Pekka Katajan valheet kaatuvat – Teemu Torssoselle ei syytettä murhanyrityksestä!

Valtamedia leimasi viime syksynä kaksi tunnettua kansallismielistä, Tero Ala-Tuuhosen ja Teemu Torssosen, syyllisiksi Pekka Katajan "murhanyritykseen", mutta lopulta molemmat heistä välttivät syytteet.

Pääkirjoitukset

Pekka Kataja.

Partisaani on alusta lähtien painottanut, ettei Ala-Tuuhosta ja Torssosta vastaan ole esitetty yhtään uskottavaa todistetta. Olemme alleviivanneet, ettei kansallismielisten tule koskaan uskoa PolPon (poliittinen poliisi) ja valtamedian valepropagandaan, jota kansallismielisiä kohtaan esitetään. Sen sijaan tovereiden puolustaminen on kansallismielisten velvollisuus silloinkin, kun tämä merkitsisi ”pr-tappiota” liberaalien silmissä.

Ala-Tuuhonen ja Torssonen leimattiin mediassa etukäteen murhamiehiksi, koska tämä palveli globalistien poliittisia tavoitteita. Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat (HS) kertoi viime syyskuussa julkaisevansa Tero Ala-Tuuhosen ”nimen jo rikosepäilyn aikaan, sillä hän on julkisuudessa profiloitunut äärioikeistolainen vaikuttaja”. 

Viime viikolla puolestaan Suomen sionistipresidentti Sauli Niinistö yritti manipuloida tulevaa oikeudenkäyntiä väittäen, että ”murhanyrityksen poliittiset motiivit” oli jo todistettu. Kyse on ollut alusta lähtien poliittisesta ajojahdista.

Myös Perussuomalaiset lynkkasi Ala-Tuuhosen ja Torssosen

Valtamedian ja vanhojen puolueiden ohella myös Perussuomalaisen puolueen johto päätti jo syyskuussa lynkata Ala-Tuuhosen sekä Torssosen. Kataja on vihannut Torssosta avoimesti jo pitkään sekä osallistunut tämän savustamiseen ulos puolueesta. Katajaa ei voida siis pitää lainkaan objektiivisena tahona hänen syyttäessä Torssosta murhan yrityksestä.

Poliisitutkinnan alussa Kataja kertoi medialle, että raa’an pahoinpitelyn suorittivat ulkomaalaiset. Kun häntä kritisoitiin ”rasistisesta” lausunnosta, alkoikin hän yllättäen syyttää ”äärioikeistoa” rikoksesta.

Syyskuussa Kataja väitti jo medialle pitäneensä Torssosta ja Ala-Tuuhosta alusta lähtien syyllisinä. Kataja kertoi myös juhlistavansa vihamiehensä tutkintavankeutta ryyppäämällä.

Tapaus edelleen ”mysteeri” PolPolle

Katajan uskottavuutta syö entisestään se, että hänet on Jämsän käräjäoikeudessa tuomittu useista talousrikoksista ehdolliseen vankeuteen ja liiketoimintakieltoon. Pahoinpitelyn yhteyttä talous- ja velkasotkuihin ei julkisten tietojen perusteella ole tutkittu.

Keskusrikospoliisi vei tapauksen lopulta syyttäjälle, vaikka viranomaiset itsekin myönsivät vyyhdin olevan ”mysteeri”.

Tosiasiassa tapahtumaketjussa ei ollut mitään mystistä: Alkoholisoitunut tuomittu petosmies, korruptoitunut poliisi, kulttuurimarxistinen media ja suomalaisvihamieliset poliitikot yrittivät poliittisista syistä lynkata kaksi kansallismielistä suomalaista, mutta lopulta toteutus oli liian amatöörimäinen onnistuakseen.

Lähde: Uusi Suomi

Korruptio Kotimaa Murha Murhan yritys Pääkirjoitukset Pekka Kataja Poliisi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Sauli Niinistö Teemu Torssonen Tero Ala-Tuuhonen Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kommentoin jo aiemmin sitä, kun Kataja esiintyi Maikkarin ohjelmassa, niin päällepäin näki, että hän valehtelee ja tietoisesti johtaa tutkintaa harhaan, ihan oikein silloin luin hänen elekielestään.
  Saako Torssonen nyt virkansa takaisin Jyväskylässä, kun hänet ehdittiin jo erottaa, vaikka mitään syytettä ei ollut edes nostettu? Eikö Suomessa olla syyttömiä kunnes toisin todistetaan?
  Pyytääkö media nyt yhtä näkyvästi asianosaisilta anteeksi kuin aiemmin julistivat heidän syyllisyyttään?
  Saako Kataja tuomion perättömistä lausunnoista, ei tainnut ”100-prosenttisen varma tunnistus” sittenkään pitää paikkansa… Tämä koko juttu on alusta saakka haissut pahasti.

 • Miksi oleellista faktaa korjaillaan valheiden jälkeen

  Vastaa

  Oikaisu 9.2.2021 kello 14.54: Poistettu maininta Teemu Torssosen asemasta äärioikeistopoliitikkona, sillä Torssonen kiistää tämän. Samassa yhteydessä päivitetty tiedot syyttämättäjättämispäätöksestä.

  SOLMU SALMINEN IL

  Suhteellisen raskaat korjaukset IL Alkuperäis jutusta
  kivalla lööpillä
  Syyttäjä: Teemu Torssonen suunnitteli ***sissiarmeijan perustamista**
  ei epäillä enää Pekka Katajan murhayrityksestä

  kuka uskoo salaliitto teoreetikkomaan valtamediaan

  koko tämäkin juttu on heidän mielikuvituksensa tuote ja katajan satujen syytä
  ilman faktantarkistusta yhtään mistään Zubierin sankaruus valhein on paperia

  ali lepää elävänä riippumatoilla
  vaikka YLEN eero mäntymaa käy viemässä hänen omaisileen kukkia VANKILAAN vieläkin **alin kuoleman* johdosta

  Kun mielikuvitus muuttui Eeron Ja EU n Vih OHISALON päässä faktaksi
  PS
  miten te oikeisto mediat kehtaatte kyseenalaistaa valtamedian
  Batman mielikuvitus sankari tarinoita

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Solmu ”saunasolmu” Salminen käyttää ”oikaisuissaan” vanhaa hyvää marxistien tapaa jossa ”oikaisun” asiasisältöön kuitenkin kuuluvat ”oikaistut” väitteet kuten nyt väite Torssosen äärioikeistolaisuudesta ja sissiarmeijan perustamisen suunnittelusta jätetään selvästi näkyville. Näin lukijan mieleen nämä asiat saadaan kuitenkin ujutettua vähintään alitajuisesti. Myös se että äärioikeistolaisuusväite on jouduttu ”oikaisemaan” ikään kuin vain sen vuoksi että Torssonen on kiistänyt tämän, jättää asian Torssosen kiiston varaan eli vierittää vastuun väärän uutisoinnin uhrille sen sijaan että itse ”toimittaja” olisi oikaissut asian omasta tahdostaan ja ammattietiikkansa (siis minkä?) johdosta.

 • Heinuska

  Vastaa

  Olen tiennyt alusta asti, että kumpikaan ei ole syyllinen. Hävettää persuna ne persut jotka tuki Katajaa!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Mitä ilmeisimmin koko projektin tarkoituksena onkin ollut seuraavia vaaleja varten antaa yleisölle mielikuva Perussuomalaista joko a) Kataja ”kaljankaataja” – tyyppeinä ja/tai b) pahoina salamurhanatseina. Jos tai kun ei kumpinakaan niin vähintään hajaantuneena sakkina mitä puolue ei oikeasti ole vaikka pari kymmentä sinistynyttä rottaa puolueesta pois loikkasikin.

   • Plääh

    Vastaa

    Persujenhan tuossa esitettiin olevan kauheiden natsiterroristien maalitauluna. Pikemminkin kyse on selkeästi etnonationslistien ym. kriminalisoimishankkeeseen kuuluvasta propagandasta. Koko lavastus on suunniteltu jossain ties vaikka SUomen ulkopuolella. Mossad tms sitten määräsi Polpon maalaamaan uhkakuvia Torssosen ja kumppanien sissiarmeijasta ja terrorijärjestöstä.

    Menikö jotain pieleen, kun sitten ei syytteitä nostettu? Vai lätkitäänkö myöhemmin ties kenelle syytteet tilaamisesta? Kova lätinä jao alkoi tyylion ”näyttö vain ei riittänyt” ym. Kuten Alpo Rusin tapauksessa.

    Saksassa Polpo voi valehdella dna-testien tuloksetkin. Totta kai täälläkin taoahtuu yhtä ja toista. Näkeehän sen esim. pankkioikeudenkäynneistä tai Aarnion ajojahdista ja näytösoikeudenkäynneistä

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hetkinen…näyttää siltä, että Ala-Tuuhonen ja Torssonen on röyhkeästi yritetty lavastaa syylliseksi valtamedian, krp:n ja suvakkien toimesta kammottavaan väkivaltarikokseen, mutta miksi?

  Vai onko kyse siitä, että nämä suomalaiset miehet vain puolustavat ydinperhettä ja suomalaisia arvoja, eli osoittavat lähimmäisenrakkautta ja tämä on se todellinen rikos?

  Voin vakuuttaa, että maassamme on hyvin paljon perheenisiä, jotka näkevät maailman hyvin samankaltaisesti, kuin nämä edellä mainitut tekijämiehet!

 • Isä Aurinkoinen

  Vastaa

  Pekka, tästä jutellaan kun tavataan.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Sitten on vielä tämä episodi Torssonen vs. Jyväskylän kaupunki missä kaupunki lynkkasi Torssosen. Niin ja mitä jos nyt Jopo Saulin alahuuli jää värisemään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Niin ja Torssoselle pitää maksaa yhtäpaljon kaappikorvausta kuin Irakilaisille kaksosille sekä Jessica Aron tapaan lehtien toimittajat sekä kustantajat on naulattava ladon seinään.

 • juha.

  Vastaa

  Arvatenkin oikeat syylliset ovat ”vääriä”! Poliisitoiminta on nykypäivänä kallistumassa yhä enenevässä määrin fiktion puolelle. Ne, jotka tuntevat kasvavaa viehtymistä kerronan puolelle, voivat seurata muuan Rönkää, joka omaa juuri niitä lahjoja, jota nk. ”totuus ‑media” tarvitsee!

 • EV

  Vastaa

  En kyllä tiedä korruptoituneesta poliisista tässä tapauksessa, joo toki alkuperäiset vääristelevät lausunnot medialle antanut poliisi teki tietoisesti työtä kansallismielisiä vastaan, mutta tutkinta todisti että ainakin näitä tapauksia Suomessa tutkitaan kunnolla median ja poliittisen tahon painostuksesta huolimatta. Jos media toimisi vähääkään oikein, niin se vähintäänkin antaisi saman palstatilan näille vapauttaville tuomioille, kuin se antoi tapahtuman aikaan ennakkoon tuomiota julistavia otsikoita tälle kaksikolle.. mutta turha luulo, molempien miesten tulevaisuus tuhottu ja Torssoselta vietiin edustushommat kokonaan. Jopa valtamedian kommenteissa vaaditaan tätä samaa. Sairasta toimintaa, mutta tämä ei ole uutta… Nähtiinhän se jo Yhdysvaltojen presidentinvaaleista ja marxistimellakoista, millaista tuhoa media voi saada aikaiseksi.

 • Että näin

  Vastaa

  Kataja on hyvin pitkälle malliesimerkki keskisuomalaisesta hieman keskituloista paremmin ansaitsevasta öykkäristä, joka luulee olevansa isokin tekijä kun osaa nuolla oikeita takamuksia ja ”tuntea” ihmisiä ts. samanlaista piilovasemmistolaista koijjariporukkaa.
  Todellisuudessa tämä henkilö ei ole kuin isompien perseilijöiden juoksupoika ja marionetti.
  Keski suomessa näkee kuinka korruptio ja hyvävelijärjestelmä toimii, se ei kestä päivänvaloa saati kritiikkiä.
  Oikein olisi, jos Kataja erotettaisiin käytöksensä vuoksi perussuomalaisista ja laitettaisiin oikeuden harhauttamisesta mukava lasku miehelle, mutta näin tuskin tulee tapahtumaan.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Poliisit on Katajan kämpän jo putsanneet. Mistä lie ne todisteet löytyvät. Äijä on tainnut piilottaa materiaalin, kerran ei sitä ole saatavilla.

 • Pekka Peisonen

  Vastaa

  Todellisuudessa Ala-Tuuhosta poliisi ei todennäköisesti epäillyt aluperinkään. Tarvittiin vain sopiva tekosyy kotietsinnälle hänen asuntoonsa.

 • NS-revolutionär

  Vastaa

  Tämä on false flag ‑operaatio. Se paketti jossa (muka) Torssosen sormenjälki… ja Ala-Tuuhosen googletunnistus!! Kuka on alkuperäinen lavastaja? Kataja on juoppo, ja hän vaikuttaa liian tyhmältä tällaisen suunnitteluun. Polpo ainakin käyttää tilannetta hyväkseen vainotakseen kansallismielisiä.

 • Plääh

  Vastaa

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/12/presidentti-stahlbergin-kyyditys-14–10-1930-ja-sen-jalkipyykki/

  Jo 30-luvulla suoritettiin puhdistus armeijassa lavastetun kyydityksen varjolla, Onko nyt arkoitus puhdistaa maa toisinajattelijoista tai kriminalisoida kansallismielisyys? Tuolloin poliisi väärensi kuulustelupöytäkirjat, kuten nyt on väärennetty kuulustelupöytäkirjat Aarnion tuomioiden kohdalla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi