PolPo vainonnut kansallismielisiä jo vuosia – yllättyy nyt aktivistien radikalisoitumisesta?

Supo syyttää valtavirtaisten väestötilastojen lukijoita siitä, että he ovat potentiaalisia terroristeja.

Pääkirjoitukset

Poliittinen poliisi (PolPo) on pakolaiskriisin 2015 jälkeen hyökännyt kansallismielisiä toimijoita vastaan järjestelmällisesti lakkauttamalla yhdistyksiä, mustamaalaamalla kansalaisia perättömien rikostutkintojen avulla sekä häiriköimällä mielenosoituksia. Nyt Suojelupoliisi esittää kuitenkin yllättynyttä siitä, että kansallismielisellä kentällä tapahtuu radikalisaatiota.

Räikeimpiä esimerkkejä PolPon hyökkäyksistä kansallismielisiä vastaan ovat viime vuosina olleet Teemu Torssosen ja Tero Ala-Tuuhosen valheellinen leimaaminen murhamiehiksi sekä kansallissosialistisen järjestötoiminnan määrittely kielletyksi perusteella ”toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”. Viime syyskuussa Poliisihallitus ilmoitti myös alkaneensa suunnitella Kansallismielisten liittouman sekä Soldiers of Odinin toiminnan kieltämistä.

PolPo on toisin sanoen päättänyt estää kansallismielisten järjestäytymisen, ellei järjestäytyminen tapahdu esimerkiksi EU-myönteisen ja etnonationalismia vastustavan valeoppositiojohtaja Jussi Halla-ahon alaisuudessa.

Tekaistuja ”rikoksia”

Aitoa oppositiota edustavien kansallismielisten järjestöt kielletään ja yksityishenkilöiden maine voidaan pilata hetkessä käynnistämällä näitä vastaan heppoinen rikostutkinta esimerkiksi henkirikos- tai terrorisminimikkeillä. Vaikka rikosnimikkeet kaatuisivatkin lopulta oikeudessa, on PolPo jo siinä vaiheessa saavuttanut tavoitteensa mustamaalata kansallismielinen aktivisti.

Vaikka totuus viime syksyn oikeusmurhista on jo tullut julki, ollaan uutta vastaavaa tapausta ilmeisesti valmistelemassa nyt Pohjois-Suomessa.

On päivän selvää, etteivät kansallismieliset lopeta toimintaansa, vaikka heitä vastaan hyökättäisiinkin. Mitä rajummin PolPo ja Suomen hallitus iskevät kansallismielisiä vastaan, sitä useammat kansallismieliset alkavat – täysin oikeutetusti! – vihata viranomaisia, tuomioistuimia ja koko nykyistä järjestelmää. Poliisi ja hallitus ovat radikalisoineet kansallismielisen liikkeen omalla toiminnallaan.

Väestönvaihdon toteaminenkin terrorismia

Aihe on ajankohtainen, sillä Suojelupoliisi julkaisi siihen liittyen tänään vuosikertomuksensa. Käytännössä koko valtamedia on keskittynyt vuosikertomuksen ”äärioikeisto”-osuuteen, vaikka muslimimaahantunkeutujat muodostavatkin Supon mukaan edelleen Suomen suurimman terrorismiuhan.

Vuosikirjassa Supo myös väittää, että väestönvaihdon käsite on ”terrorismia ruokkiva salaliittoteoria”. Kyse ei kuitenkaan ole teoriasta vaan tilastollisesta tosiasiasta, jota valtamediakin usein juhlii kirjoittaessaan, kuinka Euroopan kansat yksi toisensa jälkeen tulevat maahanmuuton vuoksi jäämään vähemmistöiksi omissa kotimaissaan. Lue aiheesta artikkelimme: ”Väestönvaihto: Salaliittoteoriaa vai todellisuutta?

Supo siis syyttää valtavirtaisten väestötilastojen lukijoita siitä, että he ovat potentiaalisia terroristeja. Samalla Poliisihallitus ja Keskusrikospoliisi tekevät kaikkensa estääkseen kansallismielisten laillisen järjestötoiminnan. Onko ihmekään, jos Suomi radikalisoituu?

Lähde: Supon vuosikirja 2020

Aktivismi Jussi Halla-aho Kansallismielisten liittouma Keskusrikospoliisi Kotimaa Maahanmuutto Pääkirjoitukset Perussuomalaiset Pohjoismainen Vastarintaliike Poliisi Poliisihallitus Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rotu Soldiers of Odin Suojelupoliisi Teemu Torssonen Tero Ala-Tuuhonen Terrorismi Väestönvaihto Yhdistyslaki Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • rellinen

  Vastaa

  Eiköhän se supoloisten ja muidenkin polpoloisten tukema mokutus, mamutus, väestönvaihto, länsimaalaisten yhteiskuntien hävitystyö, kehitysmaalaistaminen tai millä nimellä sitä kutsutaankaan ole juurikin sitä terroria.
  Terroria, jonka kohteena on suomen kansa ja valtio, sekä kaikki ne arvot joidenka ansiosta punakaartin vaallankaappausyritys saatiin torjuttua 1918, ryssä torjuttua 1939–40 ja puna-armeija torjuttua 1944.
  100 vuotinen myyräntyö kantaa hedelmää, myyrät ja soluttautujat tulevat ”kaapista”, punainen rutto näyttää mahtinsa, ”turvallisuutta” varjeleva viranomaiskoneisto näyttää todellisen luonteensa ja länsimaiden johtajat näyttävät menettäneen järkensä kun tuhoagenda lähestyy kliimaksiaan.

 • juha.

  Vastaa

  SUPO on aivan ise äärimmäisen poliittinen toimija, joka ”seuraa” ISIS:tä ainoastaan somessa ”peukuttamalla” sitä. SUPO epäonnistui Turun islamistisen terrori-iskun elokuussa 2018 estämisessä totaalisesti tavalla, joka kuvaa sen täydellistä kyvyttömyyttä hoitaa sille ensisijaista tehtäväänsä. Mutta kummakos tuo kun koko pulju on täynnä änkyrä demareita, joille haittamaahanmuutto on pyhä asia. Niin pyhä, ettei suomalaisten – paarialluokkaan kun kuuluvat ‑terveydellä ja hengellä ole mitään väliä!
  Keskittyminen kaikkein olemattomimpaan ”uhkaan” eli kansallismielisiin kuvastaa vain tuon kantasuomalaisten sortolaitoksen olevan täynnä kieroutuneita ja vieläpä täysin vailla todellista ammattitaitoa torjua Suomea ulkoa uhkaavilta kaikilta moderneilta vaaroilta niin kyberhyökkäyksiltä kuin perinteisiltäkään. Mutta ihmekkös tuo kun kun koko puljun prioritreetiit ovat suoraan ”aivoista”! Siis sieltä millä istuvat!!!
  On enemmän kuin todennäköistä, että Katajan potkijat olivat matuja tai itsensä ”juhlakalun” oman hämärän elämänsä ”hedelmiä”. ”Äärioikeistolaiset” syyllistettiin pelkästään poliittisin perustein ja pääsyllä syynäämään täysin lainkuuliaisten kansallismielisten ”osoitekirjoja”. Tämä puliveiraus kuvastaa irvokkaalla tavalla Suomen äärimmäistä (oikeasti) läpi yhbteiskunnan rehottavaa korruptiota elib ”oikeusvaltioperiaatetta” jab ”eurooppalaisia arvoja”!!!

 • Finnish Freedom Fighter

  Vastaa

  Poliisi soitti minulle tänään. Joku oli tehnyt rikosilmoituksen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tuo ”väestönvaihto” , oli juurikin sana jota mm. kuulemma olin joskus käyttänyt jollain kadonneella videolla. 

  Toivottivat sentään hyvää kevättä! 🙂 Ehkä pitää kahvit keittää näin naisihmisenä, jos vaikka lässahtääkin näytön puutteeseen jo kalkkiviivoilla. Ans kattoo.

 • Poliisin Poika

  Vastaa

  Poliisi on yleensä se ammattiryhmä mihin nämä hyödylliset idiootit pesiytyvät.

 • Aleksi

  Vastaa

  Ennemmin tahi hyöhemmin alkaa juu, viha nostaa päätään, ja kaikki tulee kaatumaan polpon itsensä niskaan. Joillekin voit vittuilla jonkun aikaa mutta et kaikille kaiken aikaa.

 • Minä luin

  Vastaa

  Minä kun luin noita juttuja niin minusta koko termi ”äärioikeisto” kohdistui islamilaisiin. Ymmärsin että sieltä löytyy se todellinen terrorin uhka sekä ne maan alla toimivat solut sekä sadistiset kirjoitukset yhdessä vallankaappausvalmistelujen kanssa.

  Tämän jälkeen tulevat suomen oikeisto ja vasemmisto. Ja niistä supo ei osannut päättä kumpi olisi vaarallisempi. Mutta minusta vasemmisto rikkoo huomattavasti enemmän julkista- ja yksityistä omaisuutta kuin oikeisto. Vasemmisto myös on haitallisempi Suomelle koska sen jäsenet rasittavat yhteiskuntamme veronmaksajia erilaisten tukien muodossa sekäerilaisina rikosoikeudellisilla prosesseilla.

  Voi tietysti olla että sain väärän käsityksen sillä vuosikirjan teksi ei olut yksiselitteistä ja sen lisäksi väriä toivat eri toimittajien mielipiteet asiaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Varokaa menemästä vapaamuurarien ansoihin.

  Erinomainen dokumentti joka valaisee miten pirullisella tavalla maailmaa epävakautta vien toimien taustalta paljastuu aina sama taho. 

  https://m.youtube.com/watch?v=_XMmnpU8zck&feature=youtu.be

 • Nationalisti

  Vastaa

  PolPo ensin keksii rikosnimikkeitä, joiden verukkeella voidaan aloittaa tutkinta ja kun mitään todisteita ei löydykään, rikosnimikkeistä ja syytteistä luovutaan vähin äänin, mutta saadaanpahan ”äärioikeisto” kohujen saattelemana median otsikoihin ja PolPo saa hyvän syyn tutkia kansallismielisten tekemisiä ja yhteyksiä tarkemmin.

  Jos väestönvaihto on vain ”salaliittoteoriaa”, niin SuPo on hyvä ja esittää tähän kumoavat todisteet, nyt ne uupuu kokonaan. Ne ei tee sitä siksi, että heidän yllätyksekseen se onkin tekemätön paikka, sillä tilastot kertovat jotain aivan muuta niin Suomesta kuin muualta Euroopasta.
  Esimerkiksi Suomessa suomalaisia syntyy vähemmän kuin kuolee ja väestönkasvu johtuu käytännössä suurimmilta osin maahanmuutosta.

  Esimerkkinä voi käyttää myös vaikkapa Saksaa, vastoin kaikkia odotuksia Saksan väkiluku ei laskenutkaan, vaan se vain kasvoi viime vuosikymmenellä, ollen nyt ennätykselliset noin 83 miljoonaa, väkilukua kasvatti Euroopan ulkopuolinen maahanmuutto ja maahanmuuttajanaisten korkeampi hedelmällisyysluku.
  Esimerkkejä on lukuisia, mutta niistä tilastoista ei haluta puhua, on vain helpompi kuitata kaikki ”äärioikeiston salaliittoteoriana” esittämättä kuitenkaan minkäänlaisia vasta-argumentteja.
  SuPon lausunto on selkeästi tehty sen mukaiseksi, että se varmasti miellyttää sisäministeri Ohisaloa.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Olen jo pitkään toivonut jotain pientä, joka kohdistuisi päättäjiin..perheineen, samoin poliisin ylijohtoon…perheineen. Supoa ei pidä poliisiksi edes kutsuman, sillä sinne työntekijät valitaan puolueen jäsenkirjalla.
  Ulkomaalaisten kovistelu aiheuttaa vastareaktioita ja tarpeettomia sympatiapisteitä.

  Likvidoidaan oikeat syylliset

 • Tomppa

  Vastaa

  Polpossa ei ole ilmeisesti katsottu Yuri Bezmenovin videota. Videollahan entinen KGB upseeri paljastaa, että yliopistojen professorit ja muut korkeat viranomaiset olettavat saavansa palkinnon valtionvastaisesta toiminnastaan, mutta joutuvat todellisuudessa ensimmäisinä likvidoitavaksi, koska tietävät liikaa. 

  https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI

  Eipä tule ikävä Taposta ja kumppaneita. Tervemenoa vain saunan taakse.

 • sotatila

  Vastaa

  Me ei olla tosiasiassa vielä saavutettu mitään torjuntavoittoa taistelussa mielivaltaista koronahallintoa vastaan. Lauantain mielenosoituksella voitimme vähän lisäaikaa, mutta samaan aikaan koronahallinto kiristi taas hirttosolmukkaa kaulamme ympärillä.

  Meidän on onnistuttava luomaan niin kova paine eduskuntaa ja hallitusta vastaan että he taipuvat meidän vaatimukseen avata yhteiskunta ja sallia normaali elinkeinonvapaus ja antaa yritysten toimia ilman koronarajoituksia.

  Jos tässä onnistutaan saavutamme huomattavan torjuntavoiton.

  Meillä ei ole aikaa odottaa seuraaviin eduskuntavaaleihin koska tilanne on päällä. Yhteiskunta ja koko kansantalous taantuu nyt nopeasti. Koronahallinnon toimien seurauksena yritykset on ajettu tuhoon ja työpaikat katoavat. 

  Nyt ei riitä että voitamme aikalisiä. On kerta kaikkiaan kaadettava mielivaltainen koronahallinto.

  Muussa tapauksessa edessä on kärjistyvä yhteiskunnallinen konflikti joka varmasti laittaa liikkeelle sellaiset voimat ja tapahtumaketjut joita on vaikea pysäyttää kun ne kerran lähtevät liikkeelle.

  Seinää vasten, nurkkaan ajettu eläin kuten myös ihminen on vaarallinen.

  Meidän täytyy taistella aktiivisesti vapautemme puolesta ettei vihollinen saa niskalenkkiä meistä.

  Kaikesta aktiivisuudesta huolimatta ei ole mitään vielä voitettu. Marin on ulkoisten voimien ohjauksessa ja hänet on ohjeistettu painamaan Suomen kansa maahan.

  Me taistelemme mutta tilanne voi kärjistyä niin pahaksi että joudumme käyttämään jopa äärimmäisiä keinoja yhteisessä selviytymistaistelussa.

  Toivotaan parasta varaudutaan pahimpaan.

  Global Reset on kiertoilmaisu siirtymälle(pakotetulle) vihreään teknotyranniaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Meidän täytyy myös estää opetushallitusta/opetusministeriötä levittämästä propagandaa, aivopesua kouluissa korona ja ilmastotyranniasta.

  Koska muuten lapset kasvavat siihen että kuvittelevat tällaisen psykoottisen koronatyrannian olevan normaalia. 

  Miten saamme YLEn meidän kontrolliin? Onko se edes mahdollista?

  Infosota on voitettava. Mutta miten kun esim MVlehden kimppuun hyökättiin kaikella voimalla kun Ilja Janitskin johti sitä. Vaikka siis operoidaan ulkomailta käsin se ei takaa että sana pysyy vapaana ja tieto leviää vapaasti. Sananvapaustaistelijat on ajettu todella ahtaalle Suomessa.

  Kaikki merkit viittaavat siihen että tästä tilanteesta ei selvitä ilman kovia yhteenottoja, konfliktia globalistityranniaa vastaan.

  Uskaltakaa ajatella, valmistautua siihen että joudutaan käyttämään kovia keinoja vapautuaksemme globalistityrannien kuristus otteesta.

 • sotatila

  Vastaa

  Maanantaina 29.3 klo 12 protestoidaan hallituksen koronarajoituksia vastaan kiertämällä autoilla eduskuntarakennuksen ja valtioneuvoston korttelin ympäri niin kauan kuin osallistujat jaksavat ja polttoainetta riittää.

  LOPPU KORONATYRANNIALLE!

 • Syyllinen kunnes toisin todistetaan

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus henkilöistä joita poliisi vainoaa tyhjästä. Itsekin kuulun siihen ryhmään. Olin poliisien mielestä oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja se teki minusta heidän silmissään rikollisen sellaiseen rikokseen, jota en voisi koskaan hyväksyä keneltäkään. Poliisi on mediassa mustamaalannut minut jonka takia olen saanut vihapostia laidasta laitaan. Sentään läheisimmät ihmiset eivät usko edes poliisien valheita. En ole tähän mennessä hehkuttanut kovin paljon olevani kansallismielinen, mutta silti jonkin takia poliisi epäilee minua. Toivottavasti totuus voittaa etten joudu vuosiksi syyttömänä vankilaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi