Sanna Marin yritti piilottaa jäsenyytensä juutalaisjohtoisessa eliittijärjestössä

Valtamedian mukaan juutalainen ylivalta maailmanpolitiikassa on edelleen vain "salaliittoteoria".

Sionismi

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Suomen pääministeri Sanna Marin on jäänyt jälleen kiinni kansalaisten harhaanjohtamisesta. Tällä kertaa Marin on rikkonut perustuslakia ja jättänyt ilmoittamatta järjestösidonnaisuuden, jolla on merkittävä vaikutus hänen tekemäänsä politiikkaan.

Marinin vaitonaisuus järjestösidonnaisuudesta on sinänsä ymmärrettävää. Harva valtionjohtaja tahtoo myöntää julkisesti kuuluvansa juutalaisten johtamaan globaaliin elitistiverkostoon, jonka tärkein tavoite on kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeuden täydellinen tuhoaminen.

Kyse on Young Global Leaders (YGL) ‑järjestöstä, joka toimii Davosissa kokoontuvan Maailman talousfoorumin (WEF) alaisuudessa. WEF:n ja YGL:n perustaja on kansainvälinen finanssielitisti Klaus Schwab, jonka juutalaisuuden Partisaani vahvisti viime kesänä julkisuuteen nousseiden maahanmuuttoasiakirjojen avulla. Nykyinen YGL:n johtaja on Schwabin tavoin juutalainen Mariah Levin.

Juutalainen Mariah Levin.

”Maailman eksklusiivisin” eliittikerho

YGL-järjestön kasvatteja ovat Marinin ohella muun muassa valtiovarainministeri Annika Saarikko keskustasta sekä kokoomuksen Alexander Stubb, Jyrki Katainen ja Sanni Grahn-Laasonen. YGL pyrkii rekrytoimaan jäsenikseen erityisesti talousasioiden parissa työskenteleviä ministereitä, sillä heidän kauttaan yksityinen rahaeliitti voi manipuloida tehokkaimmin kansallisvaltioiden finanssipolitiikkaa. Yhteensä järjestöllä on yli 1 400 jäsentä eri puolilta maailmaa.

Suomalaisten poliitikoiden ohella YGL-yhteisöön kuuluu kattaus rahamaailman suurimpia nimiä, kuten juutalaiset teknologiamonopolistit Mark Zuckerberg, Sergei Brin ja Larry Page. Yleisradion siteeraaman Bloomberg-talousjulkaisun mukaan juutalaisjohtoinen YGL on ”maailman eksklusiivisin yksityinen sosiaalinen verkosto”. Yleisradion mukaan ”suuryritysten rahoittama toiminta” tähtää globalisaation edistämiseen.

Yleisradion haastattelemien asiantuntijoiden mukaan poliitikot voivat YGL-jäsenyyden avulla havitella urakehitystä. Poliitikoille luvataan huippupalkkaisia työtehtäviä vastineeksi siitä, että nämä toteuttavat YGL:n rahoittajien vaatimuksia ministerikautensa aikana. Kyse on korkeimman tason juutalaisvetoisesta globaalista korruptiosta.

”Ainoa tehtävä edistää eliitin globaaleja toimia”

Ylen uutisessa lainattiin muun muassa Harvardin yliopiston politiikan tutkija Samuel P. Huntingtonia, jonka mukaan järjestön jäsenet ”edustavat nousevaa ylikansallista eliittiluokkaa”, joka näkee ”valtioiden rajat esteinä ja kansalliset hallitukset menneisyyden jäänteinä, joiden ainoa hyödyllinen tehtävä on edistää eliitin globaaleja toimia”. Marinin politiikkaa seuranneet suomalaiset kansallismieliset voivat helposti allekirjoittaa Huntingtonin analyysin.

Uutisessa haastateltu tutkijatohtori Markus Ojala varoittaa, että globaalit eliittikerhot muodostavat merkittävän korruptioriskin niin sanotun pyöröovi-ilmiön vuoksi: ”[Poliitikoille] on täysin luonnollinen ajatus, että osa urasta vietetään yksityisellä sektorilla ja osa julkisella. Välillä ollaan edunvalvojina ja välillä hypätään sääntelijän tai lainsäätäjän penkille. Siinä ei osata edes nähdä mitään eturistiriitoja tai muita ongelmia.”

Marin pyrki piilottelemaan YGL-jäsenyyttään kansalta, mikä on perustuslain vastaista. Marinin virallisessa sidonnaisuusilmoituksessa mainitaan ainoastaan hänen osallistumisensa kunnallispolitiikkaan Tampereella. Myös valtioneuvoston kanslia pimitti kansalta tiedon Marinin YGL-jäsenyydestä. Valtiosääntöoikeuden professori Tuomas Ojasen mukaan ”kysymyksessä on sidonnaisuus, jolla voi olla merkitystä, kun arvioidaan ministerien toimintaa”.

Suuri nollaus

Ylen mukaan YGL ajaa aktiivisesti niin sanottua ”Suuren nollauksen” politiikkaa. Ideologian taustalla on WEF:n ja YGL:n juutalainen isä Klaus Schwab. Schwab on vaatinut, että ”Suuri nollaus” on käynnistettävä globaalisti ”koronakriisin” päihittämiseksi. Käytännössä kyse on suuresta harppauksesta kohti globalistien utopiaa, jonka yhteydessä taloudellinen, teknologinen ja poliittinen valta keskitetään Schwabin oman sisäpiirin käsiin.

Schwabin mallissa ulkomaalainen rahaeliitti päättäisi esimerkiksi siitä, mitä lakeja Suomessa säädetään, kenellä on resursseja perustaa yritys ja keitä virtuaalinen ”Isoveli” valvoo vuorokauden kunakin tuntina.

”Suuren nollauksen” suunnitelmat ovat yksityiskohtaisia. Schawbin mukaan kyseessä on ”fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin fuusio”. Schwabin aihetta käsittelevissä kirjoissa puhutaan muun muassa ihmisiin asetettavista mikrosiruista ja viranomaisten suorittamista pakollisista aivokuvauksista. Suunnitelmat johtaisivat aiemmin vain sci-fi-elokuvissa kohdattuun futuristiseen poliisivaltioon, jossa edes meidän intiimit ajatuksemme eivät olisi enää yksityisomaisuuttamme.

Marinin ajama korona- ja talouspolitiikka Suomessa on siirtänyt taloudellista valtaa Euroopan unionille ja yksityisille pankeille unionin ”koronaelvytyspaketin” nimissä. Kansalaisiin kohdistuva valvonta ja kontrolli ovat lisääntyneet ennennäkemättömällä tavalla. Kukaan ei kyseenalaista sitä, etteikö Marin toteuta juutalaisten isäntiensä Schwabin ja Levinin politiikkaa hallituksessa. Ainut kysymys on, kuinka rahakkaan palkintoviran hän saa globalisteilta, kun ministerikausi päättyy.

Lähteet: Yle, Ilta-Sanomat

Davos Eliitti Globalismi Hallitus Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Koronarajoitukset Koronavirus Korruptio Kotimaa Larry Page Lobbaus Mariah Levin Mark Zuckerberg Markus Ojala Perustuslaki Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Samuel P. Huntington Sanna Marin Sergei Brin Sionismi Suuri nollaus Talous Tuomas Ojanen Vakoilu Valvonta Valvontakapitalismi World Economic Forum Young Global Leaders

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Jos minulla ei olisi lapsia, uhraisin itseni ja alkaisi papatus kuulumaan.…..

 • Tuomitsija

  Vastaa

  Hyvin on porukka tässä talouden alas-ajossa onnistunut.Mut eihän tässä mitää lainvastaista ole tapahtunut tulee Pöysti kertomaan Poliisijohdon kanssa. Epähuomiossa jäänyt ilmoittamatta!!
  Ja kertomatta et aikoo siruttaa äänestäjänsä,huimaa toimintaa tää sateenkaari tytön politiikka!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomessa ei ole korruptiota

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  No joo, mahtaako näistä Euroopan reunalla sijaitsevan, poliittisesti merkityksettömän täivaltion (Stalinin luonnehdinta) ministereistä olla nuoriksi globaaleiksi johtajiksi? Eiköhän siellä salaseuran kokouksissa olla lähinnä nöyrästi kuuntelemassa setien viisaita puheita. Jos tällaiset jäsenyydet on kuitenkin ilmoitettava lain mukaan, vaikka Marin onkin, niin niiden salaaminen on kyllä perin arveluttavaa. Ne eivät ole yksityisasia, ja ministerin kannanottoja ja päätöksiä täytyy voida arvioida ja tarvittaessa kyseenalaistaa myös – ja ehkä varsinkin – näiden jäsenyyksien perusteella. Mutta maan tavan mukaan tästä salailusta korkeintaan huomautetaan Marinille ja palataan normaaliin päiväjärjestykseen

  • Torvipasuuna

   Vastaa

   Pointti onkin siinä, että Suomesta on helppo tehdä kokeilualustaa mm. talous- ja maksujärjestelmämuutoksille (esim. käteisen hävittäminen), tänne on ”hyvä” työntää muutama kymmenen miljoonaa ”pakolaista”, rakentaa kaivoksia jättäen haitat kansan hoidettaviksi hyötujen valuessa ulkomaille jne.
   Tätä varten on hyvâ olla päättäjiä takataskussa ja mikäs sen parempaa kuin naiivit ”nuoret” päättäjät, EU-intoilijat ja pyrkyrit… kyynärpäillä ja selkäänpuukotuksella Marinkin on edennyt, jos on yhtään 10v aikana seurannut.

 • ms

  Vastaa

  Uuskommunismi ei katso puoluetta. Nämä internationalistit ovat pahemman luokan kapitalisteja, narsisteja ja kansallisia riistäjiä valtaan päästessään. Aatteen takana syntymästä lähtien on ollut kapitalistinen, internationalistinen sekä etnosentrinen finanssieliitti. Tätä ei edes nykypäivänä piilotella. Nämä eduskunnassa ja muissa vaikuttavissa toimissa olevat kansanpetturit ja uuskommari-vässykät mt-kavereineen, niin kaduilla kuin somesoturit, ajavat vain suuren kapitalistisen pääoman agendaa ilman kansallisia rajoja.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Das Globalism Sheisse ist

  Martin Luther, Von den Juden und ihren Lügen, Wittenberg 1543 (Bayerische Staatsbibliothek, 4 Polem. 1874)
  Seppo Lehto historioitsija
  https://Kulttuurihistorioitsija.blogspot.com

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  PARTISAANI – AINOA AITO JA TOTUUDENMUKAINEN UUTISKANAVA SUOMESSA 2021

 • Nimetön

  Vastaa

  Pitkä video, mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen. Selvittää useita eri asioita, joiden todenperäisyyttä on vaikea tarkastaa, mutta jotka silti ovat nykyisessä maailmatilanteessa käymässä toteen. Olennainen anti videon loppupuolella

  CNN haastattelee William Cooperia
  https://www.youtube.com/watch?v=Ck3rQiAJKbM

  Maiden johtajat valitsee eliitti ja nämä johtajat työskentelevät eliitin hyväksi. Kansalaiset ovat vain työntekijöitä ja orjia

 • Nationalisti

  Vastaa

  Se jäsenyys YGL:ssä myös näkyy konkreettisesti Suomen päivän politiikassa, Marin pyrkii jatkuvasti tekemään Suomea vahingoittavia päätöksiä, pyrkimyksenä näyttää olevan kansallisvaltion totaalinen romuttaminen.
  Valtakunnanoikeuteen tuollainen kansanpetturi kuuluu, eikä pääministerin paikalle!

 • Jorna

  Vastaa

  Ja yllättyneitä ovat?
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  Ja niinhän me vähä ajateltiinki.

 • TT

  Vastaa

  Olisihan tämä pitänyt arvata. Eli jälleen on yksi ”salaliittoteoria” osoittautunut todeksi ja rajua The Great Reset-dystopiaa totetuttavat järjestöt ovat soluttautuneet syvälle Suomen hallitukseen asti. Ilmankos ilmapiiri on ahdistava ja vailla toivoa. Maailmalla on kuitenkin merkkejä siitä, että vastavoimia löytyy. USA:n kansaa ei nujerreta noin vain ja siellä patrioottiset ainekset pystyvät hitaasti mutta varmasti laittamaan hirviöglobalisteille kampoihin. Kunpa samaa voisi sanoa Suomesta. Täällä vain kourallinen ”äärioikeistolaisia” ja muutama joogaohjaaja ovat perillä tapahtumista. Muu kansa vaeltaa pimeydessä.

 • MTT

  Vastaa

  Myös Keskustapuolueen paksu emäntä on mukana YGL:ssä ja ajaa Suomen maaseudun ja maanviljelyn tuhoa. Lypsykarjan kasvatus luultavasti kielletään jo lähitulevaisuudessa ja lihan ja maitotuotteiden syönti kielletään. Tilalle tuodaan prosessoitua vegepaskaa ulkomailta ja sitäkin säästeliäästi.
  Kun oma ruoantuotanto on tuhottu, on helppo aiheuttaa elintarvikepulaa ja nälänhätää. Ruoan hankkiminen menee kuuliaisuuspassin taakse kuten kaikki muutkin elämisen edellytykset. 

  Kannattaisiko nämä psykopaatit pysäyttää ennen kuin on liian myöhäistä?

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Nyt alkaisi olla taas aika taluttaa tiettyjä tahoja soran- ja hiekanottoalueille

 • Joppe von Öystpff

  Vastaa

  Marin on ihan samannäköinen kuin Ruotsin kuningashuoneeseen nainut Sofia, ja miehensä myös kun otetaan pikku stailaukset huomioon. Edelleen, Ursula von der Leyen ja miehensä ovat kuin kaksi marjaa Hollannin kuningashuoneen eräitten asukkien kanssa. Ja lista jatkuu keski-Euroopassa vaikka kuinka pitkälle. Miksei Marinia näy eduskunnassa tai missään muualla kuin lehtien palstoilla?
  Tai miksei hän puhu paljon mitään Yleen kävellessään, vaan kiukuttelee? Nykytekniikalla kielen kääntäminen on helppoa. Missä Marin on oikeasti asunut Tamperella, missä ovat luokkakaverit, lapsuuden ystävät jne? Missä Marinin entinen opettaja kertomassa kuinka Sanna osasi jo pienenä kiukutella?
  Joo ei, EU ei ole demokratia nähnytkään mutta on silti jotenkin ok?.…not. Suomen vaaleissa tuherretaan lyijykynällä mutta äänet laskee tietokone…great. Mutta vaikka he huijaavat päivästä toiseen niin tämä olisi käsittämätöntä? Miksi olisi? Mitä väliä sillä on kuka huijaa..he huijaavat 100% varmasti koko ajan,sen nyt näkevät kaikki. Piikkiä tulee ja kaivokset ja eläkkeet menevät ym ym ym ym jne.
  1+1 = 2

 • Joppe 2

  Vastaa

  Ai niin..”Klaus Schwab” on Belgian vanhan kuninkaan Albert 2sen yksi rooli, isoisänsä Leopold oli Kongossa yksi historian verisimpiä massamurhaajia 1800-luvulla. Kirja ”Pimeyden Sydämessä” – Joseph Conrad kuvaa tätä Belgian siitomaavaltaa, jossa kädet lähtivät nopeasti jossei kumia kerännyt tarpeeksi. Mutta eihän nykyään kansanmurhia, Ruanda tosin oli Belgian siirtomaa.
  Kirja on sovitettu Vietnamiin elokuvassa ”Ilmestyskirja Nyt”. Olette aivan oikeassa ollessanne huolissanne maailman talousfoorumista. Maailman taloutta ja politiikkaa pyöritetään valekulisseilla, ‑henkilöllisyyksillä ja veroparatiisiyhtiöillä. Näillä kaikilla on kuitenkin samoja haltijoita, kuten Englannin kruunu jne.

 • Jones

  Vastaa

  Ihmeenpaljon yhdennäköisyyttä on Sanna Marinilla ja juutalaisella Mariah Levinillä. Suomessa saa vaihtaa sukunimensä jos väittää sen aiheuttavan syrjintää. Niinpä jotkut romanit ja juutalaiset ovat vaihtaneet sukunimensä suomalaisiksi. Näin he voivat salata identiteettinsä.

  • TT

   Vastaa

   Fanaatikon silmät kiiluvat kuin neukkukommunismin kultakauden julisteessa.

 • Kun antaa pikkusormen...paholaiselle

  Vastaa

  Meidät on ajettu selkä seinää vasten. Ei näillä mielenosoituksilla näitä tyranneja saada pois. Vaihtoehto media otsikoi että kapina on alkanut. Missä se kapina on. Kaikki pelkää, suurin osa ei uskalla tulla edes mukaan automarssille vaikka siellä ei edes pärstä näy.

  Aina on joku tekosyy jättäytyä pois toiminnasta ja odottaa että joku tulee ja hoitaa asian parhain päin meidän puolesta. Ei tule tapahtumaan. Suomalaiset on aivan vitunmoisia nahjuksia. Mielenosoitus marssillakin melkein tuppisuuna. 

  Yksikään kommentoija ei täälläkään edes mainitse vapaamuurareita. Ja kaikki kilpistyy juuri näihin jotka pyörittää ja myllyttää yhteiskuntaa. Ilmeisesti partisaanin lukijoissa ja ehkä myös toimituksessa on vapaamuurareita. Eli hommaa tehdään sormet ristissä selän takana? 

  Ette te voi tosissaan laittaa puhujaksi punanutturaa joka on hajoittanut kansallismielisten yhtenäisyyttä.

  Marin on vapaamuurari. Ja niin on kaikki muut jotka ovat korkeissa asemissa yhteiskunnassa. Klaus Schwab on vapaamuurari, Israelin Korkeimman Oikeuden katolle on isketty vapaamuurareiden pyramidi ja silmä. Englannissa on 600 000 vapaamuuraria. Armeija. Kaikki on niiden hallussa. Vapaamuurareista ei löydy mitään kielteistä materiaalia hakukoneista. Ne on putsattu niitä varten, jotta saisivat toimia rauhassa ilman kielteistä julkisuutta.

  • Plääh

   Vastaa

   Itse et uskalla sanoa, että vapaamuurarit ovat vain juutalaismafian väline

 • The Cognitive Dissonance = Truth

  Vastaa

  Jahas, taas ollaan öyhöttämässä juutalaisista kun oikeasti kyseessä ovat siionistit. Ei taida autistiset kirjoittavan kykeneviä hahmottamaan eroa ja miksi semantiikka olisi myös tärkeää kun halutaan avata silmät, herättää keskustelemaan ja haastamaan mielipiteitä.

  Vain koska autossa on renkaat se ei tarkoita sitä että voit ajaa missä vain jossa polkupyörä voi.
  Vain koska kaikki siionistit olisivat juutalaisia, ei tarkoita sitä että kaikki juutalaiset olisivat siionisteja.
  Jos tätä ei ymmärrä niin onnee psykoosienne kanssa ja jatkakaa vihollisenne harjoittamaa ’Hajota ja hallitse’ agendaa, ironisesti siis tuhoatte itsenne koska ette ymmärrä totuutta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi