Valkoinen rotu

"Juutalaiset ovat aina pelanneet riskipeliä, ja mikään ei ole riskialttiimpaa kuin se peli, jota he pelaavat nyt."

Rotu

On helppo todeta, että rotumme (valkoinen rotu, Suuri Rotu) on saavuttanut äärimmäisen uhanalaisen tilan. Kaikkialla vihollisemme ovat vallassa ja suurin osa omasta kansastamme on tietämätön uhkaavasta vaarasta, kadonnut tilaan, jossa palvotaan rahaa, koruja, urheilua, julkkiksia – tai epäonnistunutta uskontoa, ideologioita, kuten konservatismia tai liberalismia, tai he ovat vajonneet unohdukseen, tai ryhtyneet vihaamaan omaa rotuaan.

Meidät nationalistit taas on hylätty ja leimattu terroristeiksi, huijareiksi, hörhöiksi, pahantekijöiksi ja pahuuden ruumiillistumiksi; tosiaan, valtion vihollisiksi. Ja niin me olemme, sillä mikä tahansa valtio, joka on omistautunut kansamme tuhoamiselle, on kohdattava muuttumattomalla ja leppymättömällä vihalla.

Valloitimme maailman 2000 vuotta sitten ja siitimme maailmaan murtumattoman henkemme, etsivän luonteemme, hurjan sydämemme, kuuluisan uskollisuutemme, rajattoman energiamme, urheutemme ja kunniamme, sekä taiteemme ja filosofiamme, tiedonjanomme. Tarpeeton vauraus ja rodunsekoitus työnsivät meidät tieltämme, ja paha uskonto alkoi hallita. Mutta sitten, tuhatkunta vuotta myöhemmin, henkemme, joka pitkään tukahdutettuna fanatismin, fantasian, tarinoiden ja sadun avulla, alkoi jälleen nousta esiin. Annoimme maailmalle jälleen sen, mitä vain me voimme antaa: Euroopan valkoisen rodun täydessä kukassa sen äärettömän kekseliäisyyden, älykkyyden, rohkeuden ja rakentamiskyvyn voimin.

Kansamme alkoi maalata perspektiivissä ja näki maailman kaikissa sen ulottuvuuksissa. Kansamme alkoi kartoittaa maailmaa X‑Y-akselilla ja matemaattisesti – ja alkoi hallita maailmaa. Purjehtijamme ja seikkailijamme alkoivat etsiytyä maapallon äärimmäisiin kolkkiin. Valloitimme maailman uudelleen ja teimme siitä kotimme.

Tieteilijämme alkoivat murtaa luonnon mysteerejä – ja niin ymmärsimme maailmaa. Filosofimme alkoivat raottaa olemassaolon verhoa, ja näimme universumin olemuksen. Kirjailijamme alkoivat luoda sanoilla monumentteja. Taiteilijamme tekivät veistoksia ja maalauksia, jotka hämmästyttivät maailmaa; ja muutamassa sadassa vuodessa loimme sen, mitä kukaan ei ollut koskaan todella tuntenut: Kulttuurin ja sivilisaation, vanhan Euroopan sivilisaation, joka syntyi uudelleen entistä suurempana. Varmasti mikään aiempi, verrattuna siihen, ei ollut nimensä arvoinen.

Tästä huipusta lasku oli nopea ja ankara – ja tuloksena oli kulttuurinen ja moraalinen rappio, jonka näet ympärilläsi. Tarpeettomassa vallanhimossa ja juutalaisten yllyttämänä kansamme päätti antaa oman veremme virrata ja repiä omaa rotuamme raivokkaasti. Aivan kuin kansamme olisi itsetuhoisessa maniassa päättänyt pommittaa itseään ja muuttaa kerran jaloja kaupunkeja tulen ja lopulta tuhkan sekä pölyn torneiksi.

Päätimme päästää vieraan juutalaisen sisään ja antaa hänen tartuttaa ja saastuttaa rahajärjestelmämme, politiikkamme, korkeakoulumme, taiteemme, filosofiamme, mediamme, viihteemme ja kulttuurilaitoksemme. Ja lopulta, kaksi vuosikymmentä väkivallan hautajaisroihun jälkeen päätimme ottaa kaiken, mitä esi-isämme antoivat meille ja polttaa sen maan tasalle.

Asioiden ei olisi tarvinnut mennä näin.

Kun kohtalokas käänne tapahtui 1920-luvulla, järkevä tarkkailija olisi arvioinut yhtä suuret yhteiskunnan kehityskulkujen eri skenaarioille, ja suuri ja hyvä osa kansastamme oli päättänyt, että kehityksen on palveltava meidän omaa kansaamme. Suurissa osissa valkoista maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, maahanmuuton rajoitukset, rotulait, erottelu, avioliittolait ja eugeniikka olivat arkipäivää – ja ne olivat laajalti suosittuja.

Ja tietenkin Saksassa yksi suuri mies tarttui tilaisuuteen ja alkoi dramaattisesti ohjata maailman rodullista kurssia valkoisille edullisesti. Luonnollisesti, kun nämä liikkeet lähestyivät huippuaan, juutalaiset pelkäsivät kuollakseen ja sanoivat olevansa ”järkyttyneitä”, että tämä kaikki ”loukkasi ihmisarvoa”. Juutalaiset värväsivät puolet valkoisesta maailmasta taistelemaan toista puolta vastaan, ja tuon infernaalisen yön tullessa pimeys laskeutui valkoisen maailman ylle.

Asiat olivat vaakalaudalla, kunnes valkoisen rodun nykyiset toiveet murskattiin Stalingradin kalliolla. Ainoastaan saksalaisia sotilaita ei saarrettu sinne. Meidät kaikki saarrettiin. Ja seuraukset – olipa kyse sitten ”vapaasta rakkaudesta”, ”vapaasta rahasta”, räjähtävästä rikollisuudesta, mellakoista, palavista kaupungeista, ”kansalaisoikeuksista”, uusista juhlapyhistä, uudesta aikakauden hölynpölystä, ”liberalismista”, ”humanitaarisuudesta”, globalismista, ”tasa-arvosta”, ”monimuotoisuus on vahvuus” ‑ajattelusta, ulkomaalaisinvaasiosta, individualismista, roskatelevisiosta, moraalin korruptiosta, kuolleista valkoisista miehistä, laskevista syntyvyysluvuista tai intersukupuolisuuden hölynpölystä – kaikki tämä on ollut mittaamaton katastrofi kansallemme.

Me jatkamme unelmointiamme.

Oli kansani, joka valloitti maailman kahdesti, enkä näe syytä, miksi emme voisi tehdä sitä uudelleen. Oli kansani, joka tulvi Uuteen Maailmaan ja levisi ympäri maata, rakensi etuvartioita, ylitti jokia, raivasi tiensä läpi solien, viljeli maata ja sai sen kukoistamaan, vei kuorma-autot maan halki, uhmasi kohtaloa, tappoi sotaisat amerikkalaisintiaanit, kesytti maan, hoiti maatiloja, rakensi rautatiet, valloitti mantereen, rakensi kylät ja kaupungit sekä puhtaat hohtavat kaupungit, keksi koneet, loi tieteen, lensi taivaiden halki, lähestyi tähtiä, täydensi lääketieteen ja teki maasta maailman jättiläisen ja ihmeen; ja näin ollen minulla on omistusoikeus siihen kaikkeen. Se kuuluu minulle ja kansalleni, ei niille, jotka nyt lymyilevät keskuudessamme. He eivät vieraile maailmassamme; he loukkaavat sitä.

Valitettavasti se oli myös kansani, joka toi muukalaiset maahani juutalaisten käskystä. Ja kun tilit tasataan, osa kansastani maksaa laskun viimeiseen sukupolveen saakka. Tarvitsee vain katsoa tai lukea nähdäkseen, millaiseen rappioon he ovat ajaneet maan, jonka oikeutetusti olisi pitänyt pysyä ikuisesti paratiisinamme.

Juutalaiset ovat aina pelanneet riskipeliä, ja mikään ei ole riskialttiimpaa kuin se peli, jota he pelaavat nyt. Pitkästä ja kovasta kokemuksestaan he tietävät paremmin kuin kukaan (pelkään, että paremmin jopa kuin me itse) valkoisen rodun piilevän voiman. Sellainen kansa kuin me, loppujen lopuksi, ei koskaan tule kärsimään tappiota hiljaisesti.

Ja heidän estäessään ja tukahduttaessaan valkoisen rodun luonnollisen vaiston säilyttää itsensä ja kukoistaa jälleen, kieltäessään valkoisen kansallismielisyyden rangaistuksen uhalla ja tehden siitä rangaistavaa, heidän ei pitäisi olla yllättyneitä, kun toistaiseksi tukahdutettu mutta pahamaineinen berserkkiraivo nousee jälleen räjähtäen heidän ali-inhimillisille kasvoilleen.

Kun varovaisesti lähestymme tämän pitkän ja muinaisen taistelun loppuvaiheita, panokset ovat äärimmäisen korkeat. Me tai he, he tai me: maailma ei ole enää tarpeeksi suuri molemmille.

Ja meille ei ole muuta vaihtoehtoa kuin liittyä taisteluun, sillä lopullinen voitto ei ole harhaa eikä epäonnistuminen ole vaihtoehto. Sillä ei kirjailija, edes harvinaisen kiivaan ja leppymättömän energian sekä loputtomien sanojen tulvien poleemikko, halua vain jatkuvasti ylistää mennyttä suuruutta. Hän ei halua esittää herkeämättä hehkuvaa, kiihkeää ja sydämellistä kunnianosoitusta kuolleille eikä ylistää esi-isiä loputtomasti.

Ei, paljon parempi on voiton jälkeen juhlia elävää ja hengittävää rotua, kirjoittaa yksityiskohtaista raporttia tuoreesta edistyksestä tai saavutetusta virstanpylväästä, lääketieteellisestä ihmeestä, vallankumouksellisesta teknologiasta, tähtien valloituksesta, täydellistetystä prosessista tai rodun suojelusta. Tai kuinka hienoa onkaan voiton jälkeen nähdä uusi jalo taiteellinen teos pystytettynä tai todistaa rauhallista kuvausta väkimäärältään kasvavan rotumme edustajien onnellisesta arjesta.

Emme voi antaa rotumme kuolla ja kuihtua jälkiä jättämättä. Kansamme on tehneet aivan liikaa töitä, luonut aivan liikaa upeita teoksia ja saavuttanut aivan liian korkeat suuruuden tasot, että tappio olisi edes vaihtoehto meille.

Mitä odottaa ajan saatossa, sitä ei tiedä kukaan. Mutta kun on kyse tulevaisuudestamme, olen valmis mihin tahansa. Olemme valloittaneet maailman ennenkin. Uskon, että tiukan paikan tullen voitamme jälleen.

Julkaistu alun perin National Vanguardissa.

Filosofia Historia Juutalainen rasismi Juutalainen ylivalta Maahanmuutto Rotu Väestönvaihto Valkoinen rotu Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Maranata

  Vastaa

  Saksassa yksi suuri mies on uuden tutkimuksen geeniperimän mukaan afrikkalaista ja juutalaista perimää. Suuri mies, yksi antikristuksista, Saksasta vihasi juutalaisia, koska heidän kansastaan on syntynyt Jeesus Kristus, jonka toinen tuleminen tapahtuu Jerusalemin pyhässä kaupungissa. Tämä viha Jumalaa, juutalaisia ja kristittyjä vastaan on maailmallisen saatanan tekoa. Me kristityt emme usko korvausteologiaan, vaan siunaamme Israelia ja sen kansaa. Sen tähden kaikkein vainotuin ryhmä maailmassa ovat kristityt. Laskentatavasta riippuen 250 – 300 miljoonaa. Meillä suomalaisilla on aina ollut lämmin ja hyvä suhde Israeliin. Yli 200 000 suomalaista ovat tehneet pyhiinvaelluksen Israeliin. Kansallissosialistinen pahuuden valtakunta, Saksa on nitistetty ja sen johtajat on hirtetty, mutta edelleen tämä sama pahuuden saatanallinen kultti syttyy uudestaan ja viettelee järjettömiä yksilöitä pois Jumalan armosta. Nämä tahot tullaan nitistämään uudestaan, niin kuin tapahtui länsivaltojen avustuksella aikoinaan Saksassa. Kristuksessa ei ole juutalaista tai kreikkalaista. Jumalan avulla monikulttuurinen Yhdysvallat on menestynyt kristillisen uskon kautta, missä juutalaisia ei vainota, vaan heitä kunnioitetaan. Juutalaisia on n. 14,7 miljoonaa ja järjettömät salaliittoteoriat heidän ylivallastaan on jumalanpilkkaa. Lopunaikoina monet saatanalliset maat kääntyvät Israelia vastaan ja haluavat sen tuhoa, koska hyvä Jumala on silmäteränsä puolella ja lopuksi Hänen vihollisensa hajotetaan ja antisemitismi saa lopullisen kuoloniskun.

  • __

   Vastaa

   Hitler oli kristitty, ja itse Kristus sanoi juutalaisten olleen saatanan lapsia

   • Perusteet

    Vastaa

    Huuhaata. Israelin valtiolla ei ole mitään tekemistä Raamatun israelilaisten kanssa. He ovat kanaanilais-edomilas-kasaareja ja mitä lie. Eurooppalaiset valkoiset ovat niitä isrealilaisten perillisiä. 

    https://magneettimedia.com/jeesus-ei-syntynyt-nykyjuutalaisten-esi-isille-vaan-heprealaisille/

    https://esau.today/100-reasons-israelites-are-white/

    Eikä Hitlerillä ollut mitään afrikkalaista tai juutalaista perimää. Korkeintaan tsekkiläistä pikemminkin.

    https://web.archive.org/web/20220503124850/https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/25/adolf-hitlerilla-ei-ollut-suonissaan-yhtaan-juutalaisverta/

   • Saatanan synagooga

    Vastaa

    Tänne on eksynyt näköjään kristitty sionisti. Kasaarijutikoiden hyödyllinen idiootti joka ei osaa erottaa näitä Jeesuksenkin mainitsemia saatanan synagoogan valheellisia jutikoita oikeista seemiläisistä juutalaisista. Viimeksi mainittuja on alle 3% maailman juutalaisista valtaosa on näitä kasaarijutikoita.

    Sitten lainaus jutusta: ”Ja tietenkin Saksassa yksi suuri mies tarttui tilaisuuteen ja alkoi dramaattisesti ohjata maailman rodullista kurssia valkoisille edullisesti. Luonnollisesti, kun nämä liikkeet lähestyivät huippuaan, juutalaiset pelkäsivät kuollakseen ja sanoivat olevansa ”järkyttyneitä”, että tämä kaikki ”loukkasi ihmisarvoa”. Juutalaiset värväsivät puolet valkoisesta maailmasta taistelemaan toista puolta vastaan, ja tuon infernaalisen yön tullessa pimeys laskeutui valkoisen maailman ylle.” 

    Todellisuudessa jenkkilän kasaarijutikat auttoivat tuon pienen miehen kavereineen valtaan Saksassa samoin kuin bolsevikkiveljensä Venäjällä saadakseen aikaan toisen maailmansodan millä sitten saivat sytyttämänsä ensimmäisen maailmansodan avulla hankkimansa Balfourin julistuksen voimaan kiristämällä brittejä että apua ei tule jenkeistä ellei julistusta saateta voimaan. Kasaarijutikat tekivät alkuun natsien kanssa yhteistyötä Saksan juutalaisongelman ratkaisemiseksi. Saksalaiset ehdottivat että kaikki viedeään Madagaskarille mutta tämä ei kasaarijutikka Theodor Herzlille sopinut vaan se vaati että kaikki pitää viedä Palestiinaan. Natsit huijasivat Palestiinan suurmuftia sallimaan tämän. Kun Saksan kasaarijutikoita oli saatu Palestiinaan tarpeeksi niin USA:n kasaarijutikat julistivat natseille sodan johtamassaan juutalaiskongressissa, jolloin alkoi lopullisen ratkaisun valmistelu. Tämä juoni oli suoraan Herzlin päiväkirjojen mukaisesti toteutettu. 

    Kristitylle sionistille tiedoksi: Raamatussakin sanotaan että Jumala hävittää Israelin ja luo uuden. Nykyinen Israel on tuon saatanan synagoogan Israel.

    • Plääh

     Vastaa

     Eivät auttaneet Hitleriä valtaan. Hitler on historian suurin ihminen. Kun maalla on vastassaan hirveät pakotteet, niin sionistit voivat kiristää itselleen edullisen sopimuksen (Haavara) juutalaisten siirtämiseksi pois ja osa Palestiinaan. Ei juutalaismafialla ollut varaa Kolmanteen valtakuntaan. Kun Hitler kavereineen loi sen, niin vasta sitten suunniteltiin hävityssota.

   • Saatanan synagooga

    Vastaa

    Tänne on eksynyt näköjään kristitty sionisti. Kasaarijutikoiden hyödyllinen idiootti joka ei osaa erottaa näitä Jeesuksenkin mainitsemia saatanan synagoogan valheellisia jutikoita oikeista seemiläisistä juutalaisista. Viimeksi mainittuja on alle 3% maailman juutalaisista valtaosa on näitä kasaarijutikoita.

    Sitten lainaus jutusta: ”Ja tietenkin Saksassa yksi suuri mies tarttui tilaisuuteen ja alkoi dramaattisesti ohjata maailman rodullista kurssia valkoisille edullisesti. Luonnollisesti, kun nämä liikkeet lähestyivät huippuaan, juutalaiset pelkäsivät kuollakseen ja sanoivat olevansa ”järkyttyneitä”, että tämä kaikki ”loukkasi ihmisarvoa”. Juutalaiset värväsivät puolet valkoisesta maailmasta taistelemaan toista puolta vastaan, ja tuon infernaalisen yön tullessa pimeys laskeutui valkoisen maailman ylle.” 

    Todellisuudessa jenkkilän kasaarijutikat auttoivat tuon pienen miehen kavereineen valtaan Saksassa samoin kuin bolsevikkiveljensä Venäjällä saadakseen aikaan toisen maailmansodan millä sitten saivat sytyttämänsä ensimmäisen maailmansodan avulla hankkimansa Balfourin julistuksen voimaan kiristämällä brittejä että apua ei tule jenkeistä ellei julistusta saateta voimaan. Kasaarijutikat tekivät alkuun natsien kanssa yhteistyötä Saksan juutalaisongelman ratkaisemiseksi. Saksalaiset ehdottivat että kaikki viedeään Madagaskarille mutta tämä ei kasaarijutikka Theodor Herzlille sopinut vaan se vaati että kaikki pitää viedä Palestiinaan. Natsit huijasivat Palestiinan suurmuftia sallimaan tämän. Kun Saksan kasaarijutikoita oli saatu Palestiinaan tarpeeksi niin USA:n kasaarijutikat julistivat natseille sodan johtamassaan juutalaiskongressissa, jolloin alkoi lopullisen ratkaisun valmistelu. Tämä juoni oli suoraan Herzlin päiväkirjojen mukaisesti toteutettu. 

    Kristitylle sionistille tiedoksi: Raamatussakin sanotaan että Jumala hävittää Israelin ja luo uuden. Nykyinen Israel on tuon saatanan synagoogan Israel.

  • Plääh

   Vastaa

   Väite tutkiumuksesta, jokaosoittaisi Hitlerin geeniperimän afrikkalaiseksi ja juutalaiseksi, on juutalaistahojen valhesatu. Tutkimus ei kestä lähempää tarkastelua. Rehellinne uusimpien menetelmien mukainen tutkimus osoitti Hitlerin juurten olleen mitä puhtaimmalla saksalaisella talonpoikaisalueella.

   Pahuuden kultti siis sellainne, jossa valta oon muilla kuin juutalaismafialla.

   Miksi Israele i olemonikulttuurinen? USA ei ole kauaa edes ollut sellainen, vaan eurooppalaisten immigranttien maa

  • Perusteet

   Vastaa

   Huuhaata. Israelin valtiolla ei ole mitään tekemistä Raamatun israelilaisten kanssa. He ovat kanaanilais-edomilas-kasaareja ja mitä lie. Eurooppalaiset valkoiset ovat niitä isrealilaisten perillisiä. 

   https://magneettimedia.com/jeesus-ei-syntynyt-nykyjuutalaisten-esi-isille-vaan-heprealaisille/

  • Perusteet

   Vastaa

   Eikä Hitlerillä ollut mitään afrikkalaista tai juutalaista perimää. Korkeintaan tsekkiläistä pikemminkin.

   https://web.archive.org/web/20220503124850/https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/25/adolf-hitlerilla-ei-ollut-suonissaan-yhtaan-juutalaisverta/

  • Salomon

   Vastaa

   Haeppa muutama rokote lisää

 • TT

  Vastaa

  Varsin lennokasta mutta ihan OK tekstiä siinä mielessä, että ’JQ’ on todellakin valkoisen rodun kohtalonkysymys ja niin on myös muidenkin rotujen tai kansojen kuten palestiinalaisten, libanonilaisten tai syyrialaisten. Näissä mainituissa kansoissa on paljon varsin vaaleaihoisia kristittyjä tai asiallisia muslimeja, joita juutalaiset tietenkin vihaavat ja murhaavat läjiin. On syytä muistaa, ettei JQ:ta voi ratkaista ilman puuttumista vapaamuurariuden ongelmaan. Saksan kansallissosialistitkin tämän kytköksen tiesivät ja pitivät olennaisena ratkaista.

 • Rapparien maapallo valhe

  Vastaa

  muuten täydellinen kirjoitus, mutta ette elä maapalolla maapallo on juutalaisten ja rapparien valhe kuin myös holokausti valhe. tietopiste.com löytyy suomeksi ja ifers englanniksi!! joo tiedän että olette aivopestyjä lapsesta asti tämän suhteen, mutta perehtykää todisteisiin.

  • Bill The Butcher

   Vastaa

   Jeesus että olet vammainen idiootti…

  • Saatanan synagooga

   Vastaa

   Vai että Maa muka litteä. Tämä on yksi niistä lukemattomista jutikoiden hyväksi toimivan CIA:n disinformaatioista joita meidäm keskuuteemme on levitetty. Tarkoitus on saada aikaan vastakkainasettelua ja hämärtää se ketkä ovat todellisia vihollisiamme: kasaarijutikat. Taktiikka tunnetaan nimellä savua ja peilejä, smoke and mirrors. Monet gojim-typerykset nielevät tämänkin valheen ja toistavat sitä. Kasaarijutikat todellakin pyrkivät kontrolloimaan myös tiedettä mutta siinä on käynyt niiden kannalta ikävästi. Nimittäin tiede on osoittanut niiden levittämien ateismin ja materialismin olevan vääriä oppeja – aivan kuten Sionin viisaissa sanotaan jutikoiden suunnitelman olevan. Marxhan oli kasaarijutikka ja ateistis-materialistisen maailmankuvan isä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Laittakaa sanan juutalainen tilalle musulit, niin menee oikeaan osoitteeseeen!

  • Valoja päälle

   Vastaa

   No ei kyllä todellakaan mene vai väitätkö nyt tosissasi että ”musulit” hallitsivat 100% valkoista Eurooppaa ja 93% valkoista USA:ta toisessa maailmansodassa? Kyllä se on juutalaiset jotka ovat eurooppalaisia koittaneet tuhota jo tuhansia vuosia, eurooppalaisten omissa maissa.

 • SA-Pekka

  Vastaa

  Maranta voi painua manalaan tuon jutku propagandan kans. Niin juutalaisuus kuin kristinusko on molemmat täyttä paskaa, eikä saatanaa ole olemassa. Luonto on jumala ja Hitler oli germaanista rotua.

 • Salomon

  Vastaa

  Käsittääkseni ei tarvitse olla juutalainen ollaakseen jumalan lapsi. Toisekseen ”juutalaiset” on varastanut sanan: juutalainen. Ja mitäpä se porukka ei olisi varastsnut

 • Salomon

  Vastaa

  Haeppa muutama rokote lisää

 • Eugen

  Vastaa

  Ennen venäjää hallitsi bolshevikkijuutalaiset, nykyään oligarkkijutkut kuten Roman Abramovitš, Mihail Prohorov, Oleg Deripaska, Viktor Vekselberg, Mikhail Fridman, German Borisovich Khan , Petr Olegovich Aven jne.. ovat saaneet propagandalla puolelleen sionistisia hyödyllisiä idiootteja joiden mukaan venäjä puolustaa jotain vitun Kristusta ja Ukrainaa johtaa saatananpalvojat, narkomaanit ja uusnatsit.

 • Maranata

  Vastaa

  Ihmisen elämä jakaantuu olemiseen, tekemiseen ja omistamiseen. Kansallissosialistinen Saksan teot olivat pelkkää murhaamista ja tappamista pahuuden ideologian nimissä. Kuuden miljoonan juutalaisen lisäksi natsien eugeniikka ‑eli rotuhygieniaohjelman avulla natsihallinto pyrki hankkiutumaan eroon Saksan ei-toivotuista jäsenistä, kuten vammaisista ja henkisesti sairaista. Tappamiset alkoivat syyskuussa 1939 ja jatkuivat sodan loppuun 1945 saakka; noin 275 000 – 300 000 ihmistä surmattiin psykiatrisissa sairaaloissa Saksassa, Itävallassa, miehitetyssä Puolassa sekä Böömin ja Määrin protektoraatissa. Ohjelman tarkoituksena oli ylläpitää saksalaisväestön ”geneettistä puhtautta” tuhoamalla systemaattisesti ne, joita pidettiin fyysisesti epämuodostuneina, vammaisina tai mielisairaina. Natsit kuvasivat yhteiskunnalle hyödyttömien kansalaisten surmaamista ”armomurhiksi.” Ohjelman tavoitteena oli hävittää ”elinkelvoton elämä” ( Lebensunwertiges Leben ). Tappamiseen käytettiin ampumista, kaasua, tukehduttamista, ruiskeita, myrkyttämistä, nälkään näännyttämistä ja lääkeaineiden yliannostuksia. Hitler määräsi 18. elokuuta 1941 ohjelman väliaikaisesti keskeytettäväksi kirkon ja uhrien omaisten vastalauseiden vuoksi. Puheissaan eutanasiaohjelmaa vastusti muun muassa piispa Clemens von Galen. Julkinen vastustus kykeni kuitenkin vain hidastamaan operaatiota, ja murhat jatkuivat vain entistä salaisempina. Murhat suoritettiin Saksassa mahdollisimman huomaamattomasti, jotta saksalaisten epäluulot eivät heräisi, valloitetuilla alueilla varotoimenpiteitä ei tarvittu. Kaikkia ohjelman toimeenpanijoita ei saatu sodan jälkeen oikeuteen vastaamaan teoistaan. Vielä vuonna 1949 Saksan terveydenhoidossa oli korkeissakin asemissa henkilöitä, jotka olivat ottaneet osaa ”eutanasiaohjelmaan”. Vietämme kansainvälistä Vainojen uhrien muistopäivää 27.1.2024.

  • Nimetön

   Vastaa

   wöö

 • Maranata

  Vastaa

  Täsmennystä Adolf Hitlerin perimästä ja geenitestistä.

  Vuonna 2010 julkaistiin uusi tieto DNA – tutkimuksesta: Hitlerillä afrikkalaiset ja juutalaiset sukujuuret. Brysseliläisen Knack-sanomalehden tutkiva journalisti Jean-Paul Mulders tutki Hitlerin sukulaisten DNA:ta yhteistyössä Hitleriin erikoistuneen historioitsija Marc Vermeeren kanssa. He saivat sylkinäytteen Itävallassa asuvalta, Nobert H ‑nimellä tunnetulta viljelijältä, jonka tiedetään olevan Hitlerin serkku. Lisäksi Mulders onnistui jäljittämään 39 Hitlerin kaukaisista sukulaisista.

  Aiemmin toimittaja oli matkustanut New Yorkin Long Islandille, missä tiedetään asuvan kolme Hitlerin jälkeläistä. Toimittaja Jean-Paul Mulders oli seurannut Daily Mail ‑lehden mukaan viikon ajan miestä, joka tiedetään Hitlerin sisaruksen lapsenlapseksi. Mies pudotti nenäliinan, jonka Mulders vei laboratoriotesteihin. DNA-testeissä kävi ilmi, että mies oli sukua itävaltalaiselle maanviljelijälle. Muldersin mukaan miesten sukulaisuussuhde on kiistämätön, sillä heillä molemilla oli identtiset Y‑kromosomit.

  Syljestä ja nenäliinasta otetuista näytteistä löytyi DNA-tyyppiä. joka on hyvin harvinaista Saksassa tai ylipäätään läntisessä Euroopassa. Sen sijaan kyseistä DNA-tyyppiä tavataan yleisesti Pohjois-Afrikan valtioissa, kuten Marokossa, Libyassa ja Tunisiassa. Lisäksi DNA-tyyppi on yleinen Ashkenazi ‑ja Sephardic-juutalaisten keskuudessa. DNA-testien pohjalta voidaan tehdä olettamus, että Hitler oli itse asiassa sukua niille ihmisille, joita hän niin paljon halveksi ja ylenkatsoi, että hän ei ole ”puhdas” tai arjalainen, kiteytti toimittaja lehdessä. Historioitsijat ovat aiemminkin arvelleet, että juutalaisten joukkotuhosta päättäneen Hitlerin tausta on osittain juutalainen. hänen Alois-isänsä on epäilty olleen juutalaismiehen avioton lapsi. DNA-tutkimuksissa tiedetään, että ihmiskunta on saanut alkunsa 500 afrikkalaisesta kanta-äidistä. Myös Tuukka Kuru on kirjoituksissaan todennut, että me kaikki olemme perimältään afrikkalaista rotua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi