Kahtatoista epäillään murhasta Helsingissä – nimien perusteella valtaosa romaneja

Epäillyistä kymmenen on miehiä ja kaksi naisia. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies.

Rikos

päivitetty

Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä. Kuvituskuva.

Helsingin poliisi kertoo tutkivansa heinäkuun lopulla ilmi tullutta henkirikosta, jota tutkitaan murhana. Epäiltyjä on kaksitoista. Heitä vaaditaan viikonlopun aikana vangittavaksi. Henkirikoksen uhri oli aikuinen mies.

Poliisi on varsin niukkasanainen rikoksesta, sillä se saattaisi vaarantaa tällä hetkellä tutkinnan. Epäillyt ovat syntyneet 70‑, 80- ja 90-luvuilla.

Valtaosa epäillyistä romaneja

Vangitsemisvaatimuksessa esiintyvien nimien perusteella valtaosa epäillyistä on romaneja. Partisaani julkaisee listan siksi, että voimme tarjota internetin salapoliiseille materiaalia aiheen laajempaan tutkimiseen.

  1. ROTH, Henry Ian David
  2. NYMAN, Kyösti Armas Dimitri
  3. ÅKERLUND, Terno Armas
  4. NYMAN, Satu Anceliga
  5. LÖWENHILD, Nicholas Rickard
  6. AALTONEN, Nora Jasmin
  7. ÅKERLUND, Nikita Legion
  8. PALOKANGAS, Lassi Pekka
  9. SALO, Antti Oskari
  10. AIRIKKALA, Christian Jesse Juhani
  11. PAUL, Aki-Oscar
  12. NICK, Juha Erik

Lähteet: Poliisi, Helsingin käräjäoikeus

Helsingin poliisi Kotimaa Murha Poliisi Rappiokulttuuri Rikos Romanit Rotu Yhteiskunta

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • mm

    Vastaa

    6 noista eli puolet eivät ole romaneja, vaan valkolaisia, siksi asiaa ei voi sanoa että valtaosa on romaneja: : LÖWENHILD, Nicholas Rickard
    PALOKANGAS, Lassi Pekka
    SALO, Antti Oskari
    AIRIKKALA, Christian Jesse Juhani
    PAUL, Aki-Oscar
    NICK, Juha Erik eli voitaisko sanoa että valtaosa valtaväestöä

    • Nimetön

      Vastaa

      Valkolainen on myös Henry Roth. Ei mitään yhteyttä romaneihin geenien puolesta.

  • Tottakai

    Vastaa

    Voidaan sanoa että valtaosa on valtaväestöä.Siksi mustalaiset ovatkin integroituneet niin hyvin.Vaikka työt eivät olekaan heille maistuneet 500 vuoteen.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Jos puolet EIVÄT ole valtaväestöä, niin miten voit sanoa ”voitaisko sanoa, että valtaosa valtaväestöä”?
    Osaatko laskea?
    Peruskoulu jäi kesken, siitäkö se johtuu?

  • Eemil Harjulahti

    Vastaa

    Nicholas Löwenhild on romani tai puoliromani.

    Hän on muuttanut nimensä ja alkuperäinen nimi on hyvin romanihenkinen. Toiseksi ns. puolimustalaiset voivat liikkua äitinsä sukunimellä, joka ei viittaa somanisukuihin.

    Kannattaa muistaa, että jokaisen romanin tekemä rikos ja ”vahingonlaukaus”pitää 500 kertaistaa, jotta romanirikosten määrää voidaan verrata kantaväestön tekemiin rikoksiin.
    Tässä tapauksessa oikea vertailukohta olisi 500 murhatyötä, jotka olisivat 500 eri valkolaisjoukon vastuulla.

    • Mmm

      Vastaa

      Nicholas Löwenhild on 100% suomalainen. Mistä oot saanu päähäs että manne?

  • anders jäärderuud

    Vastaa

    Nora Jasmin on kuviensa perusteella romani eli enemmistö tulee jo hänestä.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Niin on, nimi Jasmin antoi jo osviittaa, kuvat kertoi loput. Mustalainen.

      • Minä vaan

        Vastaa

        Noora on yksi neljäs osa mustalainen!!!! Sen äiti on suomalainen ja isä puol mustalainen eli ei paljo musu veri virtaa että näin ja sit toi Roth on myös valkolainen ja tää uhri oli mustalainen ottakaa perkeleet selvää ennenku jauhatte paskaa t. Uhrin omainen

    • Mopsu

      Vastaa

      Mitä Jäämin Aaltonen on Remun veljen tytär.

  • Nyman

    Vastaa

    5 Romania ja 5 valtaväestöstä. T romani

    • Sinisilmä-Mertsi

      Vastaa

      Hai, jäikö matematiikan tunnit välistä?

      • Inhoan vääryyttä

        Vastaa

        Kummallista että jos romani tekee jotain mitä tahansa, oli kyseessä vaikka näpistys niin siitä kirjoitetaan nimien ja kuva tunnisteiden kera, mutta sitten kun valtio on osallistunut Suomen historian suurimmpaan rikollisuus toimintaan niin ja kyseessä on erittäin törkeistä rikoksista ja kohdistuvat pieniin lapsiin niin nimiä ei tietenkään voi julkaista kun kyseessä on suomalainen mutta onneksi suomi kuuluu eu jolloin voin kirjoittaa aivan vapaasti ketkä kuuluvat suomen kautta aikojen suurimpaan rikollisuus toimintaan

  • Stenroth rolf erik romani ruotsista

    Vastaa

    Kumpi on tärkämpää rikos vai rotu yli puolet suomalaisista syyllistyy rotusortoon neekereitä nunnukoita ja mustalaisia kohtaan. Siis mustaihoisia saamelaisia ja romaneja kohtaan

    • Kenjiko

      Vastaa

      Jos lasketaan todella pahoissa teoissa, kuten väkivallassa, tapoissa, raiskauksissa, ryöstöissä – niin romanit ja tietyt maahanmuuttajaryhmät tekevät niitä HUOMATTAVASTI enemmän kantaväestöä kohtaan kuin toisinpäin.

  • Tino

    Vastaa

    Oli romaani tai valtaväestö kauheita ovat elinkautinen jokaiselle

  • Esa Isberg

    Vastaa

    Oli miten oli, mutta Suomalaisia kaikki.… ja asia ei ole hyvä, oli siinä nyt mustalaisia tai valkolaisia.…eikä siitä tarvi valta väestön tehdä numeroa, koska pahempia juttuja on tapahtunut paljon valta väestön taholta, joista ei mainita… kuin tapahtuma… mutta jos Romani tekee … tai on mukana jossakin, niin heti julkaistaa MUSTALAISET.…. ja väitätte ettei Suomessa ole rasismia.…..

  • Rikos tutkija

    Vastaa

    Sekava juttu kannattaa hyvin tutkia.Asiassa näyttää olevan rasistisia piirteitä. Valtaväestö yrittää saada asiaa väärille urille.Median välityksellä

    • Nimetön

      Vastaa

      Joo tosiaa uhri oli romaani ja en ymmärrä miksi romaani eivät puoltaneet uhria vaa olivat valmiita olla mukana riistämässä uhrin hengeä hyi mitä ihmisiä just katsoi kun siitä tuli dokumentti

  • Nimetön

    Vastaa

    Voi teitä raukoja nin monta ja yhen tapoita toivottavasti sata elinkautiseen kaikki raukat

  • Ei ymmärrä

    Vastaa

    No eikö se ole ihan sama,ovatko epäillyt valtaväestöä vai romaneita ‚kauhea teko silti on. Vaikea vain on ymmärtää millaiseen murhaan syyllistyy 12 ihmistä yhdessä ja yksissä tuumin. Eikö kellekään olet tullut missään kohtaa mieleen ettei asia oo ihan ok? Se minua ihmetyttää eikä suinkaan epäiltyjen nimet ja tausta?

  • SUOMIPOIKA

    Vastaa

    oli miten oli niin suomipoika ja tyttö on rasismi ‚mutta silti posket lomollaan vetäävät tupakkaa ja juovat kahvia .y.m y.m vai kasvaakohan suomessa noita tuotteita .ja sitten vielä esiintyyvät romaanijen nimillä. päänaukojat ‚menkää romanijen nenäneteen aukomaan päätänne , taitaa mennä köntsät pöksyyn.!!!!

    • Eili

      Vastaa

      Eikö kerrokin melkoisesti sekin jo jotain ettei kantaväestön ihmiset uskalla mennä edes romaneille mitään sanomaan.
      Rasismisyytöksesi taas ovat suorastaan lapsellisia. Kasva aikuiseksi.

  • Kaaleen nainen

    Vastaa

    Noille kaikkille tappajille sama kohtalo ja myös tappajien sakeille.hyi olkoon

  • Eetvartti

    Vastaa

    Kemikaalit vääntää ihmismiele , oikeus ja vääryys heittelehtii milloin minkäkin tuulen viemänä – Eikä tämän laadun hulluus perustu MIHINKÄÄN rotuuun, vvaan ssopii kaikille kuin nyrkki silmään .

  • Eräs vaan

    Vastaa

    Noora Aaltonen neljäs osa romaani satu Nyman neljäs osaromaani tässä on yksi Huom vain yksi romaani syytettynä että kannattaa vähän ajatella valko naamat tappavat jatkuvasti lapsia Eerikan tappajat

    • Nationalisti

      Vastaa

      Eli manneja joka tapauksessa.
      Olitko ainoa teidän ryhmästä, joka osaa edes tuon verran kirjoittaa?

  • Nimetön

    Vastaa

    Olen vahvasti sitä mieltä, että jos mustalainen varastaa vaikkapa kaupasta ruokaa tai sitten jotain muuta vastaavaa näpistykseen liittyviä rikkeitä, niin siitä sitten lehdet ja some kanavat kirjoittaa kuvien ja nimien kera ja todella negatiivinen asenne jo lukijoiden kommentit ovat olleet sitä luokkaa, että mustalaiset ovat alinta kastia koko maassa, mutta loppujen lopuksi kuitenkin mustalaiset ovat aina olleet inhimillisiä eikä ole kukaan mustalainen ikinä hyväksynyt lapsiin kohdistuvia törkeyksiä kuten Suomessa on laissa säädetty että jos joku suomalainen raiskaa vaikka kolme vuotiaan lapsen niin ei mitään nimiä voi julkaista missään vaiheessa jottei tule huonoa mainetta mutta sitten kun mustalainen tekee mitä tahansa nii nimi on jokaisen lehden etusivulle laitettu kuvien kera ja mitä tollanen on jos ei rasistinen asenne ja ihan valtion toimesta. Mun mielestä ihminen ei ole enää ihminen jos teot ovat kaikkea muuta kuin inhimillistä ja tarkoitan pedofiilejä joita valtio suojelee viimeiseen asti ja sen takia toivon että jokainen miettii että onko oikein syyllistää mustalaiset aina kun jotain tapahtuu, enemmän suomalainen tappaa kuin mustalaiset niin se ei ole niin kauhea juttu jos tekijät olis vain suomalaisia, koska automaattisesti siihen on ollut joku hyvä syy miksi on päätynyt tekee henkirikoksia mutta mustalaiset ovat aina olleet se alin kasti Suomessa vaikkapa mustalaiset eivät ikinä ole pedofiilejä eikä muutenkaan tee mitää törkeyksiä mutta suomalainen on kirjaimellisesti sika ja sitten syyllistää että mustalaiset varastaa kun niitä ei oteta töihi mutta suomalainen pedofiili pääsee töihin jopa tarhaan. Kummallista kyllä mutta suomi on nyt aika kusessa kun kirjoitan valtion rikollisuuden salaisuuksia ja vielä nimien kera niin eiköhän mustalaiset ole sitten ihan samassa arvossa kuin muutkin suomen kansalaiset.

  • Tuulentupa

    Vastaa

    Uhrin asema jäi tässä täysin pimentoon. Mitä hän teki tullakseen tapetuksi?

  • Uhrin omainen

    Vastaa

    Kaikille EK ja sille päätekijälle 2x EK ja iso tummaihoinen kaveri selliin
    Vaihokkaat

  • Uhrin omainen

    Vastaa

    Uhri, yksinäinen nuori orpo poika joka oli vajaa 200g piriä velkaa mutta päätekijä yms tekijät saatte vaihokkaat kadotuksessa syödä piriä

  • Nimetön

    Vastaa

    Ensinnäkin tää satu Nyman yksi kolmaosamustalain loppu valtaväestöä

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi