Suomi 2022: Liiketalouden tradenomiksi homoja rikollisiin mellakoihin kannustavalla kirjoituksella

Opinnäytetyössä on aktivismille oma lukunsa, jossa Vilma Hujanen puolustaa väkivaltaisia mellakoita, kun ne ovat homojen suorittamia.

Rappiokulttuuri

Vilma Hujanen.

Suomalaisen koulujärjestelmän politisoituminen ja opiskelijoiden entistä heikompi suoriutuminen ovat olleet viime vuosina kestoteemoja kansallismielisissä julkaisuissa. Tänä vuonna Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu vei kyseenalaista kehitystä jälleen monta pykälää eteenpäin palkitsemalla transupropagandaa kirjoittaneen opiskelijan liiketalouden tradenomin tutkinnolla.

Vilma Hujanen ‑niminen transuaktivisti teki liiketalouden opinnäytetyönsä äärijärjestö Trans ry:n toimeksiannosta osana lobbaushanketta, jonka tavoite on uudistaa Suomen transulainsäädäntöä. Opinnäytetyö on alusta loppuun kummallista propagandaa, joka ei lainkaan kuvasta Hujasen liiketaloudellista osaamista.

”Ihmisoikeudet ovat jakamattomia oikeuksia, ja ne kuuluvat meille kaikille. Suomi on velvollinen noudattamaan erilaisia sopimuksia, joita on tehty ihmisoikeuksista,” Hujanen toteaa työnsä tiivistelmän alussa. Hän kertoo opinnäytetyön liittyvän Oikeus elää ‑kansalaisaloitteeseen, joka pyrkii tarjoamaan transuille uusia etuoikeuksia Suomessa.

Opinnäytetyössä on aktivismille oma lukunsa, jossa Hujanen puolustaa väkivaltaisia mellakoita, kun ne ovat homojen suorittamia:

”Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeuksista puhuttaessa on aktivismilla ollut aina erityisen suuri merkitys, lähtien Stonewall-mellakoista aina tänäkin päivänä järjestettäviin Pride-marsseihin. Vuonna 1969 Stonewall-mellakoista alkoi liike, joka puolustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia. Mellakoita pidetään merkityksellisinä, sillä niissä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt nousivat heitä syrjivää järjestelmää vastaan.”

Vilma Hujanen.

Yhteistyössä ääriliikkeiden kanssa

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun sivuilta ilmenee, että Hujanen sai kuin saikin liiketalouden tradenomin paperit propagandatekstillään tänä vuonna. Työn ohjaajana toimi Juha Häkkinen.

Hujasen kanssa yhteistyötä tekevät Trans ry:n aktivistit ovat Partisaanin lukijoille tuttuja joulukalentereidemme kautta. Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo toissa vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa poliittista väkivaltaa lobbaavan Varisverkoston kanssa. Viime vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen.

Koska Hujanen toimii yhteistyössä vasemmistolaisen äärijärjestön kanssa, Partisaani kehottaa lukijoita valppauteen, kun nämä liikkuvat hänen kotinsa tuntumassa Kuusankosken Lauttakadulla. Hän on työskennellyt viime vuosina Etelä-Savon käräjäoikeudessa ja Aluehallintovirastossa. Voit ottaa Hujaseen yhteyttä: 044 297 2322

Lähteet: Vilma Hujanen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Äärivasemmisto Aluehallintovirasto Antifa Etelä-Suomen käräjäoikeus Homolobby Juha Häkkinen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Kehrääjä Korkeakoulut Kotimaa Koulut Koulutus Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Pride Rappiokulttuuri Rikos Trans ry Transut Varisverkosto Vilma Hujanen Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suomalainen koulujärjestelmä on vahvasti politisoitu ja mädätetty tänä päivänä, ei olisi vielä parikymmentä vuotta sitten uskonut, että nyt jo ollaan tällaisessa pisteessä.
  Mitä epänormaalimpi olet, sitä enemmän sinusta pyritään tämän päivän yhteiskunnassa tekemään joku ”voimaantumisen ruumiillistuma”, sairasta.

  Tuollaisen aiheen käsittely positiivisessa sävyssä johtaisi normaalissa yhteiskunnassa koulutyön hylkäykseen.

  • Puolueeton

   Vastaa

   Mädätys alkoi jo 1960 luvun lopulla, kun alettiin epänormaalisti tasa-arvoistaa oppilaita. Kaikki oppilaat pantiin samoihin peruskouluihin samoin vaatimuksin. Pahinta haittaa muutoksesta oli niille, joille uusien asioiden oppiminen oli helppoa. Ihmisen tulee jo lapsena havaita, että olemme erilaisia. Jotkut menestyvät paremmin ja jotkut huonommin ja enemmistö keskinkertaisesti. Kaikkia kuitenkin on kohdeltava tasapuolisesti vaikka eivät olekaan tasa-arvoisia.
   Nykykoulujen tasa-arvopolitiikassa on paha vika, eriarvoisuuttta ei tunnusteta, mutta kuitenkin ristiriitaisesti annetaan eriarvoisia todistuksia. Eihän yksikään nuori voi tällaista pitää järkevänä toimintana. 

   Mädätys on pahentunut totaalisesti, kun luonnonvastaisuuttakin korostetaan tasa-arvoisena ominaisuutena.

 • Louhi

  Vastaa

  Opinnäytetyön ohjaajan olisi pitänyt puhaltaa peli poikki jo ideavaiheessa, vaan ei ole kantti kestänyt. Sinällään toki ihan ymmärrettävää, kun tietää näiden kamikaze-lesbojen ja seppuku-transujen toimintatavat. Toisaalta tällainen selkärangattomuus tekee tutkinnoista käytännössä nollan arvoisia: jos friikkikortilla kaikki menee läpi, niin eipä nämä tutkintotodistukset ole kauheasti muuta kuin Sirkus Finlandian mainoslappusia.

 • Pekka

  Vastaa

  Mikä firma palkkaa liiketalouden tradenomin, jolla seksuaaliasiat tuntuvat menevän kaiken muun yli? Transujen tunteet ovat tärkeämpiä, kuin työnantajan yrityksen talouden tunnusluvut. On todennäköistä, että tuollaisella asenteella toimiva tuo seksuaalidystopiansa mukanaan työpaikalle jo aloituspäivänä. Kuka sellaisen palkkaisi?

  Hujanen: ”Suomi on velvollinen noudattamaan erilaisia sopimuksia, joita on tehty ihmisoikeuksista,”
  Hujanen pitäköön turpansa kiinni ”erilaisista sopimuksista”, sillä Suomi on kunnostautunut niiden rikkomisessa viime vuosina suurta reippautta osoittaen. Pääsikö unohtumaan Hujaselta? Luulisi graduntekijän ymmärtävän tuollaisia yksinkertaisia asioita. Gradu olisi pitänyt hylätä jo tuon perusteella.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Siis liiketalouden tradenomin paperit sai tekemällä lopputyön pervo propagandasta ja se pätevöitti työskentelemään käräjäoikeudessa…eihän nuo mikään liity toisiinsa!!!??? Tulevaisuus Suomessa alkaa ihan oikeasti pelottaa.

 • Bella

  Vastaa

  Opinnaytteet voisi maarata ainoastaan yliopistotutkintoihin osaksi. Toisaalta, jopa historian laitoksella olen nykypaivana tavannut pelottavaa ideologismia. Eraan kerran eraalla opintoalustalla opiskelijat laitettiin argumentoimaan saman yliopiston tutkijoiden toista. pari opiskelijaa kirjoitti vaitteensa ideologisista lahtokohdista, minka jokaisen saattoi jaljittaa iltapaivalehtien otsikoista. Mitaan suurempaa lukeneisuutta tai asiantuntemuksen yrityksen osoitusta ei ilmennyt. Nama menivat jatkoon. Tosin jatkoon menivat myos he, jotka osoittivat perinteisempaa oppineisuutta. Kuitenkin tason laskun on huomannut jo pitkaan; esimerkiksi Tampere onkin nykyaan yliopiston ja korkeakoulun yhdistelma. Itseani hirvittaa menna graduseminaariin esittamaan omaa tyotani, jossa osoitan paitsi historian oman alani erityisasiantuntemusta, niin myos kryptografian asiantuntemusta, latinan, mercian (muinaisenglannin), muinaiskreikan kehityksen, kreikan ja esimerkiksi foinikian aakkosten tuntemusta ja muuta tekstuaalitieteiden asiantuntemusta esimerkiksi Bysantin ajalta, ja myos muinaisten, tietyn alueen epiikoiden asiantuntemusyritysta. Graduni on yritys tuottaa uutta tietoa, siis, kirjaimellisesti. Mitenkahan mahdan parjata naiden mutu ‑opinnaytekirjoittajien joukossa. Verratkaa tilannetta peruskoulun tilanteeseen; huiput jaavat jalkoihin, kun keskitytaan toistelemaan itsestaan selvyyksia tai muualta kopioitua informaatiota opinnaytteisiin. Tosin on myos sanottava, etta ainakin toistaiseksi Tampereelta tulevat historian gradut ovat olleet laadukkaita. Kiitan luojaa, etta poikani paasi peruskoulun lavitse onnekkaasti joukossa, jossa oli myos erityislahjakkaita, han mukaanlukien, ja paasee nyt jatkamaan pitkalla matikalla erityislahjakkaiden joukossa. Mutta poikanikin ryhma peruskoulussa oli ”hand made” eli sellaista ei opintohimmeleista loydy, vaan oli tavallaan onnekkaiden sattumien tulosta.

 • FinlandÜberAlles

  Vastaa

  Hyi saatana mikä lehmä

 • Nimetön

  Vastaa

  Tradenomeilla tuppaa muutenkin olemaan vähän kehno maine hulivilikoulutuksina, vaikka suurimmalle osalle siellä opittavista taidoista on kovaa kysyntää (vaikka toki on myös tarjontaakin). Se, että tämmönen lähti edes ideavaiheesta pidemmälle on hälyttävä merkki työtä valvovan opettajan ammattitaidottomuudesta ja / tai moraalista.

  T. Trade- ja ekonomi, joka suoritti paperinsa kunnialla ja aiheeseen liittyen

 • Talous

  Vastaa

  Mitens toi työ liittyy liiketalouteen. Ois ny ees duunannu transu-meiningeistä liiketalouden kontekstissa

 • Ops

  Vastaa

  Opinnäytetyöstä ilmenee, että sanassa ”translaki” on Hujasen mukaan kirjoitusvirhe. Tarkoittaako Hujanen siis sitä, että s- ja l‑kirjainten välistä puuttuu u‑kirjain?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi