Maolaiset kommunistit julistautuivat Helsinki ilman natseja ‑sisällissodan voittajiksi

Anarkistit ovat jo vuosien ajan uhkailleet itsenäisyyspäivien tapahtumiin tunkeutuvia trotskilaisia ja maolaisia väkivallalla, mutta tosipaikan tullen antiautoritäärien otteet osoittautuivat… soijaisiksi.

Viihde

Uutisoimme torstaina, että 6.12. Helsingissä järjestettyjen itsenäisyyspäivien marssien yhteydessä syntyi tänä vuonna tiettävästi vain yksi väkivaltainen välikohtaus – Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen (HIN) osallistuneiden äärivasemmistolaisten sisäinen kahakka. Maolainen Punalippu-verkkosivu vahvistaa Partisaanin tiedot siitä, että välienselvittelyn vastapuolina olivat vanhan koulukunnan kommunistit ja liberaalit kulttuurimarxistiset anarkistit.

Kommunistisen Kiinan isän, puhemies Mao Zedongin aatetta tunnustavan Punalipun anonyymit taustatahot julistautuvat kirjoittamassaan artikkelissa Helsinki ilman natseja ‑sisällissodan voittajiksi. Samalla anarkistit, liberaalit ja pasifistit tuomittiin tekstissä ”mädästä opportunismista”.

Anarkistit ovat jo vuosien ajan uhkailleet itsenäisyyspäivien tapahtumiin tunkeutuvia trotskilaisia ja maolaisia väkivallalla, mutta tosipaikan tullen antiautoritäärien otteet osoittautuivat… soijaisiksi.

Lähde: Iltalehti.

Maolainen kontingentti taisteli urhoollisesti mätiä opportunisteja vastaan

Punalipun mukaan Helsingin anarkistijohtaja Antti Rautiainen hyökkäsi kahakan yhteydessä jopa kommunistinaisen kimppuun, minkä vuoksi Rautiainen tunnetaan vastaisuudessa ”naistenhakkaajana”. Julkaisu kuvailee tapahtumia seuraavasti:

”HIN-mielenosoituksessa ollut maolainen kontingentti taisteli eturivissä ja sai tämän ansiosta osakseen paljon kannatusta taistelevilta joukoilta.

Kaikesta huolimatta pieni kourallinen kaikkein mädimpiä opportunisteja hyökkäsi väkivaltaisesti maolaisen kimppuun. Anarkistijohtaja Antti Rautiainen oli tämän hyökkäyksen nokkamies. Kontingentti sovelsi itsepuolustusta ja torjui hyökkäyksen maltillista voimaa käyttäen. Helsingin Sanomien julkaisemalta videolta näkyy, että Rautiainen toimi aloitteellisesti ja häneen kohdistunut väkivalta oli luonteeltaan itsepuolustuksellista.

Viime aikoina voimistuneen antikommunistisen hyökkäyksen tavoite on eristää kommunistit joukoista. Sen tulos on kuitenkin päinvastainen: joukot samastivat hyökkääjät fasisteihin ja poliisiin, vaativat äänekkäästi hyökkääjiä perääntymään ja saipa anarkistijohtaja vielä maineen ’naistenhakkaajana’.

Siten tämän vuoden 6.12. oli selvä voitto maoismille ja sen kannattamalle taistelevalle antifasismille, kun taas pasifistinen ja antikommunistinen opportunismi kokivat jyrkän tappion.”

Nolostuttavan kahakan ohella äärivasemmisto (voitonriemuisia maolaisia lukuun ottamatta) on osoittanut itsenäisyyspäivän jälkimainingeissa lannistunutta asennetta siksi, että HIN-mielenosoituksen uusi ”radikaalimpi” linja ei toiminut. Avoin vihamielisyys poliisia kohtaan johti lopulta siihen, että 54 äärivasemmistolaista otettiin kiinni ja sakotettiin niskoittelun vuoksi. Lisäksi mielenosoituksen järjestäjää epäillään tällä hetkellä kokoontumisrikkomuksesta.

Lue myös: Helsinki ilman natseja lässähti äärivasemmiston omaan sisällissotaan – anarkistit vastaan kommunistit!

Lähde: Punalippu (arkistoitu)

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Anarkismi Anarkistit Antifa Antti Rautiainen Helsinki ilman natseja Itsenäisyyspäivä Kommunismi Kommunistit Kotimaa Maolaisuus Naisiin kohdistuva väkivalta Rikos Trotskilaisuus Varisverkosto Viihde

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Mao oli ääritörkeä ja raaka kommunisti, mutta oli miehessä jotain hyvääkin. Ulkopolitiikassaan Mao vastusti oman aikansa suurvaltojen, sekä USA:n että Neuvostoliiton imperialismia. Näpäyttäkseen Neuvostoliittoa Mao suostui solmimaan suhteita USA:han. Ennen Maon kautta Kiina kärsi aluksi Britannian ja myöhemmin Japanin maahan kohdistuneesta kolonialismista ja hajottavasta toiminnasta kuten brittien oopiumin levitys maassa tai Japanin raaka miehityskausi. Mao aloitti Kiina aidon itsenäistymisen kauden, mutta sisäpolitiikassaan mies oli varsin tuhoisa niin kuin sekopäiset kommunistit yleensä tuppaavat olemaan.

  • Sellaista ihanaa on kommunismi

   Vastaa

   Maohan tapatti nälkään ja tauteihin omia kansalaisiaan enemmän kuin toisessa maailmansodassa kuoli ihmisiä.

   • Punikit hirteen

    Vastaa

    Lisäksi Maolla oli sukupuolitauteja joista hän ”puhdistautui” raiskaamalla alaikäisiä tyttöjä joita näiden vanhemmat innolla tarjosivat ”suurelle johtajalle”. Mistä tällainen toiminta onkaan niin kovin tutun tuntuista? Aivan! Pervomarsseilta mihin kulttuurimarxismin aivopesemät vanhemmat rahtaavat pikkulapsia groomattavaksi pedofiilien leikkikaluiksi. Sellaista on puna-aate.

 • Juha

  Vastaa

  1930 luvulla kommunistit nousivat kiinassa valtaan käyttäen hyväksi japanin hyökkäyksen aheuttamaa sekasortoa ja puna-armeija hyödynsi japanin pelkoa miehittäen lopulta maan ja ajaen valkoiset Taiwaniin.. Samoin Suomen on miehittänyt Naton puna-armeija hyödyntäen venäjän pelkoa. Kiinassa sitä seurannut järkyttävä kymmenien miljoonien ihmisten kansanmurha ei löydä vertaistaan ihmiskunnan historiassa. Nämä kommunismin rikokset ihmisyyttä vastaan on syytä jatkuvasti toistaa ja pitää esillä sillä vasemmistolainen opetushallitus pyrkii kätkemään nämä kauheudet nykynuorisolta. Siksi tämmöiset mielenvikaiset maolaiset ajatukset valtaavat näiden lasten mielet.

 • pää määrää

  Vastaa

  Artikkelin tarina liittyy itsenäisyyspäivän juhlintaan. Koskahan selviää laajemmalle väestölle, että itsenäisyyspäivän 6.12.1917 jälkeen Suomessa tapahtui verilöy, jollaista kai ei ole koskaan maailmalla tapahtunut kansalaisten kesken. Kansalaisista tapettiin yli 1% kolmessa kuukaudessa. Johtuiko se itsenäisyyden saavuttamisesta vai mistä?
  Verilöyly oli niin poikkeuksellinen, että sitä kai on mahdotonta rikkoa. Veriseksi mainitussa Espanjan sisällissodassa 1936–39 tapettiin myös 1% kansasta, mutta siihen kului 3 vuotta.

  • society

   Vastaa

   Pitää tietää että suomessa on paljon vähemmän asukkaita kun espanjassa

 • Rantti Autiainen

  Vastaa

  Antti Rautiainen ei ilmeisesti ymmärrä, että ”anarkistijohtaja” on oksymoroni.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Näiden parodioiminen on mahdotonta. Ne tekevät sen itse.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Anarkia on anarkismille sitä mitä Vapaus on liberalismille = vihollinen.

  Aika noloa porukkaa yleensä ottaen nämä kommunistit, anarkistit ja muut puna-kapinalliset. Uskoisin vanhan liiton kommunistienkin joko kääntyvän haudassaan tai vähintäänkin tekevän face palmin katsellessaan nykyisten työn sankareiden touhuja.

  Kysymys kuuluukin, että mitä Marx tiesi työn tekemisestä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi