Kansallisradikaaleilla pankkivastainen katutapahtuma Mikkelissä

Kansallisradikaalia toimintaa -nimisen Telegram-ryhmän ensimmäinen julkaisu koskee Mikkelissä hiljattain järjestettyä pankkivastaista tempausta.

Aktivismi

Telegramiin on ilmestynyt uusi ryhmä nimeltä Kansallisradikaalia toimintaa. Partisaani haastatteli ryhmän ylläpitäjiä. Heidän mukaansa kyseessä on järjestöistä riippumaton alusta, joka tarjoaa näkyvyyttä suomalaiselle kansallismieliselle toiminnalle.

Kuka tahansa kansallismielinen voi järjestää katutapahtuman tai muun tempauksen ja lähettää mediasisällön julkiseen Telegram-ryhmään. Ylläpitäjät toivovat, että toimintamalli inspiroi kansallisradikaaleja suomalaisia jalkautumaan kaduille, toimimaan näkyvästi sekä oppimaan toisiltaan.

Voit tutustua ryhmän julkaisuihin, vaikka sinulla ei olisikaan Telegram-sovellusta puhelimessasi tai tietokoneessasi.

Pankkeja vastaan Mikkelissä

Ryhmän ensimmäinen julkaisu koskee Mikkelissä hiljattain järjestettyä pankkivastaista tempausta. Kansallisradikaalit suomalaiset tahtoivat muistuttaa paikallisia tulevasta maailmantalouden lamasta, jonka laukaisijana kevään koronakriisi toimi.

Tapahtumaa koskevassa esitteessä todetaan:

”Koronan synnyttämä ketjureaktio on ajamassa maailmantalouden historialliseen lamaan. Nyt on aika valmistautua.

Vaikka hallituksen tulisi pelastaa suomalaiset yrittäjät ja rehelliset työntekijät, keskittyvätkin poliitikot ajamaan EU-byrokraattien, ulkomaisen halpatyövoiman sekä kansainvälisten pankkiirien etuja.

Samalla kun massatyöttömyys on tuhoamassa suomalaisperheiden tulevaisuuden, työmarkkinat suosivat aasialaista ja itäeurooppalaista työnhakijaa. Vaikka suomalainen yrittäjä tarvitsee tukea, otamme sen sijaan yhteistä EU-lainaa Italialle lahjoitettavaksi. Suomalaisten palveluita tuhotaan, jotta elintasopakolaisena saapuneelle somalille riittäisi Kela-rahaa.

Valmistaudu lamaan siis jo nyt! Älä passivoidu, jos menetät työsi. Urheile, opiskele ja verkostoidu paikallisten kansallismielisten kanssa. Yhdessä voimme päihittää kansanpetturit hallituksessa, EU:ssa ja pankeissa!”

Aktivismi Kansallisradikaalia toimintaa Kotimaa Mikkeli Politiikka Talous Telegram Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lars

  Vastaa

  Hienoa toimintaa. Tämä mädätetty maa todella tarvitsee teitä aktiivisia kansallismielisiä toimijoita vastavoimaksi omaa isänmaataan, sekä kansaansa halveksiville maanpettureille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi