Irlanti: Maahanmuuttaja puukotti pikkulapsia – hallitus kiristää ”vihapuhelakeja” ja hyökkää valkoisia vastaan!

Pääministeri on luvannut hallituksensa käyttävän kaikkia juridisia resursseja mielenosoittajien rankaisemiseksi.

Väestönvaihto

Kuten uutisoimme eilen, Irlannin pääkaupungin Dublinin kaduilla on kiehunut viime päivinä sen jälkeen, kun maahanmuuttajarikollinen suoritti raukkamaisen veitsi-iskun, jonka uhreista valtaosa oli pieniä lapsia. Kansan jalkauduttua kaduille osoittamaan mieltä valkoisiin kohdistuvaa rotuvihaa vastaan PolPo (poliittinen poliisi) ja maan sionistinen hallitus ovat päättäneet kiihdyttää väestönvaihtoa entisestään.

Irlannin pääministeri Leo Varadkar ilmoitti ryhtyvänsä tiukkoihin toimenpiteisiin maahanmuuttovastaisten levottomuuksien jälkeen. Levottomuudet alkoivat, kun sadat aseistautuneet poliisit hyökkäsivät valkoisten marssijoiden kimppuun. Mielenosoittajat eivät alistuneet vaan antoivat virka-asuisten kansanvihollisten maistaa omaa lääkettään muun muassa tiiliskivien ja polttopullojen muodossa.

Pääministerin ohella myös PolPon johto on demonisoinut mielenosoittajia ja vihjannut, että maahanmuuttajaväkivaltaa vastustavat aktivistit ovat voineet syyllistyä toiminnallaan jopa ”terrorismiin”. Sen sijaan maahanmuuttajien rotuväkivalta valkoisia vastaan on pyritty lakaisemaan maton alle.

Pääministeri Varadkar on tuominnut maahanmuuttokriittisen aktivismin voimakkaasti ja kutsunut sitä ”häpeäksi Irlannille”. Pääministeri on luvannut hallituksensa käyttävän kaikkia juridisia resursseja mielenosoittajien rankaisemiseksi. Varadkar aikoo myös tiukentaa vihapuhe- ja kiihotuslainsäädäntöä, jotta maahanmuuttokritiikin julkisesta esittämisestä tulisi vastaisuudessa hankalampaa.

Lähde: Aljazeera

Dublin Irlanti Kansallisradikalismi Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Poliisi Poliittinen vaino Politiikka PolPo Rotu Rotu Rotumellakka Rotusota Sananvapaus Ulkomaat Väestönvaihto Vihapuhe Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • George XVI

  Vastaa

  Irlannin pääministeri Leo Varadkar ymmärtää mitä tapahtuu kun bensiinillä sammuttaa?

  • Salomon

   Vastaa

   Vardkar pitäisi valella bensiinillä, sytyttää tuleen ja sammuttaa ruuvimeisselillä

   • Anonymous

    Vastaa

    Juuri niin kuten muutkin vastaavat kansanpetturit! Hienoa Irlantilaiset! Kyllä siinä ihmetellään kun kymmenet tuhannet ihmiset lähtevät kaduille ja nousevat barrikadeille kansanpettirihallitusta ja PolPoa vastaan

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tilanne eskaloituu ja hallituksen toimet vain tiivistävät aktivistien rivejä. Irlantilaisilla on tuoretta kokemusta maanalaisesta vallankumoustoiminnasta. Euroopan kansallismielisten on syytä katsoa Irlantiin ja tiedottaa tapahtumista.

 • TT

  Vastaa

  Pitkä taistelu on edessä. Kuvioon ei auta muu kuin riittävän suuren kansanosan herääminen. Tämä voi viedä vuosikymmeniä. Talouden nopea syöksy alaspäin tosin nopeuttaa kehitystä, koska uusliberalismista ja globalismista hyötyvän väen osuus laskee kaiken aikaa ja keskiluokan osuus väestöstä romahtaa. Eliitti onkin paniikissa ja yrittää saada aikaiseksi Saksan mallisen poliisivaltion kaikkialle Eurooppaan. Poliittista sortoa voimistetaan sodanlietsonnalla tai vaikkapa kutsumalla Suuren Saatanan eli USA:n miehitysjoukkoja maahan. Mitä sionismiin tulee, niin monista maahanmuuttajista voi olla jopa hyötyä sen vastustamisessa.

 • pöh

  Vastaa

  Saas nähdä mitä terroristeja sitä Suomeen tulee sieltä itärajalta?
  Kun alkaa tulla suomalaisia uhreja niin kuka ottaa vastuun? Tyhmä kysymys kukaan ei tietenkään ota vastuuta.
  Ylellä ollaan sitä mieltä että kun 500 ihmistä kun tullut niin ei se ole mikään ongelma.
  Mitäpä jos ne 500 ihmistä onkin kaikki jotain terroristeja?

 • Amalek

  Vastaa

  Sattumoisin Varadkar on intialaistaustainen rotumuukalainen ja politisoitunut homoseksuelli. Onhan siinä jo syytä kerrakseen vihata valkoista heteronormatiivista kantaväestöä, joka hänenkin palkkansa maksaa.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Mitä? Mites joku täpläotsa edes tuolla ministerinä. Pimeetä touhua. Nämä vihapuhe ym sonta on kanssa koomista soopaa. Nooh,tämä kansa ei ihan hevillä anna periksi joten tulemme saamaan lisää uutisia omaa kansaansa puolustavien mukamas terrorismista. Mitä tuohon ”häpeään” tulee niin nolompaa tuo puukkojussien saarelle laahailu on, eikä mitään hyötyä mihinkään. Pöhkö poliitikko…taas.

 • Anti-venäjä

  Vastaa

  Tekijä oli Pohjois-Afrikasta tullut algerialainen muslimi, Vihervasemmisto vaikenee tapansa mukaan.

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Uhri on syyllinen. Kuulostaa ihan Suomelta. Kun hurja tuhopolttaja raivoaa ympäri kaupunkia jättäen jälkeensä hiiltyneitä rakennuksia toisensa perään, tulee silloin poliitikkojen kieltää tuli tai tulitikut, riippuen ihan siitä, millaista ”logiikkaa” mahtavat sinä päivänä pienten päidensä sisällä käyttää. Jokaiselle tulisi nyt, vuonna 2023, olla täysin päivänselvää, että EU:n tarkoitus ei ole ikinä ratkaista yhtäkään ongelmaa, vaan ainoastaan luoda jokaisella teollaan uusia ongelmia. Kuvitelkaa nyt sellainen absoluuttisen absurdi tilanne, että meillä olisi täällä Euroopassa kaikki hyvin. Mitä ihmettä he hyötyisivät sellaisesta Euroopasta? Mitä mahdollisuuksia verorahojemme eli orjatyövoiman lypsämiseen rauhallisessa Euroopassa olisi, kun kaikki kansat eläisivät tyytyväisinä omissa maissaan?

  • Suuri tuntematon

   Vastaa

   EU tekee ennaltaehkäiseviä toimia eli ”yrittävät korjata jotakin, joka ei rikki ole”. Ja jos oikeasti yritetään korjata jotakin (joka on itse ensin hajotettu sekin), niin silläkin teolla avataan aina uusia ovia uusille ongelmille, joita ei ennen olemassa ollut. EU:sta ei seuraa mitään hyvää. Jos väittävät jonkin teon hyväksi meille olevan, ja se jopa siltä äkkiseltään saattaisi silmään näyttääkin, on sen takana aivan taatusti jokin pirullinen juoni. Kansoja ja niiden ihmisiä EU:n herrat & lakeijat eivät ajattele päätöksiä tehdessään ja asetuksia säätäessään. Siellä on aina takana motiivi, joka heitä liikuttaa, kun sopimuksia sorvataan. Mitään ei tapahdu eikä tehdä siksi, että he ajattelesivat meitä saatikka meidän parasta. He eivät ole meidän kavereita – tämä kannattaa muistaa. Mediakaan ei tee siksi juttuja, että se haluaisi meille tarjota uutisia. Näillä lieroilla on jokin taka-ajatus aina mielessään. Suomalainen laitetaan aina kakkoseksi, kun EU-herrojen oma agenda ja hyvinvointi jyräävät meitin yli. Tehtävät päätökset ovat meille tuhoisia, ja joko välittömästi tai pitkässä juoksussa heitä hyödyttävät ja rikastavat. Katsokaa vaikka vasen-sionisteja, jotka tahtovat Israelin israelilaisille, mutta Suomen kaikille. Tuon pidemmälle sinun ei tarvitsekaan katsoa, niin näet kaksinaismoralismin, joka jopa oikeuttaa suvaitsevaiston tuomitsemat asiat kuten vihan ja rasismin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi