Helsingin Oodin edustalla 1.7. mielenilmaus lapsille suunnattua transu- ja pedofiilipropagandaa vastaan

Kyse on maailmalla nopeasti yleistyneestä ilmiöstä, jossa puolustuskyvyttömät lapset pakotetaan samaan tilaan naiseksi pukeutuneiden pedofiilimiesten kanssa.

Aktivismi

Helsingissä Oodi-kirjasto uhkaa järjestävänsä 1.7. niin sanotun drag queen ‑satutuokion pienille lapsille. Helsingissä Pride-aktivistit ovat viime vuosina ottaneet pääasialliseksi kampanjointiteemakseen lasten seksualisoinnin.

”Drag queen ‑satutuokioissa” on kyse maailmalla nopeasti yleistyneestä ilmiöstä, jossa puolustuskyvyttömät lapset pakotetaan samaan tilaan naiseksi pukeutuneiden pedofiilimiesten kanssa.

Joukko kansalaisaktivisteja on päättänyt järjestää satutuokion yhteydessä transupropagandan vastaisen mielenilmauksen Oodin edustalla. Ryhmä tiedottaa toiminnastaan Telegramissa: https://t.me/transugroomaustavastaan

Kuva ”lapsille suunnatusta” pedofiilien ja transujen järjestämästä ”drag”-tilaisuudesta Yhdysvalloissa.

Järjestäjien ilmoitus mielenosoitukseen liittyen

”Keskuskirjasto Oodissa (Helsingissä, eduskuntataloa vastapäätä) on määrä järjestää perjantaina 1.7.2022 ’drag queenin satutuokio alle 5‑vuotiaille lapsille’.

Emme hyväksy pikkulasten vetämistä mukaan sairaaseen transuideologiaan, ja viime aikoina ulkomailla on paljastunut tapauksia joissa satuja kertonut ”drag queen” on paljastunut pedofiiliksi tai muuten mielenvikaiseksi.

Eräästä tapauksesta voit lukea mm. seuraavan Partisaani-verkkomedian jutun: https://www.partisaani.com/news/decadence/2022/06/19/video-miehet-keskeyttavat-lapsille-tarkoitetun-transupedofiilin-satutilaisuuden/

Päätimme järjestää mielenilmauksen Oodin eteen, joka alkaa kello 10:30 perjantaina 1.7.2022. Mielenosoituksen paikka on Oodin pääovien edessä oleva aukio.

Toivomme paikalle kansallismielisiä ja muita terveitä arvoja kannattavia ihmisiä näyttämään että Suomessa edes muutama ihminen uskaltaa julkisesti vastustaa tätä kehitystä.

Mielenilmauksesta on ilmoitettu asianmukaisesti poliisille. Tulethan paikalle mikäli työ tai koulu ei estä. Paikalle toivotaan kylttejä ja järjestävä taho tuo megafonin johon voit kertoa mielipiteesi teemasta.”

Lähde: Telegram

Aktivismi Helsinki Helsinki Pride Homolobby Kotimaa Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lasten seksualisointi LGBT Oodi Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Transut

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ennen vanhaan kiertävät tivolit esittelivät kummallisia friikkejä, parrakkaita naisia, kääpiöitä ja muuta vastaavaa. On mieletöntä sotkea alle 5‑vuotiaiden tajuntaa friikeillä, jotka puistattavat jopa aikuista. Korkeintaan satukirjojen sivuille sopivat yksisarviset ja ilkeät noidat ja sen sellaiset. Ei sellaista tarvitse elävänä esitellä. Seksuaalinen ulottuvuus tuo touhuun oman törkyisen lisänsä. Kuinka sairas pitää olla, että haluaa seksualisoida lapset.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tapahtuma on kello 10:30 arkipäivänä. Onko kaikki nämä pedofiilit työttömiä vai mistä kiikastaa, ettei nämä ole tuohon aikaan töissä?

  • Nimetön

   Vastaa

   Kesälomalla?

   Toivottavasti skriimiä saadaan myös paikalta.

  • pvh

   Vastaa

   Tuollaiseen aikaan pääsee mahdollisimman vähän väkeä vastustamaan pedarointia. Jengi on joko jossain lomalla tai töissä. Pedarit saa siitä myös kätevän lyömäaseen kun voivat leimata vastustajat työttömiksi natseiksi.

 • Piikivi

  Vastaa

  Jotkut tahot haluaisivat normalisoida pedofiilit. Kuka tällaisen touhun takana takana? Kuka suojelee pedofiilejä? Paitsi pedofiilit itse

  • Nimetön

   Vastaa

   Vasemmisto ja vihreät

  • Julli

   Vastaa

   🤡🤡🤡

   Vihervassarit suojelevat kaltaisiaan. Pedofiilit suojelevat pedofiilejä.

   🤡🤡🤡

   Normaalien ihmisten arvomaailmaan ei kuulu altistaa lapsia erilaisille seksuaalisille poikkeavuuksille eikä myöskään muulle aikuisten seksuaalisuudelle.

   Sairasta, sairasta.

 • Lempi Uspo

  Vastaa

  Eiköhän ne ole jonkin opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea saavan järjestön palveluksessa. Toi pervoilu on siis niiden työ?

 • Nimetön

  Vastaa

  Oslossa jollain ählyllä tuli mitta täyteen pakkohomotuksesta ja ilmoitti vastalauseen lyijyn muodossa homobaariin, myös Oslon pride kulkue peruttu. Mahtaa Norjan suvakkeja vituttaa kun omat lemmikkimatut tappavat homoja. Toivotaan että saamme kokea samaa kulttuurin rikastusta myös Helsingissä jonkin paikallisen Mohammedin toimesta.

 • Pride paska muualle

  Vastaa

  Itse ainakin käyn nappaamassa kuvat jokaisesta vanhemmasta joka lapsensa tuollaiseen tilaisuuteen vie ja teen lastensuojeluilmoituksen. On hyvä että sosiaaliviranomaiset keskustelee vanhempien kanssa siitä minkä ikäiselle lapselle on sopivaa näyttää aikuisille tarkoitettua seksualisoivaa materiaalia.

  • PekkaN

   Vastaa

   Harmi vain että pride-aate on luikerrellut jo viranomaisten keskuuteen.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Sopii kysyä miten tällaiset perversiot on saatu valtavirtaan ja sosiaalisesti hyväksytyksi sekä keiden idea tämä on? Hommahan aloitettiin homoseksuaalisuuden hyväksyttämisellä ja poistamisella sairauksiksi luokiteltavien asioiden listalta ja jo silloin monet varoittivat, että tämä tulee johtamaan lopulta pedofiliankin hyväksyttämiseen. Tämän tosiasian toteaminen kumottiin käsitteellä ”kaltevan pinnan argumentointivirheestä”. Nyt näemme mikä on totuus. Näiden perversioiden hyväksyttämisen takana ovat tietenkin sionistit, kuinkas muuten. Nuo valheelliset jutkut ja saatananpalvojat ovat jokaisen sairaan ideologian ja ihanteen levittämisen takapirut.

  Pervot takaisin kaappiin ja kaappi lukkoon!

 • Mr.AG

  Vastaa

  ”Mä en tiedä mitään niin vastenmielistä ja sairasta kun homot!”
  – Tuntematon Mies

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi