Julkisen Sanan Neuvosto: Media toimi oikein leimatessaan Tero Ala-Tuuhosen murhan yrittäjäksi

JSN:n johtaja Eero Hyvönen ilmoitti Ala-Tuuhoselle, ettei tämän kantelua oteta edes käsittelyyn.

Pääkirjoitukset

päivitetty

Kansallismielinen aktivisti Tero Ala-Tuuhonen ja Perussuomalaisiin kuuluva Pekka Kataja.

Kuten lukijamme tietävät, Suomen valtamedia leimasi viime syksynä valheellisesti Kansallismielisten liittouman silloisen puheenjohtajan Tero Ala-Tuuhosen syylliseksi alkoholisti ja petosmies Pekka Katajan ”murhan yritykseen”. PolPo (poliittinen poliisi) ruokki lehdistön valheellisia syytöksiä pitämällä Ala-Tuuhosta kohtuuttoman kauan tutkintavankeudessa, vaikka tätä vastaan ei esitettykään ensimmäistäkään todistetta.

Ala-Tuuhonen leimattiin mediassa etukäteen murhamieheksi, koska menettely palveli globalistien poliittisia tavoitteita. Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat (HS) kertoi viime syyskuussa julkaisevansa Tero Ala-Tuuhosen ”nimen jo rikosepäilyn aikaan, sillä hän on julkisuudessa profiloitunut äärioikeistolainen vaikuttaja”.

Sittemmin PolPo ja syyttäjä joutuivat toteamaan, etteivät Ala-Tuuhonen ja toinen murhamieheksi leimattu kansallismielinen vaikuttaja, Teemu Torssonen, sittenkään osallistuneet Katajan pahoinpitelyyn. Valheilta putosi lopulta pohja.

Poliisi vakoili kansallismielisten viestintää salaisten pakkokeinojen avulla

Perimmiltään hankkeessa oli kyse korruptoituneen poliisin vakoiluoperaatiosta Suomen kansallismielisiä ryhmiä vastaan. Poliisi käytti vakavan rikosnimikkeen suomia laajoja pakkokeinomenetelmiä hyväkseen vakoillakseen esimerkiksi Kansallismielisten liittouman ja Perussuomalaisten kansallismielisen siiven aktiivien puhelinliikennettä, sosiaalisia verkostoja, Internet-hakuja sekä sähköposteja. Lue lisää aiheesta artikkelistamme ”Pekka Katajan valheet kaatuvat – Teemu Torssoselle ei syytettä murhanyrityksestä!”.

Tovereitaan kohtaan lojaalit kansallismieliset alkoivat jo viime syksynä kerätä mediasta ja Internetistä kirjoituksia, joissa Ala-Tuuhonen ja Torssonen oltiin perusteettomasti leimattu syyllisiksi ”murhan yritykseen”. Materiaalia keräämällä kansallismieliset pyrkivät saamaan kunnianloukkauksiin syyllistyneet mediat ja muut poliittiset viholliset vahingonkorvausvastuuseen. Näin valtamedialla on tulevaisuudessa mahdollisesti korkeampi kynnys aloittaa valehtelukampanjoita isänmaallisia ihmisiä vastaan.

Valtamedia ei aio kuitenkaan myöntää tappiotaan taistelematta. Partisaani pääsi tutustumaan Ala-Tuuhosen ja valtamedian lobbausjärjestö Julkisen Sanan Neuvoston (JSN) viestittelyyn, joka osoittaa, että JSN piti kansallismielisiin liittyvää valehtelukampanjaa täysin oikeutettuna. Sinänsä tämä ei yllätä lukijoitamme, jotka tietävät jo entuudestaan, että JSN ja suomalainen lehdistö ovat kulttuurimarxistien ja globalistien propagandatoimistoja.

JSN: Ala-Tuuhosen kantelua ei oteta edes käsittelyyn!

Kuten arvata saattoi, Ala-Tuuhonen teki valtamedian luokattomasta kirjoittelusta kantelun JSN:lle, koska hänen maineensa oli pilattu perinpohjaisesti syksyn aikana. JSN:n johtaja Eero Hyvönen kuitenkin ilmoitti hänelle, ettei kantelua oteta edes käsittelyyn. Onhan Ala-Tuuhonen kansallismielinen aktivisti eli valtamedian silmissä poliittinen vihollinen, jolla ei ole oikeuksia.

Ala-Tuuhosen kantelun mukaan esimerkiksi MTV Uutiset rikkoi Kataja-uutisoinnissaan toistuvasti Journalistin ohjeiden kohtaa 32. Media aiheutti suurta vahinkoa yksityishenkilölle levittämällä hänen tietojaan henkirikosuutisoinnin yhteydessä, mikä vaikutti todennäköisesti myös tapauksen poliisitutkintaan. Media ei yrittänytkään olla neutraali tiedottaja, vaan ensimmäisten epäiltyjen valokuvat, nimet ja tiedot julkaistiin lööpeissä ilman, että menettelylle olisi ollut ainuttakaan pitävää journalistista syytä.

Ala-Tuuhosen mukaan JSN:n olisi tullut puuttua median kirjoitteluun, ”jotta jatkossa samanlaisia ylilyöntejä ei tapahtuisi ja ihmisten elämiä ei tuhottaisi julkisesa riepottelussa turhaan ja poliisin työtä ei vaikeutettaisi”, JSN:n pöytäkirjassa kirjoitetaan.

Nimen riepottelu vastaisuudessakin ”perusteltua”

JSN:n johtaja Eero Hyvönen asettui kuitenkin juutalaisomisteisen HS:n kannalle todeten, että Kansallismielisten liittouman puheenjohtajuus oli sen laatuista ”yhteiskunnallista toimintaa”, että Ala-Tuuhosen henkilötiedot oli ”perusteltua” julkaista välittömästi, kun rikosnimikkeenä oli murhan yritys.

Lisäksi Hyvönen painotti, että ”tutkinnan vaiheiden kertaaminen” mediassa on perusteltua myös Ala-Tuuhosen rikosepäilyjen kaatumisen jälkeen. Tästä syystä Ala-Tuuhosen nimeä tulee JSN:n mukaan vastaisuudessakin riepotella lehtiartikkeleissa, kun poliittisesta murhan yrityksestä kirjoitetaan.

”Yleisöllä on oikeus tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu”, Hyvönen jatkaa orwellilaiseen sävyyn. Tosiasiassa valtamedia ei tahdo suomalaisten tietävän, mitä yhteiskunnassa tapahtuu – tämän todistaa jo Ala-Tuuhosen perusteeton mustamaalaus. Sen sijaan JSN ja valtamedia tahtovat kansan tietävän vain sen, mitä korruptoituneen valtamedian luomassa valheellisessa rinnakkaistodellisuudessa tapahtuu.

Eero Hyvönen Globalismi Helsingin Sanomat Julkisen Sanan Neuvosto Kansallismieliset Kotimaa Kulttuurimarxismi Murhan yritys Pääkirjoitukset Pekka Kataja Politiikka PolPo Rikos Teemu Torssonen Tero Ala-Tuuhonen Tiedustelu Vakoilu Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Elikkäs

  Vastaa

  Ei sitä mihinkään JSN pidä ottaa yhteyttä vaan vetää jutun kirjoittanut toimittaja oikeuteen.
  JSN toimii vain kaatopaikkana mihin mahdolliset oikeusjutut jätetään eikä koskaan käsitellä oikeudessa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ikävä kyllä ”oikeus”-laitoskin on jo suurilta osin mädätetty kulttuurimarxisteilla, mutta kuten totesit, silti paremmat mahdollisuudet saada mustamaalaajat ja kunnianloukkaajat tuomiolle kuin läpeensä viherpunakhmereillä solutetussa JSN:ssä. Suurimpia haasteita lieneee kuitenkin saada esitutkinta edes alkuun saati hoidettua, varsinkin Helsingissä jossa poliittinen poliisi toimii jo ihan röyhkeän avoimesti ja puolueellisesti.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Juuri näin JSN ei ole lopulta yhtään mitään, turhaakin turhempi pulju. Kuulemma sitä varten perustettu, etteivät sieltä ”oikeutta” saaneet älyä haastaa rikollisia oikeuteen. Virhe ei ollut ottaa siihen yhteyttä, mutta virhe on jättää rikosilmoitus tekemättä. Polpo nyt on mitä on, meinaan sitä, että polpon ilmoittaessa, ettei rikosta ole tapahtunut, mutta omalla kustannuksellasi voit lähteä asiaa viemään eteen päin, niin unohda, se maksaa miljoonia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kansallismielisen maineen saa näköjään pilata, vaikka häntä vastaan ei ole esitetty yhtäkään todistetta kyseisestä rikoksesta, eikä syytettäkään nostettu!
  Teron kuuluisi saada mahtavat korvaukset ja toimittajat, jotka valtamediassa oikein lietsoivat Teron syyllisyyttä, kuuluisi saada potkut.

  Samaan aikaan valtamedia suojelee jokaista neekeriraiskaajaa, etteivät nimet vahingossakaan tulisi julki. Toki jos tapaus on saanut laajalti huomiota, niin silloin valtamedia saattaa pitkin hampain tuoda tekijän nimen julki.

  JSN on kyllä yksi kulttuurimarxistien pesäke.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ei JSN:ään edes kannata valittaa kun on julkisessa tiedossa minkä poliittisen suunnan politbyroo se on. Jotakin toivoa, varsin ironisesti tosin, voisi EHKÄ olla EU:n oikeusvaltioperiaatteita valvovissa elimissä, juuri niitä oikeusvaltioperiaatteita joita suomi on ahkerasti rummuttanut, muita niiden rikkomisesta ahkerasti sormella osoitellut, ja joita oikeusvaltioperiaatteita suomi koko ajan itse rikkoo täyttä häkää.

 • Hema

  Vastaa

  Joko tämä on ns. ennakkotapaus, jonka seurauksna voimme alkaa poikkeuksetta nimeämään medioissa kaikki epäillyt, tai ihmisoikeusloukkaus, sekä oikeusperiaatteen loukkaus myonnetään korreloivalta taholta. Nämä kaikki reppanat luulevat että leimaaminen ja haukut riittävät ihmisten hiljentämiseksi. Eivät ymmärrä että tuovat joka kerran, perseillessään, myös itsensä kansalaisten tietoon. Maailma on pieni, kuten sanonta kuuluu. Eivät edes merkkelit tai mariinit edusta eliittiä. Ne ovat uhrattavissa mikäli kuumotus käy liian lähelle. Sillä tasolla joka on todellisuudesta jo vieraantunut, ei kehenkään voi luottaa. Tämänkaltaista kiusaa tekee vain kaikkein säälittävimmät olennot, joiden tyydytys syntyy halvasta, opportunistisesta, kevytsadismista.
  Asia kannattaa ehdottomasti viedä oikeuteen, sillä molemmilla tavoilla kansalaisaktivismi voittaa jotain. Hiljentymällä hyväksymme ylikävelyn.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”kaikkein säälittävimmät olennot, joiden tyydytys syntyy halvasta, opportunistisesta, kevytsadismista.” – Kuvasit juuri vihreän tai/ja punaisen ajattelutavan omaavan ihmisen psyyken. Tyydytysta niille tuottaa pahan mielen tuottaminen ja asioiden riistäminen toisilta pois, on se milloin autoilu, lihansyönti tai yksityinen omistus ja yritystoiminta tai vaikka mielipiteet. Itse ideologia on vain työkalu tuon tyydytyksen saamiseksi, ja se on historian saatossa vaihdellut vasemmasta oikeaan, ja oikeastaan ei edes oikeaan koska natsikin olivat kansallis-SOSIALISTEJA, eli kyseinen ihmistyyppi on keskittynyt aina toimimaan päääasiassa vasemmiston lipun alla ja se kertoo itse aatteesta hyvin paljon.

   • Ilmarinen

    Vastaa

    Kansallissosialismi on marxilaisen sosialismin vastakohta, ja sitä on kuvailtu länsimaisissa instituutioissa valheellisesti. Jos et luota valeuutisiin, miksi luottaisit valehistoriaan?

 • juha.

  Vastaa

  Tuonhan saattoi arvatakin ennalta, sillä Suomi on täysin ”ruotsittunut”, jossa feministihallitus ja valtamedia sikailevat silmääsäänkään räpäyttämättä Ruotsidemokraatteja ja vaihtoehto Ruotsille puoluetta kohtaan raa’alla tavalla viljellen alatyylisiä nimityksia ja epäasillisuuksia vastauksena normaaliin poliittiseen depattiin. Mutta tiedetäänhän nuo punikit ja heidän ”tapakulttuurinsa” jo pitkältä ajalta.
  Nyt Yhdysvalloissa demokraatti-kommunistien ollessa vallassa kuuma päisimmät ”hyvät ihmiset” ovat vaatimassa suorassa uutislähetyksessä drone iskuja Donald Trumpin kannattajia vastaan, koska idioottimaiset demokraatti lumihiutaleet katsovat republikaanien olevan verrattavissa ISIS-terroristeihin!

 • Yhteiskunnallinen toimija

  Vastaa

  ”Yleisöllä on oikeus tietää mitä yhteiskunnassa tapahtuu” 

  Tämä on mielenkiintoinen näkökulma. Eilen oikeutta eläimille-yhdistys julkisti paljastusartikkelin suojelukoiraharrastuksen sadistisista koulutusmetodeista. Artikkelissa oli salakuvattua materiaalia ja etenkin spl ry:n Kotkan alajaoston järjestämässä Loviisassa kuvatussa tapahtumassa meno on aivan sairasta ja toiminnasta on tehty tutkintapyyntö. Asiaa tutkii itä-uudenmaan poliisi.

  Kotkan alajaoston koulutusohjaajina toimivat Anniina Cederlund, joka on myös krp:n tutkija ja Riikka Byckling, joka kasvattaa käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria, joita menee mm. virkakoiriksi poliisille.

  Herää kysymys, että miten tällaiset henkilöt voivat toimia koulutusohjaajina, poliisina ja ennen kaikkea koirankasvattajana?

  Paradoksaalista on se, että Anniina Cederlundin mies on komisariona itä-uudenmaan poliisissa. Vaietaanko tutkinta kuoliaaksi?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Yleisöllä on oikeus tietää mitä yhteiskunnassa tapahtuu” – jep, mutta sitten kun on kyse noin tuhannesta ”pakolaisten” suorittamasta lastenraiskuusta ja lapsesta joka teki itsemurhan ”suvaitsevaisten” opettajien ja viranomaisten syyllistettyä uhrin, niin yleisöllä ei olekaan oikeutta tietää mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Näin kestäviä ne ovat julkisen sanan neuvostoliiton periaattet.

  • Yhteiskunnallinen toimija

   Vastaa

   Riikka Byckilng on yksi päätekijöistä nyt Loviisassa paljastuneessa koirien kidutusskandaalissa. Riikka Byckiling on poliisi ammatiltansa ja toimii Kotkan alueella. Yksi Bycklingin hännystelijöistä, joka on osallistunut koirien kidutukseen on Camilla Boman, joka toimii itä-uudenmaan poliisissa. Krp:n tutkija Anniina Cederlund on Bycklingin Ja Bomanin yläpuolella tässä organisaatiossa. Myös Cederlund on koirien kiduttaja.

   Koirien kiduttajaksi paljastuneella Riikka Bycklingilla on käyttölinjaisten saksanpaimenkoirien kennel, jonka nimi on Yumbone’s. Mielestäni tälle koirien kiduttajalle pitäisi määrätä eläintenpitokielto.

 • Tölön Demun naapuri, valitettavasti

  Vastaa

  JSN on perustettu, juuri sen takia, ettei
  ihmiset vie asiaa käräjille. Eli pelkkä
  kustantajien kusetustoimisto, joka
  varjelee niitä korvauksilta.

 • EV

  Vastaa

  Minkä takia teki kantelun tuonne JSN:lle? Tuo laitoshan on perustettu juuri sitä varten, että ihmiset eivät tekisi rikosilmoitusta kunnianloukkauksesta, vaan jättäisivät turhanpäiväisen hevonpaskakantelun JSN:lle, joka ei johda mihinkään, jollet ole kulttuurimarxisti. Mediat jakelevat toisilleen ”vastuullista journalismia”-leimoja minkä kerkiää… sama kuin antaisi itselleen mitalin, yhtä naurettavan idioottimaista.

 • p peitsi

  Vastaa

  Tietosuojavaltuutettu on varmaan yksi taho jolle tuollaisesta toiminnasta voi valittaa. Lopputuloksesta tietysti ei takuuta ole…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi