Atlantis FC:n mustien jalkapalloilijoiden törkeät raiskaukset syyteharkintaan

Yksi henkilö on vangittu epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toinen vangittu henkilö on epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta. Kolmatta epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Rotu

Bauraux Amiri (vas.) ja Aboubacar Diakité.

Poliisi vangitsi kolme henkilöä alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäiltynä heinäkuussa. Poliisin tuoreen tiedotteen mukaan tapaus on nyt edennyt syyteharkintaan, ja kaksi pelaajista on yhä vangittuna.

– Yksi henkilö on vangittu epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toinen vangittu henkilö on epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta. Kolmas epäilty ei ole enää vangittuna, mutta hän on edelleen epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marja Väätti.

Syytteiden nostamisen määräaika on 26. lokakuuta.

Lue lisää aiheesta:

Esittelyssä törkeistä raiskauksista ja pedofiliasta vangitut jalkapalloilevat rotumuukalaiset

Yksi Atlantis FC:n mustista pedofiileista on median hehkuttama pelaaja

Lähde: MTV uutiset

Atlantis FC Hyväksikäyttö Kotimaa Lapsenraiskaus Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Pedofilia Poliittiset viholliset Pride Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä raiskaus Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Late

    Vastaa

    Vapaalla kuljeksiva pedofiiliraiskaaja on kadonnu maasta jo aikoja sitten. Kyllähän se mahdollisesti uuden henkilöllisyyden turvin tulee loisimaan lihapatojen ääreen vihervassari emakoiden paapottavaks

  • Maakunnat

    Vastaa

    Tuohon olisi voinut lisätä että ”kakkos divarissa pelaavan Helsinkiläinen FC Atlantis”. Niin ymmärtää paremmin missä niitä ongelmia on enemmän. Ja tietää pyyä poissa sieltä.

  • pää määrää

    Vastaa

    On tavattoman tarpeellista julkaista tietoa yhteiskunnassa tapahtuneista muita yhteiskunnan jäseniä loukkaavista ja uhkaavista teoista, vaikka julkaiseminen onkin nykyisten lakien mukaan viharikoksiksi tulkittavaa rikoksia tehneiden hyödyksi.
    Eduskunnan jäsenet huomatkaa virheenne lain laadinnassa ja korjatkaa virheet, jotta suojaavat yhteisön vastaista rikollista toimintaa rehellisten kansalaisten haitaksi.

  • Seppo Lehto

    Vastaa

    Ennen oli kaikupohjaa laululla ”Swing in the wind” 😉
    Katolilaisten pääsiäishupparit auttoivat keinumisessa.

    Seppo Lehto historioitsija Tampere
    https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  • Ilpo Juhani

    Vastaa

    Eikö Hector laulanut jo 60-luvulla: ” Eikö tätä tuntisi enää omaksi maakseen”.

  • Ristus notta

    Vastaa

    Eikös tää toinen ollut Tarzan elokuvassa.….…..siitah vai mikä sen nimi olikaan

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi