Esittelyssä törkeistä raiskauksista ja pedofiliasta vangitut jalkapalloilevat rotumuukalaiset

Partisaani esittelee törkeistä raiskauksista ja pedofiliasta epäiltynä vangitut maahantunkeutujat, sillä valtamedia suojelee totuttuun tapaan "suojavärin" omaavien rikosepäiltyjen identiteettejä.

Rotu

Bauraux Amiri (vas.) ja Aboubacar Diakité.

Valtamedia uutisoi tänään, että kahta helsinkiläisen Atlantis FC ‑jalkapallojoukkueen jäsentä epäillään törkeistä seksuaalirikoksista. Käräjäoikeus on vanginnut samaan vyyhtiin liittyen myös kolmannen miehen. Kaikki vangitut kolme epäiltyä ovat rotumuukalaisia.

Suomalaiset urheiluseurat ovat jo kymmenien vuosien ajan rahanahneudessaan vaarantaneet tietoisesti kansalaisten turvallisuuden tuomalla maahan pelaajia, joilla on korkea riski syyllistyä raiskauksiin. Esimerkiksi viime kesänä Veikkausliigan afrikkalainen jalkapalloilija Aristote Mboman sai tuomion törkeästä raiskauksesta ja useista väkivaltarikoksista.

Tällä kertaa rikosnimikkeet ovat jopa pahempia kuin Mbomanin tapauksessa. Atlantis FC:n mustia pelaajia epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kahdesta törkeästä raiskauksesta. Pelaajat ovat Bauraux Amiri ja Aboubacar Diakité. Lisäksi vangittuna on kolmas mies, joka ei kuulu joukkueeseen. Hänen sukunimensä on Boukhriss ja toivomme häneen liittyen lukijavinkkejä: contact@partisaani.com

Valtamedia suojelee mustia pedofiileja

”Tapaus on todella valitettava, eikä seura missään tapauksessa voi hyväksyä tuollaista. Enempää tietoa meillä ei asiasta ole, mutta jos syytteet osoittautuvat aiheellisiksi, on luonnollista, että he eivät voi jatkaa pelaamista Atlantiksessa,” Atlantis FC:n puheenjohtaja Tino Kinnunen totesi medialle, vaikka hän itse on vastuussa siitä, että seura rekrytoi vaarallisia mustia pelaajikseen.

Valtamedia ei aluksi tahtonut myöntää, että kyse on maahantunkeutujista. Lukijapaineen vuoksi osa medioista myönsi lopulta kyseen olevan seuran ”ulkomaalaisvahvistuksista”, kun taas osa medioista pimittää tekijöiden taustoja edelleen itsepintaisesti.

Partisaani julkaisee epäiltyjen nimet ja valokuvat, koska pidämme valtamedian toimintaa röyhkeänä. Vuosi sitten media mustamaalasi perusteetta suuren joukon kansallismielisiä syyttäen näitä Pekka Katajan ”murhanyrityksestä”, vaikka kukaan heistä ei saanut lopulta tuomiota. Sen sijaan suomalaisia lapsia raiskaavat mustat tunkeutujat saavat nauttia valtamedian tarjoamasta anonymiteetista.

Lähde: Yle

Aboubacar Diakité Aristote Mboman Atlantis FC Bauraux Amiri Jalkapallo Joukkoraiskaus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Seksuaalinen ahdistelu Seksuaalirikokset Sensuuri Tino Kinnunen Törkeä raiskaus Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Saatanan murjaanit !

  • mutku suomalaisetki

   Vastaa

   Eiku Helsinkiläismiehet.

 • Peekeri Nadka

  Vastaa

  ”SURULLINEN” uutinen ???!???!!
  Jos seuran pelaaja on lapsenraiskaaja, niin SE ON VAIN SURULLISTA ???!!???

  http://www.atlantisfc.fi/

  210721 – Surullinen uutinen
  Atlantis on hyllyttänyt kaksi pelaajaa seuran toiminnasta heihin kohdistuvan poliisin rikostutkinnan ajaksi.
  Puheenjohtaja Tino Kinnunen on surullinen tapahtuneesta. – Tämä on todella ikävä tapaus. Molemmat pojat ovat olleet esimerkillisiä urheilijoita, emmekä mitenkään olisi voineet kuvitella heidän joutuvan tällaisiin ongelmiin. Meillä ei ole tarkempaa tietoa, mihin poliisin epäilykset perustuvat, mutta tällaisissa asioissa urheiluseuralla täytyy olla nollatoleranssi. Tätä enempää emme valitettavasti pysty asiasta kertomaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Eiköhän tässä ala olemaan aika, kun lapsille pitää opettaa leikki ”kuka pelkää mustaa miesta?” takaisin…

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun näin uutisen, arvasin heti, että tekijät ovat neekereitä.
  Valtamedian toiminta on härskiä, taustoja pyritään viimeiseen saakka salaamaan, kun tekijöinä on näitä ”ulkomaanvahvistuksia”.
  Tuollaisilla ei pitäisi enää tämän jälkeen olla minkäänlaisia edellytyksiä jäädä Suomeen, aivan sama onko kansalaisuutta vai, niin ulos täältä välittömästi!

  Atlantis FC:ssä on vuodesta toiseen pelannut paljon ulkomaalaisia, joten enää ei voida heidän kohdallaan puhua mistään ”kotimaisesta jalkapalloseurasta”.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Atlantis FC yhteystietoja:
  valmentaja: Tommi Ekmark 0400 378998
  valmentaja: Tom Weckström 050 3393891
  email: toimisto@atlantisfc.fi

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nuo molemmat rotumuukalaiset ovat kotoisin Norsunluurannikolta. Palautus sinne ja ikuinen porttikielto Eurooppaan, tosin isompi kurinpalautus ennen palautusta olisi enemmän kuin paikallaan.

 • fhfh@gmail.com

  Vastaa

  näiden ylen journalistien moraali

  missä se on

  ei sanaakaan esim tv uutisissa tapauksesta

  kuin vastapallona he kertovat kuinka suomalainen poliisi on pidätetty virastaan
  totta kai äärioikeisto kytköksistä

  outoa tai sitten ei 

  *yhtälö* vihreä sisäministeri
  ja 3 poliisia erotettu äärioikeisto kytköksistä
  hänen ohisalon
  viher anarkistit ruletaa poliiisi on rasistinen paha kapinetin aikana
  vetäkää johtopäätöksiä

 • valtamedia journalistien moraali kato

  Vastaa

  https://www.ampparit.com/kotimaa

  ei yhtäkään lööppiä aiheesta 8 h

  sen sijaan pahat poliisit ovat nyt hyvin tapetilla

 • Matujen raiskauskohu

  Vastaa

  -Yllätyitkö? Mjaa, en ole ihan varma…Kohta varmaan on taas suvakit mesoamassa että ”kyllä ne suomalaisetkin sitä ja tätä”.Tasapuolisuuden nimissä toimitushan voisi tehdä jutun myös ”äärioikeistoraiskareista”.Tosin siitä artikkelista tulisi todennäköisesti yhtä pitkä kuin maailman ohuimmasta kirjasta, joka on nimeltään ”Hiustenhoitovinkkejä kaljulle”.

 • NEKRUT ON NEKRUJA!

  Vastaa

  VOIDAAN KYSYÄ MIKÄ NÄIDEN NEKRUJEN ÄLYLLINEN TASO ON? MIKÄ NÄIDEN ÄLYLLINEN TASO ON JOTKA NIITÄ SUOMEEN HYYSÄÄVÄT? 

  MILLOIN SUOMESSA SAADAAN TOIMIVA LAKI MISSÄ SAADAAN KAIKKI ULKOMAALAISET RIKOLLISET POIS SUOMESTA? SAMAAN LAKIIN VOIDAAN LAITTAA (NEKRUJEN/MUSTALAISTEN/ARABIEN) NUOLIJAT. KYSEISET MAANPETTURIT VOIDAAN POTKAISTA SUOMESTA SAMALLA KERTAA.

  JOS PAKKO PÄÄSTÄ NEKRUJEN KANSSA HEILUMAAN NIIN KAIKKI NUOLIJAT PAINUKAA AFRIKKAAN ELÄTTÄMÄÄN NEKRUJA. MINKÄ HELVETIN TAKIA ULKOMAALAISIA RIKOLLISIA TÄYTYY SUOMEEN TUODA JATKUVASTI?

  OLKAAMME YLPEITÄ KUN SUOMALAINEN ROTU LAKKAUTETAAN! OLEMME VALITETTAVASTI SAMALLA TIELLÄ MISSÄ RUOTSI ON. TILANNE EI OLE RUOTSISSA PARANTUNUT YHTÄÄN MITÄÄN. 

  ASEELLINEN TOIMINTA ON JO ARKIPÄIVÄÄ RUOTSISSA. ODOTELLAAN KUN SE MEILLÄ ALKAA. MITÄ POLPO AIKOO SITTEN KEKSIÄ? 

  POLPOLLE TIETONA, ETTÄ KETÄ NE TOISESSA MAAILMANSODASSA OLLEET SOTILAAT OLIVAT? OLIKO SUOMALAISILLA PALJONKIN NEKRUJA TAI ARABEJA SUOMEA PUOLUSTAMASSA? PÄÄASIASSA ”NEKRUT” OLIVAT SKANDINAVIASTA JA VALKOISIA. SUURIN OSA OLI SUOMALAISIA RINTAMALLA KAATUMASSA SUOMEN PUOLESTA, MUTTA POLPOA TÄLLAISET ASIAT EIVÄT KIINNOSTA. 

  TOTUUS EI TEE POLPOA VAPAAKSI! POLPO EI HALUA TOTUUKSIA KUULLA MUUTA KUIN SEURATA SUOMALAISIA MITÄ SANOO TAI KIRJOITTAA. KIINASSA/KOREASSA OLLAAN TÄSSÄ ASIASSA SYVÄLLÄ. VARMAAN POLPO NAUTTII FANTASIOISSAAN SAMASTA SUOMESSA?

 • KPJJ

  Vastaa

  Muistin virkistämiseksi:

  Jo kahdeksan Kuuban maajoukkueen lentopalloilijaa otettu kiinni törkeästä raiskauksesta
  https://www.iltalehti.fi/urheilu/a/2016070321839302

  Pirkanmaan käräjäoikeus on hetki sitten tuominnut viisi kuubalaista lentopalloilijaa törkeästä raiskauksesta. Rangaistukset olivat 3 v 6 kk – 5 vuotta.
  https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/1559678
  ————————
  Nigerialainen jalkapalloilija tuomittiin ehdottomaan vankeusrangaistukseen raiskauksesta.
  https://mvlehti.net/2016/11/07/nigerialainen-jalkapalloilija-tuomittiin-ehdottomaan-vankeusrangaistukseen-raiskauksesta/
  ————————
  Raiskaus tapahtui viime kesänä Espoossa. Onyeman uhri oli vasta 13-vuotias.
  Jalkapalloilija Onyeman rangaistus on kaksi vuotta ja kaksi kuukautta ehdotonta vankeutta.
  https://mvlehti.net/2016/04/14/nigerialainen-uchechi-christopher-onyema-raiskasi-13-vuotiaan-yli-kahden-vuoden-vankeustuomio/
  —————————
  Zairelaistaustainen jalkapalloilija vangittiin törkeistä raiskauksista epäiltynä.
  https://mvlehti.net/2020/05/14/pt-media-zairelaistaustainen-jalkapalloilija-vangittiin-torkeista-raiskauksista-epailtyna-maarianhaminassa/

 • TT

  Vastaa

  Luulisi noiden saavan tavaraa ilman pakottamistakin. Suomi on matupatjoja tulvillaan ja osa niistä hyvän näköisiäkin. Mutta raiskaajaluonnetta ei helppo saalis houkuta. EU-kommunistit haluavat tuottaa laumoittain roskaväkeä Pohjolaan, jotta alistamisen, pakottamisen ja sortamisen kulttuurista tulee normi myös katutasolla. Kommunisti saa orgasmin, kun näkee väkivaltaista alistamista missä hyvänsä.

 • N.N.

  Vastaa

  Näkeehan sen, että ovat hädänalaisia muukalaisia jotka elää jatkuvasti suureessa puuteessa.
  Ei niitä saa rangaista vaan täytyy ymmärtää, siis smile.

 • Huru-ukko

  Vastaa

  FC Atlantis jo keroo sen, että mistä suunnasta nämä ”rikastaja-rakastajat” tulevat. Sehän on tunnettu siitä, että sen riviessä pelaa lähes vain ja ainoastaan tuontitavaraa, ns. huippupelaajina.
  Vähemmistö lienee ihan pottunokkia, afrikan sarvesta ja sieltä päin suurin osa.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Monikulttuurista rikkautta jälleen. Kiva varmasti nauttia valtion ja median tarjoamasta suojelusta. He mitään tuomioita tule saamaan. Ehdollista luvassa! Eikös raiskauksesta ja pedofiliasta voisi jo tehdä laillista niin loppuisi rotumuukalaisten raiskauskohut siihen? Hallitus?

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Jos koira käy kiinni lapseen..koira lopetetaan ja omistaja joutuu vastuuseen. Tässä kuuluisi toimia samoin, mutta koska näin ei tule käymään.…tulisi nimenomaan poliittiset päättäjämme, jotka tämän ovat mahdollistaneet..saada pelkäämään oman ja läheistensä turvallisuuden puolesta. Kannatan koko sydämestäni vastuullisten likvidointia…perheineen

  • Nimetön

   Vastaa

   Oikein ladon taakke ja uneen..

 • Nimetön

  Vastaa

  Juha Pekkala olen kanssasi täysin samaa mieltä.

 • Aatteleppa ite

  Vastaa

  Miksi mustat eivät käytännössä koskaan raiskaa mustia lapsia jos tarjolla on molempia mustia ja valkoisia? Kaikki tietävät miksi. Valkoiset vanhemmat: aika herätä ja muuttaa pois. 

  Loppujen lopuksi: idiootteja eivät olet mustat, vaan itse valkoiset. Niitämme mitä olemme tyhmyydessämme kylväneet. Onnea!

 • Läkare

  Vastaa

  Rohkeaa uutisointia ja suoraa kaunistelematonta tekstiä! Pisteet siitä. Mutta ehdotan, että käytätte myös otsikoissa oikeita termejä. Pedofilia ei ole rikosnimike tai rikos, josta voisi syyttää tai tuomita. Pedofilia on sairaus. Monissa alaikäisten raiskaustapauksista ei ole mitään tekemistä pedofilian kanssa, vaan kyse on ihan muusta. Tässä tapauksessa ei ainakaan julkisuuteen ole vielä vuotanut tietoa uhrien iästä. Pedofiliaa saattaisi olla taustalla, mikäli uhrina olisi alle 12-vuotias lapsi.

 • Arjis

  Vastaa

  Rikoksentekovälineet leikattava(100%) pois näiltä lastenraiskaajilta. Kyykkypissalle joutavat lopun ikäänsä. Kastraatio on paras toimenpide raiskaajille. Se ennaltaehkäisee varmasti näitä sylettäviä rikoksia. Tänne tuleminen stoppaa kuin seinään, kun leviää tieto, että Suomessa raiskaajilta lähtevät ”vehkeet” juurineen. Ennennäkemätön rikollismuukalaisten maastapoistuminen alkaa.
  Näin erotettaisiin jyvät(työperäiset maahanmuuttajat)akanoista
  (KELA-peräiset ja rikolliset maahatunkeutujat)

 • Tomppa

  Vastaa

  ”VOIDAAN KYSYÄ MIKÄ NÄIDEN NEKRUJEN ÄLYLLINEN TASO ON? MIKÄ NÄIDEN ÄLYLLINEN TASO ON JOTKA NIITÄ SUOMEEN HYYSÄÄVÄT?”
  No, täsmälleen samalla tasolla tuo näyttää olevan. Eihän tätä nyt mitenkään muuten voi ymmärtää. Melkoisen rankka ja perusteellinen aivopesu on ollut, kun silmät suljetaan näiltä tapauksilta ja elätellään yhä toivetta ihanasta yhteiselämästä afrikkalaisten ja arabien kanssa. Toivoisi vaiin, että nämä yksitäistapaukset alkaisivat pikku hiljaa osua näiden suvaitsevaisten omalle kohdalle. Jospa edes se alkaisi avata silmiä, vaikka se pää omassa perseessä syvällä onkin.

 • Cheny

  Vastaa

  Kauhistun kaikista rasistisista ja vihamielisistä kommenteista. Sinulla ei ole edes tarinan todellista versiota ja annat itsesi sanoa julmia julisteita, on paljon enemmän valkoisia raiskaajia kuin mustat tietävät sen, eikä pedofiliasta eikä tästä nuoresta tytöstä, jonka sanotaan kärsineen seksuaalinen väkivalta valehteli ikäänsä nähden, tiedä se, mutta koska hän on valkoinen ja he mustat, he eivät usko heidän versioonsa. heitä oletetaan aina viattomiksi, joten rauhoita vihasi.

 • Sari*

  Vastaa

  Useat pelaajat, jotka ovat tulleet Afrikasta pakolaisina kertovat olevansa kotoisin muusta kuin omasta kotimaastaan!! Niin että nimestä päätellen ei tämäkään heppu ole ihan sitä mitä itse kertoo. Onkohan nimikään aluperäisesti oma. Ikävä että sattuu tällasta.

 • Kermunen

  Vastaa

  ”Partisaani julkaisee epäiltyjen nimet ja valokuvat, koska pidämme valtamedian toimintaa röyhkeänä”

  Tämä on ihan totta. Tarvitsemme enemmän kuin koskaan rehellistä totuutta elämäämme. Kiertelyn ja suhmuroinnin aika alkaa olemaan täysi. Kiitos.

 • Butcher III

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi