Turku ilman natseja ‑mielenosoituksen käytössäännöt hauskuuttavat internetissä

Ensi sunnuntain Turku ilman natseja -mielenosoitukseen osallistuminen ei tule olemaan osallistujillekaan helppo tapahtuma. Sen varmistaa järjestäjien kertomat käytössäännöt.

Poliittiset viholliset

Antifasistit ovat uhanalainen laji, jonka edustajia tallentuu kameraan vain harvakseltaan.

Tapahtuma väittää vastustavansa ”äärioikeistoa”, koska ”äärioikeisto” kuulemma syrjii ihmisiä. Kuitenkin samaan aikaan suurin huoli järjestäjillä vaikuttaa syrjimisen suhteen olevan omasta tapahtumastaan, sillä viiteryhmä huomioiden annettu ohjeistus voisi kuvitella olevan itsestäänselvyys. Sitä se ei kuitenkaan selvästikään ole.

Osallistujia ohjeistetaan ottamaan yhteyttä järjestäjiin, mikäli he näkevät syrjintää omassa tapahtumassaan. Myös valkoisuus ja heterous (”cis-sukupuolisuus”) ovat ohjeistuksen mukaan etuoikeuksia, jotka tulee tunnistaa.

Voit lukea hilpeän ohjeistuksen alla olevasta kuvasta. Tapahtuma järjestetään vastamielenosoituksena Turun terrori-iskua muistavalle tapahtumalle. Käytännössä Turku ilman natseja ‑tapahtuma tuo kaupunkiin homoja, transuja ja feministejä puolustamaan islamistista iskua.

Antifa Antifascistisk Aktion Kotimaa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Rotu Terrorismin puolustaminen Turku ilman natseja Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hmm

  Vastaa

  Normaalit ihmiset eivät tunne vetoa vasemnistopiireihin. Miksi eivät tunne

 • VMP!

  Vastaa

  Ihan jääkylmällä järjellä ajateltuna: Mitä helvettiä nuo idiootipellet siellä larppaa? Tai ylipäätään yhtään missään. Pöpilässä noiden paikka on. Miksei homma toimi? Koko ajan, joka välissä saa maksella kaiken maailman tekosyy veroja. Ja vielä joutuu katteleen tälläistä pelleilyä terrorismin lisäksi.

 • Töttöröö

  Vastaa

  Suvakin pulmapähkinä:
  Ei saa tehdä oletuksia muiden taustasta tai sukupuolesta, mutta silti pitäisi ”antaa tilaa” ei-valkoisille ja ”ei-cis”-ihmisille. Miten onnistuu käytännössä?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on sitten Suomen antifan taso.
  Kirjoitusta voisi luulla joksikin hauskaksi pilaksi, ellei tietäisi, että nuo ovat ihan tosissaan noiden mt-ongelmiensa kanssa.
  Mitenköhän nuo selviää jokaisesta arkipäivästä, kun elämä näyttääkin jo noin hankalalta?

  • Nimetön

   Vastaa

   Sossurahojen avulla. Jos Suomi laittaisi avustushanat kiinni vuodeksi, lähtisi täältä mamujen lisäksi myös nämä työhön kelpaamattomat vassarit.

  • tulitikkutyttö

   Vastaa

   Jos joku antifantti pääsisi opiskelemaan matematiikkaa vaikkapa Turun Yliopistoon, ja tenttitehtävänä olisi tavanomainen todistustehtävä jotka normaalisti alkavat ”Oletetaan, että …” niin vastauksena olisi varmaan ”Älä oleta”, ja vaatisi luonnollisesti täysiä pisteitä.

 • Erno Kuusi

  Vastaa

  Nämä islamia puolustavat homot ja transut heitetään ensimmäisenä katolta puolustamansa islamin toimesta.

  • Julli

   Vastaa

   Oletatko, että näillä mielenterveyspotilailla toimisi looginen ajattelu tässäkään kohtaa?

   🙂

 • Late

  Vastaa

  Eli älä tee mitään, älä puhu mitään, älä hengitä, älä ole olemassa. Varo kaikkea ettei kukaan eli jokainen noista sekopäistä kilahda jos esim kärpänen lentää ohi koska kärpäsen lentokyky on etuoikeus ja ja ja sitten kuunatsit ja dormicimit + kilju ja kumiliima

 • TT

  Vastaa

  Mielenkiintoista logiikkaa. Nämä ihmiset pelkäävät kummajaisuutensa arviointia niin paljon, että se pitää ihan erikseen ja virallisesti kieltää ja samalla luodaan pitkä kieltojen ja käskyjen litania, jota erikseen nimetty suvaitsevaisuuspoliisi valvoo.

 • chikirin

  Vastaa

  Löysämunaiset raiskarit kokoontuu puskissa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Sankarihomot ja supertransut saapuvat Turkuun pelastamaan ihmiskunnan natseilta!

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Taliban lupaa miehilleen naisia, valtaa ja rahaa. Hallitus lupaa miehilleen pientä palkkaa. Kumman puolesta sotisit ja antaisit henkesi. Antaisitko henkesi nykymenon puolesta.

 • jani

  Vastaa

  Onkohan tuo jokin läppä?
  Kuulostaa ihan Rento feministiryhmälle johon kaikki ryhmäläiset päätyivät saamaan bannin rikottuaan ryhmän sääntöjä tai ollessaan eri mieltä ylläpitäjän kanssa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kuulostaa siltä, että Keijo Kaarisade on taas vauhdissa…

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksi noi ei vaan vastusta omia tapahtumiaan?

  • Realisti

   Vastaa

   Siitä syystä että nämä vihaavat Suomea, suomalaisuutta ja kaikkea mitä muut pitävät normaalina. Mieti sitä vihan määrää mikä saa ihmisen ajattelemaan niin kieroutuneesti, että pitää häiriköidä terrori-iskujen muistokulkuetta. Nämä on niin täynnä vihaa ja katkeruutta, että haluaisivat jokaisen joutuvan terrorismin ja väkivallan uhriksi. Nauttivat toisten surusta ja kärsimyksestä ja peittävät sen jollain ilman natseja-sanoilla.

 • Jesse Kristian

  Vastaa

  Te urheat patriootti ette taida tietää että natsit on kommareita. Molemmat ovat The Corporate Communist Satanic Unipartyn aikaansaannoksia. Herätkää rakkaat! Olette oikealla asialla. Kohdatkaa pelkonne ja jättäkää viha taaksenne. Nyt on aika rakentaa uusi yhteiskunta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kannattaisi jättää ne aineet vähemmälle, ei olisi niin epäloogista möngerrystä tuo ulosantisi.

 • Anonyymi

  Vastaa

  ”Käytännössä Turku ilman natseja ‑tapahtuma tuo kaupunkiin homoja, transuja ja feministejä puolustamaan islamistista iskua.”

  Ei vittu, kuinka pihalla voi ihmiset olla😂🙈

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi