Juutalaisjohtoinen Maailman talousfoorumi: Lasten mikrosiruttamisen puolesta ”paljon hyviä argumentteja”

Klaus Schwabin järjestö visioi tulevaisuutta, jossa ihonalaisista siruista voi tulla jopa muotituotteita.

Sionismi

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Juutalaisen Klaus Schwabin johtama globalistijärjestö Maailman talousfoorumi (WEF) puolustelee mikrosirujen asentamista pieniin lapsiin. Vielä joitain vuosia sitten ihmisiin asennettavia mikrosiruja kutsuttiin ”äärioikeistolaisiksi salaliittoteorioiksi”, mutta 2020-luvulla globalistit ovat alkaneet puhua niiden puolesta huomattavasti aiempaa avoimemmin.

WEF julkaisi kannanottonsa artikkelissa, joka käsitteli ”ihmiselämän muuttavia edistyksellisiä teknologioita”. Globalistijärjestön mukaan uusien teknologioiden käyttöönotto edellyttää ”tukea ja visiointia”. WEF linjaa, että ihmisistä voi tulla ”supersankareiden kaltaisia”, kun esimerkiksi ihon alle asennettavista mikrosiruista sekä muista ”mahtavista teknologioista” tulee silmälasien ja kuulolaitteiden kaltaisia arkisia koko kansan välineitä.

WEF myöntää, että vielä nykyään monet pitävät ajatusta ihon alle asennettavista mikrosiruista ”pelottavana”. Järjestö kuitenkin julistaa, että ne ovat ”osa luonnollista evoluutiota”, jonka aiempia linkkejä ovat muun muassa silmälasit. Schwabin järjestö visioi jopa tulevaisuutta, jossa ihonalaisista siruista voi tulla ”muotituotteita”.

”Tulisiko sinun asentaa seurantasiru lapseesi? Sille on hyviä ja rationaalisia perusteita, kuten turvallisuus,” globalistijärjestö argumentoi.

Sanna Marinin juutalaiset johtajat ja Suuri nollaus

WEF:n totalitaristiset visiot ovat vaarallisia suomalaisten kannalta muun muassa siksi, että pääministeri Sanna Marin ja joukko muita poliittisia johtajia ovat WEF:n alajärjestö Young Global Leadersin (YGL) jäseniä. YGL:n johtaja on juutalainen Mariah Levin.

Myös Marin itse ymmärtää järjestön suunnitelmien valonarkuuden, mitä kuvastaa se, että hän yritti piilottaa äänestäjiltä jäsenyytensä YGL:ssä.

WEF ja YGL tunnetaan parhaiten siitä, että ne ajavat maailmanpolitiikan ja ‑talouden ”Suurta nollausta” (The Great Reset). Suuren nollauksen suunnitelmat ovat yksityiskohtaisia. Schawbin mukaan kyseessä on ”fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin fuusio”.

Schwabin Suurta nollausta käsittelevissä kirjoissa puhutaan muun muassa ihmisiin asetettavista mikrosiruista ja viranomaisten suorittamista pakollisista aivokuvauksista. Suunnitelmat johtaisivat aiemmin vain sci-fi-elokuvissa kohdattuun futuristiseen poliisivaltioon, jossa edes meidän intiimit ajatuksemme eivät olisi enää yksityisomaisuuttamme.

Lue myös:

Helsingin Sanomien toimittaja: The Great Reset on ”fiksu hanke”
Koronakommunismia, ei ”fasismia” – Maailman talousfoorumi tahtoo lakkauttaa yksityisomistuksen

Lähde: Maailman talousfoorumi

Globalismi Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Klaus Schwab Maailman talousfoorumi Mariah Levin Mikrosirut Poliittiset viholliset Politiikka Sanna Marin Sionismi Suuri nollaus Teknologia The great reset Vakoilu Valvontayhteiskunta Yhteiskunta Young Global Leaders

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihmisiin asennettavat mikrosiruthan piti olla foliohattujen salaliittoteoriaa, näin on valtamedia väittänyt viimeiset 20 vuotta. Mites tässä nyt näin kävi? Levittääkö valtamediakin nykyään salaliittoteorioita?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jo feikkipandemia osoitti mitä eroa on ”salaliittoteorialla” ja totuudella, se on noin yksi vuosi.
  Tätä kyseistä suunnitelmaa he joutuvat tietysti hiomaan kauemmin, toivottavasti siinä kuitenkaan koskaan onnistumatta.

  ”Tulisiko sinun asentaa seurantasiru lapseesi? Sille on hyviä ja rationaalisia perusteita, kuten turvallisuus,”
  Melkein kaikessa vedotaan aina turvallisuuteen, jotta mielisairaimmatkin hankkeet saisi laajempaa kannatusta.
  Tämä mahdollistaa vain Orwell-mallisen yhteiskunnan syntymisen, pisteytysjärjestelmän, jossa joka ikistä liikettäsi seurattaisiin, mm. kaikki vapaa-ajalla kohtaamasi ihmiset olisivat globalistieliitin tiedossa, eli todellisuudessa sinun turvallisuutesi heikkenisi ja yksityisyytesi poistuisi kokonaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos jälleen Partisaanille tärkeän asian esiinnostamisesta. Kysymyshän on yksilön ja kansan tärkeimmästä asiasta, eli vapaudesta.

 • Piikivi

  Vastaa

  Klaus on hullu sekä saatananpalvoja. Oikeasti tuo ukko pitäis laittaa lukkojen taakse. En tiedä miten eroaa Hitleristä.

  • Hh1488

   Vastaa

   niin.Aloitetaampa vaikka siitå ‚että kannattaisi lukea historiaa jostain muualta, kun näiden saatananpalvojien kirjoittamista historian kirjoista.Saattaisit yllättyä. Mititään ihan ajatuksentasolla,jos mielestösi klaus schweb on saatana ja samot ‚että niin on Adolf Hitler myös.Oletko ajatellut ‚että klaus on valtamedian mukaan hieno ihminen ja aatu paha,eli et usko valtamediaa ‚mutta uskot kuitenkin.voisiko olla niin ‚että aatu oli hyvä ja klaus on paha?

  • T . T

   Vastaa

   Vertaatko tosiaan kansallissosialistisen liikkeen johtajaa liberaaliin juutalaiseen globalistiin? Edes sodan voittajien tulkinnalla historiasta tuossa ei ole mitään järkeä, puhumattakaan todellisuudesta. Yhtä idioottimaista kuin ryssien propaganda…
   Lisäksi merkittävä tekijä on se, että Klaussin tavoitteet ovat äärimmäisen pahoja ja vaarallisia vapaille kansallisvaltioille, etenkin eurooppalaisille sellaisille. Tuon täysin perättömän vertauskohdan tavoitteet ovat täysi vastakohta.

 • TT

  Vastaa

  Aluksi vapaaehtoista ja myöhemmin pakollista. Kunnon korporaatiofasismia, jossa lakeja säätävä ja ihmisiä pakottava julkinen taho laitetaan ajamaan jättiyrityksien asiaa. Netissä pyörii videopätkä, jossa Nokian toimari Pekka Lundmark öykkäröi WEF:in kokouksessa 6G-teknologialla, jonka myötä älypuhelimen funktioita upotetaan suoraan ihmisten ruumiiseen implantteina. Sairas salaliittomies hänkin siinä mielessä, että WEF pyrkii saamaan valtiot, terveydenhoitolaitokset, työpaikat, pankit, liikennevälineet ja kauppaliikkeet pakottamaan sirut tai digitaaliset tatuoinnit ihmisille, jotta nämä voivat osallistua yhteiskuntaelämään vahvasti tunnistettavalla tavalla (strong authentication). Tietoverkko on siis tuleva jumalamme. Hallelujaa! Oy Vey!

 • Mikrosiru on vankileiri.

  Vastaa

  Paska aivoiset suomalaislampaat ensimmäisinä määkimässä: se on edistystä olla digitalisaation kärkimaa. Vaikka omat lapset olisivat koekaniineina. 

  Juopottelevalla, huumetokkuraisella pääministeri Marinilla riittää syitä juhlia.

 • Pirinen

  Vastaa

  Kappas vaan, tuossa kuvassa Sannan huumeidenkäyttö ei ole ihan vielä karannut käsistä.

 • Bella

  Vastaa

  ”Myös Marin itse ymmärtää järjestön suunnitelmien valonarkuuden, mitä kuvastaa se, että hän yritti piilottaa äänestäjiltä jäsenyytensä YGL:ssä.

  WEF ja YGL tunnetaan parhaiten siitä, että ne ajavat maailmanpolitiikan ja ‑talouden ”Suurta nollausta” (The Great Reset). Suuren nollauksen suunnitelmat ovat yksityiskohtaisia. Schawbin mukaan kyseessä on ”fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteetin fuusio”.”

  Nyt kannattaa ymmartaa Sannan ollessa kyseessa, etta Sannan paihteily johtuu siita, etta han mita ilmeisimmin on kuitenkin normaalilla tunne- elamalla varustettu ihminen, joka ilmentaa sekoilulla ja sekoamisella sita tietoisuuden hajoamista, joka tapahtuu ei ‑psykopaatille silloin, kun joutuu tekemaan suorastaan massamurhiin verrattavia tekoja. 

  Marinin kerrotaan olleen ennen tata huimaa nousua pintaliitojulkkisten seuraan suorituspaineinen, tyotatekeva, ahkera, hiljainen, kiltti kympin tytto. Olin itsekin sellainen ennen kuin herasin poliittisesti. Kunnianhimoisuus ja ahkeruus sailyivat minulla heraamisen jalkeenkin, ja tyonsin hajottavat tekijat elamastani pois (auktoriteettien liiallinen palvonta, suorituspaineet, vaarien ihmisten seura), mutta Sannan tie ei ollut yhta onnekas, jolloin hanella ei ollut mahdollisuutta rauhan keskella kasvaa aikuiseksi, kuten minulla oli. Siis suorittava, bilettava pikku tytto jai jaljelle, joka tottelee sokeasti ”ylempia auktoriteetteja”.

 • Minä

  Vastaa

  Saa turvallisuutta, menetä itsenäisyytesi, ole valtion kaitsema orja.

 • juha II

  Vastaa

  Lapset otetaan – lue: varastetaan – vanhemmiltaan.

 • Hh1488

  Vastaa

  oliks se sama asia ku enen vanhaa ketkä sui kuningkaan linnojrn muutien ”ns paremmalla puolella” yodellisuudessa ne oli hyvinkin valvottuja,mutta oli jonkunlainen turva hyökkääjiltä,muurien ulkopuolella olit taas vapaampi ja myös altis hyökkääjille.Ite valitsen aina vapauden.Kuolema vapaana on parempaa ku elämä orjana

 • J.K.

  Vastaa

  Olen jo vuosia odottanut tämän hankkeen käynnistymistä.

  Joskus pari kymmentä vuotta taaksepäin, oli tekniikka ihmisten sirutuksiin hankalampi juttu, mutta kuten jo silloin arvelin, keksii juutalainen tälle joskus mahtavia mainoksia ja sloganeita, kuinka on ”buumeri” ja ”natsi”, jos et ota sirua.

  Nyt olemme tekniikan myötä siinä pisteessä, ettei sirutus enää haittaa nuorempaa sukupolvea. Vanhempi sukupolvi ajatteli jo tuolloin, että asia tulee koskemaan koko läntistä maailmaa.

  Itse halusin luonnollisesti hiekkojen ja rullien saavan sirun aivorunkoonsa, jotta heitä voi pitää tarkemmin silmällä. Luonnollisesti asia menikin päinvastoin. Ruotsissa oli jokunen vuosi sitten jossain gallupintapaisessa kysytty haluavatko nuoret siruttaa itsensä ja yllättävän iso joukko normaaleja ihmisiä piti juutalaista tracking-seremoniaa järkevänä. Sirutuksen jälkeen nämä löydetään helpommin ja elämästä tulee turvallisempaa. Kännyköiden seurantaohjelmien vanavedessä asia on täten helpompi hyväksyä.

  En muista mistä luin tämän Ruotsia koskeneen uutisen, mutta luulisin sen julkaisseen ainakin Magneettimedia – eikä mikään ihme etteikö joku valtamedioistakin tästä artikkelin tehnyt.

  Kansanvaihto siis etenee hitaasti mutta varmasti. Juutalainen ei ole koskaan valmis ja orja-armeija on ihan looginen askel. Kiina nähdään uhkana, kuten Kiina Israelin ryövärivaltion.

  Eräs israelilainen Yoram Abdullah Weinberg näyttää aivan hiekkaneekerille. Mitä vittua?!

 • ValhallaX

  Vastaa

  WEF:n juutalaisorganisaation yksi pääideologi on pikkuruinen juutalaishomo, Yuval Noah Hariri. Hänen nimensä kannattaa panna muistiin, sillä tämä juutalainen voi hyvinkin ylittää jopa Neuvostoliiton pahimpien tappajien luvut, ja se on, veljet ja siskot, paljon sanottu.

  Itse asiassa, jos helvetti on olemassa, tämä pieni pirulainen on se Pääpiru itse. Yksi suosikkikirjailijani on Iain Banks, joka on kirjoittanut science fiction kirjoja, joissa pääosassa on kulttuuri, jota kutsutaan nimellä The Culture eli siis Kulttuuri. Yhdessä näistä kirjoista eräs maailma on saavuttanut juutalaisen unelman ja siinä maailmassa nämä pienet saatanat eli yuvalnoahit ovat rakentaneet helvetin, joka on oikeasti olemassa.

  Voitte olla varmoja siitä, että juuri juutalaiset tekisivät (ja tekevät) helvetin kaikille muille ja heti, kun se vain on mahdollista. Tässä nimenomaisessa kirjassa (minulla on se ja olen lukenut sen pariin otteeseen, mutta enpä muista sen nimeä juuri nyt) vallitseva sionistikulttuuri on siis luonut helvetin, johon kaikki goyimit viedään, jos he eivät alistu systeemin orjiksi. Kuvaan kuuluu, että helvettiin joutunut ei kykene kuolemaan, vaan helvetti on ikuinen, tietenkin, juutalainen unelma kun se on.

  No, sellaista se on, jos ei nouse pahuutta vastaan. Ja tämä Yuval Noah Hariri on Pahuus Itse, Perkele keskellämme. Lukekaa hänen tajunnanvirtaansa ja tunnistatte Pahuuden, Helvetin, vaikka olisitte paatunein ateisti. Vain juutalainen osaa aidon pahuuden, totaalisen ylivallan, tiedättehän, Soviet Style, viedään kotoa kaivamaan Stalinin kanavaa ja siihen tyyliin. Riittää, jos ei polvistu Herran eli Valitun kansan edessä. Toisaalta, melkein kaikki jo polvistuvat ja eivätkös asiat olekin hyvin?

 • rukoilen tämä kansan puolesta

  Vastaa

  Yuval noah harari on kyllä aika pelottava mies. Luin hänen kirjansa ja en olisi voinut uskoa todeksi, että näin paljon hulluutta ja voi maailmassa ollakaan..
  Olen todella väsynyt tähän maailman menoon, miksi emme kaikki tee jo asialle jotain.
  Varsinkin ihmiset jotka ovat mukana politiikassa ja tietävät näistä sairaista suunnitelmista voisivat kertoa asioista kansalaisille niin ehkä menisi viesti perille paremmin kuin että pitää itse etsiä tietoa netistä.

  Uskon että on monia vaikutusvaltaisia jotka voisivat herättää paljon massaa kerralla, mutta pelkäävätkö he menettävänsä omaisuutensa ja eivät siksi uskalla puhua …
  Vitun rahan orjat! Ei mikään ole muka parempaa kuin omistaa rahaa!
  Mielummin kuolen köyhänä ja onnellisena kuin paskassa maailmassa jossa en voi elää niinkuin haluan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi