Maailman talousfoorumin johto kriitikoille: Älkää puhuko meistä!

Adrian Monck varoitti, että usein Suurta nollausta kritisoivat ihmiset ovat antisemitistejä eli juutalaisvihaajia.

Sionismi

Adrian Monck.

Juutalaisen Klaus Schwabin perustama eliittijärjestö Maailman talousfoorumi (WEF) vaatii kansalaisia ja vallanpitäjiä vähentämään järjestöstä puhumista. WEF:n johto on ilmeisen kiusaantunut siitä, että viime vuosina julkinen mielenkiinto järjestön toimintaa kohtaan on kasvanut nopeasti.

WEF:n johtoon kuuluva Adrian Monck varoitti järjestöä kritisoivia poliitikkoja siitä, että nämä saattavat ”voimistaa vaarallisia liikkeitä” toiminnallaan. Monckin näkemys on yksinkertainen: Jos tahdotte puhua Maailman talousfoorumista, teidän on ylistettävä meitä. Kriittiset äänet Monck sen sijaan tahtoo hiljentää.

Monckin mukaan WEF-vastaiset kannanotot ovat usein vaarallisia ”salaliittoteorioita”. Väite on sikäli kummallinen, että Schwabin ja WEF:n kiistanalaisimmat kannanotot esimerkiksi Suuresta nollauksesta, mikrosirujen asentamisesta kansalaisiin, täydellisen valvontayhteiskunnan rakentamisesta ja yksityisomistuksen lakkauttamisesta ovat peräisin suoraan WEF:n omista julkaisuista – eivät salaliittoteoreetikoiden blogeista.

Monckin mukaan kansalaisten on viimein ymmärrettävä, että Suuri nollaus eli The Great Reset on positiivinen asia. Monck varoitti myös, että usein Suurta nollausta kritisoivat ihmiset ovat antisemitistejä eli juutalaisvihaajia.

Lähde: Breitbart

Adrian Monck Antisemitismi Globalismi Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Maailman talousfoorumi Poliittiset viholliset Politiikka Sensuuri Sionismi Suuri nollaus Talous The great reset Ulkomaat WEF Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaisuus haiskahtaa tuhansien kilometrien päähän: ette saa kritisoida meitä, vaikka sorrammekin teitä. Kipapäät ovat nyt tartuttaneet asenteensa länsimaiseen poliittiseen ”eliittiin”, joka on kieltämässä kansalaisiltaan kaiken protestoinnin. Nyt kai satojen tai tuhansien eurojen sähkölaskukin on vain salaliittoteoria tai putinistien propagandaa. Tuloksena on vakava politiikan ja talouden kriisi länsimaissa, kun kuunnellaan pelkästään ”Siionin Viisaiden” neuvoja.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Helpompi toteuttaa suunnitelmia, kun kukaan ei tiedä niistä. Tulee mieleen entinen pääministeri Matti Vanhanen, joka sanoi, että ”keskeneräisistä suunnitelmista ei keskustella” eli suunnitelmat haluttiin pöytään ilman kansalaisten keskustelua.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Monck varoitti myös, että usein Suurta nollausta kritisoivat ihmiset ovat antisemitistejä eli juutalaisvihaajia.”

  Ihmiset alkavat pääsemään oikeille jäljille ja ymmärtävät, mitkä tahot ”demokraattisia poliitikkoja” todella johtavat.
  Toivottavasti antisemitistikortti kokee samanlaisen arvon alentuman kuin rasistikortin aikaisempi viljely.

 • Maailma tullut hulluksi

  Vastaa

  Onko se ihan sekaisin? Kuka tuollaisia on päästänyt ”johtopaikoille”?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaiset maksavat huorilleen. Niin hyvin, että monckit pettävät kansansa ja maansa mielihyvin (vrt. esim Stubb). Huorille järjestetään selvää rahaa, eläke-etuja, virkoja jne. Eli, sanalla sanoen, huorille maksetaan huoraamisestaan.

  Tämä on selkeä kuvio kaikkialla siellä, missä juutalainen ylivalta vallitsee. Esim. USA:ssa järjestään KAIKKI merkittäviin tehtäviin valitut on huoriksi ostettu. Yksikään ei uskalla arvostella juutalaista ylivaltaa, vaikka koko ympäröivä yhteiskunta tuhoutuisi.

  Tämä on näin aina, kun juutalaiset saavat vallan valkoisissa yhteiskunnissa: Valkoiset vaipuvat kurjuuteen, ja lopulta sotimaan keskenään. Näin on ollut jo aina Rooman valtakunnan tuhosta lähtien. Saksan kansallissosialistit olivat Rooman valtakunnan jälkeen ainoa voimakas valkoinen ryhmä, joka nousi puolustamaan valkoisia kansoja ja valkoisia ihmisiä.

  Ehkäpä tänä talvena EU hajoaa ja uusi maailma nousee, toisin kuin WEF sen näkee? Kuka tietää, nouseeko valkoinen mies ja nainen? Vai vaivummeko keskiaikaiseen pimeyteen juutalaisten orjina? Näin kävi Rooman valtakunnan tuhon jälkeen. Kurjuutta vuosisatoja ja vuosisatoja. Sama on nyt tulossa, jos nöyrtyminen jatkuu. Ihmisiä aletaan taas hakemaan kotoaan ”koulutettaviksi”, ts. kuolemaan. Tämän juutalainen ylivalta osasi Neuvostoliitossa ja tämä taito elää vieläkin siellä oikein hyvin: tappaminen ja kiduttaminen. 

  Joka päivä se ilmenee Gazassa. Me olemme kohta kaikki yhtä suurta Gazaa. Piiritetty, vangittu, velkaannutettu, pommitettavissa. Toisin sanoen, elämme juutalaisen ylivallan alla.

  Silloin räikeimmät, karkeimmat huorat pitävät valtaa meidän ”demokratioissamme”. Katsokaa nyt näitä onnettomia, surkeita ”päättäjiä”: tuppuraiset, saarikot, marinit, lintilät. Jokainen punaa huuliaan, siihen loppuvat taidot. Kaikki USA:n juutalaismedioiden valheet luetaan kuin Raamatun tekstinä, mikä tahansa valhe on kuin hunajaa Herran suusta. Ukraina on jo sodan voittanut, Putin kuolee millä hetkellä hyvänsä, mannaa sataa taivaasta, kunhan tuhotaan ensin yhteiskunta pakotteilla. Kukaan ei kyseenalaista, kukaan ei puhu järkeä, mielipuolet toistavat idioottimaisuuksia. Vuonna 2022.

 • Noilla ei ole mitään oikeutta päättää meidän elämästä

  Vastaa

  Miten vidussa se voi olla positiivinen asia? Et omista mitään ja olet onnellisempi kuin koskaan. Kuulostaa niin jo moneen kertaan kokeillulta kommunismilta. Toiseksi tekoälyn ja robotiikan kehittyessä toi basga eliitti on usein maininnut ettei tarvitse enää meitä tavallisia ihmisiä. Mutta tarvitsemmeko me tuollaisia henkisesti sairaita sikoja???????? Maailma olisi paljon parempi paikka ilman WEF:iä!!!!!!!!!

 • jalve

  Vastaa

  Eivät ole vieläkään kertoneet, miten se onnellisuus varmistetaan sen jälkeen kun kukaan ei enää omista mitään (paitsi kaiketi WEFin johto).

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Keskitysleirille viedyt eivät omistaneet enää mitään Saksassa ja Neukkulassa, vain henkiriepu ja luut sekä nahka jäljellä. Olivat varmaan onnellisia kuollessaan.

 • juha II

  Vastaa

  Tuo antiseminsmi vedetään joka paikkaan paitsi sinne minne se TODELLA jo kuuluu. Nimittäin VESSANPÖNTÖSTÄ ALAS!!! Ja luulisi nyt tavallisen goyimin järjellä ajateltuna, että tuo sosiopaatti narsisti lauma nimenomaan pitää siitä kuin heistä puhutaan! Liike-elämässä ja politiikassa on kuulemma pääasia, että puhutaan eli huomiohuoraus se nimen lehteen saa!

 • Jupi

  Vastaa

  nenän kokoinen yllätys

 • Nimetön

  Vastaa

  Jew cries out in pain as he strikes you.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi