Partisaani haastatteli Kansallissosialistinuoria

Nuorisoverkoston edustaja vastaa toiminnasta ilmenneisiin kysymyksiin.

Aktivismi

Kansallissosialistinuoret julkaisevat koosteita toiminnastaan heidän verkkosivuillaan.

Partisaani haastatteli kansallissosialististen nuorten verkoston edustajaa. Kansallissosialistinuoret ovat vuoden aikana saaneet julkisuutta heidän monimuotoisesta toiminnastaan. 

Hei! Tahtoisitteko esitellä järjestönne luonteen sekä ajatuksen sen takana? Minkälaista ohjelmaa järjestätte jäsenillenne? Mikä on jäsenistönne ikähaarukka?

”Hei, olemme nimemme mukaisesti nuoria kansallissosialisteja. Kansallissosialistinuoret ei ole jäsenjärjestö, vaan pikemminkin verkosto. Toimintaamme pääsevät 13–25-vuotiaat. Järjestämme viikoittain toimintaa Uudellamaalla sekä isompia valtakunnallisia tapahtumia toisinaan. Viikoittaisissa tapaamisissamme yleensä levitämme propagandaa tai harjoittelemme itsepuolustusta tai muuta urheilua. Välillä myös käymme eräilemässä tai kokoonnumme vapaasti.”

Nykyään hyvin harva poliittinen järjestö tai poliittista suuntausta edustavat ryhmät tuovat urheilullisuutta esille toiminnassa sekä propagandassaan. Kansallissosialistinuorten toimintaan vaikuttaa kuuluvan vahvasti fyysinen tekeminen urheilun parissa. Onko urheilullisuuden korostamiselle jokin syy?

”Oikeilta kansallissosialisteilta voidaan mielestämme vaatia sen verran itsekuria, että he pitävät itsensä taistelukunnossa. Hyvä fyysinen kunto tuo uskottavuutta. Yhdessä urheileminen myös tiivistää yhteishenkeä.”

Toimintaanne näyttää kuuluvan myös poliittisen materiaalin levitys ja jossain määrin provosoivat tempaukset. Mikä on näkemyksenne tällaisten tempausten, materiaalin levittämisen sekä esimerkiksi mielenosoitusten tarpeesta? Minkälaisen aktivismin koette eniten hyödylliseksi järjestötasolla?

”Näemme julkisten tapahtumien järjestämisen hyödyn pienempänä suhteessa riskiin joutua poliisin ajatusrikollis-listalle. Hyödyllisimmäksi tekemiseksi koemme verkostoitumisen sekä yhteishengen lujittamisen toiminnan parissa.”

Valemedia Seura kirjoitti vastikään artikkeleita ryhmästänne. Lehti esitti mitä mielikuvituksellisimpia väitteitä, muttei luonnollisestikaan tarjonnut lähteitä väitteilleen. Onko teillä jotain oikaistavaa Seuran juttuun liittyen? Entä kuinka monta olutta olette saaneet ”aikuisilta natseilta” palkkioksi lentolehtisten jakamisesta?

”Käytännössä kaikki muu kuin se, että olemme kansallissosialisteja, on täysin tuulesta temmattua. Eikä meitä todellakaan ole houkuteltu mihinkään laittomuuksiin mukaan. Päinvastoin, useimmat kansallismieliset aikuiset ovat äärimmäisen kunnollisia sekä soveltuisivat varmasti keskivertoa suomalaista paljon paremmin vanhemmiksi. Kyllähän noita oluita on kiva määrä tullut, tosin kaikki alkoholittomia ainakin tähän asti.”

Liberaalit julistavat kovaan ääneen, kuinka alaikäiset ja jopa lapset osaavat ajatella ja järjestäytyä niin hyvin, että alle kouluikäisillä tulisi olla oikeus määritellä oma sukupuolensa sekä mennä sukupuolenvaihdosleikkauksiin, ja samaan aikaan äänioikeuden ikärajaa tulisi alentaa. Esimerkkeinä he käyttävät Greta Thunbergin kaltaisia kansainvälisten mainostoimistojen mannekiineja. Kuitenkin samalla he väittävät, etteivät nuoret kansallismieliset osaisi järjestäytyä ilman aikuisten ohjailua. Mitä sanottava teillä on Seuran Petri Korhosen väitteille kyvyttömyydestä itseorganisointiin?

”Kuten videoistamme näkyy, niin ei siellä aikuisia pyöri ympärillä. Vaikka suuri osa porukasta on fyysisesti aikuisen mitoissa, niin miksei olisi henkisestikin. Petriä taitaa vain hivenen kyrpiä olemassaolomme”, vastaaja naurahti.

Sivuillanne on aatteellinen kirjasto, joten ideologinen merkitys vaikuttaa olevan teille suuri. Keitä pidätte valkoisen rodun tärkeimpinä ajattelijoina?

”Tuota on ehkä vähän vaikea sanoa kaikkien osalta, mutta omalta osaltamme valkoisen rodun tärkein ajattelija ennen maailmansotaa oli Adolf Hitler ja maailmansodan jälkeen Julius Evola.

Mutta valkoisissa on tuhansien vuosien ajan ollut suuria ajattelijoita eri sivilisaatioissa, alkaen vähintään Euraasian myöhäisen pronssikauden arjalaisista ja ollen erityisen vaikutusvaltaista antiikin Kreikassa ja Roomassa. Jotkut ovat sitä mieltä että Anatoliassa, Mesopotamiassa ja Egyptissäkin olisi ollut valkoisia.

Klassisen sivilisaation ajattelijoista ehkä tärkeimmät olivat Homeros, Platon ja Aristoteles. Mutta siihen aikaan puhuttiin yleisesti enemmän syntyperästä kuin valkoisesta rodusta. Valkoisesta rodusta puhuminen ja sen käsitteleminen on vain moderni tapa tarkastella syntyperää yhdellä tasolla.

Jotkut ovat tehneet muinaisista ajattelijoista sen väärän johtopäätöksen, että he eivät olisi lainkaan olleet ”rotutietoisia” tai ”kansallismielisiä” – mikä johtuu siitä että he puhuivat eri kielellä käyttäen hieman erilaisia konsepteja ja eläen hyvin erilaisissa valtioissa. Kaupunkivaltioiden, syntyperän, jalouden ja suvun merkityksen tähdentämisessä ei voi erehtyä: heidän ajattelunsa henki oli fasistista sanan vanhimmassa merkityksessä.

Monet valkoiset ajattelijat menneiltä ajoilta ovat jääneet nimettömiksi. Kelttien ja germaanien varhaisista traditioista on jäänyt vain joitain kirjallisia todisteita runojen muodossa, eikä niitäkään usein voida laskea kenenkään yhden henkilön tekeleiksi. Islantilaissaagat ja muu varhainen kirjallisuus osoittaa, että perhe ja suku olivat erittäin tärkeitä kokonaisuuksia muinaisille valkoisille ja luonnollinen vahva linkki yksilön ja suurempien yhteisöjen välillä.

Eli rodun parhaista ajattelijoista ei ole jäänyt välttämättä nimiä historiaan, koska valkoinen kulttuuri kantaa lukemattomien ihmisten yhteistä panosta lukuisilla hienovaraisilla tavoilla, ja me olemme eläviä todisteita siitä kestävästä ja elinvoimaisesta ajattelusta – niin kauan kun me ymmärrämme, ylläpidämme ja kunnioitamme sitä jatkumoa.”

Mitä mieltä olette kansallismielisistä, joiden mukaan Suomi pelastetaan puhtaasti parlamentaarisen demokratian keinoin eli äänestämällä?

”Pelkästään nykykehityksen hidastaminen vaatisi perussuomalaisten paikkaenemmistön eduskuntaan, joka on jo itsessään todella utopistinen tavoite. Vaikka persut saisivatkin paikkaenemmistön, tulisi Suomi siltikin olemaan täynnä muunrotuisia ajan mittaan.”

Mitä vinkkejä antaisitte nuorille, jotka ovat kiinnostuneita aatteesta mutta jotka eivät tunne yhtään aatetoveria kotipaikkakunnallaan?

”Meihin voi toki ottaa aina yhteyttä, jos vaikka tietäisimme jonkun toisen samaiselta paikkakunnalta. Muuten suosittelemme urheilemaan, opiskelemaan, lukemaan sekä muutoinkin kehittämään itseään.”

Internet on toimintaympäristönä kaksiteräinen miekka. Millaisia tietoturvaohjeita antaisitte kansallissosialistisille nuorille?

”Internet ei tosiaan ole yhtään turvallinen paikka, sillä siellä seurataan ja tallennetaan jokainen tekosi, jonka teet laitteellasi. Internetissä kannattaa käyttää maalaisjärkeä. Hyviä tietoturvaohjeita on lukuisia, joita voi löytää esimerkiksi Internetistä tai kuulla tuttavilta.”

Mikä on näkemyksenne kansallisradikaalien järjestöjen yhteistyöstä? Oletteko itse verkostoituneita tai pyrittekö verkostoitumaan? Käyttekö muiden kansallismielisten järjestämissä tapahtumissa?

”Verkostoituminen on äärimmäisen tärkeää ja kauaskantoista. Mielestämme kaikkien kansallismielisten tulisi puhaltaa ikään kuin yhteen hiileen. Etenkin nuoret skinheadit ovat aivan liian nokka pystyssä, sekä taipuvaisia riitaantumaan. Heillä menee toisinaan oma ego aatteen edelle”, vastaaja kertoi turhautuneena.

Onko teillä jotain sellaisia tulevaisuuden suunnitelmia, joita haluaisitte tässä avata? Oletteko esimerkiksi järjestämässä jotain ohjelmaa tai muuta vastaavaa?

”Toimintamme on lähiaikoina noussut uudelle tasolle ja taso tulee nousemaan entisestään. Muun muassa isompia treenileirejä on tulossa!”

Miten kansallissosialistinuoriin voi liittyä? Mitä jäsenyys vaatii esimerkiksi aktiivisuuden suhteen?

”Toimintaamme voi osallistua laittamalla sähköpostia ja vastaamalla sivuillamme osoitettuihin kysymyksiin. Meillä ei tosiaan ole jäseniä, sillä emme ole jäsenjärjestö. Toimintaan pääsee, kunhan ei ole läski tai muuten vain huonokuntoinen. Aktiivisuuden suhteen sinänsä mikä vaan käy, toki mitä aktiivisempi sen parempi. Puolella teholla toimintaan ei kannata kuitenkaan lähteä.

Kiitos Partisaanille mielenkiinnosta meitä kohtaan sekä mahdollisuudesta saada äänemme kuuluviin!”

Lue lisää:

Video: KS-Nuorten toimintaa Uudellamaalla

Adolf Hitler Aktivismi Filosofia Haastattelu Julius Evola Kansallissosialismi Kansallissosialistinuoret Kotimaa Nuoriso Rotu Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  KS-Nuoret kehittyy hurjaa vauhtia! Jarruja ei tähän kehitykseen kyllä kaivatakaan. Kaikki kohdeikään istuvat nuoret vaan rohkeasti ottamaan yhteyttä ja mukaan!

 • Jugend

  Vastaa

  Hienoa kuulla että nuorisossa on tulevaisuus. Olette oikealla asialla. Jatkakaa samaan malliin ja kehittäkää toimintaa.

 • Piruhuora 33 magic

  Vastaa

  Kiitos teille! Vaikka olenkin juutalais Feministi pirihuora! Vihaan omaa uskontoani

 • Wanha

  Vastaa

  Kyllä! – Ehdottomasti. Aivan oikea asenne. Harmi että 50 lähenee iän puolesta. Mutta ehkä voin olla ”takapiruna” tarvittaessa kuitenkin ‑viimeistään siinä vaiheessa kun iso rytinä alkaa…

 • Nestori Lundahl

  Vastaa

  Tulevat vielä suureen tarpeeseen.

 • Velimies

  Vastaa

  Siis mitä ihmettä!
  Adolf Hitlerkö onkin nyt ”valkoisen rodun” tärkeimpiä ajattelijoita??? Onkohan nyt historiantunnit jääneet väliin ja myös muu sivistys!

  Hitler murhautti miljoonia ihmisiä. Siis MILJOONIA.

  Murhaaminenko takaa muka paikan tärkeimpänä ajattelijana? Jos näin on, niin millaisia ne muut, vähemmän tärkeät ajattelijat olivatkaan? Ehkä juuri niitä jotka käytännössä panivat massamurhat toimeen.

  • Schlageter

   Vastaa

   Velimiehelle…
   Johtaja Adolf Hitler murhautti miljoonia ihmisiä?
   Se on juutalainen valhe. Ei pidä uskoa sokeasti kaikkea kakkaa, jota koulussa opettajat ovat pakotetut opettamaan.
   Lukekaapas alkuun Siionin viisaiden pöytäkirjat ja Johtajan Taisteluni.
   Vasta sen jälkeen teidän kanssanne voisi vaihtaa ajatuksia.
   Kiinnostavia lukuhetkiä!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Velimies, oletko vain provoava trolli vai lukenut kenties liikaa Wsoy:n tekemiä historiankirjoja ja ”jatko-opintoina” jatkanut sitten juutalaistaustaisen Helsingin Sanomien lukemista?
   Jos tietosi Kansallissosialismista on tuota luokkaa, niin suosittelen syventymään aiheeseen ”hieman” enemmän.

   Se järjestelmä oli juutalaisten näkökulmasta esimerkiksi taloudellisesti katsottuna liian toimiva, juutalaisten ulkomaalaiselle velkarahalle ei ollut sijaa silloisessa Saksassa.

  • Siccmade

   Vastaa

   Kannattaa muistaa että voittajat kirjoittavat historian! Hitler ei ollut mikään murhan himoinen mielipuoli vaan yritti viimeiseen asti säilyttää rauhan. Puolan miehitys oli pakko siinä mielessä että Puolan puolella asuva saksalais väestöä teurastettiin avoimesti kymmeniä ellei satoja tuhansia..yhdenkään länsimaan puuttumatta asiaan..kaikessa tekopyhyydessä U.K. ja Ranska julistivat sodan saksalle koska äse rikkoi puolan suvereeniutta. Mutta Neuvostoliittoa ei totuttu vaikka se hyökkäsi Saksan kanssa saman aikaisesti ja jakoi Puolan alueet Saksan kanssa puoliksi..jos en ihan väärin muista niin saksan rajojen ulkopuollella asuvia saksalaisia siviilejä tapettiin ennen v.1939 n.2.miljoonaa ja sodan jälkeen n3‑5 miljoonaa,siviilejä sekä sotavankeja. Pää asiassa Usa:n ja juutalaisten käsissä. Eisenhowerin kuoleman leireillä näännytettiin lähes 2.milj.sota vankia pää asiassa nälkään..

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi