Video Mikkelin pankkivastaisesta katutapahtumasta

Kansallisradikaalia toimintaa -kanavan ylläpitäjät toivovat, että toimintamalli inspiroi suomalaisia jalkautumaan kaduille, toimimaan näkyvästi sekä oppimaan toisiltaan.

Aktivismi

Kansallisradikaalia toimintaa -niminen Telegram-ryhmä julkaisi videon viikonloppuna.

Kuten uutisoimme aiemmin tänä viikonloppuna, suomalaiset kansallisradikaalit järjestivät hiljattain pankkivastaisen katutapahtuman Mikkelissä. Nyt tilaisuudesta on julkaistu myös video, jonka voit katsoa yllä.

Video ladattiin hiljattain Telegramiin ilmestyneeseen ryhmään nimeltä ”Kansallisradikaalia toimintaa”. Ryhmän ylläpitäjien mukaan kyseessä on järjestöistä riippumaton alusta, joka tarjoaa näkyvyyttä suomalaiselle kansallismieliselle toiminnalle.

Kuka tahansa kansallismielinen voi järjestää katutapahtuman tai muun tempauksen ja lähettää mediasisällön julkiseen Telegram-ryhmään. Ylläpitäjät toivovat, että toimintamalli inspiroi kansallisradikaaleja suomalaisia jalkautumaan kaduille, toimimaan näkyvästi sekä oppimaan toisiltaan.

Lue lisää:

Kansallisradikaaleilla pankkivastainen katutapahtuma Mikkelissä

AktivismiKansallisradikaalia toimintaaKotimaaMikkeliPankitPolitiikkaTalousYhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ansiokasta toimintaa. Pankit ja vakuutusyhtiöt ovat niitä, joilla on rahavalta. Sitä myötä niillä on myös poliittinen valta.

  Ronald Bernard taannoisilla videoillaan kertoi maailman taloutta ja siis maailmaa hallitsevan 8500 henkilön verkosto. Hän on todennäköisesti oikeassa.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi