Valkoinen vastarinta leimahti Dublinissa – kohteina väkivaltaiset rotumuukalaiset ja poliittinen poliisi!

Poliisin on aika perääntyä Irlannin kaduilta ja luovuttaa valta takaisin valkoisille.

Pääkirjoitukset

Eurooppalaisen aseellisen suoran toiminnan kirkkaimpana symbolina jo vuosikymmenten ajan toimineessa Irlannissa kansa on viimein noussut näyttävästi barrikadeille rotumuukalaisten väkivaltaa vastaan. Irlannin kaduilla tällä viikolla kuvatut videot ovat ehkäpä lähihistorian kannustavimpia vakuutuksia siitä, että valkoisella rodulla on edelleen toivoa jäljellä.

Maan pääkaupungissa Dublinissa puhkesi väkivaltaisia yhteenottoja PolPon (poliittinen poliisi) ja kansallismielisten mielenosoittajien välillä torstaina sen jälkeen, kun rotumuukalainen suoritti raukkamaisen puukkoiskun kolmea lasta ja kahta aikuista vastaan. Puukotusten jälkeen väestönvaihtoa ajava poliittinen eliitti komensi PolPon hyökkäämään maahanmuuttokriittisiä mielenosoittajia vastaan täydellä voimalla.

Kansalaiset eivät alistuneet poliisin mielivallalle vaan antoivat näiden maistaa omaa lääkettään ajamalla sioiksi kutsumiaan viranomaisia takaa muun muassa polttopullojen ja tiiliskivien kanssa.

Kymmeniä valkoisia mellakoitsijoita on pidätetty viikon jälkipuoliskolla. Puhuessaan perjantaina pidetyn lehdistötilaisuuden yhteydessä poliisipäällikkö Drew Harris sanoi, ettei poliisi olisi ”voinut ennakoida”, että puukotukset aiheuttaisivat ”tällaista häiriötä”.

Poliisit pakenevat valkoisia väkijoukkoja

”Kyseessä ovat kohtaukset, joita emme ole nähneet vuosikymmeniin. Mutta selvää on, että ihmiset on radikalisoitu sosiaalisen median kautta”, poliisipäällikkö maalaili. Harris kuvaili mellakoitsijoita ”äärioikeistolaiseksi täysin mielipuoliseksi huligaanijengiksi”. PolPon päällystö pitää toisin sanoen valkoisten puolia ajavia mielenosoittajia pahempina rikollisina kuin rotumuukalaisia, jotka yrittävät murhata irlantilaisia lapsia.

Mielenosoituksissa on kannettu muun muassa Irish Lives Matter ‑kylttejä. Suosituksi iskulauseeksi on noussut rotumuukalaisille suunnattu: ”Ulos täältä!”

Poliisin kalusto on kokenut mielenosoitusten yhteydessä merkittäviä vaurioita. Aktivistien kerrotaan hyökänneen myös vastaanottokeskusta vastaan. Videoilla poliisiautot joutuvat myös pakenemaan vihaisia valkoisia väkijoukkoja, joiden mitta on jo täynnä omaa rotuaan vihaavia petturipoliitikkoja ja ‑viranomaisia. Poliisin on aika perääntyä Irlannin kaduilta ja luovuttaa valta takaisin valkoisille.

Partisaani toivottaa onnea Dublinin vapaustaistelijoille ja toivoo, että rodullinen kapinahenki leviää Euroopan jokaiseen kolkkaan. Irlantilaisten ja aiemmin tänä syksynä palestiinalaisten osoittama päättäväisyys taistelussa yhteisiä vihollisiamme vastaan osoittaa, ettei kansainvälinen antivalkoinen sionismi ole vielä onnistunut täysin turvaamaan ylivalta-asemaansa.

Dublin Irlanti Kansallisradikalismi Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pääkirjoitukset Poliisi Politiikka PolPo Rotu Rotumellakka Rotusota Ulkomaat Väestönvaihto Valkoinen nationalismi Valkoinen rotu Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  Toivottavasti Irlannin The Troubles ‑ajanjakson (1969−1998) jäljiltä on vielä asekätköjä tasavallan puolella. Olisi irlantilaisnationalisteilla jotain ”kättä pidempää” taistelussa matuja ja kansanpettureita vastaan.

 • Putin kävelee pikku pili pystyssä kotonaan

  Vastaa

  Suomen media vaikenee. Entä jos aiheena olisi joku blmtnoåqÅ-porukkaan kohdistunut mellakka, sitten toosat toistaisivat sitä seuraavat kolme viikkoa.

  • Tik-tok-tik-tok-tik...

   Vastaa

   Itse odottelin mielenkiinnolla että kauankos siinä kestää ennenkuin Suomessa asiasta puhutaan. Ja pari päiväähän siinä meni. Vaikka sanotaan että nykyaikana internet tuo uutiset realliajassa. Eipä paljon uutisnopeus poikkea telex-ajoista ja kirjeenvaihtajista.

   No mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Toivoisi vaan vähän nopeampaa ulkomaan-uutisten julkistamista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aivan mahtavaa nähdä, että kansa aktivoituu!
  Viranomaiset ja poliitikot ovat puolensa valinneet, samoin media ja se puoli ei ole kansan puolella.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä on valkoisen vastarinnan ensimmäinen aalto. Irlannin esimerkki leviää ennemmin tai myöhemmin muualle Eurooppaan.

  Puheiden aika on päättymässä.

 • Nimetön

  Vastaa

  tästä se lähtee

 • TT

  Vastaa

  Transatlanttinen sionismi on voimistanut asemiaan Euroopassa. Asetelmaan liittyy myös geopoliittista taistelua, jossa USA yrittää pitää yllä ylivertaista asemaansa ja omia uuskolonistisia rakenteitaan (kuten sotilastukikohtia) maapallolla. Eurooppalainen poliittinen ja taloudellinen eliitti on sekä aivopesty että lahjottu mukaan tähän projektiin uusliberalismin aikaansaamilla mehukkailla pääomatuotoilla. Kansa on usein jätetty näiden tulovirtojen ulkopuolella ja monissa maissa on purettu kansalle tärkeitä sosiaalivaltion rakenteita paitsi maahanmuuttajien ja byrokraattiarmeijan osalta. 

  Irlanti on ollut vahvasti tässä kuviossa mukana, sillä saarelle on asettautunut iso joukko globalististen firmojen Euroopan pääkonttoreita korkeaa eurooppalaista verotusta pakoon. Irlannin laskennallinen talous on hyötynyt, mutta toisaalta maan oma kulttuuriperimä vahvoine katolisine vaikutteineen on ottanut rajusti takapakkia. ilmiöön liittyy ylimitoitettu maahanmuutto ja turvapaikkaturismi, joka alkaa kaventaa osaketuottoralleista osattomaksi jääneen kansanosan elinoloja. Ilmiö on kärjistymässä etenkin Länsi-Euroopassa, jossa eliitti on alkanut pelätä asemansa ja USA-vetoisen uusliberaalin maailmanjärjestyksen puolesta ja kiristää koko ajan lainsäädäntöä omaksi edukseen. Tämä Irlannin välikohtaus pyritään käyttämään jälleen poliisivaltion ja Israel-lobbyn eduksi kaikkialla Euroopassa. Voimistuu myös kehitys, jossa kantaväestön aktiivit pyritään leimaaman terroristeiksi, jolloin näiltä voidaan poistaa kaikki kansalais- ja ihmisoikeudet. Pystyykö kansa vastaamaan tähän kehitykseen – se jää nähtäväksi. Ainakin Israel-kysymyksessä nuoriso on herännyt ja tuskin taipuu sionistimurhaajien kannattajiksi enää.

 • Observer

  Vastaa

  Kerrankin mellakka, jolle voin antaa varauksemattoman tunnustuksen ja tukeni.

 • tymä

  Vastaa

  Olisi jo aikakin. Muutenkin aika käymässä vähiin eurooppalaisten tulevaisuuden kohdalla.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Poliisiressukka kehuu taas äärioikeistolaisiksi huligaaneiksi?…ei pimpinreuhka sentään,videoita kun katselee niin kansalaisia laidasta laitaan. ihan oikein että tää maailmanhalauksen lopettelu alkaa, vaikka sitten vähän rouheemmalla meinigillä. Miksei näy meidän Iltapaskoissa juttua’?…höhöö,Erkon paskamedia vaikenee…onkohan Lakikalju-Sipilä shokissa? Onko päänäätä jo ilmoittanut Jopojen toimituksista?

 • 187

  Vastaa

  Mahtavia uutisia!

  Poliisi on todellakin oikeuslaitoksen ohella kaikista suurimpia rikollisten tunkeutujien suojelijoita ja tätä faktaa ei tavalliset suomalaiset valitettavasti vieläkään oikein pysty käsittämään. Niin syvälle on rehellisyys ja virkamiesuskovaisuus juurrutettu tähän kansaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   todentotta. Suomi on lammasmainen paskahousu kansa joka häntä koipien välissä odottaa lupaa poliisilta ja Arkadianmäen hyypiöiltä.

 • Suomi takaisin

  Vastaa

  Harvoin kommentoin, mutta kaikessa trasgisuudessaan, tämä on odotettu ilmiö, todellakin odotettu! Suomeen ja Ruotsiin samaa mallia nopeasti ja maanpetturit roviolle!! Sen jälkeen matut vittuun täältä, JOKAINEN!!!

 • Chauvin

  Vastaa

  Kuvien perusteella samankaltaisia enimmäkseen rauhallisia mielenosoituksia, mitä fentanyyli-Floydin kunniaksi järjestettiin. Mikähän tässä on ongelmana, kun niissäkään ei ollut (((valtamedian))) mielestä mitään. Kysymys oli sarkastinen.

 • Nimetön

  Vastaa

  Irlanti on saari jossa ei kauaa katsella vittuilua. alkaako tästä IRA:n kaltainen aseellinen vastarinta eliittiä ja mamuja vastaan.. Itse näen että tämä tilanne tulee radikaalisti muuttumaan koko Euroopassa. irkut näyttää tietä. Jos ei olisi omia asioita huolehdittavana ja suu kotona ruokittavana, pakkaisin kamani ja lähtisin Irlantilaisten rinnalle taistelemaan kulttuuri marxisteja vastaan!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olisko laittaa linkkiä?

 • Leif

  Vastaa

  Ei kannata innostua. Vaikutus voi olla päinvastainen. Saattaa olla, että mellakka loppuu lyhyeen, nyt kun kyse on vaarallisista ”natseista”. Tarvittaessa mellakka lopetetaan vaikka napalmilla ja uudella lainsäädännöllä valvontakoneistolla estetään tehokkaasti vastaavat mellakat myöhemmin. Toki jos paikallisväestön sijaan kadulla riehuisi parempi väestö, mellakka saisi jatkua koko maailman siunauksella, mutta syypäät, eli heitä ”kiusanneet” natsit laitetaan silti kuriin uudella vihapuhelainsäädännöllä.

  • Bensaa liekkeihin!

   Vastaa

   Eli toisin sanoen, mitä tahansa teet, niin aina vaan silmukka kiristyy.
   Eliitti siis haluaa ettemme tee mitään, niin silloin saamme *ehkä* nauttia oikeuksista hieman pitempään. Eliitti siis haluaa että meistä tulee orjanmielisiä omissa maissamme ja että kuolemme mahdollisimman nopeasti pois.

   Vaikuttaa siltä että ainoa vaihtoehto on aktivismi ja taistelu elämästä ja kuolemasta.

   Eläköön Irlanti!

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  ”Äärioikeistolainen väkivalta…” ”huligaanit…” ”natsit…”

  Vain typerin mahdollinen aivopesty liberaali enää uskoo näitä narratiiveja.

  Suomalainen sen sijaan pöyristelee television ja radion ääressä katkeraan loppuun saakka ja äänestää siinä välissä muutaman vuoden välein SDP:tä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi