Sebastian Tynkkynen: Perussuomalaiset eivät vastusta sukupuolineutraalia avioliittolakia

Perussuomalaisten kannatus perustuu hyvin pitkälti konservatiivisten arvojen markkinointiin ja konservatiivisten suomalaisten puhutteluun.

Valeoppositio

Sebastian Tynkkynen ja hänen poikaystävänsä Alan Da Silva marraskuussa 2018.

Perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kertoo Twitterissä, että Perussuomalaiset eivät aio tehdä aloitteita sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi. Tynkkynen tunnetaan itse mustan kanssa suhteessa elävänä homona.

Tynkkynen kirjoittaa asian varsin selkein termein: ”puolue ei aio eikä tee aloitteita sukupuolineutraalin avioliittolainsäädännön kumoamiseksi.” Jopa puolueen perustaneella Timo Soinilla oli toisenlaiset näkemykset asian suhteen.

Perussuomalaisten kannatus perustuu hyvin pitkälti konservatiivisten arvojen markkinointiin ja konservatiivisten suomalaisten puhutteluun. Kuitenkin samaan aikaan puolueen johto kertoo julkisuuteen, että esimerkiksi homojen avioliitot hyväksyvä avioliittolaki on täysin OK. Tynkkynen on myös esimerkiksi tuonut aikaisemmin esille halunsa adoptoida lapsi.

Lähde: Twitter

Homoseksuaalisuus Kotimaa LGBT Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sebastian Tynkkynen Sukupuolineutraali avioliitto Timo Soini Uutiset Valeoppositio

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Alkaisikohan moni Persujen äänestäjä jo tajuamaan, että tuossa puolueessa ei ole kansallismielisyyttä juuri ollenkaan?
  Persut voisi alkaa tekemään syvää yhteistyötä LGBT-Kokoomuksen kanssa, sen verran rappiollista tuo meininki nykyään on.
  Tynkkynen on kansallismielisestä ihmisestä oikein irvikuva, toivottavasti yksikään lapsi ei joudu adoptoitavaksi tuollaiseen ”perheeseen”.

 • AVIOLIITTO ON MIEHEN JA NAISEN VÄLINEN

  Vastaa

  HOMOUS ON SAIRAUS!

 • Patti Mutkonen, SDDP

  Vastaa

  Tämä on tosiaan oikeassa osastossa, valeoppositio-nimikkeen alla. On Suomen nykyisen rappiotilan oire, kun kummallisia äänestyskoneita käytetään persujen puheenjohtajavaaleissa ja saadaan bingoa muistuttavia tuloksia.Eihän niitä usko kukaan, eivät edes valitut itse, mutta mitä sitten? Kaikki jatkuu ennallaan kuin Neuvostoliitossa. Jotkut ”vaihtoehtomediat” (ei Partisaani) vielä kehtaavat kannattaa tirehtööri Putkosen persuteatteria ja globalisti-barbie Purran presidenttiehdokkuutta. Onko Huhtasaari ostanut taas hiusten valkaisuainetta, onko ruokavalio kunnossa ja koru kaulassa?

 • eki

  Vastaa

  Kommentti, missä vaiheessa persuista tuli valeoppositio? Vastaus: perustamisvaiheessa, jo aivan alussa kun Soini ja Jusula törmäsivät jesuiittoihin ja tekivät diilin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eipä siinä, Tynkkynen on ihan asiallinen jäbä jolla on monesti hyviä pointteja, mut nyt alkaa vähä näyttämään liian populistiselta..

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Taas tuli yksi syy lisää olla innostumatta persuista. Sukupuolineutraali avioliitto oli aikoinaan juuri se ratkaiseva ’troijan hevonen’, jolla homosaatio virallistettiin ja ajettiin sisään systeemiimme. Kävi juuri niin kuin varoitettiin eli nk. kaltevan pinnan kehitys lähti vyörymään eteenpäin ja Seta yms. pervojärjestöt alkoivat vain vahvistaa lisävaatimuksiaan. Pervot eivät tyydy mihinkään ennen kuin koko maa on raunioina.

  Yksityisyydessään homot ja homoparit tehköön mitä haluavat.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Heteron näkökulmasta puhtaan itsekkäästi miehen näkökulmasta: Homous tarjoaa useampia naisvaihtoehtoja viriileille miehille.
  Seppo Lehto historioitsija

 • nonAQ

  Vastaa

  Miksi adoptoida, kun koulukirjassakin sanotaan, että mies voi synnyttää, siitä vaan siippa kantavaksi ja ei kun poikimaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Perussuomalaisille kansallismielisyys on pelkkää pintakiiltoa, jolla kerätään kansallismielisten äänet. Todellisuudessa puolueen peruskannattajat ja johto pelkäävät maanisesti rasismisyytöksiä.

  Suomeen tarvitaan räväkämpi liike, joka ei anna demokratian kahlita itseään.

 • Ristus notta

  Vastaa

  VKK

  • Nationalisti

   Vastaa

   Sinimusta Liike. Olethan jo allekirjoittanut kannatuskortin?

 • Patriootti

  Vastaa

  Persut antaa ymmärtää ettei vaihtoehtoa kommunismille ole. Aika nurkkaan tässä ajautuu.

 • Aapi

  Vastaa

  Minua ei henk.koht voi paljoa vähempää kiinnostaa saavatko homot olla aviossa vai eivät. Kirkollista vihkimistä en hyväksy, koska se on raamatussa kielletty. Itse en ole uskovainen, mutta pyrin kunnioittamaan muiden näkemyksiä, vaikka ne huuhaata olisivatkin. Adoptio sen sijaan ei mahdu tuossa kontekstissa kenenkään normaalin ihmisen järkeen

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Jos on maahanmuuttokriittinen ja EUkriittinen se pyhittää kaiken. Tynkkysen arvostelijat erotettu. Jopa monikulttuurin arvostelijat. Ja ne joiden mielestä kaikista ei voi tulla suomalaisia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi