Video: Miehet keskeyttävät lapsille tarkoitetun transupedofiilin satutilaisuuden

Pedofiili sanoo eräässä musiikkivideossa muun muassa: "Minua ihailevat lapset voivat imeä munaani!"

Rappiokulttuuri

Miesjoukko keskeytti Amerikan Kalifornian San Lorenzon kirjastossa lapsille suunnatun satuhetken, joss lukijana toimi ”Panda Dulce” ‑nimellä esiintyvä naiseksi pukeutunut miespedofiili.

Videolla miesjoukko kyseenalaistaa pedofiilin läsnäolon lasten lähellä ja käskee paikalle lapsensa tuoneita vanhempia häpeämään. Dulce saatetaan kirjaston takahuoneeseen turvaan, kun henkilökunta ja vanhemmat jäävät riitelemään miesten kanssa.

”Miksi altistatte lapsenne pedofiilille vain näyttääksenne, miten suvaitsevaisia olette?,” eräs mies kysyy. Paikalla olleelle naiselle myös näytetään pätkä Dulcen musiikkivideosta, jossa tämä on käyttävinään huumeita, heiluu veitsi kädessään saatanallisia symboleja taustallaan ja sanoo häntä ihailevien lasten voivan imeä hänen penistään.

Dulce tunnusti myöhemmin uutishaastattelussa, että hän ei kokenut oloaan turvalliseksi, koska yhdellä miehistä oli pedofiileja kohtaan vihamielinen paita päällään. ”En tuntenut oloani turvalliseksi, koska yhdellä miehistä oli päällään paita, jossa oli kuva rynnäkkökivääristä ja siinä luki: ’Tapa paikallinen pedofiili’,” hän totesi.

Poliittinen poliisi epäilee nyt, että Proud Boys ‑järjestöön kuuluneet miehet syyllistyivät aktivismillaan ”viharikokseen” ja lasten pelotteluun.

Lähde: Miami Standard

Homolobby Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Proud Boys Rappiokulttuuri Rikos Transut Ulkomaat Yhdysvallat

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tämä video kertoo politisoituneen pervoyhteisön asenteesta kaiken tarpeellisen. Lapsilla arvostelukyky ei ole täysin kehittynyt ja useat kumoukselliset liikkeet pyrkivät kääntämään lapset ja nuoret puolelleen ja saamaan näistä fanaattisia kannattajia itselleen. Aivan kuten Kiinan kulttuurivallankumouksessa. 

  https://www.youtube.com/watch?v=ArOQF4kadHA

  • Ukki Väinämöinen

   Vastaa

   Eikös perinteiset tavat kuten tervaa höyheniä ja sitten kannetaan parrun päällä pois?

  • Ossi

   Vastaa

   Niin ja tosta videolta paljastui yksilö pedofiili rekisteristä.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa! Esimerkillistä. Tuollaisia vastenmielisiä pedofiilisaastoja varten pitäisi järjestää julkisia teloituksia!

  • Sairaita hulluja ei kaivata

   Vastaa

   Samoin ransut, julkihomot ja feministit kuuluis kans samaan prosessointiin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Poliittinen poliisi epäilee nyt, että Proud Boys ‑järjestöön kuuluneet miehet syyllistyivät aktivismillaan ”viharikokseen” ja lasten pelotteluun.”
  Varoitat pedarista, niin se on ongelma, mutta itse pedofiili ei ole.
  Tämä nykymaailma on erittäin sairas paikka.
  Kiitos kuitenkin aktiivisille kansallismielisille, jotka julkisesti vastustavat tuollaista hirveää saastaa.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Te näette jokapaikassa pedofiliaa, feminismiä, homoja. Eikö tuollainen asenne käy hyvin raskaaksi ja kun tiedämme, että asia ei näin. Te vain luulette, että näin on. Minulla ei ole tullut milloinkaan vastaan.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Ei joka paikassa, vain siellä missä sitä on.
    Et ilmeisesti ole kovinkaan hyvin perillä pride-liikkeestä ja heidän pyrkimyksistään.
    Jos et huomaa sitä mädätystä, mitä se on jo nyt saanut aikaan, olet joko välinpitämätön tai sitten ihan helvetin tyhmä ihminen.
    Kysyit, että käykö tällainen asenne hyvin raskaaksi.
    Ei käy.

 • Vlad

  Vastaa

  Fläsä nigga transu, eipä yllätä.

 • juha II

  Vastaa

  Hienoa ja sellaista toimintaa, jota MIEHIEN pitääkin tehdä tässä sifonki maailmassa, joka on täynnä munattomia eunukkeja!!!
  Valkoisen rodun hävitys kohdistetaankin tarkoituksellisesti valkoisiin miehiin, sillä he ovat kuin leijonalauman hallitseva urosleijona, joka pitää tappaa pois. Sen jälkeen naarat ovat heti kiimassa uudelle isännälleen. Senhän jo paljastavat nykyiset globalistien mainoksetkin, jossa valkoista miestä ei näy missään.
  Mies on vastuussa omasta olemassaolostaan, sillä naiset eivät siitä ainakaan huolehdi. Päinvastoin!!!

 • Piikivi

  Vastaa

  Hyi ei viittinyt katsoa tuota videota edes puolta minuuttia …

  • enkeksinimee

   Vastaa

   Itse en viitsi edes avata tota videota

   • Herrenvolk

    Vastaa

    Tuollaisille saastaisille sekasikiöille olisi kolmannen valtakunnan Saksassa kyllä paikka löytynyt.

 • Bella

  Vastaa

  Ai että nyt nämä miehet, jotka varoittivat tästä toiminnasta, saisivat vihapuheesta syytteen? Täytyy kyllä sanoa, että kun lapseni olivat pieniä, niin en olisi itsekään vienyt heitä satutunnille, jota pitää henkilö, joka vaatii musiikkivideolla imemään omaa munaansa (siis tämän henkilön munaa). Onneksi omat lapseni olivat – no nuorin vaati neljävuotiaana saada kuulla iltasaduksi lukion kemian oppimäärää, eikä suostunut katsomaan edes muumeja, koska näillä oli hänen mukaansa ”luonnottoman iso nenä, jonka kanssa ei voi pysyä pystyssä edes”. Itse pidin teini-ikäiseksi asti seinälläni Pahattaren kuvaa. Se oli varmaan itselleni muistutukseksi, että maailmassa on pahoja ihmisiä vallan kaapuun pukeutuneena.

  • Zatan Ihrahimovitsi

   Vastaa

   Vihapuhesyytteet on juurikin tehty käytettäviksi normaaleja valkoihoisia ihmisiä vastaan, kun joku tällainen paljastaa perverssien tai ei-valkoisten rikoksia ja perseilyjä. Yleensä tällaisia lakeja USA:ssa vaativat sosiologit, joiden sukunimen loppuosa on – stein. Ja niitä lakeja laativilla oikeusministeriön lakimiehillä on yllättäen samanlaiset sukunimet. Kongressissa tai osavaltiokongressissa lakeja voi sitten säätää kuka tahansa bill tai jim, mutta (ullatus) hänen vaalikampanjaansa on rahoittanut joku liikemaailmaa edustava ‑stein.

 • Hh1488

  Vastaa

  Mikä näitå nyky ämmiä vaivaa,halutaan omat lapset saattaa transupedareitten raiskaamiksi.onneks ämmät säkitetään kohta

 • Suomimies

  Vastaa

  Pedofiilejä ei tarvi suvaita.

 • Suomimies

  Vastaa

  Onko tuo mies julkisesti pedofiiliksi tunnustautunut että mikä iljetys.

 • Palli Patjallajyystäjä

  Vastaa

  Saatanan ”transistori” saa vielä mahdollisesti pilattua mieltään osoittaneiden elämän sääliä keräämällä.Ei ole enää muita oikeuksia kuin niellä siis nämä näytökset uhan alla.

  Tätä ovat poliittiset päättäjät pankkien kanssa harjoitelleet vuosia ja nyt etenevät nopeassa tahdissa törkeyden lennellessä tavallisten ihmisten niskaan kaikessa mahdollisessa ja keksityssä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi