Tapahtumajärjestäjät eivät irtisanoudu pedofiili Jari Sillanpäästä – uhkailivat kyselijää poliisilla!

Mikäli jokainen kulttuurialan toimija yksinkertaisesti kieltäytyisi tarjoamasta kiinteistöjään Sillanpään käyttöön, olisi tämän ura jo ohi.

Rappiokulttuuri

Oikealla Polartuotannon Marko Nuutinen, joka uhkaili pedofiliavastaista kansalaista poliisilla.

Pedofiili- ja huumerikoksista tuomittu homoikoni Jari Sillanpää jatkaa keikkailua oikeuden päätöksistä huolimatta. Suomessa on suuri joukko viihdealan promoottoreita ja rahoittajia sekä kulttuuritaloja, joiden mielestä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole erityisen painava rikos.

Homolaulaja viettää tänä vuonna ”25-vuotistaiteilijajuhlaansa”. Moni uskoi Sillanpään uran katkeavan pedofiilikohuun, mutta musiikkiteollisuuden pohjaton ahneus on pitänyt artistin pinnalla.

Sillanpää on ollut oikeudessa kahdesta lapsiin kohdistuneesta kylmäverisestä rikoksesta. Poliisi muun muassa löysi hänen puhelimestaan lapsipornovideon, jossa homomies raiskaa pientä poikaa. Lue lisää Sillanpään kylmäverisistä lapsiin kohdistuneista rikoksista artikkelistamme ”Pedofiili ja homoikoni Jari Sillanpää valmistautuu syyskiertueelle – yhteistyökumppanit saatava vastuuseen”.

Keikkajärjestäjät puolustelevat pedofiilin rahoittamista

Partisaanin avustaja otti yhteyttä Meri-Oulun kesäteatteriin, Lappajärven kesäteatteriin ja Lappeenrannan kesäteatteriin, jotka lukeutuvat Sillanpään tämän syksyn kiertuekohteisiin. Lisäksi kyselyitä lähetettiin kiertueen yhteistyökumppaneille, kuten SOK:lle, Ticketmasterille sekä Lappeenrannan ja Lappajärven kaupungeille.

Toimituksen avustaja halusi vastauksen siihen, voivatko keikkajärjestäjät ja yhteistyökumppanit jatkaa Sillanpään rahoittamista, mikäli järjestäjiä tiedotetaan homolaulajan pedofiilirikoksista. Kummallista kyllä, yhtäkään tahoa ei vaikuttanut haittaavan pedofiilin rahoittaminen.

Valtaosa Sillanpään tukijoista ei vastannut sähköposteihin lainkaan, mikä on ymmärrettävää maineenhallinnan kannalta. Kukapa tahtoisi julkisesti myöntää pitävänsä rahaa tärkeämpänä kuin pienten lasten seksuaalista koskemattomuutta? Jopa sosiopaatit – joita kaikki Sillanpään tukijat ovat – osaavat pitää kulisseja yllä.

Kokoomusvaikuttaja: Sillanpää sallittu, kansallismieliset konsertit ei

Partisaanin avustaja sai lopulta vastaukset Meri-Oulun kesäteatterilta sekä Lappeenrannan kesäteatterin tuotannosta ja lipunmyynnistä vastaavalta Polartuotannolta. Voit lukea viestit alkuperäisessä muodossaan klikkaamalla alle upotettuja kuvia.

Oulussa sähköpostiin vastasi Teatteri Rion toimitusjohtaja Jorma Yypänaho, joka on toiminut myös 2000-luvun alussa kaupunginvaltuuston kokoomuslaisena puheenjohtajana. 2004 hän joutui jättämään paikkansa, kun häntä vastaan nostettiin syyte törkeästä kavalluksesta. Yypänahon mukaan kesäteatteri ei voi ”alkaa yhteiskunnan tuomariksi”, minkä vuoksi pedofiilin rahoittaminen jatkuu suunnitelmien mukaisesti.

Joku voisi todeta, ettei kokoomuslaisilta voi odottaakaan muuta kuin sokeaa rahanpalvontaa. Yypänaholla vaikuttaa kuitenkin olevan myös muita arvoja kuin tuloksen takominen, sillä hän lopetti viestittelyn välittömästi, kun Partisaanin avustaja kysyi, voidaanko kesäteatterissa järjestää myös kansallismielisiä konsertteja. Isänmaallisia ei kesäteatterin lavalle kaivata.

Toimitusjohtaja uhkaa poliisilla

Polartuotannon toimitusjohtaja Marko Nuutinen valitsi huomattavasti aggressiivisemman strategian kuin kollegansa Yypänaho. Nuutinen päätyi uhkailemaan Partisaanin avustajaa.

Aluksi Nuutinen yritti kiistää kokonaan osallisuutensa valehtelemalla, että kysyjä ”haukkuu aivan väärää tuotantoyhtiötä”. Kun kysyjä liitti seuraavaan viestiinsä kesäteatterin sivuilta todisteet siitä, että Polartuotanto vastaa kuin vastaakin tuotannosta ja myynnistä, Nuutisen kommunikaation sävy muuttui vihamieliseksi.

Nuutinen käytti samaa silmänkääntötemppua, jota useat muutkin Sillanpäälle tilat tarjonneet yritykset ovat jo hyödyntäneet: Hän väitti, ettei teatterin toiminnalla ja Sillanpään henkilökohtaisella keikkamyynnillä ole mitään tekemistä keskenään. Toisin sanoen vastuu sysätään kokonaan Sillanpään oman taustayhtiön niskoille. ”Välitän seuraavaksi viestinne viranomaisille,” Nuutinen jyrähti lopuksi.

Teatterit hyötyvät taloudellisesti siitä, että ne tarjoavat pedofiili-Sillanpäälle esiintymistilat. Mikäli jokainen kulttuurialan toimija yksinkertaisesti kieltäytyisi tarjoamasta kiinteistöjään Sillanpään käyttöön, olisi tämän ura jo ohi, eikä Partisaanin tarvitsisi ainoana suomalaisena mediana ylläpitää Sillanpää-vastaista kampanjaa.

Homolobby Homoseksuaalisuus Jari Sillanpää Jorma Yypänaho Kokoomus Kotimaa Kulttuurimarxismi Lappeenrannan kesäteatteri Lappeenranta LGBT Marko Nuutinen Meri-Oulun kesäteatteri Oulu Pedofilia Polartuotanto Raha Rappiokulttuuri Rikos Seksuaalirikokset Teatteri Rio Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Uskomatonta ja sikamaista.
  Ja puhutaan lasten hyvinvoinnista!
  Miten tuollaisista päästäis.
  Rahaa ratkaisee ja moraali lentää ikkunasta!

 • p.grandell

  Vastaa

  täytyy muistaa että meillä on oikeuden tuomareita,poliisi päällystöä myös pedareita, eli pitävät yhtä. uskomatonta perseilyä. Jos tälläinen pedari olisi joskus koskenut lapsiini, olisin kyllä itse ”hoitanut” jutun, ei tänäpäivänä saa oikeutta viranomaisilta. näin pask##si on suomesta tullut. eli nimensä arvoinen, tom of finland.hävettää ja vit##aa, eniten käy lapsia sääliksi kun joutuvat moiseen. yhteiskunta on ihan ”rikki”.

 • He-tero

  Vastaa

  Homo-pedaria kannattavat tahot kokevat jotain itsehyväilyä toimiessaan homped hommien edistäjänä.
  Sairasta porukkaa.

 • Herkkuperse

  Vastaa

  https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/5095665/Keskusrikospoliisin+paljastama+poikien+hyvaksikayttovyyhti+eteni+vihdoin+oikeuteen++miehia+epaillaan+lasten+huumaamisesta+ja+raiskausten+videokuvaamisesta.
  Ulkomailta tuotetussa ja sieltä jaetussa materiaalissa on hyvin raakaa väkivaltaa, hyvin pieniä lapsia ja jopa lapsen tappamista.
  Tapaus on ns. Kristalli case. Ja kuka sitä kristallia veteli. Jari.
  Kaikkea ei ole kerrottu mitä sieltä Jarin läppäriltä oikein löytyi.
  Kuka suojelee ja ketä?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Itsekin otin yhteyttä erääseen konserttipaikkaan, ei minkäänlaista vastausta. Siitä voi päätellä jotain yrityksen arvoista.

  ”Yypänahon mukaan kesäteatteri ei voi alkaa yhteiskunnan tuomariksi”.
  Ei tarvitse alkaa yhteiskunnan tuomariksi, Sillanpää on jo tuomioita saanut, normaalissa tapauksessa Sillanpään esiintyminen olisi estetty.

  Sitten tapaus Nuutinen…
  Säälittävää toimintaa Nuutiselta, ensin pyrkii kiistämään koko homman ja sitten uhkailee viranomaisilla, noloa. Onko niin, että pedofilia ei haittaa mitenkään Nuutista?
  Jos näin on, niin kyseessä on erittäin vastenmielinen hahmo.

  Jokainen taho, joka ottaa Sillanpään esiintymään, on todella kuvottava.
  Vielä kuvottavimpia ovat he, jotka ostavat lipun Sillanpään konserttiin ja sitä kautta rahoittaa tuon saastan toimintaa!
  Mitä pitäisi tapahtua, että Sillanpään ura loppuisi kokonaan?
  Kuinka sairaita rikoksia Sillanpään fanit ja konserttipaikat ovat valmiita hyväksymään?

 • Läppäjärvi

  Vastaa

  ”…Ticketmasterille sekä Lappeenrannan ja Lappajärven kaupungeille.”

  Mistäs lähtien Lappajärvestä on tullut kaupunki? Väki vähenee ja kunta näivettyy, ei lebensraumia Lappajärvi tarvitse. Kuntahan se on.

 • TT

  Vastaa

  Itse kommentoin Sillanpää-kampanjaan vasta-argumentteja ja toistan niitä vielä.
  ‑Valtion harjoittaman koronaterrorin myötä viihdeala ja sen toimijat ovat henkitoreissaan eikä nyt ole paras aika häiritä liiketoimintaa. Myös yleisö kaipaa kovasti viihdettä.
  – Tapahtumien järjestelyyn liittyy Sillanpään ohella iso joukko muita ihmisiä, joiden palkat pitää maksaa. On muusikoita, tanssijoita, teknistä henkilökuntaa. Lauluntekijät saavat korvauksia. Pitääkö näiden mennä kortistoon? On aivan sama, mikä pelle siellä laulaa, jos se vain vetää yleisöä.
  ‑Sillanpään esittämät laulut eivät ole mitään homolauluja ja iso osa on kaudelta, jolloin miehen homoudesta ei edes tiedetty. Aineisto ei ole rappiokulttuuria, vaan osa suomalaista iskelmä- ja viihde- ja tanssimusiikkiperinnettä, hyvin suomalainen ilmiö itsessään.

  Kaikki kunnia aktiiveille, mutta itse en usko ’cancel’-kulttuuriin, en edes törkeän Sillanpään tapauksessa.

  • Ei tilaa pedofiileille

   Vastaa

   TT, sinullako ei oikeasti ole ongelmaa sen suhteen, että henkilö, jolta esim. löytyi lastenraiskausvideo puhelimeltaan, esiintyy parrasvaloissa? Mieti nyt tarkemmin, jumalauta. 

   Viihdettä ja liiketoimintaa löytyy tervehenkisempien ihmistenkin tekemänä. Ja jos ei muuta työtä löydä kuin Sillanpään tiimistä, niin sitten ei löydä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ensinnäkin, tapahtuma-ala on tunnettu siitä, että sieltä löytyy hyvin paljon vihervasemmiston äänestäjiä, nauttikoot nyt äänestämänsä hallituksen päätöksistä. Ei tipu minkäänlaista sääliä.
   On aivan sama kuinka paljon ihmisiä liittyy tapahtumien järjestelyyn, jos esiintyjänä on Sillanpään kaltainen niljake, hänen rahoittamisensa ei ole ok!
   Jos Sillanpään julkinen esiintyminen on mielestäsi ok, niin mitä mieltä olet noin yleisesti pedofiliasta?

   • Ei tilaa pedofiileille

    Vastaa

    ”Ensinnäkin, tapahtuma-ala on tunnettu siitä, että sieltä löytyy hyvin paljon vihervasemmiston äänestäjiä, nauttikoot nyt äänestämänsä hallituksen päätöksistä.”

    Ihan totta. Kuvatunlaiset ihmisethän osoittavat syyttävän sormensa nyt rokottamattomiin. Näiden logiikalla rajoitusten jatkuminen on rokottamattomien vika. Miltei yhtä kieroutunutta ajatuksenjuoksua kuin näillä pedofiilin suosijilla ja hyväksyjillä.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   TT Tuomittu pedofiili saattaa ravata vaikkapa Thaimaassa raiskaamassa pieniä lapsia rahasta. Ihan noin yleisesti, en tarkoita ketään tiettyä tuomittua. Ellei kuvottava pedofiili saa rahaa, ei se ainakaan kerran kuussa raiskaa viatonta pikkulasta. Ellei sille luoda mielikuvaa, että raiskaaminen on jees, sille ei ehkä synny sellaista mielikuvaa. Pitäisi luoda sellainen ilmapiiri, että se käy yöllä pikapikaa kaupassa ja muutoin istuu himassaan verhot ikkunan edessä. Siihen voi jokainen vaikuttaa, vaikka lainsäätäjät pedofiliaa rakastavatkin.

   Esiintymään voi ottaa kansallismielisen artistin, jos sellaisia hyviä yleisömagneetteja on. Okei, kaikki on suvakkeja, mutta eivät vältsiin pedofiileja kuitenkaan.

  • N.N.

   Vastaa

   Jos tehdään läpileikkaus mielipiteitäsi se on siis niin, että rahan vuoksi, aikusten tilin takia ja esiintymishalusta, saa rauhassa hyväksikäyttää lapsia, ei siinä mitään väärää kun se kerta on kannattavaa.
   Pönkitetään näitä saamarin pedofiilit, se on tuottavaa buisnes; tässä mielipidesi pähkinänkuoressa.

   ”– Olen törmännyt sellaisiin ajatuksiin, että tekijä ajattelee antavansa lapselle seksuaalikasvatusta. Sitten on myös tekijöitä, jotka ajattelevat lapsien olevan seksuaalisia olentoja ja viettelevän aikuisia. ”

   ”– Viime aikoina on tullut vastaan sellaisia tapauksia, että on alettu katsoa pornoa ja ajauduttu aina vain rajummille sivuille ja lopulta lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. ”

   Apua on kuitenkin saatavilla, en tiedä voidaanko tuota vastenmielistä vanhusta autaa, mutta nuoret kannattaa hakeutua hoitoon.

 • Nimetön

  Vastaa

  Verratkaapa huviksenne Jari Sillanpään rikoshörhöilyjä Tomi Metsäkedon me too ‑maininkeihin ja mitä nämä ovat vaikuttaneet herrojen työnäkymiin.

  • RSHA

   Vastaa

   Tai verratkaa ns. Audi-miehen tapaukseen, jossa mies femakkojärjestöjen toimesta savustettiin pois työpaikastaan ”sovinistisen” vitsin takia.

 • Tomppa

  Vastaa

  Mitäpä muuta sielunsa mammonalle myyneiltä ihmisiltä voi odottaa?

 • turkulainen

  Vastaa

  Näköjään menossa keikkailemaan esim turussa konserttitaloon ja ymmärtääkseni kaupunki omistaa ainakin osittain kyseinen rakennuksen.
  Mites kaupunki tällaiseen suhtatutuu?
  Vois vähän kysellä.…… https://www.tfo.fi/fi/yhteystiedot

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi