Perussuomalaisten homoedustaja Sebastian Tynkkynen kummastuttaa sosiaalisessa mediassa

Homosuhteestaan afrikkalaisen miesystävästänsä kanssa tunnettu Sebastian Tynkkynen iloitsee uusien homojen tulosta heidän keskusteluryhmäänsä.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Sebastian Tynkkynen ja hänen poikaystävänsä Alan Da Silva marraskuussa 2018.

Perussuomalaisten kansanedustajana toimiva Sebastian Tynkkynen on provosoinut kansallismielisiä viime päivinä sosiaalisessa mediassaan. Tynkkysen tarkoituksellinen provosointi on outoa, sillä hän mainostaa itseään kansallismielisenä ja markkinoi itseään kansallismieliselle yleisölle.

Mustan miehen kanssa seurusteleva ja homona Big Brother ‑ohjelman kautta julkisuuteen tullut Tynkkynen innostui runoilemaan viime viikon lopulla Twitter-tilillään. Runossaan hän kertoo mustan miehensä olevan “sonni”, jonka löytäminen on ollut Perussuomalaiselle “onni.”

“Homomiesten keskuudessa kansallinen rintama on kovassa suosiossa”

Tiistaina hän puolestaan juhlisti sitä, kun “Perushomojen” WhatsApp-ryhmään oli liittynyt kaksi uutta homoa. Myöhemmin siihen oli liittynyt lisää homoja, mitä Tynkkynen edelleen juhlisti.

Tynkkynen oli ilahtunut Taneli Hämäläisen antamasta tykkäyksestä twiitilleen. Hämäläinen on Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän avustaja ja julkisesti antifasisti.

“Hyvä vaan, jos erilaiset ihmiset mahtuu persuihin. Se saattaisi avartaa vähän jopa omaa maailmankatsomusta ja ihmiskuvaa”, sanoi Hämäläinen Twitterissä.

Homous konservatiivisessa puolueessa

Monet kansallismieliset oudoksuivatkin ja osa vaikuttaisi suorastaan oksentavan Tynkkysen ulostulojen jäljiltä. Heidän mukaansa on väärin, että afrikkalaismiehen kanssa seurusteleva homo pyrkii kanavoimaan suomalaisen kansallismielisyyden edustamisen itseensä.

Perussuomalaiset markkinoivat itseään nationalistisena ja konservatiivisena puolueena. Se kuitenkin erotti koko nuorisojärjestönsä sen jäsenten nationalististen ulostulojen vuoksi, mutta hyväksyy Sebastian Tynkkysen kaltaiset ihmiset.

Tynkkynen on aikaisemmin osallistunut avoimesti esimerkiksi Pride-marssiin, joka on kulttuurimarxilaisten vuoden kohokohta, minkä lisäksi tapahtuma levittää kaikenlaisia muita arvoja paitsi konservatiivisia ja isänmaallisia arvoja. 

Kotimaa Perussuomalaiset Politiikka Rappiokulttuuri Sebastian Tynkkynen Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rohmar

  Vastaa

  No jaa. Avoin homous lienee kuitenkin hyväksyttävää, eikä yksi pride marssikaan vielä välttämättä tee ihmisestä mädättäjää. Useat tuntemani homot ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka haluavat elää ihan tavallisen ihmisen elämää tekemättä numeroa itsestään. Tynkkynen nyt jonkin verran tekee, mutta taas toisaalta, eihän hän voi itseään kieltääkkään. Raja kulkee mielestäni siinä, markkinoidaanko homoutta kulttuurimarxistessa tarkoituksessa, ja tämän kynnyksen yli ei ole mielestäni astuttu.

  Tynkkynen vastustaa kuitenkin suvakistista hulluutta, niin kuin tekee useimmat järkevät maahanmuuttajatkin, joihin hänen poikaystävänsa saattaa kuulua.

 • Harri

  Vastaa

  Ööö eli se, että Tynkkynen hehkuttaa jatkuvasti homosuhdettaan mustan miehen kanssa sekä osallistuu eli tukee laajempaa kulttuurimarxilaista mädätystä, ei ole rajan yli menemistä?

  Mene Sebu vaikka porvoonväylän homoparkille poraamaan.

 • Tuomas

  Vastaa

  Homot ovat tosiaan pääosin normaaleja ihmisiä siinä missä muutkin mutta homouden esilletuonti missä tahansa poliittisessa tai kulttuurisessa aspektissa on väistämättä ”kulttuurimarksilaisen hengen” mukaista. Jos vilpittömästi haluaa ajaa kansallismielistä agendaa sen voi tehdä korostamatta omaa seksuaalista suuntautumista. Normaalista poikkeavan seksuaalikäyttäytymisen ihannointi kuitenkin kuuluu vastapuolen, ns. rappioliberaalien, ohjelmistoon.

 • Jari Karppanen

  Vastaa

  Mielipiteitä kyseltiin. Tässä omani. Kun henkilö asettaa homouden, joka on luonnon-järjestyksen vastainen korvienvälin komponentti itsessään, kaiken muun yläpuolelle, ikään kuin vartailukohdaksi, jota vasten kaikkea muuta elämää peilataan, voisi hän hyvinkin pysyä loitolla yhteisiin asioihin vaikuttamisen (=politiikan) parista.

 • Rohmar

  Vastaa

  Kuuntelin skriimin, jossa tämän artikkelin aihepiiri tuli paremmin perustelluksi. Itse ajattelin kommenttia kirjoittaessa, että kaikki isänmaalliset voimat on käytettävä, jonka vuoksi edes kaukaisesti sisäisiin ristiriitoihin ei tulisi ryhtyä. 

  Muutin kuitenkin mieltäni. En minäkään makuuhuoneasioitani levittele, sillä ne kuuluvat yksityisyyteeni, ja yksityisyys on puolestaan oman kansalaiskäsitykseni tärkeimpiä osia. Olen siis nyt sitä mieltä, että artikkelin kritiikki on aiheellista.

 • Petja

  Vastaa

  Homous sen voi onneksi parantaa.Eihän sille mitään voi jos sairastuu homouteen ja tykkää olla sairas.Aina on Tynkkynen ja musta rakastajansa kuvottanut.Hakeutuisi hoitoon!Ainiin YK kielsi nekin homo hoidot.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vielä muutama vuosi sitten Sebastian Tynkkynen oli menossa naimisiin naisen kanssa, vaikka sanoikin olevansa biseksuaali.

  Tyne tekee suuren numeron siitä, että on kansallismielinen mutta parisuhteessa mustan kanssa ja homo puolueessa, jota pidetään homovastaisena.

  Kyseessä voi olla Tyne Show, joka on mennyt niin pitkälle, että Sebastian Tynkkynen on valinnut seksuaalisuutensa ja puolisonsa sillä perusteella, että ne herättävät massojen huomion. 

  Jos Tynkkynen olisi hetero aviomies avioliitossa pikkurouvan kanssa, mediahuomio olisi mitättömän pientä.

 • N.N.

  Vastaa

  Saat olla homo puolestani, ei todella haittaa, mutta että rupeat keräilemään tänne ulkomaisia homoja, se on jo liikaa. Aiotko täyttää tätä maata mustilla homoilla, tai ylipäätänsä mustilla?

 • Mikke45

  Vastaa

  Siis tehdään nyt ero siinä onko homo- tai biseksuaali. Periaatteessa suurin osa ihmisistä on jKinseyn skaalan mukaan biseseksuaaleja. Ei se kiinnostus miehiin tai naisiin mene biseksuaaleilla fifty fifty. Sitten tietenkin äyty muistaa, että monet niin sanotut heterot ovat jossain vaiheessa elämäänsä harjoittaneet seksiä samansukupuolisesti. Näitä on paljon. Muistan erään biseksuaalin miehen, joka kuitenkin oli pääasiassa enemmän miehistä kiinnostunut, flirttaili keskisuuressa kaupungissa 1990-luvulla marokkolaisia nuoria miehiä asuntoonsa. Nämä saivat majoittua hänen asunnossaan ja raahasivat sinne sitten suomalaisia naisia naitavaksi.
  Kysyin häneltä, että kun tykkäät pohjoisafrikkalaisista miehistä, niin panisitko Saharan eteläpuolisen Afrikan kundien kanssa. Vastaus oli tiukka ei. Tiedän monia 1950-luvulla syntyneitä homo- ja biseksuaaleja jotka kävivät rantalomilla Välimerellä ja Aasiassa, mutta eivät halunneet panna mustien kanssa. Marokkolaisiin asti kyllä, mutta ei sen tummempaa.
  Monet rantapojat naivat jo tuolloin monien länsimaisten miesten kanssa. Miesten välinen seksi olit yleistä berberimiehillä, nuorena. Niin se on monella länsimaalaisellakin ja sitten ovat tietenkin jo keski-ikäiset jotka ovat avioliitossa ja naivat myös nuorten miesten kanssa. Seksuaalisuus ei ole joko tai.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi