Pekka Katajan murhayrityksen syyte kaatui oikeudessa

Pekka Kataja ei pitänyt syytteen kaatumisesta.

Poliittiset viholliset

Pekka Kataja.

Valehtelija Pekka Katajaan viime heinäkuussa kohdistuneen ”murhayrityksen” viimeinenkin epäilty vapautui syytteestä käräjäoikeuden päätöksellä. Oikeus ei löytänyt tarpeeksi vahvaa näyttöä syytettyä vastaan, jotta se olisi riittänyt tuomioon. Aikaisemmin kaksi muuta epäiltyä on istunut tutkintavankeudessa, mutta sittemmin vapautettu poliisin ja syyttäjän päätöksillä.

Tapaus sai alkunsa, kun alkoholisti ja petosmies Pekka Kataja pahoinpideltiin kotonaan heinäkuussa. Kataja ”tunnisti” tekijäksi syyttömiä ihmisiä, minkä vuoksi näitä vangittiin kuukausiksi sekä mustamaalattiin mediassa. Jokainen epäilyistä on kuitenkin yksi kerrallaan vapautunut syytteistä, mikä todistaa Katajan olevan valehtelija.

Viimeisimmän henkilön kohdalla tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä syyttäjä sekä Kataja voivat valittaa siitä. Luultavasti näin tulee tapahtumaan, sillä asianajajat saavat joka tapauksessa palkkansa käytetyistä työtunneista lopputuloksesta riippumatta.

Kataja on ilmoittanut olevansa pettynyt tuomioon ja ”tietävänsä syylliset”. Hänen mukaan Suomi ei ole oikeusvaltio rikoksen ”uhreille”. Kataja pitää itseään tapauksen ”uhrina” vielä senkin jälkeen, kun hän ilmoitti mediaa myöten tunnistaneensa yhden epäillyn ”100% varmuudella”, vaikka tämä oli perheensä kanssa mökillä tapahtuma-aikaan.

Kotimaa Murhan yritys Pekka Kataja Perussuomalaiset Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Niin kuin on moneen kertaan jo todettu, tämä juttu alkoi haisemaan alkumetreiltä saakka.
  Kataja sönkötti niin omituisia juttuja, että uskoikohan itsekään niihin… On siinä poliisillakin varmasti ollut pokassa pitelemistä kun Kataja on höpötellyt näitä ”100 prosenttisen varmoja tunnistuksia.”
  Olisi kiva tietää se totuus asiasta, nyt on kuultu vain Katajan alati muuttuvia satukertomuksia.

 • Eikka Kettunen

  Vastaa

  Poliisilaitos voisi palkata riveihinsä kyvykkäämpiä tutkijoita, jotka osaavat tehdä tutkintalinjaukset tapahtumien, todisteiden ja todistajien lausuntojen perusteella, sekopäisten horinoiden sijaan.

 • Kaisa Graduew

  Vastaa

  Kataja on säälittävä tapaus. Ihmeen moni on vielä hänen puolella. Olisi elänyt ihmisiksi niin ei olisi saanut turpaan.

 • M

  Vastaa

  Kyllä on edusvia kuvia aina Katajasta… googlaappa ”Kataja Pirkka Olut” niin tulee se paras.

  • Annabelle

   Vastaa

   Ei helvetti, nyt repesin kyllä. Jäi kyllä ihmetyttämään – mäkin nyt olen sen verran lehtikuvissa esiintynyt, että tiedän, että niitä otettaessa kaikki ylimääräinen karsitaan tarkasti kuvasta pois, ja se mikä jätetään, on esillä tarkoitushakuisen harkinnan kautta – että mikä siis on tarkoitettu olemaan tämän kyseisen Kataja-kuvaotoksen syvempi viesti. 😀

 • juha.

  Vastaa

  Alamaailmaan EI voi ottaa etäisyyttä! Ei ainakaan silloin kun on veloissa sen kanssa!!! Jos mies on itsekin hämärä, ei edes valojen kytkeminen auta asiaa. Juttu on takkuillut, mutta valtamedia on kyllä päästellyt mutkat suoriksi ikään kuin Stalinin terrorin ”pääkallo-aikoina”!!!

 • se oli toi tai toi

  Vastaa

  100% varmuudella on toi rättikin oikein päin lärvillä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Valheella on lyhkäiset jäljet, tai voihan olla, että juoppohuulluudessa uskoo itsekin omiin sanoihinsa.

  Toivoa sopii, että seuraava timpuri, joka tuohon talouteen tulee..osaa edes hommansa 😀
  Kotitalousvähennyksellä, tai ilman

  • pzkw

   Vastaa

   👍🏻😂

 • Anonyymi

  Vastaa

  Pekan kasvomaskikin rullalla naamalla, kuin käytetty kortsu.

 • Koinin Timppa

  Vastaa

  Katajalle maistuu viina. Ja thaimuijat.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Jos Kakk… eikun Pekka Katajan tarinat pitäisivät paikkansa olisi tapahtunut varmasti ensimmäinen todistettu paranormaali ilmiö, sillä silloin tekijöinä pitäisi olla ollut todistetusti muualla olleiden henkilöiden etiäiset tai jonkinlaiset astraaliprojektiot. Tosin kun ”natsien” okkultistiset yhteydet ovat väitetysti tiedossa, niin onkohan Mustan Auringon poppoo onnistunut summonoimaan henkimaailman heppulit mukiloijaksi? No joo, todennäköisempää on että kyseessä on huolella ja pakettisormenjälkineen suunniteltu false flag ja syyllisiä saa hakea antifaporukoista tai poliisista, tai molemmista koska nykyisin niillä on kiinteät yhteydet. Tarkoituksena oli saattaa laajat pakkokeinot yleiseen käyttöön ja normalisoida niiden käyttö, siinä ohella kun salaiseksi luokitellun materiaalinkin julkaiseminen YLE:n välityksellä, silloin kun kohde on ”oikea”.

 • pzkw

  Vastaa

  Täysin samaa mieltä. Polpo houkutellut vanhan juopon, pientä korvausta vastaan, keksimään tarinoita omasta ”pahoinpitelystään” ja saa siinä samalla mainosta itselleen.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Minä taas puolestani uskon että Kataja ei ole vieläkään edes tajunnut käsinuken rooliaan tässä nukketeatterissa jolla polpo pääsi nuuskimaan kansallis- eli Perustuslaillismielisten asioita ja yhteyksiä laajasti, mitä se ei olisi ilman tekosyytä ja sen myötä saatuja pakkokeino-oikeuksia kyennyt tekemään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi