Helsingin Sanomien toimittaja: The Great Reset on ”fiksu hanke”

Nieminen otti kantaa aiheeseen sen jälkeen, kun hän sai kovaa kritiikkiä viikonloppuna ilmestyneestä artikkelistaan, joka keskittyi Valta kuuluu kansalle -puolueen mustamaalaamiseen.

Poliittiset viholliset

Tommi Nieminen.

Helsingin Sanomien toimittaja Tommi Nieminen on tiettävästi ensimmäinen suomalainen julkisuuden hahmo, joka on päättänyt osoittaa suorasanaisesti tukensa Maailman talousfoorumin ajamalle ”Suurelle nollaukselle” (The Great Reset). Vaikka suuri määrä johtavia suomalaisia virkamiehiä, poliitikkoja ja liikemiehiä lobbaakin ”Suuren nollauksen” puolesta, tekevät he sen yleensä piilossa julkisuudelta aiheen kiusallisuuden vuoksi.

Nieminen otti kantaa aiheeseen sen jälkeen, kun hän sai kovaa kritiikkiä viikonloppuna ilmestyneestä artikkelistaan. Vaikka artikkeli keskittyi Valta kuuluu kansalle (VKK) ‑puolueen mustamaalaamiseen, hyökättiin siinä myös Maailman talousfoorumia kritisoivia kansalaisia vastaan.

Lisäksi Nieminen maalitti artikkelissa tavarataloyrittäjä Juha Kärkkäistä, vaikka tämä ei ole tukenut VKK:ta lainkaan rahallisesti. Nieminen on yrittänyt lukuisten Helsingin Sanomiin kirjoittamiensa artikkeleiden avulla häiritä Kärkkäinen-tavarataloketjun liiketoimintaa jo useiden vuosien ajan. Syynä tähän ovat tavarataloyhtiön omistajan isänmaalliset ja konservatiiviset perusarvot, jotka sopivat huonosti juutalaisomisteisen Helsingin Sanomien arvomaailmaan.

Salaliittoteoria vai ei?

Artikkelissa Nieminen myös valehteli, että Maailman talousfoorumin ajama ”Suuri nollaus” olisi pelkkä ”salaliittoteoria”. Kun lukuisat palautetta antaneet kansalaiset linkittivät Niemiselle Maailman talousfoorumin ja sen johtajan Klaus Schwabin itse julkaisemia ”Suurta nollausta” käsitteleviä tekstejä, päätti Nieminen muuttaa taktiikkaansa.

Nyt Nieminen väittää, että ”Suuri nollaus” on yhtä aikaa todellinen asia ja salaliittoteoria. ”Suuri nollaus” muistuttaa siis kuuluisaa Schrödingerin kissaa, joka on yhtä aikaa elossa ja kuollut.

Vaikka Niemisen kanta ”Suuren nollauksen” olemassaoloon on edelleen vähintäänkin epäselvä, toteaa hän kuitenkin Twitterissä, että hanke on ”fiksu”. Klaus Schwabin omien sanojen mukaan ”Suureen nollaukseen” sisältyy muun muassa yhteiskuntamalli, jossa valtio ja teknologiayhtiöt keräävät yksityisyydensuojan vastaisesti kansalaisista jatkuvasti dataa esimerkiksi koteihin ja vaatteisiin asetettujen sensorien avulla.

Uusi stalinismi

Kirjassaan The Fourth Industrial Revolution Schwab visioi myös järjestelmää, jossa hiekanjyviäkin pienemmistä hiukkasista koostuvaa älypölyä voidaan levittää kansalaisten kehoihin tarkkailemaan aivojemme ja elintemme toimintoja.

Lisäksi Schwab vaatii, että esimerkiksi valtioiden rajoille asennettaisiin matkustajille pakollisia aivokuvantamislaitteita. Schwabin mukaan tämä voi mahdollistaa tulevaisuudessa jopa sen, että poliisit voivat ”ladata muistoja” epäiltyjen rikollisten aivoista.

Internetiin kytketyn älypölyn, implanttien ja aivokuvantamisen avulla eliitti voi rakentaa jokaisesta kansalaisesta yksityiskohtaiset biologiset ja psykologiset profiilit, mikä mahdollistaa kontrollin, josta itse Josif Stalin olisi voinut vain uneksia. Ehkä juuri tästä syystä suomalaisvihamielinen Helsingin Sanomat on innoissaan Schwabin hankkeesta?

Lähde: Tommi Nieminen

Helsingin Sanomat Juha Kärkkäinen Kärkkäinen Klaus Schwab Kotimaa Maailman talousfoorumi Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Suuri nollaus Teknologia The great reset Tiedustelu Tiedustelupalvelut Tommi Nieminen Vakoilu Valta Kuuluu Kansalle WEF Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jumaleissön vasemmisto kyllä viduttaa

  Vastaa

  Nää vasemmistolaiset on kyllä niin ristiriitaisen kieroja, sairaita ties mitä vammaisia.

  Great Resetin ydinhän on, että et omista enää mitään!!! Tätä hommaa puhaa maailman rikaimmat henkilöt eli toteutuessaan toi resetti kasaa maailman omaisuuden todella todella harvojen käsiin, kun taas lähes jokaisesta tulee täysin varaton, kuten myös noista kuspäätoimittajista.

  Miten ihmeessä voi nähdä tällaisessa asiassa jotain hyvää??? Kun myös se asia iskee lujaa myös näiden kuspäätoimittajien näpeille..noh sen vuoksi näkevät siinä hyvää, kun ovat niin hemmetin idiootteja ja vinksahtaneita päistää, että eivät tajua.

  Mutta ajatella siis, että nää vasuritoimitajat haluaa tehdä näistä multimiljardööreistä entistä rikaampia ja luopua myös itsekin vähäisestä omaisuudestaan näiden pohjattoman ahneiden multimiljardöörien hyväksi – eikun hyvää päivää vaan koko kommarivasemmisto.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Orwell oli oikeassa. Ihan kuin hänen kirjaansa Vuonna 1984 olisi käytetty ohjekirjana.

  • Orwell oli oikea näkijä

   Vastaa

   Orwellilla on myös mainio kirja – Animal Farm – Eläinten vallankumous. Vaikka onkin kirjoitettu 1940 ‑luvun lopussa niin touhu on ihan samanlaista kuin mitä vihervasemmistolla tänään.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Osaisiko Nieminen nyt tarkentaa, että miten se on ”salaliittoteoria”, kun Schwabin tekstit ovat tiedossa?
  Voisiko Nieminen kertoa myös sen, että miksi ne kaikki aiemmat ”salaliittoteoriat” ovatkin olleet totta? Aina koronapassista kolmanteen piikkikierrokseen asti.

  Tyyppi vaikuttaa juuri sellaiselta, että sopii varmasti oikein hyvin siihen HS:n toimittajien porukkaan…

 • Keijo K

  Vastaa

  Huutonaurua. Nieminen voisi esiintyä wef mainoksessa ja hymyillä kertoessaan. ”En omista mitään ja olen iloinen”. Kommunisti siis.

 • Tomppa

  Vastaa

  Nämä suomalaiset globaalikommunistit kuvittelevat pääsevänsä erityisasemaan Uudessa maailman järjestyksessä, koska ovat olleet agendalle uskollisia ja edistäneet sen etenemistä omalla työpanooksellaan. KGB-loikkari Yuri Bezmenov, joka on itse ollut Neuvostoliitossa tapahtumia todistamassa, kuitenkin kertoo, että nämä innokkaat aatteen ihmiset tullaan ensimmäisinä likvidoimaan, koska he tietävät liikaa. Heitä odottaa siis ikävä yllätys sen sijaan, että heidät palkittaisiin. Ja kun asiaa tarkemmin ajattelee, se on näille typeryksille ihan oikein.

  https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI

 • Kuningas

  Vastaa

  Schrödingerin nollaus – maailman talouseliitin fiksu hanke mutta toisaalta äärioikeiston harhaisen mielikuvituksen kehittämä salaliittoteoria.
  Mielenkiintoista logiikkaa tosiaan, aina kun hankkeesta puhutaan kriittiseen sävyyn on kyseessä salaliittoteoria: Suuri, Mahtava Nollaus on todellinen vain kun puhuja käsittelee sitä positiivisessa valossa.
  Suomen valtion ja Maailman Talousfoorumin käynnissä olevaan yhteistyöhön liittyvää materiaalia voi käydä tutkimassa valtioneuvoston sivuilta – Let’s build it together at a global scale! 🙂
  https://valtioneuvosto.fi/hanke?tunnus=LVM042:00/2020

  • FCKZOG

   Vastaa

   Onko tietoa löytyneekö mistään tuoreempaa informaatiota Suomen ja WEF: n yhteistyöstä? Tuolta löytyvä viimeisin kokouspöytäkirja on päivätty viime elokuulle ja kyseisessä kokouksessa pohdittiin juuri päättyneen fellow-suhteen jatkokautta tai mahdollista etenemistä tiiviimpään yhteistyöhön (WEF:n viralliseksi jäseneksi) . Seuraavista kokouksista ei kuitenkaan löytynyt julkaisuja, vaikkakin hanke näyttää edelleen olevan käynnissä.

 • rellinen

  Vastaa

  Great reset eli pääomien ja tuotannontekijöiden haltuunotto marxilaisen mafian haltuun ja kontrolliin. Sitähän se tarkoittaa.
  Maailman talousfoorumikin on neuvostotiedustelun ripuloimasta paskakasasta noussut sosialistisen internationaalin vaikuttajajärjestö ja siihen osallistuvat maanpetoksellisia rikollisia. Täysin verrattavissa terijoen hallituksen kommareihin.
  Great resettiin osallistuvat multimiljardööritkin ovat siis täysillä mukana vasemmistolaisessa glopaalissa juonittelussa ja mikseivätpä olisi. He ovat kyseisen roskasakin nomenklatuuraa, hyötyvät siitä ja ovat pääomineen vallankumoukselle erittäin hyödyllisiä.
  Erittäin todennäköistä on myös etteivät ko. miljardöörit olisi ilman toverimafian apuja koskaan miljardööreiksi nousseetkaan. Pelkkiä pulvaaneja kun vain ovat.

 • yepyep

  Vastaa

  Toimittelija Nieminen, vakavasti valuvikainen.

 • juha II

  Vastaa

  Kyseisellä imbessillillä ei ole ”uudessa uljaassa maailmassa” mitään jakoa kun sen aika koittaa. Kun lärvi on lärväilynsä lärväillyt saa hän samanlaisen ”lopputilin” kuin Suomeen pudotetut desantit jatkosodan aikana!
  Maailman umpikieroutuneen eliitin mielissä ”hyödylliset idiootit” ovat ”torakoita” siinä missä muutkin tavalliset ihmiset!

 • Nimetön

  Vastaa

  Aika julkinen ”salaliittoteoria” kun Amazonkin myy Schwabin kirjaa kyseisestä suunnitelmasta. Tuolla ilmaiseksi luettavissa ja ladattavissa:
  https://carterheavyindustries.files.wordpress.com/2020/12/covid-19_-the-great-reset-klaus-schwab.pdf

 • Hh1488

  Vastaa

  Ainoo vaan et näinkin typerä hanke tuskin käytännössä tulee toimivaan, eihän nykyään saada edes ps5 konsoleita, näyttiksestä ja älypuhelimista puhumattakaan tuotettua markkinoille. Vahvasti epäilen, että älypöly taitaa jäädä vaan eliitin omiin pääkoppiin ja hyvä niin

 • Hh1488

  Vastaa

  Hesarin toimittajalle terveisiä, tilasin just kärkköiseltä yli 2000:eurolla treeni välineitä. Ilman kakka mediaa en edes tietäis kärkkäisestä, loistava kauppa, löytyy laatutavaraa laidasta laitaan, hintakin kohdillaan.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Täytyy olla jotain sukua varanotaari Kauko Niemiselle joka kehitti eetteripyörreteorian.

 • Bella

  Vastaa

  ”Nyt Nieminen väittää, että ”Suuri nollaus” on yhtä aikaa todellinen asia ja salaliittoteoria. ”Suuri nollaus” muistuttaa siis kuuluisaa Schrödingerin kissaa, joka on yhtä aikaa elossa ja kuollut.”

  No ei sentään Schrödingerin kissa ole yhtä aikaa elossa eikä kuollut, vaikka suuri yleisö näin luuleekin. Schrödingerin teoria kuvaa ennemminkin kvanttiteoriaan vaikuttavaa havainnoijan dilemmaa: kvanttimekaniikassa atomin ydin on superpositiossa silloin kun ydin on ei-havainnoidussa tilassa. Voisi kuvata, että vähän sama tapahtuu silloin, kun katson täysikuuta: näen täyden kuun. Kun käännän pääni poispäin kuusta, niin en enää havainnoi täyttä kuuta. Paitsi että tässä esimerkissä pystyn sanomaan, että milloin täysi kuu lakkaa havainnoijan silmissä olemasta havainnoitu: kun käännän pääni, enkä havainnoi siten sitä. Kvanttimekaniikassa todellisuus ei mene tuolla tavalla, ja tätä Schrödingerin kissa yrittää kuvata.

  • KokenutMies

   Vastaa

   Mielestäni Schrödingerin kissa sopii kuitenkin esimerkkiin hyvin, koska aivan kuten The Great Reset kissa voi olla elossa tai kuollut, mutta emme vain pysty 100% tarkkuudella sanomaan kumpi on totta. The Great Reset voi olla salaliittoteoria tai se voi olla paras asia koskaan – ainakin valtamedian toimittajan mielestä. Alkup. esimerkissä on se huvittava piirre, että siihen liittyy suljettu tila ja myrkkykaasu, joka sen mahdollisesti täyttää.

 • Slug

  Vastaa

  Iljettävä alistajiensa perseennuolija perverssi.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Suuri nollaus on tyypillistä sionismia.

  Ensin sionistinen ylivalta tuhoaa valkoisten maiden talouden. Sitten suojataan sionistien omaisuus. Lopuksi myydään tämä dystopia valkoisille orjille milloin milläkin nimellä, esim. Suuri Nollaus, Ilmastotoimet, Sosialismi, you name it.

  Klassista sionismia: Tuhottu, poltettu maa, omaisuus sionistien käsissä ja siihen päälle ”toimia”, kuten valkoisten kansanmurha. 

  Tämä toistuu säännöllisin väliajoin. Bolshevismi antoi sionisteille alibin tuhota Venäjä ja sen kansa. Nyt uudet alibit, sama tavoite. 

  Nyt on menossa ”Bolshevismi 2.0”. Samat metodit, sama tavoite: Valkoisten kansojen tuho.

  Mannekiini- ja narsistihuorat marssivat etulinjassa. Sionistimediat kylvävät riitaa ja lietsovat sotia.

  Sionismia arkea.

 • Bella

  Vastaa

  Aivan totta, kyllä se sopii esimerkiksi. Tartuin vaan tuohon artikkelin vähän virheelliseen lauseeseen itse teoriasta, ettei kenellekään jää teoriasta väärää kuvaa. Sekin on totta, että jostain syystä yleinen luulo tuosta teoriasta tuntuu olevan ‚että kissa on yhtä aikaa elossa ja kuollut.

 • Bighouseandy

  Vastaa

  Nämä ihmiset, Schwabb kavereineen, ovat ihmisiä vailla omaatuntoa. He katsovat, että kaikki on heille sallittua, myös joukkomurhat, Talmud lupaa heille palkkion kaikkein kauheimmista teoista, joihin ei kuulu edes tuon bimbon, Sanna Marinin täydellinen kusettaminen. Mitähän tuon miehen päässä liikkuu, kun Sanna hymyää vieressänsä, kuin kiimainen hieho???

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Osalla ihmisillä on valtaa saatuaan taipumus luulla, että muut ihmiset ovat karjaa, jota voidaan uhrata. Esimerkiksi ensimmäisessä maailmansodassa kulutettiin uhrattiin miehistöä. Laskettiin, että aamupäivän hyökkäys kannattaa, jos omia kuolee hyökkäyksessä esimerkiksi vain 20.000 ja vihollisia 25.000. Seuraavana päivänä sama uudestaan.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Kulutussota

 • Anni Mäntylä

  Vastaa

  Tavoitteleeko Tommi Siionin Viisaat:eitten suosioon? En ole valkoinen, olen juutalainen!

 • jeppe

  Vastaa

  Joskus se on salaliitto, joskus se on ”fiksu hanke”. Ihan vastaava kuin väestönvaihto.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi