Turku ilman natseja: Pitääkö pedofiili Sasu Haapanen puheen tänäkin vuonna?

Kuinka inklusiivista Turku ilman natseja -yhteisön queer-politiikka on tänä vuonna?

Poliittiset viholliset

Sasu Haapanen puhumassa Turku ilman natseja -tapahtumassa. Kuva: Proletaarit.

Sunnuntaina Turussa järjestetään kaksi poliittista tilaisuutta. Isänmaallisessa 188 Kukkavirta ‑tapahtumassa muistellaan Turun monikulttuurisen terrori-iskun uhreja ja vaaditaan valkoisille suomalaisille edullista maahanmuuttopolitiikkaa.

Toinen tapahtumista on puolestaan äärivasemmiston Turku ilman natseja, jonka teema on terrori-iskun uhrien muiston häpäiseminen ja terrorismia lisäävän maahanmuuttopolitiikan kannattaminen.

Partisaani uutisoi jo aiemmin siitä, että Turku ilman natseja ‑tilaisuuden järjestäjät pyrkivät ennaltaehkäisemään äärivasemmiston suorittamia seksuaalirikoksia pitkällä käyttäytymissääntölistalla. Kummallinen lista on ilmeisesti kommunistien reaktio #PunksToo-ilmiöön, joka toi äärivasemmiston sisäiset raiskaukset, pedofilian ja muun seksuaalisen hyväksikäytön julki koko Suomelle.

Sosiaalisessa mediassa on pohdittu, liittyykö seksuaalirikosaiheinen käyttäytymissääntölista myös osaltaan siihen, että yksi aiempien vuosien Turku ilman natseja ‑juhlapuhujista on Vasemmistoliiton paikallinen pormestariehdokas, nykyään paremmin pedofiilina tunnettu Sasu Haapanen. Pedofiili on myös puoluejohtaja Li Anderssonin henkilökohtainen ystävä.

Kysymys kuuluukin, kuinka inklusiivista Turku ilman natseja ‑yhteisön queer-politiikka on tänä vuonna. Ottaako LGBTQIAPZN-yhteisö rohkeasti kantaa seksuaalisen monimuotoisuuden puolesta, vai sensuroidaanko pedofiili-Haapasen antifasistiset puheenvuorot porvarillisen sukupuolihäveliäisyyden nimissä?

Äärivasemmisto Antifa Antifascistisk Aktion Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Li Andersson Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Proletaarit Raiskaus Rappiokulttuuri Rotu Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Turku ilman natseja Väestönvaihto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Entä mitä tekee kikkelikuva-suvakki? Irtisanoutuuko hän itsensäpaljastelusta/siveettömistä valokuvista ja viattomien siviilien väkivaltaisesta pyörälukolla hakkaamisesta?!!

  Supertransu Panda Erikksonilta odotetaan myös suurta johtajuutta, jotta hän kykenee hillitsemään joukkonsa tekemästä mitään harkitsematonta väkivaltatekoa!

 • Nimetön

  Vastaa

  Vasemmistoliitto voisi vaihtaa nimensä Pedofiililiitoksi.

 • Tottakai pitää!

  Vastaa

  Nazit ovat uhka pedofiileille, siksi pedari pitää päästää ääneen.Jokainen saa olla sitä mitä tykkää, kunhan perversiot toteutuvat.Kauankohan menee, kun sivuja lurkkaavat suvakit alkaa taas vinkumaan ”miten saitte tämänkin vasemmiston syyksi, kun pedareita on joka lähtöön puoluetaustasta riippumatta?” No nimetkääpä sitten edes yksi kansallismielinen pedofiili.Kakistakaa ulos vain…(ei kuulu kuin heinäsirkkojen suhina taustalla)Ja vielä raiskaustuomion saaneen Persu-Putkos kortin vetäjille tiedoksi: Putkonen on poliittinen pyrkyri, joka on sydämeltään demari (liittyi 1968, siirtyi mädättämään persuja 2010) ja EU;n kannattaja vuodesta 1994.

 • Raija

  Vastaa

  ”turku ilman hatseja” olikin vasemmiston tunnuslause viime vuonna joten ottivat varmaan omat hatsit mukaan tana vuonna.
  Mikas siina istuskellessa liberoissaan hatseissa kun natseja ei ole nakynyt viimeiseen 70 vuoteen kuin leffakanavalta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi