Partisaani toivottaa Palestiinalle onnea taistelussa yhteistä juutalaista vihollista vastaan

Partisaanin toimitus ottaa ylpeästi kantaa kansainvälisen sionisminvastaisen taistelun puolesta!

Pääkirjoitukset

Partisaani tervehtii vapaustaistelijoita, jotka aloittivat juutalaisten miehittämien palestiinalaisalueiden vapauttamisen osana al-Aqsan myrskyksi kutsuttua operaatiota. Itsenäisyysmielisen Hamas-puolueen sotilaallisen siiven edustajat käynnistivät operaation tänä aamuna, kun sionistit valmistautuivat viettämään sukkot-juhlallisuuksiensa viimeistä päivää palestiinalaisilta ryöväämällään maaperällä.

Israeliin on tämän päivän aikana ammuttu Gazan kaistalta tuhansia raketteja, ja ainakin 22 juutalaismiehittäjää on kuollut. Lisäksi vapaustaistelijat ovat ottaneet useita juutalaisia sotavangeiksi. Kyse on laajimmasta ja toteutukseltaan monimutkaisimmasta sotilaallisesta operaatiosta Israelin sisällä vuosikymmeniin.

Dramaattiset tapahtumat alkoivat, kun Hamasin vapaustaistelijat saapuivat juutalaisten miehittämille alueille niin varjoliitimillä kuin maata ja mertakin pitkin. Operaatio on järkyttänyt sionistit siksi, että se vaikuttaa yllättäneen Israelin tiedustelupalvelut täysin. Vaikka länsimaalaiset veronmaksajat lahjoittavat juutalaisille Israeliin joka vuosi uusinta vakoiluteknologiaa, palestiinalaisten suuroperaatio onnistuttiin pitämään visusti salassa.

Juutalaiset pakenevat, kun he joutuvat kohtaamaan sortamansa kansan silmästä silmään

Paikalla kuvatut videot näyttävät, kuinka palestiinalaiset iskevät varoitussireenien huutaessa ja liekkimerten noustessa paitsi sotilaskohteisiin sekä puolisotilaallisia siirtokunta-aktiiveja vastaan myös muun muassa sionistien musiikkifestivaaleille. Juutalaiset juhlijat juoksevat yllättäen saapuneita vapaustaistelijoita kauhuissaan pakoon, kun heillä ei olekaan turvanaan Rautakupolia ja muuta tuliterää amerikkalaista sotilaskalustoa. Toisessa videossa Hamasin sotilaat oleskelevat Israelin sotilastukikohdassa, jonka lattiaa koristavat sionistisotilaiden ruumiit.

Lähi-idän vastarintaliikkeet ovat jo pitkään puhuneet siitä, että konflikti täytyy tuoda Israelin rajojen sisälle, sillä juutalaisvaltio on Yhdysvaltojen tuella kyennyt liian kauan ruokkimaan konflikteja ulkomailla, kuten Syyriassa, Libanonissa, Irakissa ja Jemenissä. Israelin ”puolustusvoimien” tiedustelu-upseeri Michael Milshtein myönsikin medialle, että al-Aqsan myrsky on vuoden 1948 jälkeen ensimmäinen aito sotilaskampanja ”Israelin alueella”.

Muun muassa Palestiinan Islamilainen Jihad ‑järjestö ja Libanonin Hizbollah ovat osoittaneet tukea Hamasin johtamalle operaatiolle. Lisäksi monet pienemmät aseelliset järjestöt ovat liittyneet kansannousuun juutalaista sortajaa vastaan. Tilanne on geopoliittisesti erityisen hankala muun muassa Saudi-Arabialle ja muille korruptoituneille arabihallinnoille, jotka ovat olleet valmiita myymään itsenäisyytensä Israelille vastineeksi Goldman Sachsin, Blackstonen, BlackRockin ja muiden globaalien juutalaisten finanssi-instituutioiden avokätisestä rahoituksesta.

Alistumisen aika on päättynyt

Hamasin mukaan alueen kansojen on nyt aika valita puolensa – ovatko nämä itsenäisyyden kannalla vai aikovatko nämä alistua sionisteille ja mammonalle. ”Olemme päättäneet panna viimein lopun miehittäjien rikoksille. He eivät enää voi hyväksikäyttää meitä ilman seurauksia,” Hamasin edustaja totesi mediatiedotteessaan.

Israelin ”puolustusvoimien” tiedottaja Richard Hecht kertoo sionistien olevan tällä hetkellä erityisen peloissaan tilanteesta pohjoisrajalla, jonka toisella puolella päämajaa pitää Hizbollah. Libanonilaisjärjestön arsenaali ja sotilaallisen järjestäytymisen aste on vielä monin kerroin Hamasin vastaavaa suurempi. Mikäli Hizbollah liittolaisineen päättää liittyä täysipainoisesti taisteluun, voi juutalaisen hirmuvallan aika viimein olla ohi.

Juutalaiset vannovat länsimaissa monikulttuurisuuden ja liberaalien arvojen nimiin, mutta Lähi-idässä heidän rikollinen valtionsa Israel kohtelee kaikkia vieraita rotuja kuin roskaa. Tässä piilee juutalaisen kaksinaismoralismin ydin. Asetelma tekee myös valkoisista kansallismielisistä Lähi-idän vapaustaistelijoiden luontaisia liittolaisia. Hamasin ja Hizbollahin militantit eivät ole Suomessa Kelan rahoilla loisivia tai valkoisia naisia jahtaavia elintasosurffareita, vaan he toimivat, kuten jokaisen miehen tulee toimia rotuun ja uskontoon katsomatta: He puolustavat omaa kansaansa viimeiseen veripisaraan asti eivätkä he pakene sotaa ulkomaille.

Liberaalit ja vasemmisto ovat vaatineet palestiinalaisia luopumaan sotilaallisesta toiminnasta, hieromaan rauhaa ja alistumaan ”kahden valtion ratkaisuun” juutalaisten kanssa. Sinisilmäiset liberaalit eivät ymmärrä, ettei sionistinen sorto tule loppumaan, vaikka viimeinenkin palestiinalainen pudottaisi kiväärinsä. Itse asiassa alistuminen vain pahentaa sortoa.

Taistelu sionismia vastaan yhdistää

Juutalaiset toimivat 2000-luvulla Lähi-idässä juuri samalla tavalla kuin he toimivat 1900-luvun alun Euroopassa johtaessaan bolševikkiliikettä. Vertaamalla Neuvostoliittoa miehitettyyn Palestiinaan on helppo huomata, ettei Israelin toiminta ole historiallinen poikkeama vaan osa loogista jatkumoa. Myös Neuvostoliitossa pääosin juutalainen eliitti sorti paikallisväestöä kieltämällä näiltä poliittiset vapaudet, näännyttämällä ei-juutalaisia siviilejä sekä tuhoamalla näiden historiallisen ja kulttuurillisen perinnön.

Sionismi, bolševismi ja länttä nykyään riivaava väestönvaihtopolitiikkaa ylläpitävä kulttuurimarxismi ovat kaikki osa samaa vitsausta, jonka oppi-isiin lukeutuvat muun muassa Karl Marx, Theodor Herzl, Israel Ehrenburg, Vladimir Lenin, Sigmund Freud ja Franz Boas.

Taistelu sionismia, bolševismia ja kulttuurimarxismia vastaan voi yhdistää eri roduista, valtioista ja uskonnoista ponnistavia kansoja, kuten se teki jo toisen maailmansodan aikana, kun saksalaiset ja palestiinalaiset yhdistivät voimansa. Esimerkiksi Libanonissa Hamasin liittolaiset Hizbollah-järjestössä tekevät yhteistyötä paikallisten kristittyjen ja esimerkiksi sekulaarin kansallissosialistisen SSNP-puolueen aktiivien kanssa. Partisaanin toimitus ottaa ylpeästi kantaa kansainvälisen sionisminvastaisen taistelun puolesta!

Hamas Hizbollah Irak Israel Itsenäisyys Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalainen terrorismi Kommunismi Kulttuurimarxismi Libanon Marxismi Neuvostoliitto Pääkirjoitukset Palestiina Sionismi Syyria Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

68 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tukipaketteja

  Vastaa

  Mihinhän voisi lahjoittaa rahaa noille vapaustaistelijoille? Kerjäähän se Zelenskykin rahaa koko ajan. Mikseivät siis palestiinalaiset sitä tarvitsisi.

  Tai mitä muuta tarvitsisivat? Kranaatin pyrstöjä tai muuta mitä voisi kotikonstein valmistaa?

 • MM

  Vastaa

  Jo 40 israelilaista terroristia eliminoitu! Onnea ja menestystä Hamasille.

  • Rlsm

   Vastaa

   Tässä ote Hebronin arjesta.
   Kuinka joku puolustaa ja selittelee maa ryöstöjä, alistamista ja palestiinalaisten vangitsemista alueillaan, täytyy mennä mielenvikaisuuden piikkiin tai lapsen henkiselle tasolle jäämistä. Huonot geenit yhtä kaikki. Israelin olemassaolo ja sen puolustelu/tukeminen on kauhistuttava verinen häpeätahra nk. juutalaisten ja heidän intressejään palvelevien shabbos goyimien historiassa.
   Se pohja mikä tällaisen itselleen sokean vihan ja agression mahdollistaa on sisäänpäin kääntynyt kollektiivinen narsistinen ylimaallinen itseoikeutus jonka väittävät tulleen jumaluuksilta Elohim (monikossa) , Yhwh jne. mikä sivuhuomautuksena on henoteismia, eikä monoteismia.
   Lähtökohtaisesti ei ole tervettä ryhtyä moralisoimaan palestiinalaista vastarintaa kun tietää kuinka epätoivoiseksi nk. juutalaiset ovat tehneet heidän elämistään.
   https://youtu.be/aEdGcej-6D0

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Israel on valtion irvikuva!

 • TT

  Vastaa

  Onhan se pieni ilonaihe synkkyyden keskellä, että sionistit saavat kuonoonsa. Niillä on kuitenkin ikävä kyky kääntää konfliktit omien suunnitelmiensa eduksi. Sionismi elää tuhosta ja kaaoksesta.

  • Sakke

   Vastaa

   Positiivisia uutisia jokatapauksessa ja levantin hirviön kaksinaamainen luonne on jo nyt yksin itse antamiensa julkilausumien ansiosta alkanut valjeta hieman itsepäisimmillekin tapauskovaisille. Tämä on kansallismielisten kannalta positiivista myös omien rivien suhteen – vain vilpillinen tai täydellisen tietämätön sielu ei iloitse näistä uutisista.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Slava Palestina!

 • George

  Vastaa

  Menestystä Palestiinalle.

 • Lapsuuden loppu

  Vastaa

  Hyvä, että osoitatte, että MV lehti ja Partisaani ovat samaa ryssälän operoimaa antisemitistista pa*kaa. Fanituskohteetkin (Iran, Irak, Syyria, Libanon, Unkari, Serbia ja Venäjä) ovat ymmärrettävästi samat. Palestiinan innokkaimmat tukijat ovat kommunistit, uusnatsit ja Putin. 

  Onneksi Palestiina pommitetaan maan tasalle lähipäivinä.

  • sionistin ärsyttäjä

   Vastaa

   Siellä kuulemma palet käyttää jo Zelenskille tarkoitettuja aseita? Kuinkas tässä näin pääsi käymään?

   Voisitte muuten joskus päättää, onko se Palestiina olemassa vai ei :DDDD

  • Kuka mitenkin näkee

   Vastaa

   Eikös ”Lapsuuden loppu” ollutkin kirjoituksissaan ristiriidassa itsensä kanssa? Se sanoo että ”innokkaimmat tukijat ovat kommunistit, uusnatsit ja Putin”. No, Putinhan juuri yrittää häätää Donbasin alueelta pois uusnatseja, eli heti on kaksi mainituista tahoista vastakkain. 

   Sitten on vielä mainittu Unkari(!?!). Mitenkähän Unkari on ”ryssälä operoimaa antisemitististä paskaa”?? Minusta Unkari elää ja tekee päätöksiä yhä edelleen omana itsenäisenä valtionaan, kansalaistensa hyväksi.

   Ja mitä tulee Iraniin, Irakiin ja Syyriaan niin onhan se merkittävää että Kiina sai luoduksi rauhan ja ystävyyden noiden maiden välille. Se on niin merkittävä asia että sitä eivät juutalaiset/cabbalstit tai NATO-USA ole tähän mennessä saanut aikaiseksi. Mutta Kiinapa sai sen ihan parissa kuukaudessa. Jo yksin historian kannalta merkittävä teko.

  • J.K.

   Vastaa

   Katselin karttoja vuosien ajalta ja huomasin että Israel on laajentunut Palestiinan alueella tuplasti jo vuoteen 2000. Israel on roistovaltio, kellä on ollut pääsy länsimaiseen pankkijärjestelmään heti WW2 jälkeen. Voitko ”Lapsuuden Loppu” todistaa faktatiedot vääriksi?

   Olet todennäköisesti näitä hysteerisiin suvakeihin kuuluvia valtamediaan uskovia ihmisiä, ketkä eivät jaksa tarkistaa faktoja kovinkaan paljon, tai ollenkaan.

   Mitä tulee taas vastamedian lehtiin, kuten Janitskinin MV-lehteen, Magneettiin, Partisaaniin, PT-Mediaan, jne. on aivan sama missä palvelin sijaitsee.

   En lähtisi 0% tiedolla kommentoimaan yhtään mitään.

   En pidä jutikoista, nekruista tai hiekkaneekereistä. Myönnän sen. Kannattaa kuitenkin ottaa selvää Palestiinan logiikasta verrattuna muiden lähi-itäläisten musulmaanien eroista.

   Tarkasta myös Israelin ja Saudi-Arabian yhteydet – jos jaksat.

   • Nimetön

    Vastaa

    Suvakithan ne vasta vihaavatkin Israelia, turha siis sinne on tässä yhteydessä osoitella. Sieltä kun löytyy sympatioita muslimeille kuin muslimeille yli kaiken.

  • Plääh

   Vastaa

   ”Ryssälä” sattuu olemaan juutalaisin valtio Euroopassa, kuten aina ennenkin. Vuodesta 1917 juutalaiset vallassa.

   Euroopassa ja Amerikassa huomattava osa Putinin tukijoista on juutalaisia. Israel on ollut puolueeton eikä ole tukenut Ukrainaa yhtään. Israelin väestöstä suuri osa on Venäjältä hiljattain tulleita juutalaisia ja valtaosa juutalaisista on tullut sieltä. Ukraina oli juutalaisten asuma-alue Venäjällä ja yleensä juutalaiset vihaavat ukrainalaisia.

   Totta on tosin, että Isralein avusta vo tulla veruke katkaista USA:n apu Ukrainalle tai sen vähenemiselle

  • Nimetön

   Vastaa

   Lapsuuden loppu, kuin minun näppikseltä. Jo sana partisaani kertoo tämän ”aviisin” mielenmaisemasta. 🤮

   • Plääh

    Vastaa

    Ei partisaani ole mikään poliittisesti värittynyt käsite. Se merkitsee myös pientä kirvestä miehittäjää vastustavan sissin lisäksi. Tietenkin historiassa hiljattain kaikki ovat olleet väärällä puolella ja paskaa, mutta ei määritelmä rajoitu vain vassuihin tai natseja vastaan taistelleisiin eri värisiin vastarintajoukkoihin

  • Salomon

   Vastaa

   Ja juutalaisiakin on pääsyt tänne vinkumaan

 • suvakki 964

  Vastaa

  Kiitos partisaani! Tulin tänne katsomaan, että oletteko mitään kirjoittaneet Israelin touhuista nyt, kun twitter on täynnä sivistymättömien öyhöttäjien jälkeenjääneitä ja ulkoaopeteltuja vanhoja juttuja Israelin hyvyydestä. En pettynyt!

 • Suomimies

  Vastaa

  Islam on pahuuden uskonto, kun taas juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa hänen silmäteränsä. Mitään Palestiinaa ei ole olemassakaan vaan maa on ollut iät ja ajat Israelin kansan palestiinalaiset ovat oikeasti arabeja. Jeesuskin oli ihmiselämänsä aikana juutalainen. terveisin kristitty.

  • ✝ Jeesus on antisionisti ✝

   Vastaa

   Älkää, rakkaat kristityt, hairahtako tähän Suomimiehen harhaoppiin. Juutalaiset joutuvat kristillisen pelastusopin mukaan helvettiin, koska he hylkäsivät Jumalan ainoan pojan.

   Todelliseen VALITTUUN KANSAAN kuuluu jokainen, joka hylkää farisealaisten uskon ja Perkeleestä siinneen Israelin, jolle Uusi Testamentti ei anna mitään oikeutusta. Pelastus ei tule syntyperän perusteella!

   Joh 8:44
   Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole.

  • Jns. Man

   Vastaa

   ”Jeesuksen ajan” juutalaisten lähimmät jälkeläiset ovat Syyrian kristityt, joita nyky”juutalaiset”vihaavat. Näiden nykyisten ”juutalaisten” ensi-vanhemmat ovat turkkilaismongolisen kasaarikansan joka kääntyi juutalaisuuteen v. 842. Kasaarit asuivat tuolloin nykyisen Ukrainan alueella. Jo 2000 vuotta sitten nykyisen Israelin alueella asui muitakin kuin juutalaisuutta tunnustavia ihmisryhmiä, nämä mm. Laiduntivat sikalaumoja jollaiseen Jeesus ajoi paholaisen.

  • Goldstein

   Vastaa

   Ai, miksiköhän jutkut sitten syljeskelee kristittyjen päälle Israelissa ja tapattaa valkoisia kristittyjä Jeesuksen aijoista tähän päivään asti? Juutalaiset vihaa Jeesusta ja Jeesus sanoi juutalaisten olevan saatanan synagoga. Painu sinä jutkujen persettä nuoleva saatananpalvoja syvimpään helvettiin koukkunokka degeneraattien kanssa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kuinka moni tietää, että 1582 painetussa King James and the Rheims (Douai) Raamatussa (Uudessa testamentissa) ei ollut sanaa juutalainen (jew) ollenkaan. Kun 1611 Uudesta Testamentista tehtiin käännös, tässäkään versiossa ei ollut sanaa juutalainen. Sanaa käytettiin ensimmäisen kerran Raamatun 1775 painoksessa, jonne sen ujuttivat juutalaiset kääntäjät. 

   Harold Rosenthalin sanoin: Olemme hämmästyneitä kristittyjen typeryydestä ottaa vastaan meidän oppimme ja levittää niitä ominaan. Propagandamme ansiosta kirkosta on tullut innokkain kannattajamme. Tämä on antanut meille yrityisen paikan yhteiskunnassa, heidän uskoessa meidän olevan ”valittu kansa”

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  slava ukraina. Siellä palestiinassa ihmiset taistelevat juutalaisia vastaan . Ukrainan juutalaishallituksen puolesta on kuollut xmäärä ukrainalaisia kristittyjä tapellessaan kristittyjen serkkujen kanssa. Kuka voittaa, kun goiymin häviää?

 • suvakki 2

  Vastaa

  ”Liberaalit ja vasemmisto ovat vaatineet palestiinalaisia luopumaan sotilaallisesta toiminnasta, hieromaan rauhaa ja alistumaan ”kahden valtion ratkaisuun” juutalaisten kanssa. Sinisilmäiset liberaalit eivät ymmärrä, ettei sionistinen sorto tule loppumaan, vaikka viimeinenkin palestiinalainen pudottaisi kiväärinsä. Itse asiassa alistuminen vain pahentaa sortoa.”

  Luulen, että monikin liberaali ymmärtää kyllä. Itse asiassa näyttää siltä, että liberaaleista moni on oikeasti piilorasisti ja siten kaksinaismoralisti; katsokaa vaikka Jungerin kannaottoa twitterissä. Hän toivoo Israelille ”vihdoin voittoa”. Uskomatonta, että nämä liberaalit länsimaissa käyvät vapaan sanan kimppuun silloin, kun puhutaan rikollisten toimista kotona; ja taas kun puhutaan siitä samasta uskontokunnasta ulkomailla, jota he väittävät suojelevansa Suomessa, niin näissä puheissa heitä saakin ampua sukupuuttoon asti.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Eikös olekin hienoa Partisaanin mielestä että Ukrainassa taistellaan juutalaishallintoa vastaan?

  • Nimetön

   Vastaa

   Viittaat ilmeisesti Chabad-Lubavitchiin?

 • Piilola

  Vastaa

  Luulisi Suomessa asuvien tajuavan Hamasin ja Israelin erot. Kumman ns menestys ajaa enemmän Suomalaisten etua 2023„, partisaanin toimitus haaveilee tuhansista ja tuhansista Gazaan alueen pakolaisista Suomeen veronmaksajien elätettäväksi?

  • intifada

   Vastaa

   Sulla on nyt vähän vaikeuksia syy-seuraussuhteen hahmottamisessa. Anna kun autan.

   ”Israelin menestys”, eli kansanmurhailu ja viattomien siviilien talojen jyräys, tuo tänne ne tuhannet ja tuhannet pakolaiset veronmaksajien elätettäviksi. Puhdistettu Palestiinasta ratkaisi tämänkin ongelman. 

   Vapaa Palestiina, Vapaa Suomi, Vapaa Eurooppa!

 • Tukipaketteja

  Vastaa

  Siinä oli oikein joukkopsykoosia tanssin muodossa. No, porukka keräilee itseään ja sen jälkeen toteuttaa mitä lausussa sanotaan. Aika näyttää kuinka tässäkin käy.

 • hh1488

  Vastaa

  voitais me kansallismieliset perustaa oma patljoona,lähdetään ukrainasta hakemaan oppia ja mennään vapauttamaan palestiina.

  • TT

   Vastaa

   Voisiko erota Natosta ja liittyä Palestiinan vapautusrintamaan? Mitä mieltä on puolustusministeri Antti Häkkänen? PLO:lla oli Suomessa melko huono maine ja Hamasilla nykyään vielä huonompi. Kaikki johtuu sionistimediastamme, joka kääntää kaiken ylösalaisin ja tekee roistoista sankareita ja päinvastoin. Kaikkein murheellisin ryhmä ovat kuitenkin sionistikristityt, joita liberaalivasemmisto ja media nykyisin vainoaa ja pilkkaa eivätkä silti ymmärrä olla sionismia vastaan.

 • Simolan salaiset kansiot ja ansiot

  Vastaa

  Aika jännää että itse Partisaanin toimitus ottaa kantaa suoraan ‑kuka/ketkä mahtoi tästäkin päättää että nyt on linja tämä? No, tässä olette sionismia vastaan mutta muuten olette kylläkin olleet Ukrainan puolesta alun alkaen ja Venäjän vastainen linja hehkunut täysillä. Tämä nk ryssäviha vastaisuus on kuin suoraan SML linjaus. Miettikääs nyt ex pvl ihmiset ettei nyt ihan koko Leveli teille naura

  • Nimetön

   Vastaa

   Miksi et asu Venäjällä?

 • Leo

  Vastaa

  Milloin niitä jutkuja pääsee teurastamaan?

 • Leo

  Vastaa

  Edes jos Israel pommitetaan. Heidän juutalais paskiaiset on vielä joka paikassa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Sanasta sanaan: Samaa mieltä.

  Toivottavasti tämä on globalistisen (ja paikallisen) sionistisen ylivallan lopun alkua.

  Liian kauan maailmaa on ryöstetty, raiskattu ja velalla orjuutettu.

 • Leif

  Vastaa

  Oliko Hamasin toimesta raiskattu ja tapettu juutalaisnainen sekä hänen ruumiinsa häpäisy arvojenne mukaista ja ihailtavaa näiltä ”vapaustaistelijoilta”? Vaikka en kovin israelistakaan välitä, en silti ymmärrä tuon takapajuisen paviaanilauman ihailua, joka saa aikaan missä tahansa pelkkää tuhoa ja kaaosta ihan ilman israeliakin. Väite, että tuosta porukasta tänne tulisi vain raiskaajat ja rikolliset kun taas hyvät tyypit olisivat tuolla sotimassa, menee samaan sarjaan vihervasemmiston ja taposen pahimpien aivopierujen kanssa.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Oliko Hamasin toimesta raiskattu ja tapettu juutalaisnainen sekä hänen ruumiinsa häpäisy arvojenne mukaista ja ihailtavaa näiltä ”vapaustaistelijoilta”?”

   Ainakin tuo olisi Israelin omien arvojen mukaista toimintaa, silmä silmästä ja hammas hampaasta. On se kumma jos ei kelpaa

   ”saa aikaan missä tahansa pelkkää tuhoa ja kaaosta ihan ilman israeliakin.”

   Miten, missä ja milloin?

   ”Väite, että tuosta porukasta tänne tulisi vain raiskaajat ja rikolliset kun taas hyvät tyypit olisivat tuolla sotimassa, menee samaan sarjaan vihervasemmiston ja taposen pahimpien aivopierujen kanssa.”

   Tämä on looginen seuraus ihan kaikissa sodissa. Täälläkin käpykaartilaiset ja muut sodan väistäneet ”miehet” oli yhteiskunnan kuonaa

   • Leif

    Vastaa

    En kysynyt, onko se israelin arvojen mukaista, eikä sillä ole väliä. Eli raiskaus, murha ja ruumiin häpäisy on partisaanin arvojen mukaista, koska uhri oli juutalainen ja israel on tehnyt vääryyttä tekijöiden kansaa kohtaan, johon uhri ei välttämättä liity millään tapaa?
    Eikös
    Suomikin Israelin tukijana ole sitten ansainnut oikeauskoisten suorittamat väkivallanteot ja joukkoraiskaukset, jos kerran elämme vielä silmä silmästä-ajalla? 

    Seuraavaan kysymykseen ei tarvitse edes vastata. Lähi idän muslimimaat loistavat ainoastaan sivistymättömyydessä ja olisivat somalian kaltaisia takapajuloita, jos heillä ei olisi öljyä. Jonkinlainen yhteiskuntarauha säilyy vain äärimmäisellä kurilla.

    • "En ole sionisti, mutta" -Leif

     Vastaa

     Ai siellä on tapahtunut raiskaus? Okei, intifada peruttu, mennään takaisin löysään hirteen, parempi ettei mitään todellista vastarintaa tapahdu. Itse asias voitaisiin alkaa kannattamaan lähi-idän ainoaa demokratiaa niinku tolkun väki

     • Leif

      Kuka tässä puhui israelin kanattamisesta? Oletteko te sitten jihadisteja? Sanonpa vain, että on turha kuvitella tuon toisenkaan osapuolen olevan teidän kaveri. En ymmärrä, miksi minun pitäisi kannustaa allahia huutavaa paviaanilaumaa terrorisoimaan israelia. Samaa porukkaa, joka terrorisoi myös eurooppaa. Kuvitteleeko joku, että lähi-itään tulee rauha ja muslimit jättävät euroopan rauhaan jos ja kun israel kaatuu?

     • "En ole sionisti, mutta" -Leif

      Et ymmärrä, miksi nationalisteja pitäisi kannustaa? Asia kunnossa.

      ISIS ei ole mitään ”samaa porukkaa” kuin palestiinalaiset. Itse asiassa Israel on jopa aseistanut ISISIä. 

      ”Kuvitteleeko joku, että lähi-itään tulee rauha ja muslimit jättävät euroopan rauhaan jos ja kun israel kaatuu?”

      Kyllä. Mitään ongelmia tai pakolaisiahan ei ollut ennen Israelia. En sitten tiedä, mikä tässä kuviossa on sinulle epäselvää.

     • Unto

      Israel pommitti strategisesti ISISin hyväksi ja hoiti myös haavoittuneet ISIS soturit kuntoon.
      Koko Israelin olemassaolo perustuu kaaoksen ja kärsimysten aiheuttamiseen.
      He miehittävät niin Palestiinaa tekovaltiollaan kuten myös USA:n koko hallintoa ja valtiojärjestelmää.
      Sekin maa kohta vielä sisällissodassa, ellei osavaltioita eroa liitosta tms.

    • Nimetön

     Vastaa

     ”Suomikin Israelin tukijana ole sitten ansainnut oikeauskoisten suorittamat väkivallanteot ja joukkoraiskaukset, jos kerran elämme vielä silmä silmästä-ajalla? ”

     Eli tässä kysymyksessä ”Suomi” käsittää ne Zabluwiczit ym suomisionistit jotka on vastuussa Suomen paskasta ulkopolitiikasta? Sounds good! Oikeilla suomalaisillahan ei ole mitään kantaa koko asiaan, eivätkä suomalaiset äänestää israelkysymyksen perusteella.

     • Leif

      Kuka tässä isisistä puhui? Jos islam on teidän arvojen mukaista, vain koska se on nationalismia, niin asia kunnossa. Miksei teille sitten juutalaisnationalismi kelpaa? Eurooppa on kohdannut useita jihadin aaltoja, ennen kun israelista oli tietoakaan. On järjenköyhyyttä laittaa lännen ja islamin väliset yhteentörmäykset israelin syyksi.

     • "Kuka tässä puhui" -Leif

      ”Kuka tässä isisistä puhui?”

      No sinä itse: ”porukkaa, joka terrorisoi myös eurooppaa”.

     • Nimetön

      ”Eurooppa on kohdannut useita jihadin aaltoja, ennen kun israelista oli tietoakaan.”

      Milloin viimeksi?

      ”On järjenköyhyyttä laittaa lännen ja islamin väliset yhteentörmäykset israelin syyksi.”

      Kenen syytä se sitten on?

  • Salomon

   Vastaa

   Ja pienten lasten lävistäminen pistimillä on ok? Hä? Yks vitun pallinaama äijä vinkui mulle kylällä kun puhuin juutalaisten sekoiluista palestiinalaisia kohtaan, ja juttu muuttui hetkessä. Ainut syyllinen on palestiinalaiset, hän oli kuulemma lukenut historian kirjoja. Voi helvetti nyt sentää… Pata kattilaa soimaa.

 • Sakke

  Vastaa

  ”Onneksi Palestiina pommitetaan maan tasalle lähipäivinä.”

  Varsin rauhaa rakastavan ja tasapainoisen kuuloinen repliikki. Näitä on viimeaikoina saatukin kuulla suoraan hevosen suusta.

  Jos ja kun ”Palestiina pommitetaan maan tasalle” ja ”arabit (sic) ajetaan Eurooppaan” kuten näissä palestiinalaiskysymyksen lopullista ratkaisua vaativissa verenhimoisissa julkilausumissa raivotaan, tulee varmasti hitaimmallekin arvokonservatiiviselle ”kansallismieliselle” selväksi mistä lähteestä hänetkin ikiunesta alunperin hereilletönimä matuongelma on peräisin. 

  Loput laskutoimituksesta seuraa sitten perässä.

 • Heinrich

  Vastaa

  Partisaani tuottaa peppukipua niin sionisteille, natottajille, että kotiryssille. Oikealla linjalla mennään👌🏻

  • Pertti Saani

   Vastaa

   Kotiryssä on ilmeisesti sellainen, joka ei vihaa ryssiä, koska ei ole mustavalkoinen, sekä tietää historiasta.
   Valitettavasti kotiryssyydestä ei saa ruplia tai etuja ryssälässäkään.
   Mutta saa itselleen hyvän omatunnon ja tietää omaavansa aivot ja arvot, toisin kuin globalistien pussiin pelaavat tunnepohjalta toimivat nettiöyhöttäjät.

 • Jessica

  Vastaa

  Israel sortaa muita aivan kuten venäjäkin. 2 paskaläjämaata jotka voisi pommittaa pysyvästi kivikaudelle..

 • Muutaman päivän sota

  Vastaa

  Muistaakseni tieteenkuvalehti kirjoitti aikoinaan ison jutun siitä miten kaiken muun paskan lisäksi israel hallinnoi vielä makeanveden jakelun.ei ihme että raketteja lentelee.eniten ihmettelen kuinka puskista tää oikeesti tuli,ottaen huomioon miljardien määrärahat tiedusteluun niin mossadilla ja parhaalla kaverilla cia:lla.

 • JFK

  Vastaa

  ”Hauska” havaita, että joka kerta Israel/Palestiina-solmu aiheuttaa jopa Suomessa käsittämätöntä kiihkoa puolesta ja vastaan. Miksi? Eikö oman maan asiat olisi tärkeämpiä kiihkoilun kohteita?

  Hamas:n tavoite taitaa olla katkaista Israel kahtia.
  Katsotaan, mitä Hamas:n uuden kyvykkyyden taustalta löytyy. Voi olla, että Israel löytää jotakin epämiellyttävää, tai sitten koko konflikti on jo ennalta suunniteltu. Pop-cornit on jo valmiina.

 • Nimetön

  Vastaa

  Lyödäänkö vetoa että jutskut saa oman valtion Ukrainaan. Siitähän ovatkin haaveilleet..

  • Nimetön

   Vastaa

   Lyödään vaan. Ukrainassa oli vuonna 2014 enää 67 000 juutalaista ja määrä on tuosta edelleenkin vain vähentynyt.

 • A

  Vastaa

  Juutalaiset häviävät —> 2015 matuinvaasio toistuu, tulee arabeja ja jutkuja meren takaa meritakseilla.

  Arabit häviävät —> 2015 matuinvaasio toistu, tulee arabeja meren takaa meritakseilla.

 • Ilmari

  Vastaa

  Hamas on terroristijärjestö ja sen taistelijat terroristeja. Jos heitä saadaan vangiksi, heitä ei tarvitse kohdella sotavankeina vaan tavallisina rikollisina.

  • Plääh

   Vastaa

   Miksi 2. maailmansodan vastarintaliikkeiden salamurhaajat ja mielipuoliset terroristit muuten ovat teille kokkaripersuleille jotain sankareita? Saksalaiset kohtelivat ihmeen pitkämielisetsi heitä sivistysvaltiona. Heidät olisi voitu kaikki hävittää maan päältä ja kaikki olisi mennyt sääntöjen mukaan

 • Vääpeli Körmy

  Vastaa

  Vittu, että tämä ”Partisaani”-isänmaallisuus on täydellistä idiotismia.
  Muistellaan Aatua ja runkataan ryssien propagandan tahdissa. Samaan aikaan arabit ja islam rellestävät Euroopassa.

  Järjetön pettymys koko ns. kansallismielisyys. Myytte Suomen ryssille ja rakastelette arabeja.
  Upeaa.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Vääpeli jutku oletan?

  • Anonymous

   Vastaa

   Mitähän ryssien propagandaa Partisaani on levittänyt? Partisaani tukee Ukrainalaisia nationalisteja, noita sankareita jotka puolustavat maataan ryssien invaasioo vastaan. Tänne kommenttipalstalle on valitettavasti pesiytynyt näitä vitun kotiryssiä, maanpettureita, kommareita jotka suu vaahdossa kirjoittavat päivittäin fantasioitaan ja ylistävät Suomen ja koko maailman verivihollista, tuota suurta vastenmielistä paskalänttiä ja kehitysmaata, terroristivaltio venäjää. Myöskin näyttää olevan paljon toisen maailman häpeäpilkun, terroristivaltio Israelin kannattajia tullut tänne avaamaan sanaisen arkkunsa. Jos ryssänmaa ja Israel pyyhittäisiin maailmankartalta, maailma olisi PAlJON parempi paikka. Slava Ukraini! Kuolema ryssille! Onnea ja menestystä Hamakselle, Hizbollahille ja kaikille jotka taistelevat näitä sionismin pahuuden voimia vastaan! Toivotaan, että Iran liittyy sotaan Israelia vastaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Edelleen mietin: mikä tästä show:sta on totta, ja vielä enemmän koitan miettiä mitä helvettiä kaikkea tästä seuraa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sama taisteluhan on lopultakin länsimailla ja Suomellakin edessään kuin se mitä Israel on käynyt vuosikymmeniä omasta olemassaolostaan muslimeja vastaan.
  Jokainen toki punnitkoon omat sympatiansa.

  • intifada

   Vastaa

   Jep, suomalaistenkin tulee häätää rotumuukalaiset mereen, jos mielivät säilyä. Ihan niinkuin palestiinalaisetkin nyt tekevät.

 • Teme

  Vastaa

  Ei sodassa ole voittajia. Kansat siinä aina häviävät. Jos joku haluaa pohtia kenen puolia tässä kahinassa pitää, niin siitä vain. Mielestäni yhtä turhauttavaa on miettiä Suomen talouspolitiikkaakin: pitääkö Orpon nukkehallituksen tehdä veronkevennyksiä vaiko pienentää etuuksia – jotka myös ovat vain veronkevennyksiä välittämättä siitä millä nimellä niitä ei-teknisesti kutsutaan. Jos sinulla siis on metrin mitta, niin voit vetää toisesta päästä keppiä tai yhtä lailla työntää toisesta päästä, mutta metriä pidemmäksi sitä et saa millään keinolla. Siinä ei onnistunut Marinin nukkehallitus, eikä siinä tule sen koomin onnistumaan Orposta seuraava nukkehallituskaan. Suomen ongelma ja maailman sotaisan kuohunnan syy ja aiheuttaja on juutalainen velkaraha.

  Talous ohjaa sotaa ja sota vaikuttaa markkinoihin. Ihmisten mieliin vaikutetaan medialla, jota voisi aivopesuksikin kutsua. Medialla oikeutetaan ennakoivasti tekoja (markkinoiden ohjailua) ja selitetään jälkikäteen hyväksyttäväksi kansan hyvinvoinnin kannalta pieleen menneitä valintoja (talouden kurimusta). Oikeastaan millään muulla ei pitäisi olla väliä kuin kansalla, joka Suomi-nimisessä maassa on suomalainen kansa. Ja oikeastaan ne eivät edes ole valintoja, jotka pieleen menivät, sillä maailman taloutta ei ohjaa sattuma eikä arvailuun perustuva toiminta, vaan tarkkaan laskelmoitu tekeminen, jossa saadaan haluttu lopputulos tietyllä suorituksella. Jos kurssien halutaan laskevan, valitaan toimenpide, jonka ansiosta kurssit laskevat. Jos halutaan päättää kurssien sukellus, niin suoritetaan toiminto, jolla näin todellakin käy. Valinta on kylmän tiedostava päätös, jossa ei häiriöllisille muuuttujille ole kuin nimellinen osa kirjoitettuna. Media kyllä teille sitten kertoo, miksi jokin asia meni niin kuin meni ja mitä seuraavaksi. Näennäisesti ”pieleen meneminen” olikin onnistumista, välittämättä siitä miten iltapäivälehdistö asian suomalaisille lööpeissään brändäsi.

  Näin on sodassakin. Lähi-idän konfliktissa pitäisi tuntea sympatiaa islamilaista valtiota (ISIS) tai Saatanan synagogaa (Daavidintähti) kohtaan. Medialle kinkkisempi homma nyt keksiä kumman puolesta rummuttaa. Eiköhän siellä ole käsikirjoitus jo valmiina Erkko-mediallekin, joten pysyy suomalainen kartalla siitä mitä pitää ja – ennen kaikkea – saa ajatella tilanteesta. Maailman sodat ja epävakaisuudet (jotka eivät siis sattumalta syty!) vaikuttavat vahvasti meidänkin talouteen, kuten muistamme vaikkapa Libyan tapahtumista. Valvontalakeja voidaan tiukentaa terrorismin ehkäisyn nimissä, jolloin hyvän asian vuoksi saatetaan kajota uuden lain varjolla sellaisiinkin asioihin, joilla ei ole mitään tekemistä islamilaisen terrorismin torjunnan kanssa. Tuolloin puhutaan kansalaisten oikeuksien tai yksityisyyden suojan kaventamisesta.

  Sota koskettaa globaalin talouden muodossa meitäkin, vaikkei sinulla muutoin osakkeita tai veikkauslappuja kiinni siinä olisikaan. Itsekin tässä nyt kuitenkin syyllistyin tilanteen pohdintaan, mutta Gazan kuhinaa tärkeämpää meille olisi tajuta mistä ratkaisu kotimaisen talouden probleemaan eli siihen kylmään faktaan, että penni ei veny markaksi. Nukkepoliitikkommekin sen myöntävät molemmilta laidoilta: hyvinvointi-Suomi on tiensä päässä, jos ei rahaa ole opetukseen, koulutukseen, poliisille, vankiloihin, terveydenhuoltoon, nuorten harrastuksiin & kulttuuriin jne. Vihapuheviranomainen saa laittaa minut vaikka jalkapuuhun, mutta uskallan väittää, että kaikkiin noihin edellämainittuihin julkisen talouden sosiaalipoliittisiin menoihin olisi rahaa, jos karsisimme pois niitä turhaan kuomittavat menoerät maastamme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi