Rauman kulttuuritoimenjohtaja valehtelee: ”Laki velvoittaa tukemaan Sillanpäätä!”

Oikeusoppineiden lausuntojen perusteella on selvää, että vuokranantajilla on täysi oikeus boikotoida Sillanpäätä.

Rappiokulttuuri

Risto Kupari.

Pedofiili- ja huumerikoksista tuomittu homoikoni Jari Sillanpää jatkaa keikkailua oikeuden päätöksistä huolimatta. Suomessa on suuri joukko viihdealan promoottoreita ja rahoittajia sekä kulttuuritaloja, joiden mielestä lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ei ole erityisen painava rikos.

Partisaani on viime päivinä soittanut useille tilojen vuokraajille, jotka ovat päättäneet tarjota kiinteistönsä pedofiiliartistin käyttöön. Vaadimme tietää, millä perusteella Suomessa kansallismieliset artistit suljetaan tilojen ulkopuolelle, kun taas homopedofiilit toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.

Sillanpää on ollut oikeudessa kahdesta lapsiin kohdistuneesta kylmäverisestä rikoksesta. Poliisi muun muassa löysi hänen puhelimestaan lapsipornovideon, jossa homomies raiskaa pientä poikaa.

Mahdollisesti videon inspiroimana Sillanpää kutsui kotiinsa myös aikuisen homoystävänsä sekä poikalapsen, minkä jälkeen aikuiset piikittivät huumeita. Seuraavaksi homomiehet harrastivat lapsen edessä seksiä, vaativat tätä kuvaamaan ja tarjosivat tällekin huumeita. Sillanpään lapsiuhri sairastuikin myöhemmin kuvottavan kokemuksen vuoksi masennukseen.

Valheita Sillanpään hyväksi

Rauman kulttuuritoimenjohtaja Risto Kupari antoi maanantaina Partisaanille haastattelun, jossa hän painotti, että Sillanpään keikka tullaan järjestämään. Kupari myös kertoi olevansa täysin tietoinen artistin kylmäverisistä pedofiilirikoksista.

Muiden vuokranantajien tavoin Kupari yritti sysätä vastuun pedofiilin tukemisesta toisten harteille. Vuokranantajat ovat yhteen ääneen väittäneet, että laki velvoittaa tarjoamaan tilat tasapuolisesti kaikkien käyttöön, sillä syrjintä on rikos. Kun kysyimme, pätisikö sama periaate, jos esimerkiksi Soldiers of Odin ry tahtoisi järjestää tiloissa vuosikokouksen, Kuparin äänensävy muuttui vaikeaksi.

Laki sallii boikotoinnin

Todellisuudessa perustuslain syrjintäkielto koskee ennen kaikkea ihmisten synnynnäisiä ominaisuuksia, kuten rotua ja sukupuolta – ei liiketoimintaa. Mikäli Kupari puhuisi totta, olisi yritysboikottien lietsominen kokonaan laitonta toimintaa. Tosiasiassa Finlaysonin ja Helsingin Sanomien kaltaiset suuryritykset ovat viime vuosina voineet täysin vapaasti lietsoa boikottikampanjoita esimerkiksi tavarataloyhtiö Kärkkäistä vastaan.

Yleisradio uutisoi 2017 Kärkkäiseen ja muun muassa Perussuomalaisiin kohdistuneista suomalaisista yritysboikoteista. Ylen haastattelemat Turun yliopiston oikeustieteen professori Juha Lavapuro sekä Helsingin yliopiston professori Tuomas Ojanen totesivat tuolloin, että yritystasolla tapahtuva asiakkaiden valikointi on sallittua – erityisesti, jos perusteena käytetään vastapuolen saamaa rikostuomiota.

Oikeusoppineiden lausuntojen ja viime vuosien boikottitapausten perusteella on selvää, että vuokranantajilla on täysi oikeus boikotoida Sillanpäätä. He eivät kuitenkaan tee näin vaan keksivät valheellisia tekosyitä Sillanpään hyväksi. Rikkaan pedofiilimuusikon likainen raha painaa vaakakupissa lasten turvallisuutta enemmän.

Valtamedia on ollut täysin vaiti Sillanpään kiertueesta. Sen sijaan Kärkkäisen ja Perussuomalaisten vastaiset boikotit saivat runsasta vetoapua niin Helsingin Sanomilta kuin Yleltä. Valtamedian ja Suomen kulttuuriteollisuuden viesti on selvä: Kansallismielisyys on paha ja pedofilia on hyvä. Vastuu Sillanpää-vastaisesta kampanjoinnista on siis meillä kansalaisaktivisteilla.

Lähde: Ohjelmistoyritys ei halua myydä perussuomalaisille – Milloin yritys saa kieltäytyä yhteistyöstä? (Yleisradio)

Homolobby Jari Sillanpää Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Risto Kupari

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Outoa

  Vastaa

  Olen nähnyt kansallismielisissä katutapahtumissa suvakkeja, jotka kiljuvat ”hävetkää”.Eivät ole halunneet jäädä täsmentämään mitä tarkalleen ottaen pitäisi hävetä.Mielestäni suvakeilla ei ole varaa huudella tämmöistä, mikäli lasten seksuaalinen itsemääräämisoikeus ei kiinnosta heitä tippaakaan, kuten näissä Pedari-Sillanpää artikkeleissa on tullut ilmi.Mitäs muut on mieltä?

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Ei pedofiili, eli suvakki häpeä ajatuksiaan, se on niistä ylpeä. Tuolta Kupariltakin voisi kysyä, pitääkö hän pakolaisista ja lapsista. 100% varmasti pitää.

 • Lars

  Vastaa

  Tämä tapaus Sillanpää on erinomainen konkreettinen esimerkki siitä, kuinka sairasta mädännäisyyden aikaa me elämme. Rutto nimeltä kulttuurimarxismi on levittänyt saastaiset lonkeronsa kaikkialle yhteiskunnassamme. Ei taida löytyä enään sellaista yhteiskunnallista instituutiota joka ei olisi marxismin saastuttama. Tätä mielisairasta ideologiaa vastaan olisi pitänyt ryhtyä taistelemaan jo aikoja sitten. Nyt tilanne on jo äärimmäisen vakava ja näyttää siltä, että vaaditaan äärimmäisen radikaaleja toimenpiteitä tämän vallitsevan tilanteen korjaamiseksi.

 • lolita

  Vastaa

  Tämä Risto Kupari (os. Ranne) työskenteli 90-luvulla Etelä-Pohjanmaalla Alahärmän yläasteella tuntiopettajana, ja aloitti suhteen 15-vuotiaan oppilaansa kanssa jonka tyttöbändin jonkinlaisena managerina myös huseerasi. Mies sai pitää työpaikkansa vaikka sekaantui alaikäiseen tyttöön ja alisteisessa asemassa olleeseen oppilaaseensa, eikä luonnottomaan asiain tilaan mitenkään puututtu koulun rehtorin, kunnan sivistystoimenjohtajan tai minkään muunkaan taholta vaikka suhde julkinen ja härskin peittelemätön olikin. Ehkä pidetyn, nuorehkon ja komean opettajan efebofilia sitten nähtiin hyväksyttävänä maan tapana tuohon aikaan maaseudulla. Me Riston nuoren rakkauden opiskelutoverit koimme tilanteen kuitenkin ahdistavana ja sairaana. 

  Jossain vaiheessa jo tytönkin ollessa aikuinen tämä lemmenpari muutti Satakuntaan ja ilmeisesti ovat naimisissa koska Risto on ottanut nuorikkonsa sukunimen. Mahtoiko sitten Pohjanmaan maa vähitellen polttaa jalkojen alla ja monipuolinen mies katsoi parhaaksi vaihtaa maisemaa ja nimeä. Sanoisin että jonkun siihen kykenevän pitäisi kaivella tämän herra Kuparin tunkiota, olen varma että löytyy paljon muutakin.

 • Petja

  Vastaa

  Ei ole lakia mikä velvoittaa hyväksymää pedot.Ei oikeuksia pedoille! Kansan pitää boikotoida tällaisia vuokranantajia jotka tukee pedofiilejä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi