Viktor Orbán naureskelee Euroopan parlamentin kaksinaismoralismille korruptiopidätysten jälkeen

Tapaus on erityisen kiusallinen vasemmistolle, sillä heidän epäillään ottaneen Qatarista vastaan rahaa, jotta Euroopassa tehtäisiin ääri-islamille myönteisempää politiikkaa.

Uutiset

Viktor Orbán.

Unkarin pääministeri Viktor Orbán naureskelee Twitter-tilillään Euroopan parlametin kaksinaismoralismille sen jälkeen, kun vasemmistopuolueiden edustajia pidätettiin korruptiosyytteiden vuoksi. Parlamentti on vuosien ajan piiskannut Unkaria käyttäen maan korruptiota yhtenä tekosyynä.

Todellinen syy piiskaamiselle ei kuitenkaan ole Unkarin mahdollinen korruptio-ongelma, vaan maan kansalliskonservatiivinen hallitus. Kuten tapaus osoittaa, ei EU ole mitenkään korruptiosta vapaa järjestelmä.

Orbán kommentoi pidätyksiä laittamalla tililleen meemin, jossa asialle naureskellaan. Päivitykseen oli merkattu Euroopan parlamentin virallinen tili.

Tapaus on erityisen kiusallinen vasemmistolle, sillä heidän epäillään ottaneen Qatarista vastaan rahaa, jotta Euroopassa tehtäisiin ääri-islamille myönteisempää politiikkaa. Qatar tunnetaan maana, jossa esimerkiksi naisten ja homojen ”oikeudet” eivät ole aivan samalla tasolla kuin kulttuurimarxistisessa lännessä.

Euroopan unioni Korruptio Politiikka Sosiaalinen media Twitter Ulkomaat Unkari Uutiset Vasemmisto Viktor Orbán

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Euroopan Unioni on korruption tyyssija. Yllättyikö joku parlamentin korruptiosta?

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Suomi kuuluisi EU-oikeuden rikostutkintaan kansalaisten ihmisoikeuksien viemisestä ja rahajen varastamisesta !

  Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardivarkaus.” ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapaapata.”

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan. Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  YEL-rahastojen varkaus ( He 99 – 1042022 vp ) lakipaketista se löytyy; nykyiset yrittäjät maksavat suoraan eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet. Tämä johtuu miljardirahastojen varastamisesta !

  Suomi on täysi VIRKAMAFIA; jota EU suojelee, koska Suomi MAKSAA kaiken mitä pyydetään.

  Mutta kokonaisuutena tämä on MAANPETOS !

  Nämä tiedot annettu EU-kansaneduistajalle Porissa 20 – 30 todistajan läsnäolessa !

  Odotan EU-parlamentilta toimenpiteitä Suomen kansalaisten ihmisoikeuksien palauttamiseksi . ( PL 118 § 3 momentti on purettava ).

 • jjt

  Vastaa

  korruptio ja lahjonta,eli lobbaus on eu,ssa on vakio ei poikkeus.jo alkuaikoina lobbausta aluksi piiloteltiin,kun se paljastui,sanottiin sen olevan ihan normaalia.mätä instituutio.

 • Toni

  Vastaa

  Jos flunssa ei vie, niin Suomen seuraava presidentti on homo-Pekka. Pekka sanoi eilen että Unkarin ja Turkin ratifioinnin viivyttely eivät vaikuta Suomen NATO-jäsenyyteen mitenkään. NATO:lla, Ukrainalla ja EU:lla on samat arvot kuin Suomellakin. Toisaalta Suomi ei koskaan lopeta PKK:n tai ISIS-terroristien hyysäämistä. Kurdit eli Syyrian mustalaiset nauttivat Suomessa mahtavan etuoikeutettua asemaa. Heitä ylemmäksi ei uhrihierarkiassa tässä maassa ihan helpolla pääse. Toki al-Holin terroristileirin rikolliset ovat myös kovaa valuuttaa Suomessa: näiden haaliminen tänne perheineen, sukuineen ja naapureineen Kelan eläteiksi on tulonsiirtoihin perustuvan EU-Suomen prioriteetti ja elinehto. ”Säästetään” sähköä, suljetaan terveyskeskukset ja sairaalat — mitä tahansa, kunhan vain miljardeja riittää muukalaisille.

  Kun vaihtoehtoina ovat vaakakupin toisella puolella ulkomaalaisten pääsyn evääminen Suomeen sekä maasta epäkelvon ulkomaalaisen aineksen poistaminen miljardien kulujen leikkaamiseksi ja toisella puolella sähkön hinnan viisinkertaistaminen sekä sähkökatkokset, niin suomalainen häviää EU-Suomessa aina; joka kerta.

 • Ilmari

  Vastaa

  Idästä levinnyt korruptio ( maasuttaminen) on Suomessakin arkipäivää. On hyvä että siihen puututaan Eu ssa

  • Snif

   Vastaa

   Kyllä.
   Mutta eu on itsessään korruption tyysija, siksi tuota syövästä pitää erota heti.
   Eu ei ole Suomelle tehnyt mitään hyvää sinä aikana kun siinä ollaan ryvetty.
   Jos väität että eu on hyväksi Suomelle, et ole markka aikana ollut edes olemassa.

 • vanha ruuna

  Vastaa

  Jotain uutta ja ihmeellistä. Mepeillä on kuulemma syytesuoja, jos ei ”pala pukilta”. Siis tää kreikkalaiskaunotar (yksi näistä varapressoista, joita on yhteensä 14) oli kärynnyt nää rahat pykälässä ja matkalaukussa. Oli varmaan ainoa koko parlamentissa, joka on ottanut fyffee vastaan kaikkien näiden vuosien aikana?- Aarniokin oli ja varmaan on edelleen ainoa rosvo poliisien joukossa?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi