Kärkkäinen mainosti Helsingin Sanomissa – vasemmisto raivoissaan

Aika-ajoin liberaalit vaativat kaupan boikotointia sekä yrittävät painostaa tavarantoimittajia huonolla menestyksellä.

Talous

Tavarataloketju J. Kärkkäinen Oy mainosti valikoimaansa Helsingin Sanomien etusivulla tällä viikolla. Kyseessä oli normaali kaupan mainos, mutta se sai vasemmiston älypuhelinsoturit raivon partaalle.

Vasemmistolaisten mukaan osakeyhtiö ei saisi mainostaa kauppaansa lehdessä. Vasemmisto pitää itsekin Helsingin Sanomien poliittista journalismia niin itsestäänselvyytenä, että se kuvittelee lehden automaattisesti boikotoivan kulttuurimarxismin vastustajaksi luonnehdittua mainostajaa. Mustasukkainen vihapalaute HS:lle jatkui koko torstain ajan.

Myös Suomen matalaälyisimpänä kansanedustajana profiloitunut Keskustan Mikko Kärnä yritti painostaa lehteä julkisella valittamisella Twitterissään.

Kärkkäisen toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen on herättänyt tunteita liberaaleissa isänmaallisten kannanottojensa vuoksi. Aika-ajoin liberaalit vaativatkin kaupan boikotointia sekä yrittävät painostaa tavarantoimittajia huonolla menestyksellä.

Myöskään boikottikampanjat eivät ole varsinaisesti menneet putkeen. Kun vasemmisto syksyllä jälleen kampanjoi saman asian tiimoilta, ruuhkautui Kärkkäisen verkkokauppa huomattavasti. Myös tällä kertaa yhtiö sai vasemmistolta ilmaista mainosta, joka varmasti edistää menekkiä.

Äärivasemmisto Helsingin Sanomat J. Kärkkäinen Oy Juha Kärkkäinen Kotimaa Mikko Kärnä Poliittinen vaino Politiikka Talous Valtamedia Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lars

  Vastaa

  Isänmaanpetturi ja kikkelikuvien lähettelijä herra Kärnä alittaa riman jälleen kerran. Ilmeisen sairas ja kieroutunut maailmankuva, sekä poikkeuksellisen matala älykkyysosamäärä käyvät aina vain ilmeisimmiksi. Ja nyt koko suvun voimin ostoksille Kärkkäiselle. Liberaalien punavihreiden maanpettureiden kanssa en asioi lainkaan. Työntäkää hörhöt ne loctite-tuubit syvemmälle sieraimiinne jos on ressukoilla kerran pahamieli.

 • Jästi

  Vastaa

  Tapahtuipa yhdessä kauppakeskuksessa.. :
  Pirtsakka HS edustajapissis kysyi ”joko teille tulee Helsingin Sanomat?” 

  Vastaus oli hieman hillitty kun tuo jälkikasvu seisoi vieressä: meille EI tule vihervasemmistolaista potaskaa!

  Yllättävää sinänsä että Kärkkäisen mainos kelpaa hesarille, no rahalla saa ja hevosella..
  Ilmeisesti pissis oli kuitenkin samaa mieltä kun antoi yläpeukut vastaukselleni!

 • Possu

  Vastaa

  Eikös noi Vallilat, Fiskarsit ja Fazerit lopettaneet yhteistyön Kärkkäisen kanssa vuosia sitten. Minäkin boikotoin nykyään noita yrityksiä ja suosin Kärkkäistä!! Painakoot keskenään homolakanoita!

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Fingayson tekee homolakanoita, Fazer taas niiden väliin sopivia suklaarusinoita, ns. ”sattumia”. Vallila taas valmistaa verhoja joihin homppelit voivat puuhailunsa jälkeen pyyhkiä paskaiset vehkeensä. Fiskar taas teettää kirveitä kiinassa.

 • Tuomas Epäilevä

  Vastaa

  Epäilen, että Kärnän suusta tai kynästä saa minkä tahansa kommentin tai mielipiteen, jos jollain on vaan tarpeeksi rahaa maksaa.

 • Mä ainakin ostan Kärkkäiseltä

  Vastaa

  Kärkkäinen on hyvä kauppa. Ostakaa sieltä, netistäkin voi tilata Kärkkäiseltä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Keskustan satusedät Juha ja Mikko, paljon suunpieksäntää ja vähän villoja.

 • EV

  Vastaa

  Minun liberaalimmatkin kaverit tilailevat Kärkkäiseltä silloin tällöin tavaraa, vaikka tietävät kyseisen toimitusjohtajan taustoista. 5/5 kauppa, harmi ettei Kärkkäistä ole hirveän lähellä. Sieltä kyllä löytyy joka lähtöön varsinkin harrastus- ja urheilurompetta, hyviä urheiluvaatteita varsinkin

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Ihan normaalia paskemmiston hiekkapilluilua ja maalitusta. Kärkkäisellä muuten nyt kirjoitushetkellä jopa 70% outlet!

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Aina kun joku punavihreä kritisoi Kärkkäistä on aika mennä ostoksille. Näiden pläjäysten välillä joskus muistuu mieleen että eipä ole taas vähään aikaan kukaan ulissut, ja silloinkin on aika lähteä ostoksille.

 • Jukka

  Vastaa

  Teinkin tänään useamman sadan euron arvoisen tilauksen Kärkkäiselle. Kimmokkeen sain siitä, että Kärkkäisen menestys vituttaa suvakkeja 😉

 • White noise

  Vastaa

  On tainnu leuka loksahtaa järkytyksestä natsinvastustelijoilla kun ovat nähneet erkkolaisensa etusivulla ton mainoksen. Itsekin jo pelkästään ihmettelen miten se on mahdollista, koska lehdellä on niin vahva ideologia ja arvopohja ettei se voi olla varsinkaan tolla tavalla myytävänä ja koko Uudellamaalla ei edes ole Kärkkäisen myymälää.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Siinä on tosiaan tainnut mennä soijalatte naishormonien muokkaamien äänihuulten puolelle pärskähtelemään, sukupuolista riippumatta. Mutta mitä tulee Hyysärin mainosmyyntipolitiikkaan, ei taida paljoa olla enää valinnan varaa kun ensin on karkoitettu maksavat asiakkaat eli lukijat tekemällä aviisista niin tylsämielinen poliittinen pamfletti että tilaajat kaikkoavat.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ja Kärkkäinen kiittää. Mainostaminen sai aikaan lisää mainostusta! 😀

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suosittelen muitakin ohjaamaan kulutustottumuksensa Kärkkäiselle.
  Vasemmiston masinoima kampanja Kärkkäistä vastaan on ihan ilmaista mainosta, se sataa aivan varmasti Kärkkäisen laariin!

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Itse en ollut ostanut mitään tai edes pannut Kärkkäistä mitenkään erityisesti merkille ennen kuin nämä vasemmistopellet aloittivat möykkäämisensä. Nyt olen tehnyt jo monta tilausta, sillä valikoimaa riittää, toimitusnopeus ylittää valonnopeuden ja hinnatkin on pääsääntöisesti kohdillaan.

  Kärnä sen sijaan on jotain, mitä en viitsi edes kommentoida; eiköhän sen tiedä kaikki sanomattakin.

 • Pekka Keränen

  Vastaa

  Kärkkäinen on hyvä kauppa. Turhaa politikointia taas ilmassa…

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tässäkin pätee vanha sanonta: ”totuudenpuhujalla ei ole ystäviä.”

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Täytyykin taas laittaa tarpeellisen tavaran nettitilaus vetämään Kärkkäisen verkkokaupasta.

 • AntiRasmus

  Vastaa

  Tämä on taas hyvää ilmaista mainosta Kärkkäiselle.
  Ainut miinus siellä asioidessa on,että todella iso parkkialue on aina tupaten täynnä ja vaikka kassoja on paljon,niin joutuu jonottamaan,koska asiakkaita on niin paljon.
  Ja valikoima on todella laaja,mitä sieltä ei löydä ei sitä tarvitsekaan.

 • Tyytyväinen Kärkkäisen asiakas

  Vastaa

  Tosi hyviä Linglongin renkaita tullut Kärkkäiseltä tilattua. Työkaverikin tilasi sieltä, kun suosittelin! Pitääkin käydä katsomassa tarjoukset.

 • Usari

  Vastaa

  Hesarin viherpiipertäjä toimittajat saaneet hutia Duinhovilta,hänelle kelpaa kaikki raha, kun firma on veloisasaan

 • Joonas

  Vastaa

  Kärkkäisen valikoima on erittäin hyvä ja sieltä löydän mitä tarvitsen Suosittelen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi