukseen.
    Ei jatkoon, ylös ja ulos!

  • N.N.

    Vastaa

    Moni on kaakku kaunis päältä,
    Kovin kuorelta siliä,
    Vaan on sirkkoja sisässä,
    Akanoita alla kuoren.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi