Video: Itsenäisyyspäivä – Erävoitto Anarkisteista

Sinimustan Liikkeen Lauri Hokkanen julkaisi Youtube-kanavallaan videon itsenäisyyspäivän tapahtumista.

Aktivismi

Suomi Herää ‑kulkue sujui häiriöittä. Tapahtumassa Werner Toivonen puhui kapitalismin ja kansallismielisyyden yhteensopimattomuudesta. Petri Nordmanin puhe käsitteli rotua ja sitä, miksi sen tulee olla ensisijaisena kaikessa poliittisessa toiminnassa. Tuukka Kuru kannusti kuulijoita katsomaan menneisyyden sijaan tulevaisuuteen.

Helsinki ilman natseja lässähti antifan sisäiseen tappeluun ja kerrassaan surkeaan ACAB-larppaamiseen. Todennäköisesti uhripisteitä haettiin Elokapinan tapaan täysin tietoisesti, koska poliisi on aiempina vuosina suojellut antifan mielenosoituksia itsenäisyyspäivinä.

Näyttävä ja runsaslukuinen 612-kulkue marssi jälleen kerran pysäyttämättömänä Hietaniemen hautausmaan sankarihaudoille.

612 Aktivismi Antifa Helsinki Helsinki ilman natseja Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kapitalismi Kotimaa Lauri Hokkanen Petri Nordman Politiikka Rotu Sinimusta Liike Suomi Herää Tuukka Kuru Werner Toivonen

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hanna Särkkä

  Vastaa

  Todella kaunis ja arvokas tilaisuus. Tulemme varmasti ensi vuonna!

 • Anna

  Vastaa

  Kiitos järjestäjille! Oli kunniakasta olla kantamassa lippua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi