Turkkilaislehti uutisoi Helsingin kurdimielenosoituksesta

Suomen valtamedia vaikenee terroristijärjestön tukimielenosoituksesta täysin, jotta Nato-ratifiointi ei vaarantuisi.

Ulkomaat

Turkkilaislehti Yenisafak uutisoi tapaninpäivänä järjestetystä kurdimielenosoituksesta, joka järjestettiin Helsingin Narinkkatorilla.

Yenisafakin mukaan poliisi ei tällä kertaa tehnyt mitään poistaakseen terroristijärjestö PKK:n liput, jotka todettiin jo itsenäisyyspäivän Helsinki ilman natseja ‑kulkueen yhteydessä laittomiksi.

Suomen epädemokraattinen liittäminen Natoon on aiheuttanut ainakin yhden positiivisen lieveilmiön, sillä nyt Turkki vaatii Suomea palauttamaan suojelemansa kurditerroristit ja katkaisemaan kaikki siteet PKK-terrorijärjestöön. Tilanteen absurdiutta lisää se, että edes kurdien tukena ja turvana toiminut vasemmisto ei ole noussut vastustamaan Suomen liittämistä amerikkalaiskapitalistien sotakoneistoon.

Lähde: Yenisafak

Lue myös: Äärivasemmistolaiset kurditerroristit, joista Suomen valtamedia vaikenee, UA: Miksi suomalainen vasemmisto tukee terrorismia?

Kotimaa Kurdit Kurditerrorismi Nato Politiikka Rotu Turkki Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • PKK

  Vastaa

  Miekkarissa toistettiin lausetta, ”Turkki tappaa kurdeja, EU katsoo sivusta!”
  Suomen ulkoministeri Pekka Haavistolla on perhosia vatsassa, koska toivoo ettei tällaiset minimiekkarit hidasta herkässä vaiheessa olevaa NATO-ratifiointiprosessia. Ratifioinnin jälkeen saatte riehua sydämenne kyllyydestä. Parempi siis olla hipihiljaa uutisoinnin suhteen. Suuri johtajamme, puolustusvoimien ylipäällikkö, Suomen tasavallan 12. presidentti Sauli Väinämö Niinistö: ”Turkin huoli terrorismista on otettava vakavasti”

 • TT

  Vastaa

  Suomi on demokraattinen ja itsenäinen valtio, joka voi suojella mitä tahansa ulkomaista ihmisryhmää, jos se haluaa.
  Suomi on demokraattinen ja itsenäinen valtio, joka voi liittyä mihin tahansa ulkomaiseen sotilasjärjestöön, jos se haluaa.
  Suomi on demokraattinen ja itsenäinen valtio, joka voi toimia koko maailman sosiaalitoimistona, jos se haluaa.
  Suomi on demokraattinen ja itsenäinen valtio, joka voi olla kysymättä kansalaisilta näiden mielipidettä yhtään mistään, jos se haluaa.
  Suomi on demokraattinen ja itsenäinen valtio, joka taukoamatta harjoittaa kansalaisten aivopesua ”oikeisiin” mielipiteisiin ja ”oikeisiin” käyttäytymismalleihin ja syyttää rikollisiksi niitä, jotka eivät tähän taivu.

 • Paras

  Vastaa

  Tuolla oli yhtä paljon porukkaa kuin rokotemielenosoituksessa pari kuukautta sitten. Suomi rakastaa PKK:ta ja ISIS:tä niin sydämensä pohjasta, että NATO-haaveet näiltä osin voidaan haudata. Suhde Venäjäänkin punaisella Suomella on ollut Putinin aikana ongelmallinen: ei ole enää sellaista kivaa Venäjää, jota fanittaa. Ikävä Neuvosto-aikoja. Kyllä USA/NATO:n ja Venäjän federaation välillä pienempi paha ja hitleri on globalistien NATO. Näin se hommaa menee.

  • society

   Vastaa

   ”hitleri on globalistien NATO”
   toivottavasti tämä oli vitsi

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Tällä hetkellä on tärkeintä että saatanallinen natokusetus epäonnistuu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sisäministeri taitaa olla kieltänyt PolPoa takavarikoimasta näiden terroristien ja niiden hännystelijöiden lippuja. Huvittaa vihervasemmiston vakuuttelut NATO-jäsenyys halusta, kun kaikki toiminta on kuitenkin osoittaa ihan muuta. Ulkoministerikin kuvittelee että Turkin kanssa sovitut lupaukset voi jättää toteuttamatta samalla tavalla kuin lupaukset suomalaisille äänestäjille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi