Sauli Niinistö painostaa oikeutta antamaan murhanyritystuomion Kataja-tapauksessa

Niinistö pelkää, että poliisin vähäisen näytön vuoksi oikeudenkäynnin poliittinen välinearvo uhkaa kuihtua olemattomiin.

Poliittiset viholliset

Sauli Niinistö.

Kansainvälisen rahaeliitin edunvalvoja, ”Suomen presidentti” Sauli Niinistö painostaa tuomioistuinta antamaan etukäteen sanellun tuomion Pekka Katajan pahoinpitelytapauksessa. Toimillaan Niinistö rikkoo räikeästi demokratian perusperiaatetta poliittisen vallan ja tuomiovallan erillään pitämisestä.

Perussuomalaisen paikallispoliitikko Pekka Katajan pahoinpitely siirtyi hiljattain keskusrikospoliisilta syyttäjälle, vaikka tapaus on edelleen poliisille ”mysteeri”. Esimerkiksi murha-asetta ei ole löydetty, eikä pääepäiltyjä ole kyetty yhdistämään tapahtumapaikalle oletettuun rikoksentekoaikaan.

Valtamedia kuitenkin ristiinnaulitsi tapauksen ensimmäiset pääepäillyt ennen kuin ensimmäistäkään pitävää todistetta näitä vastaan oli esitetty. Sittemmin epäillyt on vapautettu tutkintavankeudesta, koska poliisilla ei ollut riittävää näyttöä näitä vastaan.

Suomalaiset globalistit ovat pitäneet tapausta kuitenkin poliittisesti oivana keppihevosena, sillä tulevan tuomion toivotaan mahdollistavan entistä tiukempien ajatusrikoslakien säätämisen. Alkuperäiset pääepäillyt olivat tunnettuja kansallismielisiä, minkä vuoksi monet poliitikot vaativat esimerkiksi kansallismielisten järjestöjen kieltämistä tapauksen johdosta.

Pekka Kataja.

Niinistö antoi tuomion etukäteen

Sauli Niinistö ilmeisesti pelkää, että poliisin löytämän vähäisen näytön vuoksi oikeudenkäynnin poliittinen välinearvo uhkaa kuihtua olemattomiin. Valtiopäivien avajaispuheessaan tällä viikolla presidentti käyttikin tilaisuutta hyväkseen painostaakseen tuomioistuinta.

Yleisradion mukaan Niinistö muistutti, että ”Suomessakin on tapahtunut raakoja rikoksia – – myös poliittisen kiihkon nousu on pahimmillaan johtanut murhayritykseen”.

Koska Suomen poliisi on viime vuosina tutkinut ainoastaan yhtä mahdollisesti poliittisiin motiiveihin liittyvää murhanyritystä, on selvää, että Niinistö viittaa Katajan tapaukseen.

Yksikään oikeusaste ei kuitenkaan ole vielä antanut tuomiota Katajan pahoinpitelystä tai väitetystä murhanyrityksestä. Tuomitsemalla epäillyt jo etukäteen tasavallan presidentti pyrkii pakottamaan tuomarit tekemään päätöksen, jonka nojalla poliittinen eliitti voisi kieltää kansallismielisten järjestöjen ja julkaisujen toiminnan.

Lähde: Yle

Globalismi Käräjäoikeus Kotimaa Murhan yritys Oikeuden korruptio Oikeudenkäynti Pahoinpitely Pekka Kataja Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Sauli Niinistö Tuomioistuin Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Tapauksessa todellinen syyllinen saattaa sittenkin olla asianomistajan ensimmäisenä kuvailema henkilö. Kun media otti kansallismielisestä syyllisestä oman kantansa, tällainen syyllinen pitikin löytyä. Median puolueettomuuden kannalta olisikin hyvin hankala tapaus, jos löytyisi ulkomaalaistaustainen syyllinen, joiden maahan päästämistä kansallismieliset vastustavat. Niinistökin valveutuneena poliitikkona pyrkii tukemaan valtamedian mainetta luotettavana tiedottajana.
  Pahin epäkohta on median vaikuttaminen rikostutkintaan, joka luutavasti ei enää todellista syyllistä tavoita, ei ehkä saakaan enää tavoittaa. Ehkä poliisijohdossakin on jo tällainen tavoite.

  • Plääh

   Vastaa

   Todellinen syyllinen on Supo, KRP ja Mossad. Koko keissi on selkeästi lavastettu ja tarkoitus kieltää etnonationalistit ja suorittaa puhdistuksia maassamme. Newworldorder. Tätähän tämä Niinistönkin ulostulo selkeästi osoittaa tai ainakin on hyvin todennäköistä. Poliisihan käski tunnistaa Alatuuhosen. Kun huomattiin tuo vihanpitoi, keksittiin rakentaaa tällainen falseflag. Liittyy yleiseurooppalaiseen kommunismiin ja Euroopan kansojen tuhoamiseen

   PS erotti juuri kaikki ”rasistinsa”. Eihn tällaista uskallettaisi tehdä, jos uudte poliittiset ryhmät tultaisiin sallimaan. Veikkaan, että on diktatuurin aika koittamassa. Lavastus liittyy juurikin persupuhdistuksiin. Koko ilmiö Halla-aho luotiin ja uusi lihava persupuolue juuri siksi, että ei mitään räbäkämpää ryhmää syntyisi. Sellainen voisi saada vaikkapa nii paljon suosiota, että sen kannatusta ei pystyttäisi valehtelemaan. Juuri tämä merkitsisi ainoaa mahdollista pelastusta valkoisille eurooppalaisille ja mahdollisen kapinan siementä

 • Minä

  Vastaa

  No eihän todisteiden puutteen vuoksi voi jättää rikoksen tekijää tuomitsematta, vai miten tuo menee?

  • Kukavaan

   Vastaa

   Luulisi, että osaavat keksiä todisteita tai ainakin jonkin pitkän vaikeaselkoisen perustelun tuomiolle.

  • "Syytön kunnes toisin todistetaan"

   Vastaa

   Ai että sutkin sais todeta syylliseksi esim. raiskaukseen, kun on sentäs todiste ”sulla on ollut vehkeet sen teon tekemiseen”. Älkää nyt hyvät ihmiset syylistäkö ilman todisteita; sitten kun se sattuu omaan nilkkaan, niin ymmärrätte MIKSI todisteet vaaditaan (tekoväline) eikä niiden PUUTTEEN vuoksi oletetuin motiivein voida todeta syylliseksi. Elämme tosi sairaassa maassa, missä media ja asiaa tutkimattomat ihmiset käyttää asemaansa hyväkseen ”valiten syylliset ja motiivit”. Joo tottakai; olisi kiva tuomita rikoksen tekijä… mutta pitää ensin löytää se OIKEA syyllinen, joka TODISTETTAVASTI sen tehnyt.… SITEN sen toivoisi menevän; ymmärsitkö?

 • Eikka

  Vastaa

  Harmi ettei poliisilla riitä resurssit ja osaaminen tapauksen ratkaisemiseen, luulisi jo tässä vaiheessa olevan selvää tutkintalinjan olevan totaalisesti metsässä eli kansanomaisesti sanottuna umpihapelikossa. Heidän kannattaisi paneutua uhrin tapahtumaselvitykseen, jonka ovat saaneet heti tapahtuneen jälkeen, ennen kuin tarina on alkanut elää uusilla muuttujilla kuin paroni von Münchhausenilla konsanaan.

  Johtavat suomalaiset poliittiset vaikuttajat paasaavat kovasti Twitter- kynä sauhuten Aleksei Navalnyin tilanteesta, mutta ovat sokeita siihen mitä omassa maassa tapahtuu. Katajan tapauksessa kaksi syytöntä henkilöä on pidätetty poliittisin perustein ja toista on pidetty tutkintavankeudessa liki puoli vuotta. Tutkintavankeushan on kovempaa kuin varsinainen vankilassa löhöily, sillä yhteydet ulkomaailman on katkaistu kokonaan, siinä kärsivät sosiaaliset suhteet ja he menettävät usein työpaikkansa sekä kotinsa. 

  Mitä tulee presidentin horinoihin, yhtä surkeita sepustuksia ne ovat olleet kuten kaikilla muillakin Kekkosen jälkeen tulleilla. Olisi jo korkea aika saada Suomeen hyvä presidentti joka asettaisi suomalaisten hyvinvoinnin ja edun kaiken muun edelle.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  ”Yleisradion mukaan Niinistö muistutti, että ”Suomessakin on tapahtunut raakoja rikoksia – – myös poliittisen kiihkon nousu on pahimmillaan johtanut murhayritykseen”. – Niin, eräs tänäkin päivänä avoimesti toimiva väkivaltainen ääriliike ja rikollisjärjestö, SDP jonka aseellinen siipi kaappasi vallan lailliselta hallitukselta ja aloitti kansanmurhan ja joka sai voimansa venäjän boshevikkien kiihotuksesta, ei tehnyt vain murhayrityksiä vaan järjestelmällisesti murhasi ennalta määrätyt ihmiset. Surkuhupaisinta ja traagisinta tässä punikkien murhanhimossa oli se että laillinen hallinto oli jo suostunut punikkien vaatimuksiin, ja silti täytyi aloittaa murhaaminen. Ei se lippu ja aate turhaan juuri punainen ole.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Scholomon rahoittajat vaativat toimia.…

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Jenkeissä näyttää olevan jo käynnissä ”puhdistus” isolla luudalla ja sama tulee Suomeenkin; se on vain ajan kysymys, sillä valmisteluja on tehty jo vuosia. Niinistöä kuitenkin fanitetaan kansan keskuudessa sen verran lujasti, että hänen osuuttaan tässä ei nähdä lainkaan ja vaikka nähtäisiinkin, ei uskottaisi.

 • juha.

  Vastaa

  Presidentti Sauli Niinistö pyrkii tekemään ”koivistot” eli puuttumaan rikeällä ja suorastaan rikollisella tavalla perustuslain kirjaimeen oikeusasteiden riippumattomuudesta, joka tunnetaan ”vallan kolmijajo-oppina”.
  Niinistö kuulemma ”pyöritti tahkoa” nik. ”vihapuheesta” valtioneuvoston avajaispuheessaan Herra Ties kuinka monennenko kerran, joka kertonee karulla tavalla ”valtiomies-taudin” esiasteesta eli dementiasta, jota ei voi kuuleman perusteella estää edes nuorehko vaimo
  ihminen. Parku Katajasta kertoo kuinka toivotonta on raapia tynnyrinpohjaa kun pitäisi saada narratiivin tueksi ”äääärrrrioikeistolaista” väkivaltaa, jota Suomessa ”on” niin, että se kuuluisa ”lusikkakin seisoo”. Sitä toista ”seisomista” on kyllä niin paljon, että vaikka vuohille… Mutta sen sijaan hiljaisuus ”näiden” suhteen suorastaan kiljuu korvat halki.
  Suomen politiikka on niin mitätöntä ja mitättömyyttä täynnä olevia ihmisiä, ettei sitä edes jaksa vakavalla mielellä seurata tai mielipiteitä jakaa, koska mitään jarettavaa ei ole syystä, että jokseenkin kaikki puolueet ”puhaltavat yhteen hiileen” Suomen tuhoamiseksi kaikilla mahdollisilla tavoilla!

 • Jopo sale

  Vastaa

  Jutkujen puudeli homppeli! Neiti koko äijä! Jopa papukaija sano Saulille haista vittu! 33 asteen muurarin retku!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Vapaamuurarius on juutalaisperäistä ja verrattavissa ”moottoripyöräkerhojen” ”hangaround”- kastiin; niillä teetetään likaiset työt mutta oikeita jäseniä harvoin tai tuskin koskaan kastista tulee. Hommien ulkoistaminen on eräille ollut tuttua jo satoja tai tuhansia vuosia. Kyntteliköt, rooliasut ja rituaalit ovat yhteneviä mooseksen kansan vastaavien kanssa.

 • JFK

  Vastaa

  Valtamedia teilasi syylliseksi täysin syyttömät.
  Tästä pitäisi aidosti olla huolissaan:
  Missä on median vastuu?
  Kyseessä on räikeä ihmisoikeusloukkaus.
  Tasavallan Presidentin pitäisi olla ennen kaikkeaan huolissaan kansalaisten tasa-arvoisesta kohtelusta.
  Arvon Presidentti Niinistö, olisiko aika ottaa tilanne haltuun?

 • lol

  Vastaa

  Mitä helvettiä, ei ny suomessa pressa ketään pysty tuomitsee 😀 Mitä paskaa tää on 😀

 • Erkki

  Vastaa

  Sauli Niinistö ja Sanna Marin kritisoivat kovasti Venäjän ja Kiinan toimia, mutta Navalnyi matkusti itse Venäjälle, siinä kun eräs henkilö haettiin Suomeen väkisin ja sitten ”menehtyi”. Onko heillä todella varaa neuvoa muita, vai onkohan tämä vain moraaliposeerausta ja vastuun siirtoa ym. teatteria. Mitenhän he yleensä kehtaavat? Missä kaikessa Sauli on ollut mukana 90‑l alusta lähtien, en muista, sillä lista on todella pitkä. Uskomatonta.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Jos tarkoitat Janitskinin tapausta, henkilöltä evättiin syövän hoitoon tarkoitetut salpaajalääkkeet koko venytetyn tutkintavankeuden ajalta. Henkilön oma äiti on yrittänyt nostaa asiaa eli Suomen Valtion suorittamaa epäsuoraa murhaa esille, ja tähän mennessä ainoastaan Seiska on julkaissut asiaan liittyen yhden artikkelin joka nyttemmin on sattuneesta syystä lakannut olemasta. Näin toimii Suomi.

   • Antin muistolle

    Vastaa

    Näinhän se on. Surullisesti menehtyi vatsasyöpään myös Antti Pesonen muutama vuosi sitten. Antti oli IPUn puheenjohtaja ja herrasmies, mutta hänen vakavasti otettavaa poliittista sanomaansa itsenäisyydestä ei enää kuulu.

 • EV

  Vastaa

  Myös Torssonen vapautettiin syytteistä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi