Klaus ”The Great Reset” Schwabin juutalaisuus vahvistettiin

"Suuri nollaus" ei ole poliittisesti neutraalia talouden uudelleenjärjestelyä, vaan vihamielisen eliitin pyrkimys murskata itsenäiset ja omavaraiset kansakunnat lopullisesti.

Sionismi

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Globaali koronahysteria tiivistyy englanninkieliseen The Great Reset ‑sloganiin eli ”Suureen nollaamiseen”, jonka puolesta erityisesti eliitin talouslehdistö on ahkerasti lobannut. Pahaenteisen lentävän lauseen isä on Klaus Schwab, jonka syntyperästä on käyty verkossa vilkasta keskustelua. Tuoreet todisteet tarjoavat viimein faktoja spekulaation tilalle.

Klaus Schwab on Davosissa järjestettävän World Economic Forumin isä ja yksinvaltias. Davosissa kokoontuvat maailman politiikan, talouden ja teknologian johtajat suunnittelemaan, kuinka kansallisvaltiot, paikalliset yritykset, yksityisyydensuojaansa vaalivat kansalaiset ja omavaraiset talousjärjestelmät voitaisiin jyrätä pois globalismin tieltä.

Globalistien tavoite on yksi maailmanhallitus, jossa kaikkialla läsnä oleva valvontateknologia ja virtualisoitu raha ovat valjastettu kansan orjuuttamisen työkaluiksi.

Mikrosiruja ja pakollisia aivokuvauksia

Schwab on vaatinut, että ”koronakriisin” päihittämiseksi maailmalla on käynnistettävä ”Suuri nollaus”. Käytännössä kyse on suuresta harppauksesta kohti globalistien utopiaa, jonka yhteydessä taloudellinen, teknologinen ja poliittinen valta keskitetään Schwabin oman sisäpiirin käsiin. Schwabin mallissa ulkomaalainen rahaeliitti päättäisi esimerkiksi siitä, mitä lakeja Suomessa säädetään, kenellä on resursseja perustaa yritys ja keitä virtuaalinen ”Isoveli” valvoo vuorokauden kunakin tuntina.

”Suuren nollauksen” suunnitelmat ovat yksityiskohtaisia. Schawbin mukaan kyseessä on ”fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin fuusio”. Schwabin aihetta käsittelevissä kirjoissa puhutaan muun muassa ihmisiin asetettavista mikrosiruista ja viranomaisten suorittamista pakollisista aivokuvauksista, jotka johtaisivat aiemmin vain sci-fi-elokuvissa kohdattuun futuristiseen poliisivaltioon, jossa edes meidän omat ajatuksemme eivät olisi enää yksityisomaisuuttamme.

Kaikkea tätä perustellaan ”koronatoimilla”, mikä onkin globalistien kannalta järkevää, sillä valtamedian propagandan avulla kansa on saatu lietsottua irrationaaliseen kulkutautihysteriaan. Hysteerinen kansa on valmis suostumaan mihin tahansa ”tappavaksi” väitetyn taudin päihittämiseksi.

Lähde: Ancestry.com

Vaiettu suku

Schwab ei ole ymmärrettävistä syistä ollut järin halukas puhumaan sukutaustastaan. Tämä on johtanut siihen, että hänen on spekuloitu olevan Fred Schwabin poika ja näin ollen osa Frankfurtin Rothschild-klaania. Tämä ei kuitenkaan ole totta, sillä Klaus Schwabin todellinen isä on Eugen Schwab.

Klausilla on jo entuudestaan tiedetty olevan hyvät suhteet globaaliin juutalaiseliittiin. Hän on professori Israelin Ben-Gurion-yliopistossa ja lisäksi Peres Centre for Peace ‑järjestön (jonka perustaja on Israelin entinen pääministeri Simon Peres) jäsen. Schwabin tiedetään olleen myös ”sattumalta” lounaalla eliittirabbi Arthur Schneierin kanssa newyorkilaisessa synagogassa juuri WTC-iskujen hetkellä.

Mutta onko ”Suuren nollauksen” ja Davosin globalistikerhon isä kuitenkaan juutalainen? Kyllä on, selviää Ancestry-sukupuupalvelun arkistoista. Virallisten asiakirjojen mukaan Eugen Schwabin vaimo oli alkuperäiseltä nimeltään Emma Gisela Tekelius. Hän saapui Saksasta Amerikkaan vuonna 1938 vain muutamia kuukausia Klausin syntymän jälkeen. Matkustuspapereihinsa hän on merkinnyt kansalaisuudekseen ”heprealaisen” eli juutalaisen.

Klaus Schwab ei siis välttämättä ole Rothschild, mutta hän on juutalainen. Alla olevista The Occidental Observer ‑linkeistä voit tutustua myös muihin WEF:n juutalaisiin ja sionistisiin johtajiin, joilla on herrakerhossa ylivalta-asema. ”Suuri nollaus” ei ole poliittisesti neutraalia talouden uudelleenjärjestelyä, vaan pienen, upporikkaan ja vihamielisen eliitin pyrkimys murskata itsenäiset ja omavaraiset kansakunnat lopullisesti.

Lähteet: The Occidental Observer (1, 2), Helsingin Sanomat (1, 2), World Economic Forum, Jüdisches Leben, Ancestry (1, 2)

Globalismi Israel Itsenäisyys Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Klaus Schwab Koronavirus Omavaraisuus Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Rothschild Rotu Sionismi Suunnitelmatalous Taloudellinen riisto Talous Talousrikos Talousromahdus Tiedustelu Vakoilu Valvonta Valvontakapitalismi World Economic Forum Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Näistä vääristä juutalaisista jo Jeesus varoitteli sekä siitä mitä ne aikovat:

  Ilmestyskirja: 2:9 Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.
  13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
  13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tällaista tietoa vähän odottelinkin, kaikki merkit viittasivat tuohon taustaan.
  Meneillään on todella suuri puhallus, kansalaisten huomio on saatu rokotepasseihin, kasvomaskeihin, rokotuksiin ja kiristyviin rajoituksiin.
  Samaan aikaan taustalla toimitaan, jotta valtiot saadaan äärimmäisen velkaantuneiksi ja ”yhtenäistämällä” EU-lainsäädäntöä, saadaan liittovaltiokehitystä pikavauhtia eteenpäin.
  Kun rokotekiimoissa olevat syyttää muita ”salaliittoteorioista”, heiltä jää joko tahallaan tai tahattomasti huomaamatta, että monet ”salaliittoteoriat” ovatkin toteutuneet jo, esimerkkinä rokotepassi monessa maassa.
  Jossain vaiheessa alkaa aivan varmasti suurempi lobbaus käteisen rahan poistamiseksi, valtamedia on siinäkin työssä eliitin kannaltä tärkeässä roolissa. Olihan siitä juttua jo viime vuonna, kun kansalaisia peloteltiin uutisilla ”käteisestä rahasta voi korona levitä”.

 • TT

  Vastaa

  ”E‑v-e-r‑y single time”. Härski kuvituskuva todistaa sen, että painajainen, jota me Suomessakin elämme, on totta. Peli taitaa olla menetetty. Lammaskansa vastaan sionistien ydinryhmä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Onko pääministeri Marin juutalaisen huora?!!

  • Plääh

   Vastaa

   Kaikki poliitikot koko ”demokraattisessa” maailmassa ovat. Sodan jälkeen kaikki ja sitä ennen kaikki ”demokraattiset”

  • Kerro kerro kuvastin

   Vastaa

   Mitä voit päätellä kuvasta? kuvasta. Sillä on naamalla yhtä mairea hymy kuin juuri saaneella. 

   Mutta tuo Klasun sukujuuri ei ole mikään yllätys. Tyypillinen ”pitkänaama” hiusrajoineen ja korvineen sekä ilman poskipäitä. Otsa ei ole tyypillinen kuten ei kallon pyöreyskään tai silmien välimatka.

   • TT

    Vastaa

    Tämä väsähtänyt kuminaama simputtaa meidänkin maatamme mennen tullen. Suuryhtiöt ja ’bond villain’-globalistit pyörittävät Suomea nilkkimäisten välikäsien kautta.

 • Snow

  Vastaa

  Eipä juutalaiauus tullut yllätyksenä..

  • Spherical Sapphire

   Vastaa

   Ei todellakaan tullut yllätyksenä, sillä jo pelkkä habitus paljastaa, että kyseessähän on jutku. Eikö näitä koronkiskoja jutkuja saada mitenkään kuriin? Siinä sitä kansanpetturin on kiva lymytä jutkun rinnalla. Hyi hitto!

 • Riviin ja tähtäys

  Vastaa

  Kuten sikonaan intissä ollessa niin moneen kertaan asia esille tuotiin.
  Suomen vahvuus on sissisodassa.
  Sama taktiikka tulee olemaan myös tulevaisuudessakin, tosin hieman mukautettuna kohderyhmää ajatellen.

 • goyim

  Vastaa

  Vapaamuurarit

  Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin taannoin antamaan myös Yle:n MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013). Dokumentin oleellisin anti olikin todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille. Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta. Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

  Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

  Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

  Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S‑ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut. Ilmeisesti S‑ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S‑ryhmän sisältä. S‑ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S‑ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S‑ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S‑ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

  Albert Pikea voidaan pitää vapaamuurarien ”paavina” ja hänen kirjoituksensa ovatkin tärkeä opinkappale esoteerisille salaseuroille vielä tänä päivänä. Monista esoteerisista salaseuroista väitetään, että niillä ei ole mitään tekemistä vapaamuurarien kanssa, erityisesti jos nämä salaseurat saavat negatiivista julkisuutta. Kuitenkin suurimmalla osalla esoteerisista salaseuroista on juutalais-kabbalan tausta ja ne ovat saman hierarkian palveluksessa kuin vapaamuurariloosit. Tunnetuimpia ja vaikutusvaltaisimpia vapaamuurarien kaltaisia salaseuroja ovat Temppeliritarit, Ruusuristiläiset, OTO (Ordo Templi Orientis), The Golden Dawn. Salaseurat muodostavat erittäin tärkeän valtamekanismin länsimaiden ja koko maailman valtapolitiikassa. Poliittisen vallan voidaankin katsoa muodostuvan kolmesta tekijästä:

  Hierarkinen ja salattu organisaatio
  Media valta
  Rahan valta

  • Plääh

   Vastaa

   Nimimerkkisi perusteella taidat tietääkin, kuka vapaamuurreita johtaa ja antaa heille määräykset. Vapaamuurariliike perustettiin joskus 1600-luvun lopulla välineeksi juutalaiseliitille

 • Jones

  Vastaa

  Miksi nämä sekarotuiset ajavat juutalaisten etuja? Eiväthän juutalaisetkaan heitä huolineet vaan polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä.

 • Olga Korput

  Vastaa

  Huijaus eikä asia ole näin selvä, valitettavasti. Monet Keski-Eurooppalaiset poliitikkohenkilöllisyydet ovat rooleja. Aivan kuten huumekauppiaalla voi olla valehenkilöllisyys ja väärät paperit. Kun esim koronahuijauksesta aletaan vaatimaan päitä vadille, niin Schwab katoaa, samoin Christian Drosten, koska he olivat vain kauniiden ja rohkeiden rooleja. Esim. Klaus Schwabin henkilöhistoriasta puuttuu 33 vuoden pätkä, asiaan on kiinnittänyt huomiota mm. Joseph Farrell ameriikoissa, tunnettu salaliittohörhö. Opiskeluajan ystäviä ei löydy, ym. ym. Rooleja vetävät aatelissuvut vatikaanin ja entisen englannin imperiumin ym. puolesta kun on rahaa ja vapaa-aikaa. Huijaus on uskomaton, mutta milloin vaikka EUsta on tullutkaan mitään järkevää? se on vain peitejärjestö näille okkultisteille eikä edes teoriassa demokraattinen. He ovat kaikki vapaamuurareita ja luciferisteja rakentamassa uutta maailmanjärjestystään, kysymys juutalaisuudesta on vasta tasolla kaksi.

 • Db

  Vastaa

  Juutalaiset ovat olleet aina hyviä kauppiaita. Natsit ovat olleet huonoja kauppamiehiä mutta hyvin aivopestyjä sotilaita.

 • Hans Kammler

  Vastaa

  Schwabin äidin nimi oli Erika ja oli sveitsiläinen. Isä Eugen työskenteli Saksassa yhteistyössä natsien kanssa, joten Klausin juutalaisuus on vaan märkä unelma joillekin.

  • Pasi

   Vastaa

   Tee kotiläksyt.

   • Hans Kammler

    Vastaa

    Olen tehnyt. Klaus Schwab ei ole juutalainen vaan saksalais-sveitsiläinen ja katolinen. Harmi ettei faktat sovi maailmankuvaasi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi