UA: Miksi suomalainen vasemmisto tukee terrorismia?

Uudelleen julkaisemme Uudenmaan akselin kirjoituksen NATO-neuvotteluja hiertävästä kurditerroristien ja suomalaisen vasemmiston suhteesta.

Kotimaa

Viime aikoina jo vuosikymmeniä kestänyt Lähi-idän konflikti Turkin valtion ja kurdien välillä on muuttunut ajankohtaiseksi. Konfliktin merkittävyys Suomessa on yllättäen kasvanut, kun esteeksi Suomen ja Ruotsin hyväksymiselle Pohjois-Atlantin puolustusliiton jäseniksi ovat muodostuneet tietyt Turkin esittämät vaatimukset. Turkki on syyttänyt kahta pohjoismaata terrorijärjestöksi luokitellun Kurdistanin työväenpuolueen (PKK) tukemisesta ja sen jäsenten suojelemisesta. Mutta onko näille väitteille todellisuudessa perää? Suomesta löytyy yksi hallituspuolue, joka nuorisojärjestönsä kanssa on vastuuttomasti jo vuosikaudet tehnyt hiljaista yhteistyötä Euroopan unionin, Yhdysvaltojen ja monen muun arvovaltaisen tahon terrorijärjestöksi luokitteleman – busseja ja ruokakauppoja pommittaneen – äärijärjestön kanssa. Kaninkoloa tutkimalla yhteys suomalaisen vasemmiston ja Lähi-idän terrorismin välillä vain selkenee. Herääkin kysymys; Miksi tällaista toimintaa suvaitaan?

Suomalainen vasemmisto on jo vuosikaudet avoimesti sympatisoinut ja tukenut terrorijärjestö PKK:ta, joka on ajan saatossa syyllistynyt niin siviileihin kuin viranomaisiin kohdistuneisiin pommituksiin. Järjestö ei kaihda mitään siviileihin kohdistuvaa terroria separatististen päämääriensä tavoittamiseksi: ansioluettelosta löytyy jopa suomalaismatkailijoiden sieppaus panttivangeiksi. Viimeisin julkinen tuenosoitus äärijärjestölle tapahtui vain kaksi kuukautta sitten, kun Vasemmistonuoret tekivät Vasemmistoliiton puoluekokouksessa aloitteen PKK:n poistamisesta EU:n terroristijärjestöjen listalta, huolimatta monista PKK:hon suoraan liitettävistä terroriteoista. Emopuolueen sosiaalisesta mediasta löytyy myös kuva, jossa kansanedustaja Hanna Sarkkinen poseeraa PKK:hon yhteydessä olevien aseellisten kurdiryhmien lippujen kanssa. Näiden lisäksi Vasemmistonuoret ovat vaatineet aseellista tukea kurdijärjestöille, sekä antaneet tukensa terrorijärjestön perustajaa, Abdullah Öcalania, avoimesti ihailevalle ulkomaalaiselle puolueelle, jopa vieraillen puolueen tapahtumassa. (HDP) Kaiken tämän lisäksi on enemmän sääntö kuin poikkeus, että Vasemmistonuorten mielenosoituksissa heilutetaan PKK:n lippuja.

Helsingin Vasemmistonuorten järjestämä mielenosoitus ”Ketään ei jätetä” syksyltä 2021. Oikealla näkyy useiden aseellisten kurdijärjestöjen lisäksi terroristijärjestöiksi luokiteltujen Kurdistanin työväenpuolueeseen (PKK) ja Kurdistanin vapaa elämä ‑puolueeseen (PJAK) liput. Vasemmalla Antifaschistische Aktion ‑lippujen takana näkyy vasemmistonuorten lippuja.

Selvien sympatioiden lisäksi on kuitenkin kaikista pysäyttävintä, että Vasemmistonuoret on myös itse suoraan kytköksissä kurdien terrorijärjestöihin. Akseliin yhteydessä ollut henkilö on lähettänyt kuvia Vasemmistonuorten yksityisistä keskusteluryhmistä, jossa kerrottiin mm. seminaarista, jossa “kokeneet toverit Kurdistanin vapautusliikkeestä” tulisivat mainostamaan terrorijärjestö PKK:n aiemmin mainitun perustajan Abdullah Öcalanin ajatuksia. Kyseisten toverien tausta ”vapautusliikkeessä” tuskin rajoittuu aatteellisiin pullakahveihin.

Eräät lähteet ovat kertoneet Akselille Vasemmistonuorten entisen pääsihteerin Henrik Jaakkolan jakaneen oheisessa kuvassa näkyvää kutsua ja kertoneen Vasemmistonuorten saaneen järjestönä kutsun terrorijärjestö PKK:n vuosijuhlaan. Samalla Jaakkola sanoi tapahtumasta seuraavaa: ”Itse olen käynyt useana vuonna paikan päällä, hyvää ruokaa ja hyvä meno.” Kuten aiemmin mainittiin, Vasemmistonuoret ovat myös vierailleet ulkomailla terrorijärjestön perustajaa Abdullah Öcalania avoimesti ylistävissä tapahtumissa. Vasemmistonuoret ovat myös itse verkkosivuillaan kertoneet tekevänsä virallista yhteistyötä PKK:ta ideologisesti lähellä olevan “Kurdien demokraattisen yhteisökeskuksen” kanssa, joka avoimesti kertoo PKK-kytköksistään sosiaalisessa mediassa. Vasemmistonuorten yksityisissä keskusteluissa Henrik Jaakkola on myös jopa täysin avoimesti myöntänyt, että Vasemmistonuorten viralliset yhteistyöjärjestöt ovat kytköksissä useisiin kansainvälisiin terrorijärjestöihin, kuten Kurdistanin työväenpuolueeseen (PKK) ja Kurdistanin vapaa elämä ‑puolueeseen (PJAK). Jaakkola sanoi tämän lisäyksenä Vasemmistoliiton viime kuntavaalien ehdokkaan Atte Toikkasen viestiin, jossa hän sanoi käsittäneensä Vasemmistonuorten kannattavan järjestönä PKK:n toimintaa, lisäten, että itsekin kannattaa sitä.

Hallituksessamme istuu Suomen NATO-prosessin aikana puolue, joka tekee yhteistyötä toista NATO-maata vastaan konfliktissa olevan, lapsisotilaita käyttävän terroristijärjestön kanssa. Puolue, jonka pitäisi hallituksessa edustaa Suomea vastuullisesti, tukee hirmutekoja, joita harva suomalainen hyväksyisi. Ei tarvitse kuin pintaa raaputtaa, niin alta paljastuu vanhakantainen, väkivaltainen kommunismin tunkkainen tuulahdus; sellaisen ideologian, joka kykenee vain tuhoamaan. Sen välineeksi kelpaa mikä tahansa, myös naisia ja lapsia pommittavat terroristit. Tällaisella puolueella ei pitäisi olla mitään asemaa suomalaisessa politiikassa.

Tiedätkö lisää Vasemmistonuorten ja PKK:n yhteistyöstä? Laita sähköpostia osoitteeseen uudenmaanakseli@gmail.com.

Lähde: Uudenmaan akseli

Kotimaa Kurdit Kurditerrorismi Nato PJAK PKK Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Turkki Ulkomaat Uudenmaan akseli Uutiset Vasemmisto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Tässä puolenvalinnassa perusteena on vain ajattelutapa ”vihollisen vihollinen on ystävä”, ja tällainen ystävyys ei välttämättä kestä kauaa. Kurdien asuinalue on jaettu varsin huonoin perustein kolmelle eri valtiolle, entäpä jos venäläiset asustaisivat vastaavalla tavalla useamman valtion alueella ja heidän kielensä ei olisi minkään valtion virallinen kieli? Vastaavalla tavalla Kiina kohtelee huonosti vähemmistöjään ja on rajoittanut heidän itsehallintoaan.

  Jugoslaviassa serbit rupesivat Titon kuoleman jälkeen keskittämään valtaa Belgradiin ja huonosti kävi lopulta. Muilla entisen Jugoslavian osilla menee nykyään varsin hyvin.

 • Vihollinen on jo rajojen sisällä

  Vastaa

  Kurdit on täysin samaa roskasakkia, kuin muutkin väestöryhmät samalta ilmansuunnalta. On vaan kautta aikain suomalaisille sorrettujen kaavussa saatu myytyä. Jo pelkästään maantieteellinen sijainti takaa saman, kehityismaalaisen ajattelu- ja toimintakoodin. Tässä sitä kyseistä toimintakoodia sovellettuna käytäntöön. Tapahtunut Rovaniemellä, tuore juttu:

  https://v.ylilauta.org/74/4d/744d43a4952df3bd.mp4

  Tätä on luvassa enevissä määrin, kun kurdit, irakiaanot sun muut keharit ottaa hommaa haltuun…

 • pertti grandell

  Vastaa

  itse kun olin torjumassa merirosvoija olin ammus varaston haltija sekä aluksen konepäälikkönä nätä saablarin rättipäiä sekä yön timppoja ihan pihalla näitä saamarin battiikki noidat haluaa meidän veronmaksajien riesaksi mitä pahaa on suomi neito tehnyt muuta kuin tyhmiä päättäjiä

 • Jupi

  Vastaa

  Täyttä asiaa. Puolueettomana olisi mukavaa, kun ei tartte sotia muiden sotia

 • Schlageter

  Vastaa

  Kurdeja on 25–30 miljoonaa. Heitä ovat erilaisissa alueen kriiseissä käyttäneet hyväkseen alueen eri maat ja JewSA. Kaikenlaista on luvattu, mm. oma valtio, niin kauan kuin kurdien apua on tarvittu. Mitä Turkkiin tulee, niin turkkilaisten raakuus ei ole armenialaisten kansanmurhan jälkeen minnekään kadonnut ja tuskin sitä kurditerroristien raakuudesta voi erottaa. Jo pelkästään Turkin olo NATO:ssa on hyvä syy olla liittymättä sotilasliittoon (on runsaasti muitakin syitä).
  Kansallissosialistina olen sitä mieltä, että jokaisella kansalla pitäisi olla oikeus itsenäiseen maahan. Sen tavoitteen eteen kansojen pitää tietysti taistella, ei vääntää pitsoja pitkin Eurooppaa ja elää toisten kululla ja terrorisoida rikoksillaan paikallisia ihmisiä.
  Menkööt kotiinsa, niin kurdit kuin turkkilaisetkin, ja tapelkoot siellä niin paljon kuin haluavat.

 • Piikivi

  Vastaa

  Vasemmistoliitto on väkivaltaa ja terrorismia kannattava puolue. Tuollainen puolue pitäisi kieltää. Eikö se ole itsestäänselvää. Mutta kaiken kukkuraksi istuu hallituksessa kuin ei mitään.

 • TT

  Vastaa

  Pata kattilaa soimaa, musta kylki molemmilla. Nato-kiimainen Akseli soimaa kurdeja, joiden
  menetelmät ja kommunismin ihailu ovat tosiaan vastenmielisiä ja niistä saatu terroristin maine itsenäisyyshaaveiden esteenä. Itse en pidä nato-kiimaista täysjärkisenä, mutta se on vain oma mielipiteeni. Menkää siihen natoonne ja luovuttakaa pois Suomen itsenäisyyden rippeetkin. Paljonhan niitä ei ole, joten menetys ei ole suuren suuri.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Saddamille jäi tehtävä tekemättä. Hoitaa Kurdit. Ja Turkkilaiset? Painukoon helv*ttiin heidän vesimelooni myyjä presidentin kanssa Turkkiin raiskamaan susia.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Virheellinen oletus. Valkoisissa maissa ei ole enää pitkään aikaan ollut ns. vasemmistoa, puhumattakaan ns. oikeistosta.

  Valkoisten ihmisten maat ovat nykyään globalistien (lue: juutalaisten) velkaisia huoria. On aivan sama onko poliitikko oikealta, keskeltä, vasemmalta, tai lehmän perseestä, hän on nykyään aina sionistien huora. 

  Ensinnäkin, huoraaminen on ehdottoman välttämätöntä poliitikolle, sillä valtamedia on jyrkästi sionistinen ja näin ollen käyttäytyminen muuna kuin sionistin huorana on sama kuin seppuku kaikille valkoisten maiden ns. poliitikoille. 

  Nämä nykyiset sionistien mannekiinihuorat, sannamarinit, niinistöt, orpot, you name it, eivät tee muuta kuin seuraavat silmä tarkkana, mikä sionistimedian kulloinenkin valhe on juuri nyt ns. kuuma. Meillä oli jo pandemia, ja ilmastonmuutoshysteria, nyt on sota, NATO ja inflaatio.

  Nykyajan poliitikko vaistonvaraisesti tietää mediaa seuraamalla, että nyt jokainen kunnon sionistin huora myy kansalle kurjuutta, köyhtymistä ja väestönvaihtoa. Pikkupaskastubbit antavat pikkupaskamaisia lausuntoja korkean eläke- ja etumuurinsa takaa ns. tavalliselle kansalle: ”Monikulttuurisuus on rikkautta, ei mulla muuta!”. Ja sionistin valhemedia huokaa ihastuneena: taas yksi valkoinen myi kansansa ja maansa.

  Vasemmisto ei eroa oikeistosta missään ja oikeisto ei eroa vasemmistosta missään. Keskusta, oikeisto, vasemmisto ja kaikki siinä välissä, samaa sontaa.

  Okei, Sinimusta Liike ansaitsee mahdollisuuden, ehdottomasti. Ja muutenkin jako on selvä: Jos olet pienimmässäkään määrin sionistin puolella, olet kansan vihollinen, olet maanpetturi, Sinua ei tarvita, Sinulla ei ole arvoa. Näin se on.

  Sillä sionisti on keskitysleirien Kuningas, valkoisten tappaja, viattomien pommittaja, ihmisten demoni, olkoonkin, että hän on usein ns. uskovainen, ja päällisin puolin hyvä ihminen, mutta jos hän seisoo sionismin takana, hän on kuolemanvaarallinen, nyt ja swidun aina.

  Sionismin ensimmäinen Suuri Voitto oli Neuvostoliitto. Neuvostoliitto oli kommunismin juutalainen keskitysleiri valkoisille, etenkin kristityille ihmisille. Siellä sionisti paljasti karvansa, hän tuhosi Venäjän valklisen ihmisen ja kulttuurin. Jos joku uskovainen nuolee sionistin kättä, hän kahlaa viattomien veressä, ja hän suutelee teurastajaa, oman kansansa teurastajaa.

  Politiikka on nykyään kaikkea muuta kuin vasemmistoa ja oikeistoa, se on valinta lampaan ja taistelijan välillä. Oikea ”poliitikko” valitsee oman kansansa, oman maansa ja hän ei tavoittele sionistin lupaamaa hillotolppaa. Hän haluaa takaisin maansa ja sionismia hän ei suvaitse, sitä hänen maassaan ei voi olla, se on paradoksi. Hyvässä maassa ei voi olla sionismia, se on mahdotonta. Israelissa sitä voi olla, ja sitä on velkaisissa huoramaissa, mutta vapaan ihmisen maassa se on paradoksi, sitä ei voi olla. Eli spekulointi vasemmistolla on turhaa, se on ihan yhtä antoisaa kuin yrittää löytää yksikin juutalainen miljardööri, joka olisi mitenkään koskaan auttanut sitä maat, josta hän on miljardinsa kerännyt. Sekin on paradoksi, sellaista ei ole, eikä tule.

  • Bella

   Vastaa

   ”Valkoisten ihmisten maat ovat nykyään globalistien (lue: juutalaisten) velkaisia huoria. On aivan sama onko poliitikko oikealta, keskeltä, vasemmalta, tai lehmän perseestä, hän on nykyään aina sionistien huora. ”

   Tämä on muuten ihan konkreettisesti totta. 2010-luvun puolessavälissä minulle kirjoitteli sähköpostiin henkilö, joka pysyi nimettömänä. Ajattelin ensin, että se on toimittaja. Sitten jossakin vaiheessa hän kysyi minulta, että miten ratkaisisin Israelin ja Palestiinan kiistan. Selitin hänelle, että mitä tekisin. Sitten hän sanoi muutaman päivän päästä tästä, että ”jos lupaat olla aina Israelin puolella, niin ”tukijoukkoni” (lainausmerkit allekirjoittaneen) voi nostaa sinut Tampereen valtuustoon” (minulla oli siihen aikaan jo takana yksi poliitikon ”ura”). Sanoin hänelle, että en missään nimessä ole koskaan Israelin puolella tässä kiistakysymyksessä. Viestittely loppui siihen paikkaan. 

   Tajusin aikaa myöten, että on olemassa ”tukijoukkoja”, jotka läpivalaisevat jokaisen, joka ”nostetaan” politiikkaan tai sen huipulle, tai joka saa tarpeeksi ääniä. Tämä ei ehkä koske jokaista peräkylän ehdokasta, mutta todennäköisesti se tehdään joillekin jostain näiden tukijoukkojen omista syistään. Vielä harvempaan tietysti ollaan suorassa yhteydessä, ehkä jopa erittäin harvaan, ehkä jopa käytännössä ei kehenkään. Vaikea nimittäin kuvitella, että tämä henkilö olisi ollut joku taviskapitalisti, joka halusi vain tukea minua rahallisesti politiikkaan – koska miksi esiintyä täysin anonyymina ja muutenkin todella hämärästi.

 • Julli

  Vastaa

  Nyt olisi erinomainen mahdollisuus tehdä Suomesta ainakin yhden mokkak*llikansan silmissä valtio, jota vältellä.

  Samalla esimerkillä Suomi voisi päästä eroon myös muista haitallisista haittalajeista tuolta seudulta.

  Vassarit helvettiin hallituksesta, jotta järjestys säilyy Suomessa.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Mikä helvetin ”järjestys”?

   Tämä maa on myyty eikä mitään oikeistoa tai vasemmistoa todellisuudessa ole enää olemassa.

 • juha II

  Vastaa

  Vastaus kysymykseen löytyy 100-vuoden takaa Suomesta eikä ”punatulkku” ole saanut sen jälkeen ainoatakaa ”sulkasatoa”!!!

 • Julli

  Vastaa

  Jos vassarit osaisivat käyttää aivojaan edes minimaalisesti, niin tätäkään maahan tuotua ongelmaa ei olisi:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008854331.html

  Vassareiden ikuinen yhteiskuntaa vastaan kohdistuva uhmaikä estää kuitenkin näidenkin saastojen poistamisen maasta.

  Missä varrari, siellä ongelma.

 • Velkarahaa

  Vastaa

  Jotain hyvää NATO-prosessissakin: saadaan ulkopuolista ”vetoapua” laittamaan mölyävä kurdiporukka kuriin ja rahoituskanavat kiinni. Löytyihän ”poliittista tahtotilaa” kieltämään PVL:kin niin miksi ei myös jotakin anarkisti‑, vasemmisto- tai kurdijärjestöä. Järjestöjä kun voidaan kieltää hyvän tavan vastaisina ja samalla menee pannaan näkyvät symbolit kuten liput jne. Vielä kun saataisiin joku roti myös YLE:n toimintaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi