Somaliaktivistilta innovatiivinen rasistisyyte: ”Sebastian Tynkkynen fetisoi mustia!”

Tynkkysen aggressiivisesta kulttuurimarxismista huolimatta äärivasemmisto ei ole vieläkään suostunut antamaan hänelle synninpäästöä.

Viihde

Sebastian Tynkkynen ja hänen poikaystävänsä Alan Da Silva marraskuussa 2018.

Helsingissä asuva vasemmistolainen somaliaktivisti Nadiifo Omer paiskaa kosher-konservatiivipuolue Perussuomalaisia innovatiivisella rasismikirveellä. Omerin mukaan puolueen varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen syyllistyy rotusortoon mustiin kohdistuvilla seksifantasioillaan.

Mustan miehen kanssa asuva Tynkkynen on itse tiukan linjan homoaktivisti, joka on painostanut puoluettaan tukemaan sodomiittien avioliitto-oikeutta. Tänä kesänä hän tuki julkisesti Oodi-kirjaston ”lasten drag-satutuokiota” eli pedofiilitapahtumaa, jossa fetissiasuun pukeutunut homo oli vuorovaikutuksessa alle 5‑vuotiaiden kanssa. Hän on rekrytoinut homoja puolueeseensa aktiivisesti Perushomot-nimisen ryhmän kautta.

Tynkkysen aggressiivisesta kulttuurimarxismista huolimatta äärivasemmisto ei ole vieläkään suostunut antamaan hänelle synninpäästöä. Nyt some-vasemmiston nouseva tähti Omer myös julistaa, että Tynkkysen rodunsekoitusparafilia on itse asiassa heijastus tämän rasistisista arvoista.

”Vitun kuvottavaa”

Argumenttinsa tueksi Omer linkitti Twitteriin videon, jossa Tynkkynen hekumoi latino- ja afrikkalaismiesten ”hyvillä ulkonäkögeeneillä”. Lisäksi Tynkkynen kertoo, että hän haluaisi itselleen mustan ihon ja turvonneet afrikkalaishuulet.

”Suomi on siinä mielessä hieno maa, että täällä poliitikko voi julkaista näinkin rasistista materiaalia kenenkään räpäyttämättä silmää,” Omer valitti ja kutsui Tynkkysen toimintaa ”vitun kuvottavaksi”. Kun piilorasismin oppii kerran havaitsemaan, vaikuttaa sitä ilmenevän kirjaimellisesti kaikkialla.

”Nyt on myös oiva hetki sanoa, että mulla on tummaihoisia miespuolisia tuttuja, jotka on kertoneet sebastianin oudosta käytöksestä. Tämä näkemäni sisältö selittää kaiken. Hän fetisoi ja eksotisoi mustia ihmisiä,” Omer vihjailee. Partisaanin toimitus jää odottamaan, paljastuuko seuraava #MeToo-kohu Perussuomalaisten johdon riveistä.

Lähde: Nadiifo Omer

Lue myös:

Perussuomalaisten homoedustaja Sebastian Tynkkynen kummastuttaa sosiaalisessa mediassa

Sebastian Tynkkynen: Perussuomalaiset eivät vastusta sukupuolineutraalia avioliittolakia

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen antaa tukensa drag-pervojen ”satutuokioille”

Afrikka Afrikkalaiset Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Nadiifo Omer Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rasismi Rodunsekoitus Rotu Sebastian Tynkkynen Transut Viihde

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Somppupirulainen taitaa olla oikeassa. Sebu on kuvottava ilmiö.

    • Ketku

      Vastaa

      nokipiikit hyötykäyttöön perustamalla saippuatehdas somaliaan

    • Jns. Man

      Vastaa

      Entä jos Sebukka olisi kertonut fanittavansa vaaleita, sinisilmäisiä jämeräleuksisia skandinaaveja? Tämäkin olisi ollut somalin mielestä ’rasismia’. Seksuaalisuus sinällään on aina lähtökohtaisesti poissulkevaa, ei ihminen voi päättää mistä hän kiihottuu. Mitähän tämäkin somppu fanittaa? Ettei vain valkoista isoa persettä…?

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Snadinadi voi hyvinkin olla tällä kertaa oikeassa. Tyne on ylöspäin pyrkivä hahmo, jolle kansallismielisyys ja homous ovat työkaluja. 

    Tynkkynen on luultavasti valinnut homouden tai persut uraansa edistääkseen, sillä mikäpä olisi yhtä hyvä keino erottua persujoukosta, kuin olla puolueen virallinen homo? Vihreissä, jonne Sebu ajatustensa puolesta sopisi, hän olisi korkeintaan yksi homo muiden joukossa.

  • Nationalisti

    Vastaa

    ” Tynkkynen kertoo, että hän haluaisi itselleen mustan ihon ja turvonneet afrikkalaishuulet.”
    Ai että kun on niin ”kansallismielistä” sanomaa.

    Tynkkynen on kaikkea muuta kuin esikuva suomalaisnuorisolle, pelkkä liberaalipopulisti, joka ei ikinä tulisi tekemään yhtään mitään tämän väestönvaihto-ongelman eteen.

    Onhan se ironista, että Persut määrittelee itsensä kansallismieliseksi puolueeksi, pelkkä vilkaisu puolueen johtoportaaseen riittää näkemään, ettei tuolla touhulla ole mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa.
    Tosin vaalit tulossa, niin kyllähän sieltä saattaa taas vaalilupauksina tulla vähän enemmän sitä ”radikaalia” puhetta, jolla vedetään äänestäjiä harhaan.

    • Tekijämies

      Vastaa

      Olen aina ihmetellyt, että kuka äänestää Tynkkystä? Persuilla on kuitenkin paljon ehdokkaita tarjolla. 

      Tynkkysellä ainoa kyky on se, että hän pärjää riitelyssä erinomaisesti suvakkien kanssa ja hän osaa näyttää heidät heikkoina epäonnistujina.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Ei ole Tynkkysellä helppoa, kun kaikki vihaa. Toisaalta Tynkkynen on hyvin suosittu ja moni äänestää häntä. Ehkä tämä on se suvakkien raivon todellinen syy?

    Tämän Nadiifon kannattaisi lähteä mukaan poliitiikkaan, niin hän voisi kilpailla samoista äänistä Tynkkysen kanssa. Myös vaaliväittelyt olisi varmasti mielenkiintoisia.

  • Julli

    Vastaa

    Miksi näitä sotaa tms. välttelevät debiilejä pelkurisomaleita pitää sietää Suomessa?

  • nin

    Vastaa

    Ei saa olla ”vääränlaisia” fetissejäkään enää. Vasemmisto haluaa päättää minkälainen fetisoiminen on oikeanlaista.

    • T . T

      Vastaa

      Olet väärässä, he ovat nimen omaan niitä jotka eivät halua määritellä fetisoimista ja kansallismieliset niitä, jotka haluavat pitää kansan keskuudessa yllä terveet normit. Tuollainen libertarismi on tämän hetkisen rappion juuri syitä.

      • nin

        Vastaa

        Ai, no meitä kansallismielisiäkin on vissiin moneen junaan, itseä kun ei häiritse muiden fetissit tai sairaudet niin kauaa kun ne eivät vahingoita ketään asiaankuulumattomia.
        Vapaus ennen kaikkea canceloivia wokettajia vastaan.

  • Keenerit Ilman Rajoja ry

    Vastaa

    Kehtaakin eksotisoida mustia, jotka ovat suomessa olleet katukuvassa ja yhteiskunnan tukipilareina jo yli 500 vuotta.

    • enkeksinimee

      Vastaa

      He eivät kuitenkaan kuulu suomen maaperälle. Olet aivopesty juutalaismarxismilla

  • Bella

    Vastaa

    ””Nyt on myös oiva hetki sanoa, että mulla on tummaihoisia miespuolisia tuttuja, jotka on kertoneet sebastianin oudosta käytöksestä. Tämä näkemäni sisältö selittää kaiken. Hän fetisoi ja eksotisoi mustia ihmisiä,” Omer vihjailee.”

    No nyt Omerin ei kannata huolestua, sillä edelleen maailman fetisoiduin rotu on kaukaasialainen, siis valkoinen. Jos joutuu olemaan tekemisissä kansainvälisen ihmiskaupan kanssa, ja tarkemmin sanottuna sieltä seksikaupan, niin tämän tietää: suurin osa seksinostajista haluaa ehdottomasti ”valkoisen naisen”. Mustat naiset ovat top tenin alapäässä, tarkemmin sanottuna kaikista alimpana.

  • Tumu

    Vastaa

    Eipä kiinnosta somalin lätinät. Takaisin kotimaahansa vain jokainen somali, afgaani, irakilainen ymv.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Omer on vaan kateellinen kun kukaan ei fetisoi häntä.

    Naisia on kolmea lajia:
    – ne, joita miehet katsovat
    – ne, joita miehet eivät katso
    – ne, joita miehet eivät enään katso
    Näistä viimeisimpään ryhmään kuuluvat ovat tosi katkeria, kun huomaavat että elämä muuttuu monissa asioissa hankalammaksi kun eivät enään saa miehiltä ylimääräistä jeesausta monissa arkisissa asioissa. Tämä purkautuu sitten äärifeminismiin ja ties mihin.

  • T . T

    Vastaa

    Näinhän se on, mutta muuttaako se kulttuuri marxisti kansan petturin Sebastian Tynkkysen täysin sairasta, moraalitonta ja kansallismielisyyden vastaista vakaumusta?

  • Timppis

    Vastaa

    Sebuli unelmoi nykyisen homomonisterin salkusta.pentti hikan salkussa on vaseliinit odottamassa sebulia.

  • Bullshitson

    Vastaa

    Sebu haluu olla se sketsin kylän ainoa homo.

    Suvakeillahan tuo fetisointi näkyy.Täytyy olla eksoottista porukkaa täälläkin itsetarkoituksellisesti ‚saadakseen kiksejä ja kokeakseen itsensä kansainväliseksi.Vaikkei ne tykkää matuista itsekään.

  • Nimetön

    Vastaa

    Vihdoinkin järkevä ulostulo somalilta.

  • Töölön alpakka

    Vastaa

    Niin tai näin, mutta Sebu on tehnyt Suomen, suomalaisuuden ja suomalaisten (oululaisten) eteen töitä paljon enemmän kuin täällä kommentoivat nettisoturit.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Kuten mitä?
      Mitä koko Persut ovat saaneet puolueena aikaan?
      Siis muuta kuin äänestäjien kusettamisen vaaleista toiseen?
      Mikä sinä olet sanomaan ketään ”nettisoturiksi”?
      Mistä sinä tiedät, kuinka laajalla skaalalla täällä kommentoivat ihmiset ovat mukana jossain kansallismielisessä toiminnassa?

  • enkeksinimee

    Vastaa

    Levittää kulttuurimarxistista rappiokulttuuria ja on mukana sionistisuomalaisissa

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Saapa nähdä hoitaako apinarokko tämän pariskunnan.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi