Yksi Atlantis FC:n mustista pedofiileista on median hehkuttama pelaaja

Media pyrkii kirjoittamaan ylistäviä otsikoita mustista "menestyjistä" aina kun mahdollista, koska tämä sopii heidän laajempaan agendaansa ajaa monikulttuurista utopiaa.

Rotu

päivitetty

Aboubacar Diakité.

Partisaani uutisoi perjantaina kolmen mustan tulleen vangituiksi epäiltyinä törkeästä lapsenraiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kahdesta törkeästä raiskauksesta. Epäiltyjen nimet ovat Bauraux Amiri ja Aboubacar Diakité sekä mies, jonka sukunimi on Boukhriss.

Yksi pedofiileista on aikaisemmin ollut Satakunnan Kansan hehkutettavana jalkapallotaidoistaan. Aboubacar Diakité pääsi vuosi sitten lehden ylistäviin otsikoihin hänen tehtyään kaksi maalia pelissä.

Media pyrkii kirjoittamaan ylistäviä otsikoita mustista ”menestyjistä” aina kun mahdollista, koska tämä sopii heidän laajempaan agendaansa ajaa monikulttuurista utopiaa. Useita kertoja on kuitenkin käynyt niin, että aikaisemmin hehkutetut ”työvoimapulan paikkaajat” ovat paljastuneet raiskaajiksi ja rikollisiksi.

Vaikka vasta vuosi sitten nyt putkassa viruvaa pedofiilia hehkutettiin mediassa tämän omalla nimellä ja naamalla, on media nyt päättänyt pimittää raiskaajan taustan. Partisaani kuitenkin julkaisee nimet median tekopyhän toiminnan vuoksi.

Lähteet: Futisfani, Satakunnan Kansa

Atlantis FC Jalkapallo Joukkoraiskaus Kotimaa Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu Törkeä raiskaus Väestönvaihto Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtamedian kuuluisi harjoittaa sitä ”vastuullista journalismia”, jota hehkuttavat kokoajan ja julkaista tekijöiden nimet ja kuvat. Ylistys- ja aivopesuartikkeleita osataan kirjoittaa (kunhan kohde on rodullisesti oikea), mutta kaikki karmeus kyllä pimitetään viimeiseen saakka.

 • p.grandell

  Vastaa

  Hienoa että edes joku uskaltaa kertoa totuuden,

 • Jussiboy

  Vastaa

  Päätitte sitten alkaa poliisiksi, syyttäjäksi ja tuomariksi. Mihin unohtui kolmijako-oppi? Ai niin eihän teillä koskaan ole tasapuolisuutta ollutkaan. Me olemme aina oikeassa ja muut, jotka vastustavat meitä, ovat väärässä ja säälittäviä. Mutta tiedättekö mitä? Me olemme kuitenkin suuri enemmistö. Te olette marginaalia.

  • Kape

   Vastaa

   Ota kullia poskee luuseri. Miten kehtaat puolustella lasten raiskaajaa hyi vittu kuvottava ihminen olet..

   • Jussiboy

    Vastaa

    Nyt sinulle tuli hyvä olo, kun sait oksennettua pahan olon ulos. Sinähän oletkin oikein äärikansallismielisten näköiskuva, sana ei ole hallussa mutta silti täytyy jotakin suoltaa. Onnellista oloa.

  • Leif

   Vastaa

   Missä tässä kukaan toimii tuomarina, syyttäjänä tai poliisina, uutisoidessaan epäillystä seksuaalirikollisesta? Vasemmistolaiset toimittajat, jotka haluavat suojella pedofiileja eivät ole vain säälittäviä vaan myös aisankannattajia. Kyllä näissä piireissä sallitaan eriäviä mielipiteitä, toisin kuin vasemmistopiireissä vihapuhelakeineen. Lapsenraiskaajista ja heidän suojelijoista on kuitenkin aika selkeä mielipide kaikilla kansallismielisillä. Ketkä me ja te? Veikkaanpa, että aika moni suomalainen vastustaa haittamaahanmuuttoa ja pedofiliilien suojelua. Ja niin kauan kun valtamedia jatkaa em touhua, aika varmasti kannatus täällä lisääntyy.

  • Marginaalijäbä

   Vastaa

   Hauskoja pyykkitupahetkiä vaan mummolles!

  • Jan

   Vastaa

   Tiedätkö mitä xboy, me emme halua elää teidän laillanne kollektiivisessa valheessa vaikka olette kuinka enemmistö ja enemmistönä toistaiseksi!

  • Nimetön

   Vastaa

   Yhyy, musta pedari paljastettu, utopia kaatuu

  • Julli

   Vastaa

   Kiva kun sait tuulettaa ajatuksiasi meille pahoille marginaslifasisteille.

   Meitä täällä marginaalissa ei välttämättä kiinnosta siloiteltu unelmahöttönne. Meitä kiinnostaa totuus. Unelmahöttönne on irvikuva totuudesta. 

   Totuuden kanssa on helpompi elää kuin siloitellun ja osatotuuksia sisältävän unelmahötön, vaikka totuus välillä sattuisikin.

   Jaxuhaleja Jussiboylle.

  • Nimetön

   Vastaa

   Omituinen vertaus. Poliisi, syyttäjä tai tuomari ei julkaise nimiä.
   Heillä on muita tehtäviä.
   Partisaani on vaihtoehtomedia, joka julkaisee nimet jo ennen tuomiota.
   Tämä ei ole laitonta, sillä nimet saadaan vangitsemisoikeudenkäyntipöytäkirjasta, joka on julkinen.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kikkamokkelius on jakamaton ihmisarvo!

 • pää määrää

  Vastaa

  Hyvä media ei salaa tosiasioita, valehteleva media jättää ne kertomatta.

  • AlysonC

   Vastaa

   Amiri tiedän, ettet tehnyt mitään, olet liian hyvä mies tekemään sellaista, kaikki mitä he sanovat sinusta ovat valheita olen kanssasi rakkaani enkä halua jättää sinua haluan rukoilla puolestasi don Älä huoli, että kaikki onnistuu, luotan sinuun. Tiedän, että et ole voinut tehdä niin, että on mahdotonta, rakastan sinua. I know you didn’t do anything you’re too good a man to do such a thing all they say about you is lies I’m with you my love and I don’t want to leave you I want to pray for you don’t worry everything will work out I trust you I know you can’t have done that it’s impossible I love you

 • TT

  Vastaa

  Jos mamu tai matu menestyy, niin aivopesumedian hehkutus on silmitöntä, mutta jos hän epäonnistuu, niin syynä on valkoinen ylivalta tai sortavat rasistiset rakenteet ts. mamun epäonnistuminen on kantaväestöön kuuluvien syy ja näiden tulee hävetä itseään, pukeutua säkkipukuun ja varistaa tuhkaa päälleen.

 • Hannu Koskenranta

  Vastaa

  Huh.. Huh.. Aika kuraa tulee. Sehän on selvää ‚että tuollaiset uutiset julkaistaan… Ja se on sitten ihan sama mikä se naaman väri on.…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi