Äärivasemmistolainen transu mustamaalaa Steelfest-metallifestivaalia tekaistuilla pahoinpitelyväitteillä

Vasemmiston omat alakulttuurit politiikasta punk-musiikkiin ovat olleet jatkuvassa kriisitilassa pedofilian, raiskausten ja naisiin kohdistuvan väkivallan vuoksi.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Rael Jarmas.

Äärivasemmisto on ryhtynyt kampanjoimaan Hyvinkäällä 12.–15.5.2022 järjestettävää Steelfest-metallifestivaalia vastaan. Syynä kampanjoinnille on se, ettei osa esiintyvistä artisteista ole suostunut antamaan juutalaisiin tai massamaahanmuuttoon myönteisesti suhtautuvia julkilausumia.

Viime päivinä äärivasemmistolaiset ovat vedonneet ulkomaalaisiin artisteihin muun muassa väittämällä, että festivaaleilla on aiempina vuosina esiintynyt ”uusnatsiväkivaltaa”. Tosiasiassa yksikään media tai poliisi ei ole koskaan raportoinut ilmiöstä. Todisteiden puuttuessa väitteitä on helppo pitää valheellisina.

Vasemmisto pyrkiikin sabotoimaan tapahtumaa valehtelemalla potentiaalisille esiintyjille luottaen siihen, ettei väitteiden todenperäisyyttä vaivauduta selvittämään.

Äärivasemmistolainen keppihevosaktiivi

Eräs perättömiä väkivaltasyytöksiä esittänyt aktivisti on äärivasemmistolainen transu nimeltä Rael Jarmas. Transun harrastuksiin lukeutuu vasemmistoaktivismin ohella toiminta Suomen Keppihevosharrastajissa, jonka tapahtumia hän tuomaroi. Hän on myös keppihevosyrittäjä Solku Art ‑firmassa.

Jarmas kirjoitti Facebookissa painostuksen kohteena olleelle Steelfest-artistille, että ”kaksi natsia hyökkäsivät” hänen kimppuunsa vuoden 2019 festivaaleissa. Jarmas väitti, että ”natsit” potkivat hänen hampaansa sisään voimalla, jonka seurauksena hän menetti tajuntansa.

Keskusteluun osallistuneet Steelfest-kävijät kuitenkin muistuttivat, ettei festivaaleilla ollut julkisten tietojen mukaan yhtään väkivaltaista välikohtausta. Vuonna 2019 Jarmas ei myöskään kirjoittanut mitään Steelfest-hyökkäykseen viittaavaa Facebookiin.

Vain kuukausi vuoden 2019 festivaalin järjestämisen jälkeen Jarmas lisäsi Facebookiin alla olevan kuvan baarireissultaan. Kuten hänen kasvoistaan näkee, ei mikään viittaa siihen, että ”kaksi natsia” olisivat vain hiukan aiemmin potkineet häntä voimalla suuhun.

Rael Jarmas keskellä vain kuukausi ”natsihyökkäyksen” jälkeen.

Mielenterveyslääkkeitä ja transuilua

Jarmasin motiivit on helppo selvittää. Kulttuurimarxistina hän tahtoo sabotoida festivaalia, jonka esiintyjistä kaikki eivät ole ”poliittisesti korrekteja”. Jarmas kertoo sosiaalisessa mediassa olevansa monipuolista mielenterveyslääkitystä nauttinut transu.

Jarmas on vuonna 2017 vaihtanut alkuperäisen nimensä, jotta uusi nimi tukisi paremmin hänen nykyistä ”sukupuoli-identiteettiään”. Alla oleva kuva osoittaa havainnollisesti, mitä liiallinen äärivasemmistolaisuus ja transuilu tekevät muutamassa vuodessa valkoiselle naiselle.

Rael Jarmas ennen (2014) ja jälkeen (2021) äärivasemmistolaisen aktivismin.

Kaksinaamainen vasemmisto

Äärivasemmisto on ottanut Suomessa metallialakulttuurin silmätikukseen, koska alakulttuurissa toimii paljon maahanmuuttokriittisiä valkoisia. Ministeri Li Andersson on esimerkiksi uhkaillut turkulaisia metallikeikkajärjestäjiä kommunistisen Varisverkoston hyökkäyksillä, mikäli ei-toivottuja artisteja ei ole asetettu keikkaboikotteihin.

Äärivasemmisto on perustellut hyökkäyksiään sillä, etteivät joidenkin metallifanien maahanmuuttokriittiset mielipiteet soinnu yhteen ”ihmisoikeuksien” kanssa. Väite on ironinen, sillä vasemmiston omat alakulttuurit politiikasta punk-musiikkiin ovat olleet jatkuvassa kriisitilassa pedofilian, raiskausten ja naisiin kohdistuvan väkivallan vuoksi.

Voit lukea lisää vasemmistoalakulttuurien ongelmista muun muassa artikkeleistamme ”#PunksToo-naiset: ’Raiskattavan näköinen huora’ on meidän piireissämme kehu, pedofilia yleistä”, ”Turku ilman natseja: Pitääkö pedofiili Sasu Haapanen puheen tänäkin vuonna?”, ”Vasemmistonuorten suojelema sarjaraiskaaja löytyi kuolleena”, ”Vasemmistoliitto suojeli jälleen seksuaalirikollista – tällä kertaa ’Pride-upseeri’ Juho Pylvänäistä” ja ”Helsingin antifasistipiireissä kuohuu: Helsingissä asuvaa espanjalaista syytetään aatetoverin raiskauksesta”.

Lähteet: Yle, Steelfest, Solku Art

Äärivasemmisto Festivaalit Homolobby Kotimaa Kulttuuri Kulttuurimarxismi LGBT Li Andersson Metallimusiikki Poliittiset viholliset Rael Jarmas Rappiokulttuuri Steelchaos Steelfest Steelhordes Transut Varisverkosto Vasemmisto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tyypillistä äärivasemmistolle, että he valehtelevat ihan aina.
  Yhdenkään bändin ei pitäisi antaa minkäänlaista painoarvoa noiden kommunistien huuteluille, antaa heidän möykätä ja tehdä itsestään naurunalaisia.

  Kun katsoo kuvaa ennen ja nyt, niin vanha kuva kertoo huomattavasti tasapainoisemmasta ja jopa ihan nätistä naisesta, nykyisessä kuvassa näyttää olevan aivan kamalan näköinen mt-avohoitopotilas.

 • Eero Tillanen

  Vastaa

  Tyypillinen punikki, sekaisin kuin seinäkello. Tuollaisiksi sekopäiksi lähes kaikki perverssit ideologiat ja ihanteet luoneet, kaapanneet ja vääristelleet ja niitä levittäneet kasaarisionistit meidät ”ei-juutalaiset” eli ”gojimit” haluavat; ihmisraunioiksi ilman mitään käsitystä siitä mitä edes itse on!

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Ajaako tää taksia? Ei voi ottaa tuolta kyytiä kun voi keksiä asiakkaasta vaikka mitä syytöksiä. Lesbo satavarmasti, vanhassa tyttökuvassakin pridevärit, mutta ei kai transu, vai onko vaihtamassa sukupuolta?

 • Juuso-Anneli

  Vastaa

  Mielenterveyspotilaista lähtee eniten ääntä. Heillä kun ei ole normaaleita pidäkkeitä käyttäytymisellään. 🤷🏼‍♂️

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä hullu suvakki on luultavasti soluttautunut keppihevosteluun aivopestäkseen lapsia transuiksi ja homoiksi!

  Yleensä keppihevosilla ajelu on alakoululaisten ja siitä nuorempien leikkimistä.

  Homot, transut, matut ja pedofiilit ulos lasten harrastuksista ja varhaiskasvatuksesta!

 • Kyynikko

  Vastaa

  Ymmärsinkö siis oikein, että tämä tyttö on nyt siis homppeli ja vaatii ”respectiä”?

 • Kaksi natsia

  Vastaa

  On se ollut aikoinaan ihan symppiksen näköinen tytteli. Nyt kun sitä katsoo niin ihmettelee ja pitää tarkistaa lintukirjasta.

  Hoh hoijaa… Takana loistava tulevaisuus…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi