Koronakommunismia, ei ”fasismia” – Maailman talousfoorumi tahtoo lakkauttaa yksityisomistuksen

Viimeinen naula fasisti- ja natsivertauksien arkkuun on Suurta nollausta ja koronatyranniaa koordinoivan Maailman talousfoorumin ajama talouspolitiikka.

Talous

Maailman talousfoorumin virallista propagandaa.

Viime kuukausina Suomen hallitusvastaisissa piireissä on väännetty jonkin verran peistä siitä, onko järjettömissä koronarajoituksissa kyse ”fasismista”, ”natsismista” vai kommunismista. Aihetta on käsitelty perusteellisesti jo artikkelissa ”Terveysfasismia… Vai kommunismia?”, jossa esimerkiksi muistutetaan, että Pfizerin toimitusjohtajasta lähtien käytännössä kaikki globaalin koronatyrannian tärkeimmät taustahahmot ovat juutalaisia.

Juutalaisia ovat myös koronahysterian kautta Suurta nollausta (The Great Reset) ajavan Maailman talousfoorumin johtaja Klaus Schwab sekä järjestön alaisuudessa toimivan Young Global Leadersin johtaja Mariah Levin. Young Global Leadersin jäsenistöön kuuluvat muun muassa pääministeri Sanna Marin ja valtiovarainministeri Annika Saarikko.

Johtavat poliitikkomme ovatkin syvällä globaalien juutalaisten taskuissa.

”Natsit” monikulttuurisuuden kannalla?

Kaikille lienee selvää, että ”koronafasismista” tai ”-natsismista” puhuvat eivät ole järin kiinnostuneita historiallisista tosiasioista. Heille termit ovat vain propagandaa, jolla tahdotaan lyödä vihervasemmistoa helposti vyön alle. Strategia ei kuitenkaan toimi.

Yksikään ministeri ei järkyty, jos häntä kutsutaan ”natsiksi”, koska väite on liian absurdi. Suomen valtapuolueet kilpailevat siitä, kuka saa kuskattua maahamme suurimman määrän elintasopakolaisia edistämään väestönvaihtoa. Siinä missä fasistiset ja kansallissosialistiset valtiot kannattivat terveitä elämäntapoja ja perinteisiä perhearvoja, Suomen valtapuolueet tuhoavat kansanterveyttämme edistämällä ”kehopositiivisuutta” ja rappeuttavat perheet markkinoimalla nuorille sairasta Pride-ideologiaa.

Sateenkaaren väristä pakkomonikulttuurisuutta syöttävien ministerien kutsuminen ”natseiksi” onkin ristiriitaisuutensa vuoksi jäänyt vain pienten piirien Internet-meemiksi, jonka voimin kansaa ei tulla ajamaan barrikadeille. Propagandan on perustuttava tosiasioihin, jotta se olisi uskottavaa ja kansaa motivoivaa.

Kommunistista talouspolitiikkaa

Viimeinen naula fasisti- ja natsivertauksien arkkuun on Suurta nollausta ja koronatyranniaa koordinoivan Maailman talousfoorumin ajama talouspolitiikka. Kuten kaikki tiedämme, niin Mussolinin Italia kuin Hitlerin Saksakin ajoivat vahvaan keskiluokkaan perustuvaa sekataloutta, jossa oman kansan yksityisomistusta ja yksityistä yrittäjyyttä tuettiin. Hitler myös kansallisti Saksan rahapolitiikan erityisen hyvin lopputuloksin, ja konkurssikypsästä maasta rakennettiin muutamassa vuodessa moderni ja sotilaallisesti voimakas valtio ilman Rothschildien lainoja. Hitler jopa vangitsi paroni Louis de Rothschildin.

Mikä on sitten Suurta nollausta kannattavien suhde yksityiseen omistukseen? Katso artikkelin alussa oleva Maailman talousfoorumin virallinen propagandavideo, jossa todetaan, että tulevaisuudessa ”Et omista mitään ja olet onnellinen”! Samaa aihetta käsitellään järjestön kotisivuilla julkaistussa artikkelissa ”8 predictions for the world in 2030”. Yksityisomistuksen lakkauttaminen on kirjattu suurten ennustusten listan kärkipaikalle: 

”Kaikista tuotteista on tehty palveluita. ’En omista mitään. En omista autoa. En omista taloa. En omista tavaroitani tai vaatteitani.’ – – Ostoksilla käynti on vuoden 2030 kaupungissa vain kaukainen muisto. Kansalaiset elävät puhtaan energian voimin ja lainaavat kaiken tarvitsemansa. Tämä voi kuulostaa utopialta.”

Ikävä kyllä utopia on äärimmäisen tuttu 1900-luvun alusta, jolloin juutalaisten Vladimir Leninin ja Lev Trostskin johtamat kommunistit suorittivat Venäjällä vallankumouksen, joka johti lopulta Neuvostoliiton syntyyn.

Suuren nollauksen kannattajat vaativat pakkomonikulttuurisuutta, sateenkaariparaateja, kansallisvaltioiden tuhoamista ja yksityisomistuksen lakkauttamista. Tämä ei ole ”fasismia” tai ”natsismia”. Tämä on kommunismia sen klassisimmassa muodossa.

Lue myös: Helsingin Sanomien toimittaja: The Great Reset on ”fiksu hanke”

Lähde: Maailman talousfoorumi

Adolf Hitler Annika Saarikko Benito Mussolini Fasismi Hallitus Historia Italia Juutalainen rikollisuus Juutalaiset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallissosialismi Kansallissosialistinen Saksa Klaus Schwab Kommunismi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Kulttuurimarxismi Lev Trotski Maailman talousfoorumi Mariah Levin Marxismi Neuvostoliitto Poliittiset viholliset Politiikka Rothschild Saksa Sanna Marin Sionismi Suuri nollaus Talous The great reset Väestönvaihto Vladimir Lenin WEF World Economic Forum Yhteiskunta Yksityisomistus Young Global Leaders

Keskustelu

42 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Fasismi on huonoimmillaan kollektivismia ja virkavaltaista totalitarismia, jossa yksilö alistetaan valtiovaltaa (Big State) palvovalle joukkohurmokselle. Suomessa riittäisi, jos saataisiin palautettua aito perustuslaillinen tasavalta, jossa taataan kansalaisille perusoikeudet ja ‑vapaudet kuten sananvapaus. Fasisteilla ja vanhan Suomen palauttajilla on nyt yhteisen selkeä vihollinen eli kansainvälinen (pääosin juutalainen) pankkikartelli ja näitä edustavat uuskommunistiset organisaatiot kuten YK, EU, WEF ja näiden pitkään jatkunut solutus ja miehitysvalta Suomessa. Nämä uhkaavat tehdä totaalisen vallankaappauksen koronan avulla. Opposition asema on juuri nyt niin täpärä, ettei ”fasistien” tai ”tasavaltalaisten” kannata riidellä toistensa kanssa.

  • ,,,,,

   Vastaa

   Osuva puheenvuoro 👏
   Samalla jokaisen ryhmittymän pitää kyetä pitämään kieltä suht. keskellä suuta, ettei anna uusbolsuille liikaa saumaa poison well taktiikoille, jolloin ryhmien yhteistyö vaikeutuu.

   Artikkeli on täysin oikeassa siinä, että historiallisesti toteutuneista ideologioista kommunismi vastaa eniten nykyeliitin toimintaa.

  • Plääh

   Vastaa

   Kyllä esim. selkeästi suomalaisvastainen toiminta on kiellettävä. Fasismia tarvitaan siis. Tosin Suomessakin oli aika paljon ainakin periaatteessa kielletty ennen sotia

 • Nationalisti

  Vastaa

  On todella typerää huudella globalistipoliitikkoja ”fasisteiksi” ja ”natseiksi”, sekä puhua jostain ”natsipassista”.
  Jos ihminen on oikeasti noin tietämätön asioista, niin silloin on pakko olla jonkin sortin kehitysvammainen.
  Tuosta noin vaan globalistijuutalaisista ja heidän poliitikkokätyreistään tuli ”natseja”, niinkö?
  Ne, jotka tuollaista huutelevat, niin miettikää nyt kuinka absurdilta ja naurettavalta tuollainen kuulostaa.

  Kansallissosialistitko oli niitä, jotka halusivat oman väestönsä piikittää juutalaisfirmojen ”rokotteilla”?
  Kansallissosialistitko halusi romuttaa kansantaloutensa ja lainata suuria summia kansainvälisiltä pankkiireilta?

  Jos ette ole jo huomanneet, kehityssuunta on menossa täysin siihen suuntaan, jonka näette tuosta maailman talousfoorumin videostakin.
  Näiden kommunistien pyrkimykset tulee pysäyttää.

  • rellinen

   Vastaa

   Käsitteiden koronafasismi ja ‑natsismi tyrkyttäjinä toimivat ilmeisestikin puna-agitaattorit itse kätyreineen.
   Tarkoituksena on häivyttää vasemmistolaiset pyrkimykset koronatyrannian rakentelun taustalta ja syyllistää siten perinteiset vasemmiston vihankohteet kommareiden rötöstelyistä, kuin myöskin vähentää ”äärioikeiston” tuntemaa vastenmielisyyttä koronatyranniaa vastaan.

  • jeppe

   Vastaa

   Fasismi ja natsismi ovat julkisessa keskustelussa menettäneet merkityksensä. Ne tarkoittavat jotain sen suuntaista, kuin paha ja alistava.

 • pää määrää

  Vastaa

  Aivan sama millä nimellä yksilön vapauksien rajoittamista suunnitellaan. Lopputuloksena on aina hajoava valtio Neuvostoliiton tapaan (1917−1990) tai Kansallissosialistisen tapaan (1930−45) tai katolisen kirkon tapaan (500−1500), jotka ovat menettäneet valtansa.
  Vapaus mielipiteisiin ja niiden jakamiseen (jos niissä on järkeä) on tärkeintä kehittymisessä.
  Katolisen kirkon valta säilyikin pitkän aikaa ehkä juuri osittaisen henkisen vapauden tai väestön silloisen kehittymättömyyden tähden. Kansallissosialistien valta päättyi maailman sotaan, kun Ranska ja Englanti valitsivat sodan kateellisina Saksan nopeasta kehityksestä.
  Globalismi saattaa päästä valtaan USAssa ja levitä Eurooppaan. Globalismi esittäytyy suvaitsevana, mutta ei näytä sietävän vääriä mielipiteitä ja siis mielipiteen vapautta, joka aina historiassa johtaa kaikki järjestelmät tuhoon. Syitä taitaa olla vain yksi, typerät saavat vallan ja älykkäät vaiennetaan, joten tuhoutuminen on luonnollinen päätös globalismillekin.

  • KS

   Vastaa

   Kansallissosialismi ei ”hajonnut”, vaan sen tuhoamiseksi tarvittiin kolmen globalistisen maailmanmahdin voimien yhdistäminen: Neuvostoliitto, Britannia ja USA. Kansallissosialismi edusti ainutta vahvaa vastavoimaa näille globalismia, antinationalismia, omaisuuden keskittämistä ja Rothschild-finanssiorjuutta edustanutta hirmuvaltaa vastaan.

   En ole vieläkään kuullut yhtään konkreettista virhettä, jonka Hitler olisi Saksan politiikassa tehnyt. Sotastrategia on aihe erikseen. Yleensä Hitleriä haukutaan vain siksi, että yritetään saada irtopisteitä omilta vihollisilta. Eikä niitä pisteitä koskaan tule, kuten Ano Turtiainen ja kumppanit ovat varmaan huomanneetkin.

   • pää määrää

    Vastaa

    Jos ei virhettä tehty, miksi Hitlerin valtakausi johti Saksan karmeaan tuhoon, joka jatkuu edelleen.
    Syynä taitaa olla tässäkin mielipiteiden vapauden rajoittaminen.

    • KS

     Vastaa

     Syy oli siinä, että Hitler vastusti globalismia, koska hän oli kansallismielinen, mikä taas suututti globalistipankkiirit, mikä johti lopulta sotaan. Vaikka Saksa koki talousihmeen, ei aikavälillä 1933–39 ollut mahdollista rakentaa armeijaa, joka kykenisi hakkaamaan Neuvostoliiton, Britit ja Jenkit yhtä aikaa. Tosin lähellä sekin oli. Ei tässä ole mitään mystistä. Hitler ei rajoittanut kansalaisten elämää vaan viimeisenä eurooppalaisena valtiomiehenä antoi kansalle jälleen vapauden toteuttaa kansanhenkeään.

    • Nimetön

     Vastaa

     Se virhe oli siis sodan häviäminen valtavaa ylivoimaa vastaan.

    • Sodanjulistus

     Vastaa

     Saksan hävittämisestä oli päätetty ja sota Saksalle oli virallisesti julistettu 23.3.1933.

     • Pertsa

      Olen edellisten kirjoittajien kanssa pääasiassa samaa mieltä.Mutta olen joskus mielttinyt tekniseltä kannalta sellaista asiaa,että olisiko sodanjohdon kannalta ollut ongelmallista se,että käytössä oli oikeastaan kaksi armeijaa,Wehrmacht eli valtion armeija ja SS eli puolueen armeija.Voitiinko näitä johtaa siten että ne täyttivät tarkoituksensa.

 • Kommunismi on aina paha - tosi paha

  Vastaa

  Yksi kommunistien nollaustesti löytyy historiasta vielä lähempää. Kamputsean kommarien suuri nollaus 1970 ‑luvulla ja tätä seuranneiden neljän vuoden aikana kuoli arviolta neljännes väestöstä – siis 25%:a..meno oli liikaa jopa kommunistiselle Vietnamille, joka sitten valtasi maan ja lopetti hirmuhalliinnon. 

  Jenkit eivät asiasta välittäneet, koska Kamputsean Pol Pot ei erityisemmin ollut Vietnamin ystävä. Jenkit ovat aina olleet kaksinaamaisia valehtelijoita dollarin perässä juosten.

 • Jonne

  Vastaa

  Onkohan kaikki mielisairaalat suljettu kun saavat olla vapaana?

 • EV

  Vastaa

  Kommunismiakin harjoitettiin ja harjoitetaan monella tapaa hallitsijasta riippuen, marxilainen liike, jonka mädäntynyt hedelmällisyys näkyy tänä päivänä hyvin vahvasti länsimaisessa yhteiskunnassa on hyvin erilainen mitä esimerkiksi stalinistinen liike oli. Pohjois-Korea on äärimmäisen hyvä esimerkki, miten dystooppiseen yhteiskuntamalliin kommunismi ja äärimmäinen henkilöpalvonta maan ajaa. Kiina on toinen esimerkki, siellä ei sinänsä samankaltaista henkilöpalvontaa ole yhtä vahvana, mutta hallitusta et saa missään tapauksessa kritisoida ja ihmis- ja eläinoikeudet sekä luonnonsuojelu ovat hyvin vieraita käsitteitä Kiinalle. Kiina hallitsee maailmaa suurelta osin, koska niin monet kehittyneet valtiot ovat riippuvaisia siitä romusta ja resursseista mitä tämä ihmisvastainen maailmantuhoajavaltio tuottaa. Faktahan on se, ettei kommunismi ole koskaan toiminut, eikä tule koskaan toimimaankaan alkuperäisessä muodossaan. Ihminen on itsekäs, ahne ja selviytyvä olento, joten kommunismi ei voi toimia mitenkään ilman totalitaristista valtaa. Sama ongelma hyvin pitkälti oli myös kansallissosialistisen Saksan suhteen, liian suuria puraisuja vielä heikoilla hampailla. Mikään järjestelmä ei ole täydellinen, niin kauan kuin tällä pallolla on enemmän kuin yksi ihminen, niin kauan on eri ajatuksia.

 • N.N.

  Vastaa

  EU ajaa tänä päivänä niin monta uudistusta, ei ne onnistuu.
  Meidän perheen nuorin, kaksi vuotias, tietää jo hyvin mitä on sinun ja minun eikä se käsitys muutuu.

  Niin paljon töitä on tehty omistuksien eteen ettei joku mikä tahansa pystyy sitä viemään.

  Ainoa taho joka vie rahamme ja vaateet päältä on näitä uusia tulokkaita, ne jotka Kelan rahojen lisäksi tekee mahtavaa sivubuisnestä ryöstämällä ihmisiltä kaikki mitä päällä on ja jättävät muistoksi itsestään hakkatun ihmisen.

  Näistä olen huolissani, en menneistä suurvalloista vaikka tuo yhtä suurvalta nyt ryppyilee.

  Ja tietenkin huolettaa poliitikot jolla on taipumus heittää kansan verorahat taivaan tuuliin, tuo nuorikko ja muut kun suhtautuvat perin kevytmielisesti suomalaiskansaan raadantaan; niillä ei ole Kela mutta meillä on! Onko meillä varaa syödä kaikki ateriat ravintolassa niin kuin niillä on?

  • Vallankumouksellinen antifasisistinen anarkisti

   Vastaa

   USA on kapitalistinen dystopia. Sekä siellä fasistit hilluu vapaana. Ei natseja minnekkään!

 • Anonymous

  Vastaa

  Hitler ja kansallissosialistit olisivat kannattaneet rokotteita jos joku virus, rutto (juutalaisten lisäksi) tai influenssa olisi alkanut siihen aikaan leviään, niin tietenkin siihen yritetään kehittää rokote ja lääkkeitä. Ilman rokotteita Suomessa olisi ihan helvetisti enemmän SARS-CoV‑2 virukseen kuolleita kuin nyt on. Rokotteet estävät vakavan taudin muotoa. SARS-CoV‑2 virus on kiinalaisesta laboratoriosta karannut biologinen ase, joka on tappanut yli 5 miljoonaa ihmistä tässä parin vuoden aikana. Uskon tieteeseen, lääkäreihin ja asiantuntijoihin, en koronadenialistien ja rokotevastaisten lahkomaiseen sössötykseen. Ovathan juutalaiset ensimmäisinä maailmassa rokottaneet lähes koko kansansa. Jos tämä juutalaiseliitti haluaa rokotteidemän avulla steriloida tai joukkotuhota kansoja niin loogisesti aloittivat sitten omasta kansastaan? Mitä muita satuja olisi kerrottavana?🙂

  • Tsemppiä kateellisille

   Vastaa

   Sionistit eivät piittaa pätkääkään rivijuutalaisista, vaikka nämä luulevatkin olevansa samaa porukkaa heidän kanssaan.Sionisteille ”juutalaisuus” on vain työväline kohti maailmanherruutta.Eivät opportunistit ole lojaaleja kenellekään oli kyse sitten juutalaisista tai joistain muista.Kukaan ei ole väittänytkään että sionistit olisivat kehittämässä maailmaan juutalaista ”superrotua”.Juutalaiset pitävät toisensa puolia, eivät solidaarisuudesta vaan oman etunsa tähden.Kummasti ”lahkomainen sössötys” tuntuu kiinnostavan, kun täällä vietät aikaasi.Eikö elämässäsi ole muuta sisältöä? Annan ilmaisen vinkin: vietä aikaasi saman mielisten seurassa ja auta heitä ja itseäsi kehittymään paremmiksi ihmisiksi.Opiskelkaa vaikka virologiaa keskenänne, kun aihe tuntuu kiinnostavan.Se on paljon kehittävämpää toimintaa kuin nenän vartta pitkin kyyläys ja vittuilu.

  • Hh1488

   Vastaa

   Jotenkin luulen että kansainvälinen juutalainen ja sionisti on kaks eri asiaa.

  • NDH

   Vastaa

   Eipäs ollutkaan noin. Hitlerin Saksassa tutkittiin valtiorahoitteisesti luontaishoitoja Neue Deutsche Heilkunde ohjelman puitteissa. Homeopatia, otsoniterapia ja yrtit ja muut sähköiset menetelmät olivat muotia. Pakkorokotuksista luovuttiin kun nähtiin rokotteet juutalaisena pyrkimyksenä rappeuttaa rotua. Jo 1800 luvulla oli muuallakin länsimaissa kymmenien vuosien ajalta kerätty todistusaineistoa rokotuksien haitallisuudesta. Siitä on skannattu kirjakin archive palvelussa jota en nyt tähän hätään löytänyt.

   https://vactruth.com/2010/07/23/fact-vaccines-have-never-eradicated-anything-ever/

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei jeesus.
   Mikäs sinun mielestä on mies joka keksi mrna pistokset, housu vai, sinäkö olet muka tietävämpi? Älä naurata.
   Jos edes keksijä ei halua että kukaan ottaa noita mrna myrkkyjä niin luulisi olevan sinun kaltaisille piikkilammas nihilisteille aika selvä, mutta ei, teille mrna piikit on uskonto.

  • 88 Eino

   Vastaa

   Kaikenlaisia mielenvikasia sitä löytyy palstoilta ota vielä yhdet rokotteet jos siltä tuntuu ehkä siitä avautuu luvattu vapaus

  • HV kasaarisionistien perseennuolijat

   Vastaa

   Mitäs jos tutustuisit tosiasioihin ennen kuin lauot tuollaisia typeryyksiä, Anonymous? Israelissa ovat jo pistämässä neljättä myrkkypiikkiä kansalaisiinsa ja maassa onkin maailman suurimmat ongelmat – eivätkä ne johdu koronasta, vaan näistä myrkkypiikeistä. Jätän kotitehtäväksi asian tarkastamisen israelilaisista lähteistä.

   Suomessakin jo tunnustetaan se tosiasia, että näiden myrkkypiikkien takia ihmiset joutuvat teholle, eivät tämän influenssaa lievemmän koronan. Tämän on todennut esim. THL.

   Italiassa sairaanhoitaja paljasti terveydenhuollon pomojen VALEHTELEVAN siitä että sairaalat olisivat täynnä koronapotilaita, kun todellisuudessa ne ovat täynnä myrkkypiikin ottaneita. Tilanne on varmasti täällä aivan sama, meille valehdellaan härskisti.

   https://mvlehti.net/2021/10/06/italialainen-sairaanhoitaja-alkaa-valehdelko-kaikki-teho-osastolla-on-koronarokotettuja-video/

 • Anonymous

  Vastaa

  Kolmas maailmansota, joka on aivan juuri alkamassa. Se yhdistettynä globaaliin SARS-CoV‑2 virus pandemiaan. Siinä teille todellinen SUURI NOLLAUS.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kommunismi on yksi kryptoideologia sionismille. Kommunismin ideologit, toteuttajat, ja etenkin tappajat, olivat lähes 100 %:sti sionisteja. Ennen sionistien tappoideologiaa sionistit olivat yhteiskunnan pohjasakkaa, esimerkiksi viinan myyjiä. Kun ihana bolshevikkivallankumous saatiin aikaiseksi, sionistin unelma toteutui: Päästiin tappamaan, tapettiin tsaari ja tsaarin perhe, ja mikä parasta, päästiin hakemaan miljoonia viattomia ihmisiä kodeistaan teloitettaviksi, kidutettaviksi ja pakkotyöhön. 

  Tällöin nousivat eeppiset sionistinimet maailmankartalle: Kagan, Jadoga, Baumann etc. Miljoonat viattomat venä’läiset oppivat pelkäämään näitä Uuden Maailman rakentajia, sionisteja helvetistä.

  Se oli sionismin ensimmäinen Suuri Voitto. Valkoiset venäläiset olivat teuraita ja lihamestarit olivat sionisteja. Voi sitä ilon päivää, kun autettiin proletariaattia tappamalla. Kun ”oikeuksia” luotiin, kuten nyt. Oikeus pitää turpansa kiinni, oikeus kuolla kanavatyömaalla, oikeus ilmiantaa vanhempansa ja/tai lapsensa. Oikeus kuolla kommunismin puolesta. Ihanaa sionismia.

  Tätä samaa on meille taas tarjolla, sillä sama narttu on taas tiineenä. Ilosanomaa monikulttuurisuudesta, väestönvaihdosta, ilmastotoimista, globalismista levitetään suuressa hurmassa – ja eikö olekin ihmeellistä, aina ja tarkoitan aina, maksajia ja kärsijän roolissa ovat valkoiset ihmiset ja kansat. Kiina ei osallistu, ehei, piinan alla pitää kärsiä valkoinen mies ja nainen, niin on päätetty Uudessa Pravdassa, New York Times-lehdessä, jossa asuu Viisauden Vuo ja Rakkauden Pohjaton Allas.

  Ai niin, unohdin, on myös BLM, jolla on lupa polttaa ja tappaa, onhan se köyhän miehen NKVD 2.0. Ja, tietenkin, älkäämme unohtako, että Bolshevismi 2.0 vaatii kaikkia polvistumaan Mustan Rikollisen ja Narkomaanin edessä. Siis, polvistukaamme, odotellessamme koputusta rautasaappaalla oveemme yöllä. Halleswidunlujaa.

 • juha II

  Vastaa

  Kun ”onnea” tarjotaan vain toisille ja jätetään itsensä ilman, josta on vaiettava, jos sitä on! (Kel onni on se onnen kätkeköön!!”)
  EU on jo ilmaissut tahtonsa takavarikoida ”hätätilanteessa” EU-kansalaisten yksityisomaisuuden! Kalliiksi tulevat nämä EU:n kusihädät!!!

 • 88 Eino

  Vastaa

  No jos se Venäjä vaikka pamauttaisi koko amerikan ja eu n tuhannen paskaksi
  kyllä saisivat ihan ansion mukaan

 • kreetta thuunperi

  Vastaa

  kommunismia hallitsee yksityiset jättiyritykset ja rahaeliittiä? Aika sekavaksi menee väittää kommunismiksi, vaikka jokin piirre voi olla sama, paljon piirteitä fasismistakin, ei sitäkään puhtaasti ole, vaan aivan uusi sairas totalitarismi, jollaista ei ole nähty.

 • Plääh

  Vastaa

  Kaikkea ei voi sallia. Nimenomaan kaiken sairaan ja yhteiskunnavastaisen kieltämättä jättäminen johtaa esim. nykyiseen täystuhoon ja kaiken terveen kieltämiseen

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Kyllä nuo internatsit natseja on. Natsit ajoivat totaalista sotaa nämä totaalista ”tasa-arvoa”. Ja internatsit ovat hyysääviä naisia julkishallinnossa. Täydellisiä natsien vastakohtia.

  • Plääh

   Vastaa

   Natsit eivät ajaneet totaalista sotaa, vaan joutuivat lopulta vastaamaan totaakivarustautumisella ja omalla käsitykselään totaalisesta sodasta. Tai siis kaiken mobilisointia myytiin kansalle palopuheella ”totaalisesta sodasta”. Palopuhe pidettiin tuhoisten liittoutuneiden pommitusten jälkeen eli kun maa oli totaalisen sodan kohteena ollut jo kauan v. 1943. Kova varustautuminenhan Saksassa alettiin vasta 1938 ja talousmobilisoitiin kokonaan sotataloudeksi vasta 1942

 • Historian opetus

  Vastaa

  Saksan voitto ei ollu lähellä missään vaiheessa, sillä joka tapauksessa kesällä 1945 (((USA:n))) hallussa olisi jo atomipommi, ja USA pommittaisi Saksaa yksi kaupunki kerrallaan sen mukaan kun atomipommit olisi valmistettu.

  Voimakolmiossa USA – Saksa – NL mikä tahansa kaksi yhdessä voisivat tuhota kolmannen. Ainoa mahdollinen asetelma oli se, joka olikin toteutunut todellisuudessa: USA+NL yhdessä -> Saksaa vastaan. Sodan juutalaiset järjestäjät tiesivät tämän alusta asti, vielä vuonna 1933. Suunnitelma oli nerokas ja riemuvoitto Saksasta ja Neuvostoliitosta oli saavutettu.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kommunismi on sionismia silloin, kun se ajaa sionistin tavoitetta, joka on, yksinkertaisesti, juutalaisten ylivaltaa. Jos kommunismi tuottaa halutun tuloksen eli vahvistaa juutalaista ylivaltaa, sionisti on kommunisti.

  Yhtälailla sionisti on ns. fasisti, jos se edistää juutalaista ylivaltaa. Luonnollisesti kudottu tarina ei juuri nyt tue tarinaa sionistisesta fasistista, jokainen ymmärtää sen, mutta make no mistake, krypto muuttaa väriään ja ismiään tuosta vain, jos se tukee hänen tavoitettaan. Katsokaa Israelia, siellä toteutuu juutalainen ylivalta puhtaimmillaan. Se ei ole kommunismia, se on paljon lähempänä fasismia. Siellä ei tarvita tarinaa, siellä on jo totaalinen juutalainen ylivalta.

  Jos sorrumme kiistelemään sionistien antamista käsitteistä, työskentelemme suoraan sionistin pussiin. Jos meidän jotakin pitää olla niin me olemme kansallismielisiä ja, kyllä, midän pitää olla antisionisteja, se on ehdoton ehto, sillä sionistin kanssa ei voi olla dialogia mistään eikä koskaan, Se on mahdotonta, se johtaa tuhoon.

  Katsokaa nyt Herran tähden: USA:ssa maa on ryöstetty tyylipuhtaasti ja ryöstäjät sopivat hyvin ns. kapitalistin muottiin. Nyt, kun maa on kohta keppikerjäläinen, niin ns. sionistinen kapitalsti haluaa luonnollisesti kommunismin, tietenkin edellyttäen, että sionistit saavat pitää ryöstetyn kansallisomaisuuden. Ts. he haluavat vahvistaa status quoksi köyhän kansan ja upporikkaat miljadöörit: Sionistista kommunismia, olkaa hyvä – ja turpa kiinni.

  • Plääh

   Vastaa

   Tietenkin fasismi on sallkittua vain juutalaisille. Juutaklaisfasismi on maailman alistamista kommunismiin eli juutalaisuudelle. Se on aika kieroutunut fasismi ja siinä on paljonm uskonnollisuutta. Eivähtän nuo juutalaiset tosiasiassa kovin rodullisesti yhdenmukaisiakaan ole

 • Jyrki Pyrki

  Vastaa

  Kommunismi oli Neuvostoliitossa ainoastaan lännen tukeman vallankaappauksen ja valehallinnon jäljiltä, DDRssä myös NLn vallattua Itä-Saksan. Mutta tämä on sitä samaa soppaa..joron jäljet vievät kauas, Bill Cooper on Amerikassa tutkinut aikanaan tätä yhtä maailmanvaltaa haluavaa liikettä. Vaikka hän oli laivaston tiedustelu-upseeri, eikä kaikkea ehkä voi ottaa näin vaikutuksesta vapaana, käy selväksi että juuret ovat pitkällä historiassa ja uskonnossa.

  Lyhyesti: muinaisen Babylonian tuhosi Jumala Raamatun mukaan sen turmeltuneisuuden takia, niin ”etteivät” siellä eläneet kuin huuhkajat. Vertaan tätä korruption maailmanmestari, odd fellow Sauli Niinistön Palloliiton aikanaan vapaamuurari Roy Hodgsonin kanssa nimeämään maajoukkueseen. Pöllö sattui juuri Belgia-maaottelun puoliajalla lentämään kentälle.

  Nämä kuulostavat äkkiä huimilta jutuilta, ellei tiedä, että esim.Belgia on kuninkaallisen korruption ja järkyttävien siirtomaamiljoonamurhien (Kongossa 1800‑l) tyyssija, EUn päämaja on siellä, ja prinsessa Astrid miehineen on kuin kopio Ursula von der Leyenistä ja miehestään.

  Uskontoon tämä liitty siksi, että muinaisen babylonian uskontoiset salaseurojen kautta haluavat oman maailmanjärjestyksensä ja kostaa muinaisen tuhon. Heidän uskontoaan voisi kuvata luciferismiksi, tai puhtaan ihmisjärjen korostamiseksi ja Jumalan kieltämiseksi kuten esim. Neuvostoliitossa. Tämä siksi, että heidän jumalansa saisi vapaat kädet toimia tässä maailmassa, joka on hänen valtakuntaansa Raamatun mukaan. Vapaamuurarius ym. on luciferismia ylimmillä asteillaan, jota ei kerrota ahneille alatason järjestäjille. Se tuhoaa mm. Suomea juuri NYT yhden maailmanvallan tieltä.

  Tämä luciferin valta on näin Raamatun mukaan sallittu, että ihmiset saisivat itse valita hyvän ja pahan väliltä. Siksi maailman rahatalous perustuu huijausrahalle ja setelien painamiselle, jolla englannin kruunu hallitsee omistamaansa USAn keskuspankkia ja tavoite on omistaa koko maailma tuhoamalla pienyritykset kuten kulakit tuhottin heti NLssa kolhoosien tieltä. Suomess nyt isompi yritys kuten Tradeka ostaa konkurssiin tahallaan ajetut ravintolat flunssahuijauksella runnottujen rikos ihmisyyttä vastaan-pakotteiden ja nanografeeni-piikkien (ihmisten internet ja kryptomaailmanvaluutta) jäljiltä. Sen taas ostaa aikanaan englannin kruunun peiteyhtiö yhdeksi maailmanvallan osaksi, koska kruunu voi painaa rahaa niin paljon kuin haluaa ja ostaa mitä haluaa. Niinkuin suomen sähköverkot Australiaa (Br. Commonwealth).

  Näin kuninkaalliset ovat saman firman palveluksessa, saman uskonnon edustajia (vois kuvata luciferismiksi) ja ovat käyttäneet lukuisia totalitaareja valtioviritelmiä suunnitelmansa ajamiseen ja historian peittämiseen.

  Englannin, Tanskan, Norjan ja Ruotsin kuninkaalliset ovat kaikki samaa sukupuuta. Siksi meillä on siirtomaata vartioimassa Sanna Marin (Sofia Hellqvist, Ruotsi) ja Maria Ohisalo (Mette-Marit, Norja).

  He tietävät, että heidän pitää huijata onnistuakseen koska heitä on noin 1% väestöstä. Paras huijaus on sellainen, jota ei usko vaikka se sinulle kerrotaan. Ei voi olla! Paras huijaus on mahdollisimman iso ja uskomaton. Pitää muistaa, että historiaa on myös muutettu sopimaan tähän kertomukseen, sekä tekniikkaa pidetty piilossa tavallisilta ihmisiltä vaikka nyt ilmaston manipulointiin ja polttoaineverojen korotuksiin jne. Konstit on monet, mutta tavoite aina sama, valvontayhteiskunta!

 • Tomppa

  Vastaa

  Minusta fasismilla ja kommunismilla ei ole mitään eroa omilla aivoillaan ajattelevan ihmisen näkökulmasta. Kumpikin edustaa lopulta oligarkiaa, jossa pieni joukko ihmisiä päättää muiden kohtalosta ja viime kädessä myös elämästä ja kuolemasta. Vai kuvitteletteko te kansallissosialistit olevanne kaikkien suomalaisten asialla? Eiköhän teiltäkin löydy omat listanne saunan taakse vietävistä ihmisistä?
  Minusta koko kansallismielinen kenttä vaikuttaa lähinnä keskenkasvuiselta larppaamiselta. Odin soturit ja VPL larppaavat järjestäessään omia marssejaan, joilla ei ole mitään muuta merkitystä kansallisuusaatteen kannalta kuin sen tahaton naurunalaiseksi saattaminen. Jonkinlaisena vastavoimana kansallissosialisteille ovat ”kansallismieliset” liberaalit, nämä sebastiantynkkyset, joille koko kansallismielisyys on vain poliittinen keppihevonen omien intressien julkituomiselle ja joiden omin kaikupohja löytyisi vihervasemmistolaisuudesta.
  Sitten ovat vielä nämä venäjämieliset hörhöt, jotka katsovat, että kansalllisuusaate onkin pohjimmiltaan venäjämielisyyttä ja kiinteää yhteistyötä (lue suomettumista) Venäjän kanssa. Sosialismi näyttää näitä ryhmiä kummasti yhdistävän. Kansallissosialisteille on pyrkimys yhteiseen pohjoismaiseen sosialistiseen valtioon, liberaaleilla yhteiseen eurooppalaiseen sosialistiseen valtiooon ja venäjämielisillä yhteiseen sosialistiseen valtioon Venäjän kanssa, jos olen oikein ymmärtänyt? Eipä ihme. että kansallismielisille ihmisille naureskellaan, kun nämä kokoontuvat mielenilmauksiin puhumaan kansallisesta vapaudesta ja itsemääräämisoikeudesta.
  Ehkäpä joku sieltä larppaaja sieltä ruudun takaa voisi meille tyhmemmille määritellä lyhyesti, mitä eroa on kommunismin ja kansallissosialismin pakkovallalla opposition näkökulmasta. Ja ilman pitkäpimäistä, sankarilliseen menneisyyteen viittavaa historialuentoa kiitos. Merriam Websterin ‑sanakirjan määritelmä on jo tuttu, joten sitä ei tarvitse toistaa.

  • NDH

   Vastaa
   • Tomppa

    Vastaa

    Annoit sitten linkin kansallissosialismia fanittavan hörhön blogiin? Bravo! Mitä jos pojat jättäisitte sen Korkeajännitysten lukemisen ja natsien larppaamisen vähemmälle ja alkaisitte oikeasti miettiä keinoja, joiden avulla suurin osa kansasta yhdistetään yhteisen asian taakse? Nämä teidän larppiporukkanne eivät siihen kykene. Päinvastoin, pikemminkin ne luovat vain uusia yhteiskunnallisia klikkejä ja hajottavat kansakuntaa entisestään. Vai kuvitteletteko te, että hakaristilippuja kantamalla yhdistätte kansan?
    Jos maailman talousfoorumin suunnitelma vuodelle 2030 toteutuu, teillä ei ole enää mitään jäljellä. Ei edes niitä Korkeajännityksiä eikä mielenilmauksia, joissa olette voineet harrrastaa larppaamista samanhenkisten typerysten kanssa.

    • No tehdäänpä silleen sitte

     Vastaa

     Näytä sitten esimerkkiä kuinka koko kansa yhdistetään yhteisen asian taakse.Semmonen porukka, johon kaikki ovat tyytyväisiä, eikä kukaan vittuile niille tai puhu muutakaan pahaa.Ehkä sinun perustama ”larppiporukka” kykenee johonkin mihin muiden ei?

     • Tomppa

      Mitään larppiporukoita ei tarvita, ystävä hyvä. Kansan voi yhdistää yksinkertaisesti toistamalla Agenda 2030:n slogania, ”Kun et omista mitään, olet onnellinen” ja kertomalla, mitä se todella tarkoittaa suuren keskiluokan kannalta. Siis sen kansanosan, joka omistaa maata, metsää, taloja, sijoitusasuntoja, kesämökkejä, autoja, veneitä jne, mutta ei kuulu varallisuudeltaan rikkaimpien ihmisten luokkaan.
      En usko, että kovinkaan moni heistä olisi valmis ojentamaan valtakirjan omaan omistukseensa valejuutalaiselle pankkiirieliitille, jos he todella käsittäisivät, että Maailman talousfoorumin suunnittelema raha- ja talousjärjestelmän uudistus on maailmanhistorian suurin tulonsiirto keskiluokalta kaikkien rikkaimmalle eliitille.
      Jokainen voi tehdä tätä valistustyötä lähipiirissään ja sosiaalisessa mediassa ainakin toistaiseksi varsin vapaasti. Tuntuu vain, että monikaan näistä oman elämänsä larppaajasankareista ei ole tätä raha- ja talousjärjestelmän uudistusta sisäistänyt, kun aika on mennyt samanhenkisten typerysten kanssa larpatessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi