Perussuomalaisten johto tukee Suomen jäsenyyttä kulttuurimarxistisessa Natossa

Perussuomalaiset ovat valmiita luovuttamaan Suomen ulkopolitiikan ohjakset sionistiselle järjestölle, jolle väestönvaihto, homolobbaus ja globalismi ovat korkeimpia arvoja.

Poliittiset viholliset

Naton Pride-propagandaa.

Valeoppositiopuolue Perussuomalaisten johto tukee Suomen liittymistä sionistiseen sotilasliitto Natoon. Asian vahvistivat tänään puolueen puheenjohtaja Riikka Purra ja edellinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Purra ilmoitti tukevansa Sanna Marinin hallitusta Nato-jäsenyyden edistämisessä. Aiemmin puolue ei ole tahtonut ilmoittaa selkeää näkemystään Nato-asiaan, koska se on pelännyt menettävänsä potentiaalisia äänestäjiä, mikäli se ottaa liian voimakkaasti kantaa aiheeseen.

Naton virallisessa historiikissa todetaan, että sotilasliitto perustettiin vastustamaan eurooppalaista nationalismia ja edistämään Euroopan ”integraatiota” eli liittovaltiokehitystä. Kun Nato terroripommitti nationalistista Serbiaa 1999, sotilasliiton juutalainen komentaja Wesley Clark kommentoi operaatiota seuraavasti: ”Euroopassa ei ole enää sijaa etnisesti puhtaille valtioille. Se oli todellisuutta ehkä 1800-luvulla, mutta nyt siirrymme 2000-luvulle. Tämä on monirotuisten valtioiden aikakausi.”

Nato osallistuu nykyään avoimesti homo- ja monikulttuurisuuspropagandan levittämiseen. Tasan vuosi sitten myös paljastui, että Nato oli teettänyt Sanna Marinin tilauksesta ”naisviharaportin”, jossa pääministeriimme kohdistunut kansalaiskritiikki luokiteltiin merkittäväksi kansalliseksi turvallisuusuhaksi.

Perussuomalaiset ovat valmiita luovuttamaan Suomen ulkopolitiikan ohjakset sionistiselle järjestölle, jolle väestönvaihto, homolobbaus, globalismi ja antinationalismi ovat korkeimpia arvoja. Voit protestoida Perussuomalaisia vastaan esimerkiksi täyttämällä Nato-jäsenyyttä vastustavan Sinimustan Liikkeen kannattajakortin: https://kannattajakortti.sinimustaliike.fi/

Aiheesta lisää:

Nato perustettiin vastustamaan nationalismia

Nato-johtaja Stoltenberg ryhtyy keskuspankkiiriksi

Lähde: Iltalehti

Globalismi Hallitus Homolobby Jussi Halla-aho Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Nato Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Purra Sanna Marin Suomalaisvastaisuus Väestönvaihto

Keskustelu

46 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Hieno huomata että tämä saitti nuolee ryssän persettä mv anaalin vanavedessä.
  Toivokaa todella että ryssä ei Suomeen hyökkää, jos hyökää te olette ensimmäiset kuoppaan tippujat.

  • antiglobalisti

   Vastaa

   Sun mielestä pakkomonikulttuurisuuden, homotuksen ja globalismin vastustaminen on putinismia? Onko nimesi kenties Jessikka Aro? 

   :—D

  • Nationalisti

   Vastaa

   Hei ”Snif” retardi, miksi on noin hankala ymmärtää lukemaansa tekstiä?

  • EI NATO:lle

   Vastaa

   Se, hyökkääkö Venäjä Suomeen riippuu ihan politikkojemme halusta ymmärtää naapurimme ongelmia ja sitä suostutaanko niihin vai halutaanko sotaa. Ihan niinkuin viimeksikin.

   Viimeksi neuvottelijalla sanottiin Helsingin juna-asemalla ”Unohda että Neuvstoliitto on suurvalta”. Voisiko epäpätevämpää neuvoa antaa. Eivätkä suomalaiset silloinkaan halunneet ymmärtää sitä että Neuvostoliiton pääkaupunki oli 30km Suomen rajasta.

   Suomelle tarjottiin vaihtomaina kaksinkertaista maa-alaa pohjoisemmasta, mutta eihän se jääräpäitä kiinnostanut. Ne haluvat pitää päästä ja kukkoilivat Neuvostoliitolle.

   Ja niimpä sitten menetettiin vähän enemmänkin kuin se mistä alussa neuvoteltiin. Syy oli silloisten poltiikkojen. Ja politikkojen syy se tuntuu olevan nytkin.

   • Anonymous

    Vastaa

    Olisiko Suomen pitänyt myös ”ymmärtää naapurin ongelmia” talvi ‑ja jatkosodassa vai väitä nyt vielä, että Suomi hyökkäsi. Ei rauhaa ja rakkautta julistava Neuvostoliitto. Eikös monet hyvin kansallismieliset ja traditionaaliset maat kuulu myös NATOon kuten Puola ja Unkari? En sillä että kannattaisin sitä, mietin vaan että taitaa NATOn tarkoitus olla enemmän sotilasliitto idän uhkia vastaan kuin homopropaganda…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Vain tyhmä kuvittelee perussuomalaisten pystyvän, tai edes haluavan muuttaa politiikan suuntaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuliko jollekin ihan oikeasti yllätyksenä, että Persut kääntää takkiaan tässäkin asiassa?
  Perussuomalaiset on globalistipuolue, joka ei käytännössä eroa mitenkään esimerkiksi Kokoomuksesta.
  Miettikää hetki näitä Persujen saavutuksia aina rotumuukalaisten invaasiosta – EU-takinkääntöön.

  Esimerkiksi Vihreitä äänestämällä tiedät rehellisesti saavasi suomalaisvastaista politiikkaa, Persuja äänestämällä tulet kusetetuksi aina uudestaan ja uudestaan, varsinkin vaalien alla alkaa heidän kärkäs populisminsa ja sitä ollaan niin ”radikaalia”.

  Suosittelen allekirjoittamaan SML:n kannatuskortin, jos haluat jotain aitoa muutosta politiikkaan.

  • SML vitsi

   Vastaa

   SML on kylläkin ihan vitsi. Tuo mitään muutosta mihinkään jollakin 0,5% kannatuksella. Tämä on kylmä fakta.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Millä perusteella ”vitsi”?
    Tyyppi kommentoi, vaikka ei ole lukenut edes SML:n puolueohjelmaa.

    Persujen globohomopuolue sitten se ”aito kansallismielinen” vaihtoehto, niinkö?
    Tosi hienosti pitäneet kaikki aiemmat lupauksensa ja eihän maahan tullut kuin ennätysmäärä rotumuukalaisia Persujen ollessa hallituksessa, EU-asioissakin takki kääntyi todella mallikkaasti.

    • SML on vitsi

     Vastaa

     Ihan tarpeeksi olen lukenut ja siitä voi vetää jokainen johtopäätökset. Ei nämä pienpuolueet muuta saa aikaan, kun syövät toistensa kannatuksen- ja lopputuloksena hallituspaikan saa unohtaa. Lyön vetoa, että SML saa ensi eduskuntavaaleissa 0,5% kannatusta jos sitäkään, se on varma. Ei noita lähde kukaan tavallinen veronmaksaja äänestämään siitäkään syystä, että ei SML ole näkyvyyttä kuin jossain vaihtoehtomediassa, kuten täällä. Joten ei tällaiset puolueet tule silloin noiden, Matti tai Maija Meikäläisten tietoonkaan. Nämä pienpuoleet on nähty jo monta kertaa ja aina sama juttu. Äänestin muuten VKK viimeksi noissa aluevaaleissa, tiedoksi vielä.

     • GLGL

      Pienpuolueilla on paikkansa, sinnä ne voivat ajaa sellaisia asioita, joita isot puolueet eivät uskalla ”mainehaitan” takia. Mainehaittojen ylläpitohan on mykyään tiukasti valtamedian hallinnassa, joka jo itsessään tekee isojen puolueiden vakuuttelut ”demokratiasta” vitsin. 

      SML:llä on paikkansa. Toki nimeä voisi ehkä hiukan hioa kannatuksen lisäämiseksi.

     • Nationalisti

      Eli meinaatko, että Persut tuovat jonkinlaisen muutoksen asioihin, kun he lasketaan nykypäivänä suurpuolueeksi?
      Montako kertaa pitää vielä takkia kääntää ja pelata populismilla?
      Ajattelitko, että jostain radikaalista, aidosti kansallismielisestä pienpuolueesta kasvaa noin vuodessa joku suurpuolue, joka saa massiivisen äänivyöryn heti seuraavissa eduskuntavaaleissa?
      Mitä sitten vaikka äänestit VKK:ta?
      Onko mielestäsi VKK ja SML millään tasolla vertailukelpoisia keskenään?
      Jos on, niin en usko sinun lukeneen riviäkään SML:n puolueohjelmasta.

 • Juha

  Vastaa

  kokoomuksen apupuolue, valeoppositio, persut tekee mitä Petteri käskee.

 • Teeperi

  Vastaa

  Persut = (((eliitin))) omistama valeoppositio

  • Nationalisti

   Vastaa

   Juuri näin, ironista, kun joku pitää itseään kansallismielisenä ja sanoo äänestävänsä Persuja.
   Persut on ”new world orderin” asialla siinä missä Kokoomuskin.

   • Voi jeesus

    Vastaa

    Ironista on toi sun nimimerkki kun katsoo mitä olet kirjoitellut, tietenkin jos olet venäläinen nationalisti niin ihan ok. Toi teidän kansallismielisen määrittely ja omiminen on kyllä huippujuttu ja noi tuomitsemiset väärille(suomalaisille)kansanmielisille.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  NATO on ainoa, joka kykenee ryssää vastustamaan. Sinne siis niin kauan kuin ryssä on kiinni Ukrainan mutavellissä!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Naton perusperiaatteilla ei ole mitään merkitystä sinulle?
   Nato on yhtä kuin Jenkit ja sinä siis hyväksyt Jenkkien sionistisen politiikan ja heidän aiheuttamat kriisit, jotka koskettavat tänäkin päivänä mm. Eurooppaa.
   Joko sieltä Irakista on löytynyt ne ”joukkotuhoaseet”?

  • pää määrää

   Vastaa

   Samaan malliin ajateltiin 1940. Saksa voittaa varmasti NLn. Kuinkas kävi, vaikka Suomessa oli 200000 saksalaista avustamassa.
   Parempi kun ei sodita vaan sovitaan.

   • Plääh

    Vastaa

    Ilman saksalaisten kauttakulkusopimusta olisi kai NL hyökännyt todellakin jo 1940 Suomen kimppuun kesällä. Romania pyysi myös saksalaisjoukkoja turvakseen 1940. NL pakotti Suomen Jatkosotaan Talvisodalla ja sen jälkeisellä uhkailuillaan. Ruotsin kanssa ei saatu puolustusliittoon mennä. Se estettiin. Jos ei olisi sodittu, olisi saatu Saksa vastamme ja jääty ilman Saksan aseita ja viljaa ym. kauppaa.

    Mannerheim ja Ryti eivät koskaan uskoneet Saksan voittoon, koska USA ja Britannia kansainyhteisöineen tukivat Neuvostoliittoa. Siksi Suomikin lähentyi Neuvostoliittoa jo ennen Jatkosotaa, kuten Tahvanainen ja Hautamäki ovat kertoneet

 • K.M

  Vastaa

  Kaikki ovat samassa veneessä, jos menevät natoon niin kohta, on suomi samassa jamassa kuten ukraina, säpäleenä koko keskusta.

 • Plääh

  Vastaa

  Suo siellä, vetelä täällä. Toisella rannalla on susi ja toisella karhu. Suomi on sillalla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Iltalehti: ” Suojelupoliisi varoitti tiistaina, että koko suomalaisen yhteiskunnan on varauduttava erilaisiin Venäjän toimiin, joilla halutaan vaikuttaa päätöksentekoon Nato-kysymyksessä. Supo ennakoi, että Venäjä laajentaa pian kyber- ja informaatio-operaatioitaan Ukrainasta länteen – myös Suomeen.

  Pelttari kuitenkin totesi, ettei Venäjän toiminnassa ole toistaiseksi havaittu merkittäviä muutoksia. Hänen mielestään Suomessa on varauduttu varsin hyvin erilaiseen informaatiovaikuttamiseen.”

  Eli siis, kun minä vastustan sionistista kulttuurimarxistijärjestöä, olenkin mahdollisesti osa ”Venäjän hybridioperaatiota”.
  No, mitä muuta lausuntoa voikaan odottaa Supon suomalaisvastaisilta tyypeiltä.

 • juha II

  Vastaa

  Suomi voikin sitten lähettää venäjän ydinohjuksille ”Olen muuttanut” ‑kortin kun se on liittynyt ”pitkän harkinnan” jälkeen NATO:on. Nimittäin koordinaatit, jonne kärjet tulee kohdistaa.
  Umpityhmä päätös, joka ei sodi suomalaista *”poliittista lahjattomuutta” vastaan. Jos ja kun Venäjä joko joutuu tai aloittaa sodan globalistis-kommunistista NATO:a vastaan. Se ei tule tuhlaamaan aionoatakaan sotilastaan ”Suomen” (USA) maaperällä vaan läjäyttää tänne tarkoituksenmukaisen määrän ydinohjuksia ”pyyhkäisten pöydän puhtaaksi” heti kerralla. Toki syynä ovat tietenkin ne KAIKKI ”rauhan ydinojukset”, jotka ovat tänne onnesta kiljuen otettu kuin lämpimmäisleipä höyryävän kuumana!!!
  Näin se vain menee. Wanhana pieruna minua eniten miellyttäisi puolueettomuuspolitiikka kuin lähteä USA:n yllyttämänä ajamaan nukkuvaa karhua seipäin talvipesästä!
  Sota tästä vielä tulee. Siitä hyötyvät George Soros & kumpp.. Unohtamatta Yhdysvaltain aseteollisuutta ja sen ”vientiponnisteluja”. Ja potra sotahan siitä tulikn!
  * Presidentti J. K. Paasikivi (1870−1956)

  • 88 Eino

   Vastaa

   Kyllä on asia kirjoitus itse melko lailla samalla linjalla.…ja en natoa kyllä kannata mut en niinkään ole putinistikään

 • Tilannekatsaus

  Vastaa

  Kaksi kertaa on Suomi ollut jo veitsenterällä, lähellä tuhoutua itsenäisenä valtiona, kansakuntana. Talvisodassa Suomi oli yksin. Kamppaili urheasti Neuvostoliittoa vastaan mutta oli sodan loppuvaiheessa katkeamispisteessä. Kaikki kunnia suomalaisille sotureille, mutta yksin ei olla tarpeeksi vahvoja. Puuttuu sotilaalliset muskelit. Sotilaallinen pelote joka nostaa kynnyksen niin korkealle ettei Venäjä hyökkää Suomeen.

  Jatkosodan loppuvaiheessa Saksan sotilaallinen apu pelastaa Suomen. Yksin ei kertakaikkiaan pärjätä sotilaallista suurvalta vastaan.

  Tässä tilanteessa missä nyt ollaan pitäisi saada kahdenvälinen puolustussopimus USAn kanssa. Mielellään myös Ruotsin kanssa. Tämä sotilaallinen turvallisuusratkaisu antaisi Suomelle suojaa sinä aikana kun NATO jäsenyys hakemus on vireillä mutta ei vielä olla NATOn jäsen.

  Päättäjien on nyt ymmärrettävä että puolustusta on vahvistettava nopeasti. Ei voida jäädä odottamaan vasta vuosien päästä toimitettavia uusia F‑35 hävittäjiä tai jotain muuta kaukaisen tulevaisuuden sotamateriaalin hankintaa.

  Aseita, kalustoa, ohjuksia, laitteita tarvitaan nyt, mahdollisimman nopeasti. USA ja/tai Kanada saattaisi vaikka liisata Suomelle 60 kpl Hornet hävittäjiä lisää Ilmavoimille. Silloin kokonaisvahvuus olisi noin 120 Hornet hävittäjää. Kaukoohjattavia taistelu ja tiedustelu droneja tarvitaan.

  Ilmatorjuntaa on vahvistettava. Patriot ilmatorjuntahjuksia mahdollisesti pääkaupunkiseutua suojaamaan.

  Kaikkeen tähän tarvitaan lisää rahaa, ja sitä tarvitaan paljon. Miljardeja on kuitenkin kaadettu maailmalle mitä erilaisimpiin ja epämääräisiin ”projekteihin”. Nyt on kyse viime kädessä elämästä ja kuolemasta. Kansakunnan eloonjäämiskamppailusta. Muutama miljardi on siinä pikkusumma. Jos tästä selvitään rahalla niin silloin päästään halvalla.

  Puolustusbudjetin on oltava ainakin koko tämä vuosikymmen 5–10 miljardia euroa vuosittain.

  Mutta yksin ollaan silti heikoilla ja nimenomaan vaarallisen yksin suurvallan kanssa. Siksi NATOn jäseneksi ja mahdollisimman nopeasti.

  • Anonymous

   Vastaa

   Hyviä pointteja. Pitää kumminkin muistaa, että ei tarvita kuin pieni virheliike joltain vaikka Baltian NATO maalta Venäjää vastaan niin silloin alkaa 3 maailmansota, tosin oltaisiin NATOssa tai ei, Suomi joutuisi siihen sotaan mukaan väkisinkin. Muistakaa, ryssät ovat barbaareja, slaavilaisia ali-ihmisiä jotka sortavat tälläkin hetkellä suomalaisia kansoja Venäjällä, sotivat Ukrainassa ja murhaavat siivilejä, naisia ja lapsia kuin eivät olisi mitään. Emme unohda ikinä veteraanien uhrauksia ja sankaritekoja sodassa verivihollistamme, ryssää vastaan! Never forget, never forgive!

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  NATO ei ole mikään rauhanjärjestö, vaan USA:n kasaarisionistien rautanyrkki. Se ei ole koskaan, missään auttanut yhtään jäsenmaataan konfliktissa ja on huuhaata väittää ettei olisi tarvittu. Falklandin sota ja Kreikan ja Turkin (molemmat NATO-maita) taistelu Kyproksella. Sen sijaan, NATO on erikoistunut pommittamaan hengiltä siviilejä ympäri maailmaa ja siinä se onkin kunnostautunut! Kosovo, Irak, Syyria, Libya, Afganistan.…NATO:n sotarikosten lista on pitkä kuin nälkävuosi.

  Suomen vieminen NATO-jäseneksi johtaa siihen, että isänmaasta tehdään taistelutanner. Ei ole sattumaa, että NATO:n Atlanttinen Ratkaisu ja WEF:n Klaus Schwweinin juoksupojan perustus- ja rikoslakia halveksien läpi puskema MOU tulivat kuin tilauksesta samoihin aikoihin. Tarkoitus on täältä käsin avata pohjoinen rintama Venäjää vastaan, jotta USA:n kasaarisionistit saavat ryövättyä Venäjän Pohjoiskalotin valtavat öljy- ja kaasuvarat ja neutraloitua Murmanskin ydinsukellusvenesataman. Täällä on jo NATO:n hybridikeskus Tikkakoskella ja todennäköisesti salaista tukikohtaa varustellaa täyttä häkää Venäjälle hyökkäämistä varten. Se puolestaan tarkoittaa taktista ydiniskua tänne, senkin NATO-kiimaiset sodanlietsojat!

  Riikka Purra on pelkkä kasaarisionistien käsinukke, joka jatkaa Sionin ja Halla-ahon viitoittamalla linjalla, pitäen persut edelleen valeoppositiona. ÄLKÄÄ YRITTÄKÖ ESITTÄÄ ISÄNMAALLISIA, KUN ETTE SITÄ OLE!

  • Saia

   Vastaa

   Mitä haittaa siitä on että pommitetaan arabeja ählyjä ja muslimeja?

   • Nationalisti

    Vastaa

    Mitä haittaa? Onko mielestäsi Eurooppaa koskettavat pakolaiskriisit hyvä juttu? Kannatat Jenkkien toimia, kun he ajavat Israelin etuja?

  • Tilannekatsaus

   Vastaa

   Suomi ei ole minnekään hyökkäämässä. Tällaiset puheet tai kirjoitukset ovat täyttä roskaa.

  • Yksin ei voi jäädä Karhun suupalaksi.

   Vastaa

   Aitoa isänmaallisuutta on juuri kantaa huolta ja vastuuta Suomen puolustuksesta. NATO puolustusliittona on koko Ukrainan sodan ajan tarkasti varonut ettei pääse syntymään tilannetta jossa NATOn ja Venäjän joukot ottaisivat suoraan yhteen Ukrainassa. 

   https://m.youtube.com/watch?v=DtYXuLSBr7s&feature=youtu.be

   • Nationalisti

    Vastaa

    Isänmaallisuutta kannattaa sionistista organisaatiota, joka pyrkii tuhoamaan nationalismin ja edistämään liittovaltiokehitystä?
    Huvittavaa, kun jotkut jauhaa jostain ”puolustusliitosta”.
    Nato ihan vaan ”vähän” leikki ”puolustusliittoa” pommittaessaan nationalistista Serbiaa ja siinä sivussa pommit osuivat sivullisiinkin, mutta mitäs pienistä.
    Nato on käytännössä Jenkit ja jokainen ihan lähihistoriaakin seurannut tietää, minkälainen ongelmien aiheuttaja se maa on.
    Joko Irakista löytyi joukkotuhoaseet? Sinne piti niin kovalla voimalla päästä ja ”oikeuttaa” isku heiluttelemalla valkoista pussukkaa julkisesti kameroiden edessä, samaan aikaan selittäen ”joukkotuhoaseista”
    Mitä siitä seurasi?
    Pakolaiskriisi.
    Olet kyllä todella ”isänmaallinen” kaveri, kun annat tukesi sionisteille ja Israelin hegemoniaa, sekä intressejä palvelevalle ideologialle.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Perussuomalaiset saattaa olla valeoppositiopuolue tai sitten ei, mutta on siis tavalla taikka toisella muiden mukana edistämässä Suomelle haitallisia asioita. Valitettavasti sitä tapahtuu myös aidosti kansallismielisten joukossa. Porukkaan on pesiytynyt satanisteja, jotka joka paikassa ja ajassa ovat pilaamassa kaikkien asiat. 

  Kristillisyyteen kuuluu terve kansallismielisyys, maanpuolustustahto, perheistä huolehtiminen ja erilaisten tapojen ja arvojen kunnioittaminen, mutta myös oman identiteetin vaaliminen, sekä tuon saman oikeuden antaminen muille kulttuuriryhmille näiden omissa kulttuurialueillaan. Kristillisyyteen ei kuulu murhanhimo, toisin kuin sen porukan meininkiin, jotka niin kansallissosialismissa, kommunismissa ja myös ns. vapaan maailman orjuutetuissa järjestelmissä ovat ne tosiasialliset taustapirut.

  Valeoppositiomeiningistä pääsee eroon raamatullista ohjetta noudattamalla:
  ”Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha.”

  Kaikille niille, joilla moraali on vielä kohdallaan ja joilta järjen valo ei ole himmentynyt:
  Miettikääpä minkä tähden kansallissosialisteilla ja satanisteilla on samoja symboleita.

  Kannatan sellaista toimintaa, joka pyrkii hyvään ja kunnioittaa kristillistä perintöä. Vastustan satanismia samoin kuin kaikkea muutakin pahuutta.
  En ole luonnonjärjestystä vastaan, koska pidän luomakuntaa suuressa arvossa, mutta ymmärrän miten langenneen luomakunnan perversioita tulee vastustaa. 

  Jos nyt joku ihan hyvää tarkoittava kansallismielinen tästä saa hepulin, kannattaa muistaa miten satanistit kansallismielisissä porukoissa vastustavat sateenkaarimeininkiä, mutta muissa yhteyksissä menonsa on turhankin kauniisti sanottuna vapaampaa. 

  More than Half of American Satanists Identify as LGBTQ
  https://pulpitandpen.org/2019/08/30/more-than-half-of-american-satanists-identify-as-lgbtq/

  Kansallismielisten riveistä pitää häätää se todellinen valeoppositio.

  • Plääh

   Vastaa

   Kansallissosialismiko oli mielestäsi satanistien vetämää?

   • Tyrsky

    Vastaa

    Sellaista en ole väittänyt, mikä näkyi jo tästä: ”Porukkaan on pesiytynyt satanisteja”.

    Kansallismielinen toiminta on hyvästä, jos kansa on omaksunut oikeat arvot. Samahan se on kirkon kanssa. Mikäli se pysyy tehtävässään, hyvä. Jos se päästää juudakset vaikuttamaan toimintaansa, se korruptoituu.

 • Dupont

  Vastaa

  Sionismi tarkoittaa kansallisaatetta, juutalaisille. NATO ei siis millään tavoin ole sionistinen. Sionismi-termiä ei tulisi väärinkäyttää.

 • TT

  Vastaa

  Nato on pesunkestävä globalistijärjestö. Teoriassa Nato ei kuitenkaan sanele jäsenmaiden ulkopolitiikkaa. Suomella tosin ei ole itsenäistä ulko- tai kauppapolitiikkaa. Se meni EU-jäsenyyden myötä. EU:n johto kertoo Suomen johdolle kuinka toimitaan esimerkiksi suhteessa Venäjään tai vaikkapa Kiinaan. EU:n johto puolestaan tottelee USA:n syvähallintoa. 

  Valuutta- ja tulliunioni eurossa olo tarkoittaa sitä, että ollaan toteuttamassa samaa pakote- tai kauppapolitiikkaa kuin muukin länsi. Omille ratkaisuille on vain vähän sijaa. Nato-jäsenyys kuitenkin käytännössä merkitsisi itsenäisyyden viimeisten rippeiden menoa. Suhteet Venäjään ryssittäisiin lopullisesti. Kansallis- tai itsenäisyysmielisten vaino kasvaisi entisestään ja NWO-kehitys kiihtyisi.

 • Saia

  Vastaa

  Nato maissa on vähemmän kulttuurimarksistista homottamista kuin länsimaalaisissa ei-Nato maissa. Unkari, Puola ja Turkki ovat Nato maita. Suomi ja Ruotsi eivät ole. Unkarissa, Puolassa ja Turkissa eivät homot hypi silmille. Suomessa ja Ruotsissa hyppii.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Meinaat, että jos Suomi liittyy Natoon, täällä loppuu pride-marssit siihen paikkaan.
   Kannattaisi ehkä ihan ensiksi lukea niitä Naton edistämiä arvoja ja Jenkkien viime vuosikymmenien toimia läpi.

 • X

  Vastaa

  Täytyy huomioida että Natoon ei niin vaan mennä, kaikkien jäsenmaiden pitää olla yksimielisiä uuden jäsenen hyväksymisestä. Yksi vastustava Nato jäsenmaa riittää eväämään jäsenyyden.

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://yle.fi/uutiset/3–12382354

  Eli siis, kun tehdään kysely tarkkaan valikoiduille ihmisille ja saadaan noin tuhat vastausta, se on ”kansan mielipide”!
  Jos asia on noin selkeä, miksi kaikki nämä globalistit pelkäävät sitä kansanäänestystä?

  Jos kansalainen on aiemmissa vaaleissa äänestänyt sellaista poliitikkoa, joka vastustaa Natoa (kuten minä olen tehnyt) ja nyt kyseinen poliitikko on tehnyt mielipiteessään 180 asteen käännöksen, niin millä mittarilla kyseinen poliitikko saisi asiasta päättää ilman kansanäänestystä, kun hän on äänestäjällekin valehdellut sen todellisen kantansa?
  Demokratia on kyllä ihan vitun iso vitsi.

 • Plääh

  Vastaa

  Kyllä sionismi tarkoittaa nimenomaan maailmanlaajuista Israelia eli juutalaista ylivaltaa ja kommunismia ei-juutalaisille. Nato ajaa nuimenomaan tätä. Juutalaiset saavat Israelin pyhäksi paikakseen ja muut kansakunnat taas sekoitetaan kommunistisiksi alamaisiksi

 • Leif

  Vastaa

  Ei kai natoon liittyminen tarkoita, että tarvitsee sitoutua em. marxistisiin asioihin? Onhan Puola ja Unkarikin natossa. Pienenä valtiona arvaamattoman suurvallan vieressä joutuu joskus valitsemaan ruton ja koleran väliltä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Serbian ”nationalismi” kuin Ryssän isovenäläisyys = Loisimista muiden alueilla selkosuomi kunniaan käsitteissä, kiitos.
  Muistetaan serbien kiitollisuus Krajinasta jonka saivat turvapaikakseen muslimeita vastaan Kroatiassa. No sehän tietenkin tarkoitti Jugoslavian hajoamisen jälkeen että sekin pitäisi liittää Serbiaan.
  Samoin Vojvodinan 500 000 asukkaan maakunta nielaistiin ns muiden imperialismimaiden avulla Serbiaan, kuten Transsilvania Romaniaan.

  Joten voitaisiinko lopettaa puheet / kirjoitukset serbinationalisteista kun puhutaan isovenäläisestä toisinnosta muutenkin kuin lippunsa suhteen?
  PS: Kyrilliset kirjaimet, kieli, asenne etc.

  PS: Ihmettelen niiden suomalaisten julkaisuja jotka näkevät serbeissä jtkn myötätunnon arvoista, kun 1:1:een Ryssän toimissa.

  Seppo Lehto historioitsija Tampere
  Ajan Suunta somejulkaisu
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt myös Peltokangas on aloittanut lässytyksensä siitä, kuinka hän ”ei ole koskaan ollut varsinaisesti Naton vastustaja” ja selittelee ”varovaisen myönteistä” kantaansa.
  Yllättyikö joku, että Persujen nämä ”radikaalimmatkin kansallismieliset” ovat todellisuudessa globalisteja, jotka ovat valmiita kannattamaan vaikka kulttuurimarxismia edistäviä tahoja?

  Olisi upeaa, jos yhä isompi osa kansasta pystyisi näkemään Persujen populismin läpi ja kykenisi myöntämään, ettei kyseessä sittenkään ole kansallismielinen puolue millään mittarilla.
  Perussuomalaiset saatta vielä kaatua omaan mahdottomuuteensa ja ainaisiin valheisiin, joita he äänestäjilleen vaalien alla esittävät.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi