”He ottavat vain sen mihin heillä on oikeus!” – Rotumuukalaispoliitikko puolustelee kauppaa ryösteleviä maahantunkeutujia Saksassa

"Rasistisesta sorrosta" kärsiville maahanmuuttajaparoille ei makseta merilahnoihin ja rapuihin riittäviä hupirahoja, joten heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vain varastaa niitä.

Rotu

Kurdilainen vasemmistopoliitikko ja Berliinin edustajainhuoneiston jäsen Ferat Koçak antoi hyväksyntänsä baijerilaisen supermarketin ryöstelylle muslimi maahantunkeutujien toimesta sanoen, että heillä on siihen oikeus, koska yhteiskunta ei maksa heille riittävän suuria tukia.

Koçakin mukaan ”kolonialistisia tuotteita myyvää” Edeka ‑supermarkettia jatkuvasti ryöstelevät rotumuukalaiset ”ottavat vain takaisin sen mihin heillä on oikeus.”

Supermarketin johtaja kertoo ”maahanmuuttajien” jatkuvasti vain pakkaavaan kassiinsa kalliita ruokatuotteita, kuten alkoholia, merilahnoja ja rapuja, ja vain kävelevän kassojen ohi.

Merilahnoja ja rapuja

”Mihin tarvitset kymmentä merilahnaa ja niin monta rapua? Kukaan ei varasta moisia nälän takia?” Johtaja oli ihmetellyt. Häntä on lausuntojensa takia luonnollisesti syytetty rasismista.

Koçak sanoo ilmiön nimenomaan johtuvan maahanmuuttajille maksetuista liian alhaisista tuista. ”Yksi keskeinen ongelma on, että viranomaiset ovat ylikuormitettuja ja monille pakolaisille ei edes makseta elämiseen riittäviä tukia,” hän kirjoitti X:ssä.

Rasistisesta sorrosta kärsiville maahanmuuttajaparoille ei makseta merilahnoihin ja rapuihin riittäviä hupirahoja, joten heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vain varastaa niitä.

Lähde: RMX

Kurdimafia Kurdit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Oikeus?
  Heillä ei ole oikeutta olla missään Euroopan alueella.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Itse varastan vain etnisiltä. Aina yhtä mukavaa.En ole mustikka,tosin mannena tappaisin itseni pelkästä vitutuksesta.naurettava lakeerikulttuuri. Ja yleensä läskejä

 • Teemu Hynynen

  Vastaa

  Samahan se on Suomessakin. Suomeen tulee vuosittain useita kymmeniätuhansia rotumuukalaisia elämään sosiaalietuuksilla koko elämänsä. Siinä sivussa ne sitten raiskaavat, ryöstelevät, myyvät huumeita, pahoinpitelevät yms. Mitään töitä he eivät tule koskaan tekemään. Se 1–5% rotumuukalaisista, jotka tekevät töitä kiertävät veroja, maksavat palkat pimeästi. Suosituin keino heillä on ollut hakia tukia yrittämiseen, kun tuet loppuu vaihtuu paperilla yrittäjä uuteen ja tuet juoksee taas. Tätä sitten toistetaan. Rotumuukalaisten jatkuvasti kasvavat kela kustannukset rahoitetaan aina kantasuomalaisilta jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojen korottamisella ja jatkuvasti lisää velkaa ottaen. Näin on tapahtunut jo viimeiset 30–40 vuotta. Mitään muutoksia ei ole näkyvissä muuta kuin tulijoita on joka vuosi vain enemmän ja kustannukset kasvavat jatkuvasti. Samalla tämä rahoitetaan jatkuvilla leikkauksilla, jatkuvilla verojen korottamisella ja jatkuvasti lisää velkaa ottamalla. Näin Suomessa valtio, kunnat, kela, kaupungit ja kylät rahoittavat rotumuukalaisten jatkuvasti kasvavat kulut.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Erityisiä kurdirahoja ei siis ole näkynyt. Mitään somaliasiakkaita tuo tuskin puolustelee, ne kun ovat myös väärää rotua.

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  Tämä kommarikurdi oikein yllyttää rotumuukalaisia varkauksiin. Poliisi ja oikeuslaitos eivät reagoi? Pahasti on Saksa mädäntynyt.

 • Salomon

  Vastaa

  Yllätys yllätys! Poliitikko on kurdi

 • Matot vittuun

  Vastaa

  Ei muuta kuin kassoille mutkilla varustetut vartijat ja lupa antaa varkaille kaupantekijäisiksi lyijyä!

 • Heinrich Luitpold Himmler

  Vastaa

  Nyt alkaa Saksa työntämään nopeasti kättään entistä syvemmälle kasaan paskaa. Kyllä olisi Aatulle tarvetta pikaisesti.

 • korso shel raimo Helminen hifk raiskaten tappo

  Vastaa

  Homona tappo itis nasan kuuhunkin ämmäni äitini lapsena oravan gråsten pekkana Päivi Räsänen väläyttää Janina fryn hinti ämmänä ruskea reiän ritarins polisina rattijuopumuksesta tappo itis Malmi Raimo lalke jonitan mercela märisenä hinti öämät teboil hämälisrnä Katja tolonen mäyrätie 11 kinnusena miks spurkut kirkon ovillaninpoliseinani

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi