Tärkeä tiedote: Partisaanilla uusi Twitter-tili – ota seurantaan!

Partisaanilla on uusi Twitter-tili. Vanha on jäänyt pois käytöstä tietoteknisten ongelmien vuoksi.

Uutiset

Partisaani vihreällä taustalla
Partisaanin tunnus.

Partisaanin uutiset tulevat jatkossa tälle uudelle tilille Twitterissä. Ota tili tästä haltuun ja jaa tietoa kanssatwitteröijillesi!

Kannustamme ihmisiä jakamaan Partisaanin uutisia sosiaalisessa mediassa ja muualla internetissä, kuten foorumeilla ja ryhmäkeskusteluissa. Tämä on helppo tapa auttaa mediamme lukijamäärien kasvua sekä levittää samalla kansallisradikaalia ajatusta ympäristöösi.

Sosiaalinen media Teknologia Twitter Uutiset

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Väinämöinen

  Vastaa

  Mun twitteritili jäädytettiin kun mä kirjoitin kristitylle abortin vastustajalle, jonka mukaan abortin kiektäminen on hyvä tapa nostaa syntyvyyttä, että mä ainakin toivon että mun mutsi olisi tehnyt abortin kun se odotti mua. Ja sitten mä laitoin jatko kysymyksenä, että miksi se haluaa tuottaa lisää ihmisiä juutalaisten orjuuteen.

  Sananvapaus-absolutismi twitteri-kontekstissa tarkoittaa sitä, että juutalaiset saa siellä valehdella vapaasti ja goyim saa nuolla juutalaisten persettä tai olla hiljaa. Twitterissä saa olla kriittinen mamuja kohtaan kunhan ei vain luokittele juutalaisia ja ruotsalaisia mamuiksi vaan valkoisiksi niin kuin amerikassa on tapana tehdä.

  Ehkä telegram voisi olla sananvapausnäkökulmasta sallivampi some-miljöö kuin twitteri?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  Partisaani vihreällä taustalla