Halla-aholta tuki Marinin koronatyrannialle, nuorten rokottamiselle ja Euroopan unionille

Vielä Perussuomalaisten puheenjohtajavaaleissa 2017 Halla-aho lupasi ryhtyvänsä ajamaan aktiivisesti EU-eroa, mikäli hänet valitaan puolueen kärkimieheksi.

Valeoppositio

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho suututti tällä viikolla monet äänestäjänsä asettumalla Marinin hallituksen kannalle kokoontumisrajoitus‑, rokotus- ja EU-kysymyksissä. Suurimman pesäeron suhteessa Mariniin Halla-aho teki vaatimalla kokoontumisrajoituksia ja yritysten sulkemisia vieläkin nopeammalla aikataululla.

Halla-ahon mukaan hallitus teki oikein päättäessään kolmen viikon ”koronasulusta”, joka tulee ajamaan valtavan joukon suomalaisyrityksiä konkurssin kielekkeelle. Halla-ahon ainut kritiikki Marinia kohtaan kuului: ”Miksi vasta yli viikon kuluttua?”

”Rokotukset nuorille nopeasti”

”Jos/kun epidemia kehittyy juuri nyt erittäin huonoon suuntaan, on perusteltua yrittää katkaista huono kehitys etupainotteisella ja ajallisesti tarkkaan rajatulla kolmen viikon sululla”, Halla-aho totesi antaessaan tuen hallitukselle.

”Toivon kansalaisilta suurta pidättyvyyttä, jotta sulun tehoa ei vesitettäisi etukäteen levittämällä tautia kahta kauheammin tulevan viikon aikana”, Halla-aho jatkoi vaatien suomalaisia rajoittamaan liikkumistaan jopa silloin, kun hallituksen asettamat koronapakkotoimet eivät vielä ole voimassa.

Lisäksi Halla-aho ehdottaa, että terveysvaikutuksiltaan arvaamattomia rokotuksia voitaisiin antaa erityisen ripeällä aikataululla suomalaislapsille: ”Epidemia voi jatkua vaikka kuinka pitkään, ja nuorten kohdalla viikot ja kuukaudet ovat pitkiä. Olisi perusteltua priorisoida nuoria rokotuksissa.”

Takki kääntyi: EU:sta ei kannatakaan erota!

Perussuomalaisia on viime kuukausina ”syytetty” mediassa EU-vastaisuudesta, koska puolue on esittänyt ponnetonta ja populistista kritiikkiä EU:n velkapakettia kohtaan.

Tuoreessa haastattelussa Halla-aho kuitenkin vakuutteli, ettei hän kannata EU-eroa. Samalla Halla-aho puukotti selkään kannattajiaan, joille hän lupasi Perussuomalaisten puheenjohtajavaaleissa 2017 ryhtyvänsä ajamaan aktiivisesti EU-eroa, mikäli hänet valitaan puolueen kärkimieheksi.

”En tällä hetkellä lähtisi ajamaan kovin voimakkaasti eroamista Euroopan unionista – – On monia asioita, joita on paljon halvempaa tehdä yhdessä kuin erikseen”, Halla-aho totesi.

Halla-aho vaikuttaa jo edeltäjänsä Timo Soinin tavoin suunnittelevan poliitikkouransa jälkeistä ”hillotolppaa”, jonka rahakkuus on suoraan verrannollinen siihen, kuinka hyvin poliitikko onnistuu urallaan mielistelemään globalistieliittiä.

Lähteet: Iltalehti, Uusi Suomi

Elinkeinovapaus Euroopan unioni Hallitus Jussi Halla-aho Kokoontumisvapaus Konkurssi Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Liikkumisvapaus Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Sanna Marin Timo Soini Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

60 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kun hillotolppa alkaa näkyä, niin takki kääntyy. Puolueiden kautta ei Suomen tai muun Lännen vene käänny. Tämä on nähty ennenkin. Ruohonjuuritasolla poliitikolla on selvät ja ehkä hyvätkin mielipiteet mutta kun pääsee uralla eteenpäin, hillon tuoksu nenässä vesittää mielipiteet sanoiksi kuin muilla poliitikoilla.

 • Irmgard

  Vastaa

  Joskus oli aika jolloin arvostin ja kunnioitin Halla-ahoa. Nyt kun tiedän millainen petturi ja takinkääntäjä hän on, minä halveksin häntä. Hän on samanlainen härski koronakusettaja sekä patologinen valehtelija kuin useimmat vihervasemmistolaiset poliitikot.

 • Nimetön

  Vastaa

  Taidan kallistua äänestämään pikkupuoluetta tulevaisuudessa. Olisi tosin hyvä nähdä ensin edes yksi persu hallitus.

  • Aadolf 3 pieni

   Vastaa

   Se on vaan niin että ääni pienpuolueille on ääni viherkommunisteille.

   Sori siitä.

   Näin Suomen poliittinen järjestelmä vain on rakennettu.

   En ole koskaan ollut kaikesta samaa mieltä yhdenkään poliitikon ja harvoin ihan tavan tallaajankaan kanssa. En siis tietenkään myös herra Halla-ahon.
   Miksi pitäisikään?

   Mutta se mitä tässä nyt tehdään niin jutun kirjoittaja pyrkii edistämään kommunismia, koska PS on ainoa puolue jonka linjalla ja koolla on edes vähän toivoa tai merkitystä kokonaisuuteen.

   Kannattaa muistaa että ihmiset on yksilöitä, ehkä Halla-aho on bakteeri kammoinen, kukaan ei ole täydellinen.

   Mutta ei sen takia kannata lähteä mitään viherkommunismia propagoimaan.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Millä tavalla ääni pienpuolueelle on ääni viherkommunisteille?
    Äänestämällä Perussuomalaisia on aivan saman tekevää, vaikka äänestäisi tyhjää tai jättäisi äänestämättä kokonaan.
    Persuissa on nyt eri mies puikoissa, mutta politiikka on samaa kuin Soinin aikoihin, tyhjiä puheita, joita sitten muokataan sitä mukaa mistä saisi enemmän äänestäjiä.

   • Plääh

    Vastaa

    Te persut olette viherkommunisteja. Ääni teille on ääni viherkommunisteille. Viimeksikin hallituksessa ette vaatineet mitään. Ja Halla-ahoaiset olivat vuosia siihen tyytyväisiä ja oppositiopolitiikkaan tätä ennen. Halla.aho n vain kaventanut sananvapautta ja jahdannut natseja. EU-edustajanakin

   • Rautaturisti

    Vastaa

    Aadolfilta hyvä kirjoitus. 👌🏻

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sillä ei ole mitään väliä voittaako Perussuomalaiset kuntavaalit ja seuraavat eduskuntavaalit, mikään ei tule muuttumaan.
  Perussuomalaiset kritisoi näennäisesti EU:n velkavankeuspakettia yrittäen kerätä lisää äänestäjiä, siihen se sitten jääkin.
  Vaikka Perussuomalaiset voittaisivat vaalit, Euroopan ulkopuoliselle haittamaahanmuutolle ei tulisi stoppia, täällä olevia rikollisia ulkomaan kansalaisia ei tultaisi käännyttämään, Suomen eroa EU:sta ei lähdettäisi missään vaiheessa konkreettisesti ajamaan ja omaa valuuttaa ei haluttaisi käyttöön.
  Halla-aho on pidempään näyttäytynyt kansallismielisenä ja populistisena ihmisenä, todellisuudessa hän on pelkkä globalisti.
  Halla-ahon vaihtuminen puolueen johtoon näyttää olevan pelkkä silmänkääntötemppu.
  Edellä mainituista syistä Sinimustalle Liikkeelle on tilausta.

  • Aina voi yrittää

   Vastaa

   Sinimusta liike nyt varmasti mitään vaaleja tule voittamaan, saati pääsisi eduskuntaan. Olen aika varma asiasta. 

   Voihan noita ”kansallismielisiä” puolueita laittaa pystyyn, mutta hyöty täysin +-0. Vaaleissa kannatus aina noissa vain 2–5 % luokkaa. Joten aika vitsejä ovat. 

   Näin se vain menee ja on fakta.

   • Tapsa

    Vastaa

    Vittuakos tässä sitten yrittämään. Annetaan kaiken mennä päin helvettiä ja tulevat sukupolvet sitten saavat selvittää asian? Jos se on edes enää silloin mahdollista…

    Kaikki pysyvät ratkaisut ovat poliittisia ja jostain sen todellisen ratkaisun on lähdettävä. Kun paska osuu kunnolla tuulettimen demografisesti ja taloudellisesti, niin on jo hieman myöhäistä kyhätä mitään poliittista liikettä sitä korjaamaan. Perusta tälle pitää luoda ennen kriisiä, jotta poliittinen liike voi toimia kriisin ratkaisemiseksi.

   • Plääh

    Vastaa

    Niin, kun persut ovat valeoppositiona harhauttaneet ihmismassat eliitin kanssa ja eliitti vielä laskee äänet. Persujen äänestämisestä vain ei ole mitään hyötyä, vaikka heillä olisi yli 50 % äänistä. Tai silloin ehkä hämäyksen vuoksi karvan verran mitättömissä asioissa

   • Uusi Sinimusta

    Vastaa

    Persuista sanottiin samaa silloin 10+ vuotta sitten. Ihan turhaa äänestää valeoppositiota. Juuri erottivat Ano Turtiaisen kun puhui liikaa totta tästä koronameemi huijauksesta sekä persujen takinkäännöstä EU:n suhteen. (Voisiko Partisaani kirjoittaa jutun Turtiaisen erottamisesta?).

    Sinimustat ovat suureksi osaksi entisistä persunuorista koostuva liike joka oli Suomen suurin poliittinen nuorisojärjestö. Ajat tulevat menemään vain huonompaan ja huonompaan jolloin ihmiset alkavat etsiä yhä radikaalimpia vaihtoehtoja ja meidän kontollemme jää valitsevatko he kommunistit vai nationalistit. Itse en ainakaan enää KOSKAAN äänestä perusjuutalaisia.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Hetikö ne vaalit pitäisi voittaa? Onko joku sanonut, että niin tulee tapahtumaan?
    Miksi sitten pitäisi edes yrittää mitään?
    Katsotaan vierestä kun sama meno jatkuu ja valitetaan internetissä ja saunan lauteilla.
    Nousiko Perussuomalaiset hetkessä suurpuolueeksi? Mielestäni ei.

    • Plääh

     Vastaa

     Persut nousi hetkessä Halla-ahon ja kovien odotusten vuoksi. Kaikki oli petosta, mutta jytkyn myötä kaikki takertuivat tähän rottajengiin kuin pelastuusrenkaaseen.

     Monta kertaa ihmisiä voidaan petkuttaa? Vielä neljännet ek-vaalit?

    • Aina voi yrittää

     Vastaa

     En rehellisesti usko, että tuollaiset sinimustat ja muut mihinkään nousevat kannatukseltaan aivan heti tuskin edes 5‑vuodessakaan. Yleensä vaaleissa pitäisi saada kannatusta sinne 18–20%, että on jotain mahdollisuuksia edes päästä hallitukseen. Että mikäli kannatusta ei tule, niin puolueesta ei ole pahemmin hyötyä.

     • Plääh

      Kyllä siitä aina on hyötyä. Enkä usko, että rehellisesti uskot noin. Ajatus uudesta puolueesta taitaa olla melko pelottava esimä täällä kuullusta älämölöstä päätellen.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Koronavirusten tartunta-aikana kuolleisuus aleni noin luvusta 250 viikossa määrään 50 verrattuna vuosiin 2018 ja 2019 vuonna 2020 aloitettujen tehokkaiden toimenpiteiden johdosta

  Kun taudista puhuu väki, joka ei tiedä lääketieteestä ja tilastotieteestä, väki kertoo tietenkin mielipiteitään, jotka johtuvat jostakin epämääräisestä. 

  Vahinko, ettei tähän voi liittää tilastokeskuksen kuvaa, jossa on suomalaisten viikottainen kuolleisuuslukumäärä vuodesta 2018 tähän päivään saakka. Koronaan kuolleita oli 1.4–31.5.20 keskimäärin 45 viikossa ja 1.12.20- nykyhetki noin 20 viikossa, yhteensä noin 750. Suomessa keskimäärin viikottain kuolee vähän yli 1000 ihmistä.
  Koronatartuntoja on torjuttu maskein ja liikkumisrajoituksin ja tämä on pienentänyt talven ja kevään tartuntotautien määrää merkittävästi ja vaikuttanut myös kuolleisuuteen. Tartuntojen vähentäminen ei kuitenkaan estänyt kuolemia, vaan huonokuntoiset elivät vuoden puoli pidempään.

  Kun tarkastellaan virustautien tartunta-aikoja vuosina 2018 ja 2019, voi havaita, että kuolleisuus on ollut jopa 1250 viikossa tartunta-aikoina ja muina aikoina 950. Kuolleisuus vuosina 2018 ja 2019, joina ei ole ollut maskeja ja kokoontumisrajoituksia ovat olleet siten tartunta-aikoina 300 kuollutta viikossa enemmän kuin muina aikoina. Maskeista ja kokoontumisrajoituksista on ollut siten suurta hyötyä. Korona-aikana ei kuollut viikossa 300 enemmän, vaan kuten edellä ilmeni alle 50 huonokuntoista kuoli. Kuolemia voi siten siirtää torjumalla talven virustartuntoja.

 • Irma Sankila

  Vastaa

  Jo silloin kun Jussi Halla-aho ilmoitti, että ottaa korona-rokotuksen, petyin häneen. Ja aina vain pahenee. Mitä hänelle on tapahtunut?
  Onko Suomessa yhtään puoluetta, joka ajaa eroa EU-sta ja kritisoi Korona-hysteriaa.
  Ps luin ruotsalaisesta lehdestä (Nya Dagbladet) kuinka Sanna Marin on 24-vuotiaana blogissaan kritisoinut sikainfluenssa hysteriaa ja lääkeyhtiöiden ylivaltaa

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Globalistien vainoamisen seurauksena kuolleen Ilja Janitskinin (lepää rauhassa) sanoin: ”Halla-aho on huijari”

 • Jones

  Vastaa

  Taitaa koko korona olla huijausta. Naurettavaa rokottaa nuoria, sillä eihän korona ole mitenkään vaarallinen tauti. Rokotuksista taasen saavat jotkut sellaisia oireita, että loppuelämä on tuskaa. Eikä siitä saa mitään korvauksia.

 • Jones

  Vastaa

  Kansanedustajille pitäisi tehdä geenitesetit, ja julkisesti ilmoittaa niiden tulokset. Suomi on täynnä etelämaalaisten sekarotuisia lapsia, joilla on patologinen germaaniviha valkolaisia kohtaan. Heitä ei voi monesti eroittaa suomalaisista, ja näinollen he voivat tehdä myyräntyötään täysin rauhassa, joutumatta minkäänlaiseen vastuuseen. Aikoinaan Kalevi Keihänen vei suomalaisnaisia etelän gigoloille ja etelässä gigolot juottivat suomalaisille naisille KOKAkolaa ja senseurauksena on tullut sekarotuisia lapsia, jotka on kaikessa hiljaisuudessa ujutettu Suomeen. Eliitti auttaa heitä valtaan ja näinolle saa pyrkimyksensä toteutettua. Jussi Halla-ahokin saattaa olla tälläinen KOKAkola lapsi.

  • lol

   Vastaa

   lol.. ei ole ihan kokakola lapsi vaan Bergrothin rabbiinisukua.

 • Wendie

  Vastaa

  Jäitä hattuun tässä kohtaa. Ei vouhottamalla saada mitään aikaiseksi isolla skaalalla, se on varmaa, vaan järjellä ja maltilla. Persuista täytyy saada valtavirtapolitiikkaa, että he voivat vaikuttaa mokutukseen ensisijaisesti. Se on ainakin minusta prioriteetti nro 1. EU:sta eroaminen liittyy siihen, mutta jos mokutukseen saadaan stoppi EU:sta huolimatta niin sekin käy minulle. Islamisaatio ja kehitysmaalaistuminen, sekä siinä sivussa intersektionaalinen identiteettipolitiikka ovat suomen ensisijaisia uhkia tässä kohtaa.

  Totuus tässä kohtaa on kuitenkin se, että jos persut eivät pääse tekemään muutosta isolla äänimäärällä, niin silloin sitä muutosta ei tule tapahtumaan koskaan eikä miltään muultakaan taholta. Se on varma.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   No eivät pääse. Valeopposition kusetus on tullut tiensä päähän ja hyvä niin.

 • Pirjo

  Vastaa

  O- hoh! Olen pettynyt jos tämä on totta. MITÄ HALLA-AHOLLE ON TAPAHTUNUT. JOKO HÄNTÄKIN KIRISTETÄÄN?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämän artikkelin lopussa on lähteet, kyllä Halla-aho on ihan itse noin sanonut.
   Ei Halla-ahoa millään ole kiristetty, hän on ollut kokoajan vannoutunut globalisti, eikä hänellä ole minkäänlaista tarkoitustakaan ollut edes yrittää saada eroa EU:sta aikaiseksi.
   Perussuomalaiset on populistinen puolue, he yrittävät haalia mahdollisimman laajan kannattajakunnan ottamalla jopa hinttareita mukaan puolueeseen (esimerkkinä Tynkkynen) ja esittämällä aina välillä raflaavia puheita ja teräviä kirjoituksia pitääkseen kannattajakunnan kasassa ja uskottelevat äänestäjille olevansa joku kantava voima ja Suomen pelastaja.
   Äänestin joskus kauan aikaa sitten Persuja, ennen Soinin takinkääntötemppua aloin jo huomaamaan, että puolue on kaikkea muuta kuin kansallismielinen. Eipä tarvitse tuollaista puoluetta enää äänestää.

  • Plääh

   Vastaa

   Ainahan tuo on selä huijari ollut. Miksi hän ylipäätään meni Soinin puolueeseen? Scripta jo selkeää sionistista valeoppositiotouhua. Soinin puolueessa joka petoksessa mukana ja aina ajanut juutalasiagendoja

 • Persu-perse alennusmyynnissä

  Vastaa

  Koskas persut olisivat olleet kansan asialla? Äkkiä ei tule mieleeni yhtää persu-aloitetta joka olisi ”satanut veronmaksajien laariin”.

  Ennenkuin tuli persu-mätky, niin kovaan ääneen sammako-soinikin huusi että puolueitten suorista ja välillisistä tuista on luovuttava. Mutta ans olla kun saivat useamman henkilön eduskuntaan, niin johan ostettiin kalleimmalta paikalta puoluetoimisto ja rempattiin se niin, että veronmaksajille tuli miljoonien lasku.

  Kyllä se on niin että eduskuntapuolueet ovat kyntensä näyttäneet viimeisten 50 vuoden aikana. Ei niistä ole ollut veronmaksajille kuin harmia.

 • sotatila

  Vastaa

  Tiedän jo yhden salakapakan joka murtaa sulkutilan.

 • Ville Koskinen

  Vastaa

  Niin kauan kuin ihmiset äänestää valtamediassa näkyvyyttä saaneita poliitikkoja mikään ei tule muuttumaan.

  Valtiouskovaisille kansalaisille mainostetaan huijareita kehumalla heitä, ja valtiokriittisille kansalaisille mainostetaan huijareita, käänteisen psykologian mukaisesti, parjaamalla ja haukkumalla heitä. Kummassakin tapauksessa huijarit saavat runsaasti näkyvyyttä, ja kansa äänestää oman edun vastaisesti. 

  Ja näin kansaa viedään kuin pässiä narussa.

 • Anja Grönfors

  Vastaa

  En olisi Uskonut Sinusta Halla-Aho Nyt loppui Luottamus Suhun

 • NoNiin

  Vastaa

  Järjestetään persuille roima ”gallup-tulos” kuntavaalissa. Jättäkää äänestämättä tätä valeoppositio Perussuomalaisia.

 • silti parempi vaihtoehto kuin vanhat paskat

  Vastaa

  Nuo koronarajotukset on vaan sellasia kysymyksiä, että jos niissä asettuu näin vaalien alla poikkiteloin, niin media saa siitä mainion aseen persuja vastaan.
  Valtaosa kansasta kun ostaa 100% tämän korona/rokotehysterian.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Ei persut ole minkäänlainen vaihtoehto. Perussionistit ovat ihan samaa (((järjestelmää))) muiden eduskuntapuolueiden kanssa ‑suomen tulevaisuuden kannalta jopa muita vaarallisempi koska pettävät lupauksensa AINA ratkaisevalla hetkellä kun tehdään isänmaamme kannalta peruuttamattomia päätöksiä.

   Röyhkein petos oli poliisivaltiolain hyväksyminen jonka perseenmyyjä persut olisivat pystyneet kaatamaan. Halla-aho käskytti kuitenkin nöyrän joukkonsa äänestämään meidän yksityisyyden tuhonneen lain puolesta. ON SE SE IHME JA KUMMA JOS TUOKAAN EI VIELÄ HERÄTTÄNYT TODELLISUUTEEN!

 • noname

  Vastaa

  AllahAho onpesunkestävä jutikka, johan sen rottamaisesta ulkomudostakin näkee.

 • juha.

  Vastaa

  Valta ja raha turmelee… Öööööhhh.. Unohdinko mainita vielä EU:n. Kun EU:sta annetaan vähäpätöinen, mutta raharikas posetiivin veivaajan virka ja ihan oma EU:n tarhassa kasvatettu Apina, jolla on käsi ahnaasti ojossa. Se muuttaa niin miehen ja naisenkin, (anteeksi wanhanaikaisuuteni) ettei jo aikaa sitten myyty wahna äitikään enää tunne!

 • 666@666.fff

  Vastaa

  Kyllä jokaisen pitäisi tuosta sivuprofiilikuvasta tunnistaa mihin (((kansanryhmään))) kosheraho kuuluu.

 • Kk

  Vastaa

  En usko että hallis ajattelee hillotolppaa vaab tietää tilanteen todellisen luonteen.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Mikä se ”tilanteen todellinen luonne” mahtaa perseenmyyjä persujen mielestä olla?

 • jani korhonen

  Vastaa

  missä halla-aho sanoi että asioita on halvempia hankkia yhdessä kuin erikseen?

 • Plääh

  Vastaa

  Ei Halla-aho vastusta mokutusta. Jotain haittamaahanmuuttoa ja islamismia ja terrorismia. Jos etnonationalismi puolueessa kielletään, niin on epäuskottavaa, että sitä salaa ajettaisiin. Kymmenen vuotta silkkaa petosta ja vain hullu voi uskoa tämän jälkeen, että pyrittäisiiin johonkin. Tiedustelulait ja kaikki on ajettu vain nationalisteja vastaan.

  Ei sionisti voi tosissaan ajaa edes mokutuksen rajoittamista. PS siis vain mukautuu valtavirtaan, kun sen olisi pitänyt olla valtavirtaa muuttava voima. 

  Nämähän ovat vaoimesti kovan luokan sionisteja. Selvästi vihollisen asialla ja nimenomaan imivät kaiken kapina-aineksen juuri tuollaisella demokratiauskonnollla. Totta kai eliitti lapioi ääniä ja galluppisuosiota ja julkisuutta lellikilleen. Jotta typerykset uskoisivat, että kannattaisi sitä kautta saada edes jotain aikaan.

  Jo edellisestä hallituksesta huomaismme, että PS ei edes halunnut vaikuttaa painoarvollaan. Ja turha on vetää syytä Soinin ja Sinisten niskaan. Miksi Halla-aho kavereineen tyytyi tuohon tyhjän tavoitteluun yli puoli vuosikymmentä?

 • Että näin

  Vastaa

  Kuten Purra eräässä puheessan mainitsi, suomen olisi kannattavinta neuvotella uusiksi koko eu sopimus ja samoin tuoda takaisin markka, koska kaksoisvaluutassa olisimme vahvempia (Tanska, Ruotsi) ja hiljalleen voisi vähentää euron käyttöä.
  Kertaeroamiselle (Fixit) suomella ei tällä hetkellä ole yksinkertaisesti varaa eikä lähitulevaisuudessa, koska edelliset hallitukset ovat saaneet rauhassa velkakytkyn niin unioniin kuin IMF:n ja näin tukittu takaovi tehokkaasti.

 • Tsaalin

  Vastaa

  Alkaa päivä päivältä näyttämään enemmän siltä että Kurtisaanista on tullut uusi punaruskea lanka tai kansanuutiset II. 

  Niin kovaa ja voimalla se ajaa kommunismia.

  • Finnish Freedom Fighter

   Vastaa

   Vastavalkea, Kurtisaani, MV lehti. Samat idästä tulleet tai itään kumartavat kirjoittajat jokaisessa ja sen näköistä on uutisointi. Odotan innolla, milloin täälläkin alkaa lännen ”fasistien” demonisointi kuten alkoi jo kahdessa edellämainitussa julkaisussa. Nyt on jo Bidenkin ”lännen fasisti”.

   Suomi-Venäjä sanasto rautalangasta (eli sanojen oikeat merkitykset) :

   Globalisti = Fasisti
   Patriotismi = Termi Venäjän laajentumispolitiikalle, patriotismille

   Fasismin vastainen kova akseli lännessä: siionistikristityt, putinistit, piilokommunistit (jotka teeskentelevät kansallismielistä) ja juutalaiset siionistit. 

   Ihmettelinkin, minne katosivat kansallissosialistiset filosofiat joita oli vastarintaliikkeen aikana. Ihmettely loppui jo aikaa sitten kun todellinen karva asioista paljastui. 

   Fixit porukka ei ole aitosuomalsinen ryhmittymä sekäänkun tutkii liikkeen puuhamiehiä ja – naisia. Heikko Eurooppa on itäisen painostuspolitiikan tulos ja ihannetila. Venäjä ei tietenkään halua vahvaa Eurooppaa. 

   Eurooppa liittovaltioksi ja Euroopan politiikkaan täydellinen muutos.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä tässä oli kommunismia? Sekö on kommunismia, kun Partisaani tekee uutisen siitä, mitä Halla-aho on puhunut vuonna 2017 ja mitä hän sanoi hiljattain?
   Ei tarvitse ihmetellä vaaleilla eduskuntaan valittuja poliitikkoja, kun sinunlaisilla ihmisillä on äänioikeus. Tsiisus mitä tekstiä tuotat.

 • Ploiitzai

  Vastaa

  Kansalliskommarit ja internatsit on samaa punavihreää paskasakkia. Siksi heillä on keskenään niin kova kisa fanaattisista kannattajista.

  Ja koska nykyään kaikki puolueet persuja lukuunottamatta kallistuvat joko kansalliskommareihin tai viherinternatseihin ei vaihtoehtoja tolkun ihmisille kauheasti ole. Keskusta taas pelaa molempiin pusseihin aina sen mukaan mistä tuuli puhaltaa.

 • Kiljukone

  Vastaa

  Tuleeko Kurtisaanin puna-eurot suoraan Soroksen kassista ja pusseista?

  • Plääh

   Vastaa

   Ihme persulauma täällä mölisemässä. Tehän olette avoimesti juutalaismielisiä.

 • Sotatila

  Vastaa

  Loppu koronatyrannialle!

  Eduskunta ja hallitus tuhoavat ja häpäisevät Suomen. Suurin uhka ja vaara suomalaisille veronmaksajille ja yrittäjille on Suomen katalat ja arvottomat päätöksentekijät.

  Vaalit ovat vilpilliset. Globalisti voimat ovat nujertamassa kaikki kansallisvaltiot. Ilmasto ja koronahysteria ovat vain valheita jolla tyhmä kansa painetaan maahan ja laitetaan kahleisiin. 

  Kansalaistottelemattomuus ei riitä kun he haluavat romahduttaa elintasomme, ajaa meidät köyhyyteen ja tuhota etnisesti yhtenäisen kansakunnan eli kansanmurhata meidät.

  Ainoa syy miksi kouluja ja yliopistoja ei ole suljettu on se että virallinen aivopesu voi jatkua myrkyttämällä lasten ja nuorten ajatukset.

  Suomen tie johtaa tuhoon kun nuoret on aivopesty ja miehet kuohittu. 

  Valmistautukaa selviytymistaisteluun.

 • Klaus

  Vastaa

  Halla-aho teki poliittisen itsemurhan, toivottavasti ehtii nauttimaan globalistien lupaamasta hillotolpasta edes hetken. Pahoin kyllä epäilen sitä, taitaa globalistit istua tuomiolla ennen kuin Jussille alkaa hunaja valua suuhun.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hmm…Suipot korvat, luiska otsa, terävät poskipäät ja kyömy nenä…

  Onko Halla-aho edes suomalainen?

  • Finnish Freedom Fighter

   Vastaa

   Onko Putin edes venäläinen? Putinin äiti on juutalainen kuten Hjalliksen Jane-äiti oli. Sivuprofiili ei valehtele kummallakaan. 

   Sitten on toki juutalainen aristokratia, mutta he ovat eri porukka kuin em. ultrasiionistit ja heidän nukkensa Putin sekä Trump.

   Maailma on vähän erilaisempi kun katsoo laajemmasta kulmasta.

   • Seppo The Kepponen

    Vastaa

    Totta joka sana

 • J.K.

  Vastaa

  P‑1/4Halla-aho ei mielestäni ole puolueensa johtajana oikea. Itse sen totesin lukematta muiden mielipiteitä. Eikä hän ole juutalainen tai edes sionismia suosiva (ainakaan vielä). Kumartaa kyllä Unionille, mutta totuushan on se, että fixit (mikä tuli vasta hiljattain aatteelliseksi) ei ole juuri tällä hetkellä hyvä Suomelle. Hallituksen tytöt ottaneet liikaa velkaa, joten omavaraisuuteen täällä ei päästä vielä 50 vuodessakaan, vaikka tapahtuisi vallankaappaus. Perussuomalaisiin tulee liittyä useita pienpuolueita ja Halla-aho pitää poistaa. Toivoisin että me kaikki oikeat suomalaisen geeniperimän omaavat isänmaalliset pystyisimme löytämään yhteisen sävelen ja pyrkiä siitä sitten poistamaan kokonaan islamilaisten ja juutalaisten hyysääminen. Elämme helvetin vaikeassa maailmantilanteessa ja kompromisseja on aivan pakko tehdä. Paska juttu. Tuleville sukupolville kuitenkaan ei saa jättää globalismivalhetta, koska sota syttyy väistämättä jossain vaiheessa. Paljastan vielä että menin tosi halpaan aikoinaan äänestämällä soinilaisia perussuomalaisia ja se nolottaa vieläkin. Se muutti minut kyyniseksi skeptikoksi ja siksipä otan asioista selvää mahdollisimman monelta kantilta, ettei tule puhuttua suoraan sanoen paskaa. Esimerkkinä voidaan sanoa tapaus Navalniy, mistä mikään valtamedia ei ole ottanut kunnolla selvää, tai ainakaan suostunut julkaisemaan tietojansa. Janitskin kertoi Navalnyistä hänen olevan täysin opportunistinen omien etujensa tavoittelija, eikä pitänyt hänestä, kuten ei Halla-ahostakaan. Odotetaan muutoksen tuulia ja yhdistykäämme kaikki yhden lipun alle.

  • Plääh

   Vastaa

   Persut eivät ole isänmaallisia. Onhan tämä nyt uskomatonta, että kaikki valehtelevat heistä ja haluavat mainostaa heitä ja ajaa ihmisiä hukkaamaan kaikki tilaisuutensa tuon sionistisen valeopposition pönkittämiseen. Halla-aho oli silkkaa sionismia jo Scriptan aikoina. Mitä ihmeen heittoja tuossa ilman perusteita. Jos ei voi erota EU:sta, niin miten selität muut Halla-ahon rötökset?

 • FTW

  Vastaa

  Kyllä on näiden kommenttien perusteella globalistien helppo köllötellä. Opposition edustajat repivät vaan toisensa kappaleiksi, varmaankin kommunistitkin olisi parempi vaihtoehto äärioikeiston mielestä. Se kyllä toteutuu taistelemalla keskenään. Maltilla hallitukseen mennään eikä hitlerin rotuhygienialla yms. Se juna meni rodunjalostuksineen sekä vammaisten tappamisineen ja hyvä niin. Demokratia on hidas liikkeissään. Diktatuurin kannattajat on asia erikseen. Sääli vaan nukkuvien puolueen äänet, nehän tietää mihin ne menee. Jos ei äänestä, niin se on sitten turpa kiinni politiikasta.

 • sotatila

  Vastaa

  Huomatkaa että me ollaan jo kuin vankilassa omassa maassa.

  Käytännössä uuden puolueen eli kansanliikkeen perustaminen ja toiminta on tehty mahdottomaksi koska ei ole kokoontumisvapautta. Eli yhdistymisvapaus johon kokoontumisvapaus oleellisesti liittyy yhteen on käytännössä kielletty. Perustuslaki on Suomessa tallottu poliitikkojen ja virkamiesten saappaiden alle.

  Pääministeri Marino alkaa muistuttaa hirmuhallitsijaa joka pitää tiiviitä suhteita EUn hirmuhallintoon. 

  Tarvitaan kansallisradikaali puolue jolla on karismaattinen ja uskottava ja luottamusta herättävä johtaja.

  Korona vankeus on lopetettava. Se ei valitettavasti tule onnistumaan äänestämällä, niin kovassa puristuksessa ja niin ahtaalle on maamme ajettu petollisten päättäjien toimesta. 

  Great Reset, Build Back Better ovat vihollisen koodisanoja joiden ainoa tarkoitus on lannistaa ja tuhota meidät. Globaali tappokoneisto on kimpussamme. 

  Sitä ei kyetä äänestämällä torjumaan.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Ei pidä missään vaiheessa unohtaa, että korona ja rajoitustoimet ovat tie Great Reset maailmankuvaan.

  Halla-Aho ei ole ihan perillä asioista ilmeisesti. Rajoitukset on tietenkin tarkoituksenmukaista ajoittaa aikaan, jolloin flunssakausi luonnollisesti lähtee laskemaan. Jos se ajoitettaisiin liian aikaisin, ei saataisi luotua vaikutelmaa siitä, että rajoituksilla olisi jokin vaikutus tautien leviämiseen.

  Rajoituksia halutaan lisätä vähän väliä, jotta ihmiset saadaan totutettua niihin ja jotta he alkaisivat uskomaan niiden olevan tärkeitä heidän turvallisuutensa kannalta. Tällä tavoin pyritään markkinoimaan hyväksyntä Great Reset malliselle keskitetylle kontrollille.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Rotu jalostuu luonnossa, kannattaa sitä sitten tai ei. Jokainen näkemyksistään riippumatta kannattaa siis joko yhtä tai toista rodunjalostusmallia, joko passiivisesti tai aktiivisesti.
  Globalistien eduksi voisi olla kannattaa mallia, jossa tiettyjen ryhmien kyvykkyys hallita säilyy ja rahvas jalostetaan globaalisti hallittavaksi tottelevaiseksi massaksi.

  Jos, kuten näyttää, sellaisia suunnitelmia on lähdetty toteuttamaan, voisi kansallisvaltioiden kannalta olla tärkeää löytää tapoja vastustaa tällaisia pyrkimyksiä. Kontrollikeinojen kannattaminen, joiden puolelle mainitsemasi Halla-Aholainen oppositio asettuu, ei tästä näkökulmasta vaikuta oppositiolta lainkaan, suhteutettuna mainittuihin globalistien pyrkimyksiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi