Suomen eliitti suunnittelee pankkikortteihin liitettävää rokotustietokantaa kansan kontrolloimiseksi

Maailmalla on jo yleistynyt valvontakapitalismin käsite, jolla yleensä viitataan Kiinan kaltaisiin valtioihin, joissa voittoa tavoitteleva yksityinen sektori ja valtiollinen valvontateknologia muodostavat tiiviin symbioosin.

Pääkirjoitukset

Helsingin Sanomat (HS) ja EU-juoksupoika Jyrki Kataisen johtama eliittirahasto Sitra kampanjoivat uuden koronakontrollimenetelmän käyttöön ottamisen puolesta. Eliitti tahtoo rakentaa sähköisen tietokannan jokaisen kansalaisen korona- ja rokotusstatuksesta. Hanke mahdollistaa rokoteskeptisten ihmisten järjestelmällisen syrjinnän ja sulkemisen esimerkiksi yleisötilaisuuksien ulkopuolelle.

”Vaikka Suomessa tuskaillaan vielä korona­virus­pandemian kolmannen aallon ja uusien rajoitus­toimien keskellä, edessä häämöttää jo aika, jolloin rajoituksia voidaan alkaa purkaa”, HS lupailee artikkelissaan. Hallitus ja sen propagandatoimistot ovat puhuneet ”loppukiristä” ja ”paluusta normaaliin” jo kuukausien ajan, vaikka jokaista tyhjää lupausta ovat seuranneet uudet ja entistä rajummat rajoitukset.

HS:n mukaan suomalaiset eivät voi kuitenkaan vain palata normaaliin, vaan ”tarvitsemme jatkuvasti tietoa siitä, mikä on oma koronastatuksemme ja millainen riski olemme toisille”. Toisin sanoen yksilönvapaudet riisuva kontrolli ja valvonta eivät hellitä tulevaisuudessakaan. HS:n mukaan terveystietojamme tulee jakaa paitsi viranomaisille myös yksityisille tahoille kuten yleisötapahtumien järjestäjille.

Valvontakapitalismia

Maailmalla on jo yleistynyt valvontakapitalismin käsite, jolla yleensä viitataan Kiinan kaltaisiin valtioihin, joissa voittoa tavoitteleva yksityinen sektori ja valtiollinen valvontateknologia muodostavat tiiviin symbioosin. Nyt sama malli on rantautumassa Sanna Marinin hallituksen johdolla Suomeen, vaikka eliitti ei luonnollisesti tahdokaan tätä myöntää.

HS kirjoittaa Sitran hankkeesta, jossa selvitetään koronavalvonnan yhdistämistä finanssiteknologiaan. Kansalaisten maksukortteihin voitaisiin ladata arkaluontoista rokotus- ja terveystietoa, minkä jälkeen maksupalveluita tarjoavan yhtiön laitteet voisivat lukea tiedot mikrosirusta. Tuloksen perusteella asiakas voitaisiin joko torjua tai päästää sisään esimerkiksi yrityksen tiloihin. Yksityisyyttä raiskaava hanke brändätään Helsingin Sanomien artikkelissa innovatiiviseksi, tuoreeksi ja ”globaaliksi” ratkaisuksi koronaongelmaan.

”Rokotuskattavuuden lisääntyessä liikkuminen mahdollistuu ja yhteiskunnat alkavat avautua. Silloin tarvitaan tietoa: oletko rokotettu, kannatko virusta, oletko immuuni virukselle koska olet sairastanut koronan? Tietoa tarvitaan valtioiden rajoilla, matkustamisessa, yleisötapahtumissa ja monissa palveluissa koronan leviämisen estämiseksi”, Sitran Uudistumiskyky-teeman johtaja Antti Kivelä intoili lehdistötiedotteessa.

Länsimaat ovat aiemmin tuominneet jyrkin sanoin Kiinan social credit ‑järjestelmän, jossa kansalaisten elämää katsotaan rajoitettavan sen perusteella, millaiset ”kansalaispisteet” tämä kykenee elämänvalinnoillaan keräämään virtuaaliseen rekisteriin. Länsimainen demokratia perustuu kuitenkin tekopyhyyteen ja valehteluun, minkä vuoksi ei ole ihme, että samaa järjestelmää pyritään nyt salakuljettamaan myös Suomeen.

Vallan keskittäminen

Partisaani kirjoitti marraskuussa myös niin sanotusta gosbankifikaatioilmiöstä: Euroopan unionin nykyisen rahapolitiikan epäillään johtavan siihen, että rahanvalta keskittyy entistä tiiviimmin hyvin pienelle sisäpiirille valtiollisia ja yksityisiä toimijoita, joiden välinen raja hämärtyy jatkuvasti. Samalla käteisestä rahasta luovutaan, jotta kaikkien rahaliikennettä voidaan tehokkaasti seurata. Kun kehitys yhdistetään Sitran ja HS:n markkinoimaan valvontahankkeeseen, jälki tulee olemaan rumaa.

Kun kansalaisten yksityiset tiedot kuten terveysdata liitetään poliittisessa ohjauksessa olevien finanssikorporaatioiden ylläpitämiin maksujärjestelmiin, luodaan Eurooppaan täydellinen kontrolli- ja valvontajärjestelmä. Korporaatiot voivat reaaliajassa rajoittaa ja seurata kansalaisten kulkemista, rahaliikennettä, arkaluontoisia yksityisyysasioita sekä sosiaalisia suhteita. ”Väärinajattelijoiden” työllistyminen voidaan torpata ja heidän yritystensä rahoitus perua. Orwellilainen diktatuuri on valmis.

Sitran Kivelä pitää kuitenkin suuntaa positiivisena todeten: ”Poikkeukselliset olot vaativat poikkeuksellisia ratkaisuja, rohkeutta ylittää toimialarajoja ja kykyä uudenlaiseen yhteistyöhön kansalaisten hyväksi. Pandemian luonteen vuoksi myös ratkaisujen tulee olla globaaleja. Maksukorttijärjestelmä toimii jo ennestään maailmanlaajuisesti ja koko infra sekä kortit ovat valmiina.”

Partisaani suosittelee lukijoita boikotoimaan koronarokotuksia, liikkumisrajoituksia, koronavilkkua sekä tulevia koronasovelluksia. Levitä tietoa hallituksen koronahuijauksista lähipiirissäsi ja muista, että paras suoja mitä tahansa tautia vastaan ovat perusterveelliset elämäntavat.

Lähteet: STT, Helsingin Sanomat

Antti Kivelä Elinkeinovapaus Euroopan keskuspankki Gosbank Hallitus Helsingin Sanomat Jyrki Katainen Kokoontumisvapaus Koronavilkku Koronavirus Kotimaa Lääketeollisuus Liikkumisvapaus Monopolit Pääkirjoitukset Pankit Poliisi Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rokotteet Sanna Marin Sitra Social Credit Talous Teknologia Terveys Tiede & luonto Tiedustelu Tietokannat Ulkonaliikkumiskielto Vakoilu Valtamedia Valvonta Valvontakapitalismi Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nämä alati kiristyvät rajoitukset eivät pohjaudu mihinkään tilastoon tai faktaan, samalla tavalla rajoituksia olisi voitu asettaa joka vuotisesta kausi-influenssasta, mutta ehkä se ei olisi mennyt lammaskansalle näin helposti läpi.
  Jos tarkoitus on liittää pankkikortteihin rokotustietokanta, niin ilmeisesti kohta alkaa entistä kovempi lobbaus käteisen rahan poistamiseksi.
  Minäkin suosittelen jokaista olla välittämättä näistä liikkumisrajoituksista ja eläkää niin normaalisti kuin pystytte. Ps. suosikaa pienyrittäjiä, niitä yritetään nyt tarkoituksella ajaa konkurssiin.

  • Fromhere

   Vastaa

   Suositteletko myös, että jos sairastuu kokonaan ja joutuu sairaalaan, niin maksat itse todellisen hinnan hoidosta? Tämä olisi oikeus ja kohtuus. Mitenkäs sitten pakolliset rokotukset, jos matkustat ulkomaille tiettyihin maihin? Tällaiset puheet ja kirjoitelmat ovat täysin vastuuttomia. Muutenkin Partisaani-lehden kirjoitelmat ja jutut eivät kestä tarkempaa tutkimista, virheitä ja suoranaisia valeita suorastaan vilisee lähes joka kirjoitelmassa.

   • Happosen Muurahaisfarmi

    Vastaa

    Todistustaakka olisi sitten yleismaailmallisen ja tieteellisessä metodissakin käytettävän periaatteen mukaisesti sinulla eli väitteen esittäjällä, mutta et kuitenkaan koskaan kerro mitkä ovat niitä virheitä ja valheita. Etkä tietenkään pystykään koska niitä ei ole. Tyypillistä reppanan auktoriteettiuskovaisen yle-imeväisen ölinää, pelkkää onnetonta tyhjänhuutelua.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Vaaditko samaa myös narkkareille ja ylipainoisille? Tuskin. He ihan itse tietoisesti hommaavat itselleen terveysongelmia ja silti heitä hoidetaan julkisessa terveydenhoidossa.
    Otit puheeksi pakolliset rokotukset, hyvä.
    Tätä ”rokotuspakkoa” käytetään tietoisena poliittisena kiristyksenä ottamaan tämä vapaaehtoinen rokote, alusta asti on hoettu, että ”ulkomaille ei voi matkustaa, jos et ota rokotetta”.
    Vaikka sitä rokotetta ei ottaisi kuin erittäin pieni osa väestöstä, niin kyllä lähitulevaisuudessa sinne ulkomaille pääsee jokainen, joka haluaa, monen maan kaupungit elää hyvin pitkälti turismista.

    Partisaani-lehti käyttää julkaisuissaan lähteitä valtamediasta monissa jutuissaan, kun he kertovat mitä maailmalla tapahtuu ja minkälaisia lausuntoja poliitikot ja tutkijat antavat. Ilmeisesti et usko siihenkään, vaikka lähteet löytyy.
    Tässä ”pandemiassa” ei ole mitään poikkeavaa, siis mitään muuta kuin poliittinen teatteri, jota ei ole kausi-influenssan aikaan.
    Suomessakin tätä sirkusta on katseltu reilusti yli vuoden verran ja edelleen tulos on sama, työikäisten kuolemat ovat erittäin harvinaisia, lapsia ja nuoria tähän ei ole kuollut. Kuolleet ovat pääsääntöisesti hyvin iäkkäitä, joilla on vähintään yksi pitkäaikainen perussairaus taustalla. Ei siis mitään uutta verrattuna aiempiin vuosiin.
    Nyt suosittelen, että luet vähän vähemmän sitä valtamediaa, lopetat laumassa määkimisen ja alat tutkimaan julkisista lähteistä saatavia tilastoja ja katsomaan minkälaista tuhoa nähä rajoitukset saavat aikaan.
    Tämän sirkuksen tuhojen korjaamiseen ei 10 vuotta riitä.

   • No nyt on asiaa

    Vastaa

    Joo‑o, suosittelen. Mutta samalla tavalla suosittelen sitten että myös tupakoitsijat maksavat käyvän hinnan hoidostaan kuten alkoholistitkin ja nuuskaajat.

    Ihmiset työtapaturmistaan maksavat täyden hinnan koska tekevät vaarallista työtä. Samoin autoilijat liikenneonnettomuuksistaan.

    Niin, ja miten määritellään lääkäreiden vastuu? Lääkäreiden hoitovirheisiin kun kuolee noin 1500 ihmistä vuodessa. Eli noin kaksinkertainen määrä esim. kausi-influenssoihin nähden.

    Tässä oli todella asiaa. Meinaan, näin saataisiin SOTE-maksut todella pieniksi. Ja tyhjilleen jääneet rakennukset voitaisiin käyttää vaikka opiskelija-asunnoiksi. Niistä kun on pulaa aina.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Minulle taas sopisi mainiosti että sukupuolilarppaajat maksaisivat kirurgiat, värkkiviritelmänsä ja kastraationsa ns. omista pusseistaan eikä sekopäisyyteen syyttömien veronmaksajien varoista.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Jokainen täysjärkinen näki heti koronanarratiivin alkaessa että se on järjestetty pysyvän kontrollin ja kansalaisten vapauden ja yksityisyyden poistamiseksi maailmanlaajuisesti. Siksi marionettihallitus piti ja pitää edelleen ulkorajoja auki niin että tekosyy pakkotoimille ja valtaantakertumiselle pysyy riittävän pitkään voimassa.

  • Nype

   Vastaa

   Korona on aivan oikea juttu mutta kysymys kuuluukin miksi? Olet lähes oikeassa, oikea syy liittyy internetiin ja sitä vallassa pitäviin ryhmiin ja heidän pelkoihin siitä että laajamittainen verkon hyväksikäyttö tulee julki. Koronalla estetään esim konferensit ja asiasta tietävien kohtaamiset. Miksi Googlella on oma laboratorio vaikka yritys on mainosfirma!

 • Käteinen on valttia

  Vastaa

  Mitenkähän ne aikoo kytkeä sen käteiseen?

 • Nimetön

  Vastaa

  EU johtaa väkisinkin siihen että omaisuus keskittyy entistä harvemmalle. Nykyinen ”elvytys” on ollut vain tulonsiirtoa kansalta suurpääomalle.

 • sotatila

  Vastaa

  Ollaan nyt rehellisiä.

  Esim. MVlehdessä jotkut kommentoijat vieläkin kynsin hampain ovat puolustamassa suurta johtajaansa persujen puheenjohtajaa – joka ei puolusta oikeusvaltiota vaan asettuu tukemaan Marinin mielivaltaisia pakotteita jotka vahingoittavat ja aiheuttavat tuhoa.

  Halla-Aho ota se maski edes pois päältä. Koska se on tämän globalistien vallankaappauksen näkyvin symboli. Ota se pois niin seuraajasi myös lopettavat maskin käytön. Tiedät hyvin että mitään todellista pandemiaa ei ole. On vain vainoa ja sortoa ihmisiä kohtaan jotka haluavat elää rauhassa elämäänsä.

  Maski on tämän koronaterrorin symboli joka edustaa kaikkea muuta kuin suojaa ja oikeudenmukaisuutta. 

  Ja vaadi että pääministeri Marin ja hänen johtamansa hallitus vastaa rikoksistaan
  ihmisyyttä vastaan. Myös ihan oikeita rikosoikeudellisia juttuja on syytä laittaa vireille.

  Perussuomalaisilla on ihmisvastaiset kasvot eikä se ole minkään arvoista.

 • Ilmari

  Vastaa

  Saan ensimmäisen rokotuksen jo 7.4.2022! Hienoa kun asiat järjestyvät !

  • Nationalisti

   Vastaa

   Eli yli vuoden päästä, kuule siihen mennessä on jo ehtinyt tulla ”islantilaishollantilainen” virusmuunnos ja sinulle kerrotaan, että rokote ei tehoa tällaiseen, jatka maskin käyttöä.
   Nämä perusoikeuksien ”hetkelliset” rajoitukset tullaan ottamaan käyttöön yhä uudelleen ja uudelleen mitä pienimmästäkin syystä, ellei kansa nyt herää tähän touhuun.

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Ja lambi on onnessaan. Tietenkin pyysit myös puikkoa perseeseen.

 • Ilmari

  Vastaa

  Ei kun siis 7.4.2021.

 • juha.

  Vastaa

  Ellet ravaa temppuradalla kuin pieni koira. Pankkitilisi ja ‑korttisi suljetaan…Läps!!!
  Kiinalainen sosiaaliseen käyttäytymiseen perustuva valvontayhteiskunta tekee tuloaan, jota kohti EU on taivaltanut kuin ”Itämaan Tietäjät” Jeesuksen syntymä ‑tähteä.
  Kiinassa eräs kansalainen oli arvostellut Kiinan kommunististapuoluetta. Ja kas, kaikki pankkitilit oli suljetut. Alkaa muituttamaan pahastiI avioliittoa.

 • Antinalla

  Vastaa

  Antti oli ennen meidän firmassa johtajana.
  Ryssi hommat perusteellisesti ja lähtö Sitraan oli nopea.

  PS. Suomessa ei ole korruptiota.….vaan Maan Tapa.

 • antero

  Vastaa

  Om Kali Maa

 • Samat sävelet

  Vastaa

  Ja nimenomaan ”veroton tulonsiirto”. Samalla tavalla kun Mauno Koivisto konklaavinsa kanssa päätti aikoinaan että pankkien voittoja ei tule evätä ja siksi se päätti muiden kanssa että kansalaiset ja yritykset ajetaan konkurssiin. 

  Tässä on ihan samat askelmerkit.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi