Kaksi Atlantis FC:n entistä pelaajaa tuomittiin alaikäisten raiskauksista

Jutussa oli myös kolmas vastaaja, jota syytettiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syyte hylättiin.

Rikos

Aboubacar Diakité.

Vuonna 1998 syntynyt Aboubacar Diakite tuomittiin kahdesta raiskauksesta ja salakatselusta 2 vuodeksi, 5 kuukaudeksi ja 10 päiväksi vankeuteen.

Syytteet törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien kuvien levittämisestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavien lasta esittävien kuvien hallussapidosta sen sijaan hylättiin.

Toinen, vuonna 2000 syntynyt joukkueen entinen pelaaja sai tuomion raiskauksesta ja salakatselusta. Hänet tuomittiin 1 vuodeksi, 8 kuukaudeksi ja 10 päiväksi ehdolliseen vankeuteen.

Myös hänen syytteistään suurin osa hylättiin. Hylätyt syytteet koskivat törkeää lapsenraiskausta, kahta törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämistä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapitoa.

Suurimmassa osassa hylätyistä syytteistä hylkääminen perustui siihen, että vastaajien ei voitu näyttää olleen tietoisia asianomistajien nuoresta iästä tai haavoittuvasta asemasta.

Syytteissä kuvatut tapahtumat olivat tapahtuneet kesällä 2021 Helsingissä sijaitsevassa asunnossa, jossa vastaajat olivat tuolloin asuneet. Yhdellä kertaa paikalla asunnossa olivat olleet samaan aikaan kaikki asianomistajat, toisella kerralla kaksi heistä.

Asianomistajia oli kolme, ja he olivat iältään 13‑, 15- ja 16-vuotiaita.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lähde: Iltalehti

Lue lisää:

Atlantis FC:n mustien jalkapalloilijoiden törkeät raiskaukset syyteharkintaan

Esittelyssä törkeistä raiskauksista ja pedofiliasta vangitut jalkapalloilevat rotumuukalaiset

Afrikkalaiset Atlantis FC Jalkapallo Kotimaa Maahanmuutto Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Salakatselu Uutiset Väestönvaihto Valtamedia

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Jostain syystä nää tapaukset kerääntyy aina näille ”rodullistetuille”, mistä lie johtuu?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Eläimillä on eläimen vaistot.

 • Schlageter

  Vastaa

  Vastuu on myös lasten vanhemmilla. Miten on kasvatettu lapsi, joka lähtee vapaaehtoisesti neekerin asuntoon? Jossain kulttuureissa, jotka ovat voimakkaampia kuin meidän omamme, on käytössä verikosto. Sen voisimme ulkomailta oppia.

 • Eikka

  Vastaa

  Kappas vaan, sarjaraiskaajat olivat tulleet Suomeen potkimaan palloa ja esittelemään raiskauskulttuuriaan lapsille.

 • Riittäisikö jo

  Vastaa

  Lapsia ei saisi ikinä päästää (hiekka)neekerien läheisyyteen. Valitettavasti he eivät itse aina osaa varoa, joten nämä pedot pääsevät toteuttamaan profeettansa hyväksymää toimintaa.

 • Pertsa

  Vastaa

  Kaksi asiaa,jotka nämä yhteiskunnan toivot osaavat:jalkapallo ja lasten raiskaaminen.Mielestäni rodusta riippumatta ihminen on aika vähälahjainen jos vielä yli 10-vuotiaana viitsii leikkiä pallolla.Ei mielestäni kuulu ainakaan ”koneinsinöörien” piirteisiin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi