Lukijan video: Humoristinen kohtaaminen elokapinallisten kanssa

Partisaanin lukija lähetti toimitukselle yhteenvedon kohtaamisestaan kahden antivalkoisen Elokapinallisen kanssa.

Viihde

Partisaani sai lukijalta videon huvittavasta kohtaamisesta turkulaisten Elokapina-aktiivien kanssa. 

Elokapina on Suomen rahaeliitin tukema järjestö, joka vihaa avoimesti valkoista rotua ja saa tämän vuoksi suorittaa poliittisia rikoksia ilman, että Poliisihallitus edes harkitsisi sen kieltämisen vaatimista.

Kadulta siivottuja elokapinallisten jätöksiä.

”Turussa 3.5. illalla kaksi elokapinalaista naista liimasivat mainoksiaan kaupungin katumuuntajiin. Heidän vastustajansa lähti tämän huomattuaan seuraamaan heitä ja repien kaikki heidän liimatut mainokset pois,” tapahtumakuvaus alkaa ja jatkuu:

”Kymmenien mainoksien jälkeen he pitivät tauon puiston penkillä, jolloin vastustaja alkoi ottamaan heistä kuvia ja he lähtivät tajuttuaan paikalta. Pienen matkan päästä hän kuvasi humoristisen videon heistä. Yrittivät karistaa pyöräilevän vastustajan kannoiltaan menemällä kauppaan, mutta vastustaja oli heitä paljon nopeampi.

Tilanne kärjistyi rakennettavalla kauppatorilla, missä elokapinalaiset alkoivat ottamaan kuvia vastustajastaan. Kuitenkin hän otti sen hymyilemällä ja peukkua näyttämällä vastaan.”

Elokapinalliset alkoivat tämän jälkeen soitella ystäviään paikalle, mutta tilanne ei kärjistynyt pidemmälle. Paikalla ollut mies jäi ihmettelemään, miksi vallanpitäjien varauksetonta tukea nauttivan järjestön aktivistit eivät halunneet tulla kuvatuiksi.

Elokapina Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Suomalaisvastaisuus Turku Valkoisiin kohdistuva rasismi Viihde

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Elokapinalliset ovat hyödyllisiä idiootteja, joiden typerää ja rikollista käyttäytymistä voidaan käyttää verukkeena yleisen mielenosoitusoikeuden rajoittamiseen. Esimerkiksi Englannissa on meneillään mielenosoitusoikeutta rajoittava lakiuudistus, koska kansalaiset ovat siellä perinpohjaisesti kyllästyneet sikäläisen elokapina-liikkeen toimintaan.

 • Eikka

  Vastaa

  Namä elopellet eivät osaa muuta kuin istua perseellään epämääräisissä paikoissa. Menisivät edes istuttamaan puuntaimia tai keräisivät rahaa luonnonsuojelualueen perustamiseksi. Mutta kun ei, persettä vain tantereeseen ja sekin tapahtuu vain jos on riittävän lämmintä eikä sada vettä. 

  Milloinkahan he tekevät ensimmäisen atakin kulttuurisesti rikkaaseen Itä-Helsinkiin, jossa autokanta on erittäin saastuttava ja ihmisten kulutustottumukset keskivertoa tuhlailevampia ? Joukkoliikenne toimii sinne oikein hyvin ja istumapaikkoja kaduilla on runsaasti, vai onko tämäkin sellainen liike jolla on eri säännöt eri ihmisille ?

 • Kyynikko

  Vastaa

  Aikuisten oikea tiede ei tue ihmisen vaikutusta ilmastoon tai hiilidioksidi hypoteesia. Mykkäkoulu kiistattomien väitteiden edessä ei ole tieteellistä keskustelua vaan tyrannimaista politiikkaa.

 • juha II

  Vastaa

  Elokapina voisi tehdä jotain hyödyllisempääkin. Nimittäin kerätä talven roskat pois katukuvasta. Ja mikseipä itsensäkin.
  Kommunistit ovat jo 1960-luvulta hallituksessa ollessaan veronmaksajien rahoilla tukeneet silkkkaa Suomen vastaista toimintaa kaikissa sen muodoissaan. Tällä ”pikku pioneerien” kasvatuksella on tähdätty nuoruus- ja aikuisikään, jolloin on jo tosi kysymyksessä sosialistisen unelman rakentamisessa.

 • Salomon

  Vastaa

  Juu huomannut tuon hassuttelun ihan uutisissa, että otaetaan ihan joku lausunto tai kommentti mitä eloapinan perseenreijät ovat sanoneet, no nyt sitten ihan mistä vaan. Ja nuo paskiaiset on jo kasvatuksensa saaneet. syön tuollaisia vitun pissiksiä aamupalaksi

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Itselläni ei ole sinänsä syytä puolustaa Elokapinaa, mutta tämän videon ja jutun pointti meni täysin ohi. Jos jotain, niin video ja juttu antavat tekijöistään vaikutelman lapsellisista ilkkujista. Uppoaako tämä keneenkään yli 16-vuotiaaseen? 

  Suosittelen kaikille roskien keräämistä lähimetsistä ja vähemmän Internetiä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä minä ymmärrän huolen ilmastosta ja ympäristöstä. Mitä Elokapinalla on tekemistä sen kanssa, sitä en ymmärrä.
  Ilmaston pilaavat koko lailla kiinalaiset, intialaiset, venäläiset ja muut suursaastuttajat. Ympäristön sotkevat samat maat ja lisäksi koko kehitysmaa konklaavi.
  Suomessa jos haluavat saada jotain järkevää aikaan, voivat vapun jälkeen siivota puiston tai intialaisten piknikin jäljet nurmikolta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi