PolPo: Uusia kansallismielisten järjestöjen kieltoja suunnitellaan

Helsingin Sanomat mainitsee kieltouhan alla olevista järjestöistä Soldiers of Odinin ja Kansallismielisten liittouman.

Poliittiset viholliset

Mielenosoittajat ottivat kantaa poliisin politisoitumista vastaan.

Poliisihallitus pohtii tällä hetkellä, mikä kansallismielinen järjestö kielletään nyt, kun Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kielto on vahvistettu korkeimmassa oikeudessa. Helsingin Sanomien mukaan tähtäimessä ovat ”Vastarintaliikkeeseen verkottuneet liikkeet”, millä voidaan tarkoittaa käytännössä mitä tahansa suomalaista kansallismielistä ryhmää, jos määrittävänä tekijänä käytetään esimerkiksi yhteisiin mielenosoituksiin osallistumista.

PolPon (poliittinen poliisi) ylitarkastaja Heikki Lausmaa kertoo pitävänsä Vastarintaliikkeen kieltoa erittäin merkittävänä päätöksenä. Hänen mukaansa sensuurityötä ei kuitenkaan ole viety vielä maaliin, sillä ”Suomessa on muitakin radikaaleja yhteenliittymiä”.

”Poliisihallituksessa täytyy hänen mukaansa seuraavaksi käydä pohdintaa siitä, syntyykö tuoreesta päätöksestä perusteita ryhtyä toimenpiteisiin muiden yhdistysten kanssa”, Helsingin Sanomat kirjoittaa.

”Rikoksia”, joita ei mainita lakikirjoissa

Helsingin Sanomat mainitsee kieltouhan alla olevista järjestöistä Soldiers of Odinin ja Kansallismielisten liittouman. Kumpaakaan ei ole epäilty rikollisen toiminnan organisoimisesta, vaan kyse on puhtaasti ”ajatusrikoksista”.

”Ajatusrikokset” ovat ”kansanryhmää vastaan kiihottamistakin” väljempiä määritelmiä, sillä niitä ei lainkaan mainita Suomen lakikirjoissa. Myöskään Vastarintaliikettä ei koskaan syytetty tai tuomittu ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”. Tästä huolimatta korkein oikeus valehteli päätöksessään, että järjestön toiminta oli 10 vuoden ajan käytännössä jatkuvaa kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Helsingin Sanomien haastatteleman ”ääriliiketutkijan” mukaan on epätodennäköistä, että kieltouhkaa kohdistettaisiin yhteenkään vasemmistolaiseen järjestöön. Suomen poliisi on valinnut silmätikukseen yksinoikeudella kansallismieliset ryhmät.

Suomen punavihreän hallituksen tukijat ovat sosiaalisessa mediassa vaatineet poliitikkoja painostamaan tuomioistuinta kieltämään myös Suomen Sisun. Yhteiskunnan jakautuessa entistä räikeämmin kahtia voivat poliittiset järjestökieltohankkeet olla vastaisuudessa merkittävä osa puolueiden äänien keräysstrategiaa vaaleissa.

Lähde: Helsingin Sanomat

Heikki Lausmaa Kansallismielisten liittouma Kotimaa Kulttuurimarxismi Pohjoismainen Vastarintaliike Poliisi Poliisihallitus Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Sensuuri Soldiers of Odin Suomen Sisu Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Suojeluskunnatkin toimivat alussa maan alla…nyt joukolla voimisteluseuroja ja vapaapalokuntia perustamaan. Oikein muotoillulla tekstillä, kenties yhteiskunta tukemaan ”seura- ja yhdistystoimintaa”

 • sotatila

  Vastaa

  Kielletään myös politisoitunut poliisi ja oikeuslaitos.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä ei tullut edes yllätyksenä.
   PolPo yrittää käyttää pienintäkin veruketta kansallismielisten järjestöjen kieltämiseen, sillä ei ole mitään merkitystä noudattavatko järjestöt lakia vai eivät, kieltoon ne halutaan joka tapauksessa.
   PolPo on viime vuosina ihan omalla toiminnallaan näyttänyt kansalle minkälaisista kulttuurimarxistisista suomalaisvihaajista on kyse.
   Kansallismielisiä tullaan lähitulevaisuudessa ahdistelemaan PolPon toimesta aivan varmasti yhä enemmän, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että heidän ”kaverillisiin lähestymisiin” ei pidä vastata millään lailla, ei mitään kommenttia edes pienimpään viattomalta tuntuvaan kysymykseen.

 • jupi

  Vastaa

  järjestäytyminen ja oikeus mielipiteeseen kuuluvat perustuslain mukaan jokaisen oikeudeksi.

 • puolueeton

  Vastaa

  Puolueet pitäisi kieltää. Säästyisi tukirahatkin. Eduskuntaan valittaisiin 200 eniten ääniä saanutta. Paras tapa valita eduskunta, olisi valita arpomalla 200 korkeakoulututkinnon suorittanutta.

  • Heritage of Heydrich

   Vastaa

   Ja sitten siellä olisi jotain kehitysmaa- ja sukupuolentutkijoita. Nuo ovat poliittisia opintokokonaisuuksia. Kehitysmaatutkimuksen, jos sellaista edes Suomessa tarvitaan, järkevä osa voidaan liittää vaikka talousmaantieteen kansainvälisen politiikan opintokokonaisuuksiin.

   • Heritage of Heydrich

    Vastaa

    Tuosta puuttuu ”ja” kohdasta ”talousmaantieteen” jälkeen. Sitten se saa järkevämmän merkityksen. Sorry.

   • Humanistijussi

    Vastaa

    ”Eduskuntaan valittaisiin 200 eniten ääniä saanutta. Paras tapa valita eduskunta, olisi valita arpomalla 200 korkeakoulututkinnon suorittanutta.”

    Mikään osa yhteiskunnassa ei ole niin pihalla kuin korkeakoulut.

 • Sairas valkoinen nainen

  Vastaa

  HITLER ON THE ROLE OF WOMEN (1934)

  If the man’s world is said to be the State, his struggle, his readiness to devote his powers to the service of the community, then it may perhaps be said that the woman’s is a smaller world. For her world is her husband, her family, her children, and her home. But what would become of the greater world if there were no one to tend and care for the smaller one? How could the greater world survive if there were no one to make the cares of the smaller world the content of their lives?

  No, the greater world is built on the foundation of this smaller world. This great world cannot survive if the smaller world is not stable. Providence has entrusted to the woman the cares of that world which is her very own, and only on the basis of this smaller world can the man’s world be formed and built up. The two worlds are not antagonistic. They complement each other, they belong together just as man and woman belong together.

  We do not consider it correct for the woman to interfere in the world of the man, in his main sphere. We consider it natural if these two worlds remain distinct. To the one belongs the strength of feeling, the strength of the soul. To the other belongs the strength of vision, of toughness, of decision, and of the willingness to act.

 • Puolueopisto

  Vastaa

  Humanististen ja yhteiskunnallisten aineiden opintonsa keskeyttäneet opiskelijat ja ikuiset graduntekijät tietävät Suomessa asiat parhaiten, ja myös ulkomaiden neuvomisessa he ovat pistämättömiä. Haavisto on edelleen ylioppilas, onkohan Jessika jo saanut perustutkintonsa valmiiksi?

 • sotatila

  Vastaa

  Suomessa on nyt samaan aikaan syvä laillisuus, johtajuus ja talouskriisi jonka lisäksi rikollisen globaalieliitin korona terrori tekee hirvittävää tuhoa.

  Maa on taloudellisesti raunioina ja kohta voi olla miljoona työtöntä mutta presidentti Niinistö puhuu YKssa vain ilmastohumpuukista ja osoittaa olevansa globalistieliitin kätyri. 

  Suomessa ei ole enää sananvapautta, ei ole yhdistymisvapautta. Ei ole enää oikeusvaltiota.

 • Lars

  Vastaa

  Nyt viimeistään pitäisi jokaisen valveutuneen kansalaisen ymmärtää se tosiasia, että poliisi on kansallismielisten vihollinen, sekä kohdella poliisiviranomaisia niinkuin vihollista kuuluu kohdella. Myös ”oikeuslaitos” on osoittanut täysin kiistattomasti vihamielisyytensä isänmaallisia kohtaan. Tilanne on hyvin hankala sekä huolestuttava, vihervasemmistolaiset marxistit ovat menestyksekkäästi soluttautuneet kaikkialle yhteiskunnallisiin instituutioihin, tuhoten sekä mädättäen yhteiskuntaamme mielenvikaista ideologiaansa levittäen, sekä käytäntöön soveltaen.
  Tässä kohtaa herää kysymys, saadaanko asiantilaan aikaan tarvittava muutos ainoastaan sisällissodan kautta?.

 • Jewzi Kasaari-aho

  Vastaa

  https://www.youtube.com/watch?v=NL5qVJaEsiU

  peruskasaarit olivat mukana (samassa hallituksessa) tukemassa tätäkin sananvainoa, kun katsoivat vierestä kun Juha Sipilä tuhoaa oppositiovoimat (hallitus ja eduskunta ja oikeuslaitos on samaa firmaa=kolmijako puuttuu Suomesta). Jussi Halla-aho (ja hallaaholaiset) tunnetusti vastustavat vastarintaliikettä, magneettimediaa ja (iljan) MV-lehteä.

  Seuraavaksi lähtee muut isänmaalliset voimat, SOO, SKE, Ipu, partisaani, magneettimedia, laitonlehti, vastavalkea jne.

 • Roope

  Vastaa

  Taponen presidentiksi!

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksikähän salaseuroja kuten vapaamuurareita ei kielletä.. No selvähän se, hyväveliverkosto joka suojelee rikollisia saa suojan veronmaksajien sponssaamalta rikollisjärjestöltä (poliisi, syyttäjäviranomainen, ja oikeuslaitos)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi