Video: Britannian poliisi nahistelemassa rakastamansa monikulttuurisuuden kanssa

Poliisi oli saapunut sankoin joukoin paikalle rauhoittelemaan tilannetta saatuaan ilmoituksen "jännitteistä eritrealaisyhteisön keskuudessa."

Väestönvaihto

Kahdeksan henkilöä pidätettiin ja neljä poliisia loukkaantui mielenosoituksen muututtua mellakoimiseksi Lontoossa joulukuun lopussa.

Kyse oli jostain eritrealaisten välisistä erimielisyyksistä johtuva mielenosoitus, minkä myötä poliisi saapui paikalle saatuaan ilmoituksen ”jännitteistä eritrealaisyhteisön keskuudessa.” Poliisi oli antanut joukolle hajaantumiskäskyn, mikä luonnollisesti suivaannutti afrikkalaiset ja he kävivät väkivaltaisiksi poliiseja kohtaan astaloita aseinaan käyttäen.

Valkoisten kansallismielisten vainoamisen ohella Iso-Britannian poliisi tunnetaan rakkaudestaan monikulttuurisuutta kohtaan, joten he varmasti menevät mielellään väliin estääkseen kultamuniaan satuttamasta toisiaan.

Poliisi on aiemmin joutunut menemään keskenään nujakoivien eritrealaisten väliin myös Saksassa ja Ruotsissa.

Lähde: The Independent

Britannia Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Somali vetää aina turpaan naapureita

  Vastaa

  Totta kai näin ne toimivat. Nyt ovat oikeat vastakkain. Oliko muuten kaikki poliisit valkoisia? Se olisikin zöpöä kun olisivatkin poliisit olleet vaikka somaleita.

 • Schlageter

  Vastaa

  Yksi presidenttiehdokkaista – jota en äänestä, kuten en äänestä muitakaan – käytti aikoinaan termiä ”Afrikan sarven ihmissaasta”. Tästähän on kyse nytkin. Käsittämätöntä on, että valkoiset kansat ottavat tuollaista väkeä asumaan luonaan. En ole rasisti, mutta sellainen käyttäytyminen osoittaa valkoisen ihmisen typeryyttä.

 • m.kortelainen

  Vastaa

  Dystopiaa tämä Eurooppalainen touhu ja ihmettelen miten se on mahdollistettu ja vielä jotkut puolustelevat noita loisia.Milloin alkaa laajamittaiset karkoitukset? tai ellei se luonnista niin keskitysleirit olisivat tosissaan erinomainen vaihtoehto ellei niitä saada postumaan täältä

 • J.K.

  Vastaa

  Jokaisessa Euroopan maassa nousee matujen täysin järjetön sisäpolitiikka eduskunnissa.

  Tätä menoa kaikki itsemurhapommitukset jne. lasketaan olevan vain nuorten (0−100 vuotiaiden) ahdistumista ja muiden länsimaiseen kulttuuriin sopeutuvuutta vastustavien ”talenttien” harmistumisesta tehtyjä fyysisiä mielipiteitä.

  Pigmentti puolustaa pigmenttiä, koska jotkut heistä todellakin on nostettu jo poliittiseen kärkeen odottamaan neuvoja oikeista kotimaistaan.

  Niiden valkoisten poliittisesti korrektien vastaansanomiset ovat pelkkää vitsiä. Se olisi kansallissosialismia ja kukluxklanilaista terroria.

  Lisähuomiona: Voiko tämä loppua enää ikinä, koska ei mene kauan kun multivitsit ovat todella korkealla ääripolitikoinnissa, ehkä enemmistönä?

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Keiden käskystä näitä savunahkoja on tänne hankittu? Sionistit oikein kehuskelevat sillä.

  LEVOTTOMUUKSIA, KIISTOJA JA VIHAMIELISYYTTÄ KOKO MAAILMASSA. Meidän on aikaansaatava koko Euroopassa ja suhteittemme avulla sieltäkäsin myös muissa maanosissa riitaisuuksia ja vihamielisyyttä. Siitä seuraa kaksinkertainen hyöty. 

  Ensinnäkin pakoitamme kaikki maat pelkäämään meitä, koska nämä tietävät, että me tahtomme mukaisesti voimme joko aiheuttaa levottomuuksia tai palauttaa järjestyksen. Kaikki nämä maat ovat tottuneet näkemään meissä välttämättömän pahan. 

  Toiseksi sekoitamme juonitteluillamme kaikkiin hallituksiin valtio-oikeudellisten ja taloudellisten sopimusten tai velkasitoumusten avulla vetämämme langat. Päästäksemme tähän päämäärään täytyy meidän käyttää viekkautta ja salajuonia suullisia neuvotteluja käydessämme ja sopimuksia tehdessämme, mutta julkisuudessa, niin sanotuissa »virallisissa asiakirjoissa», meidän on noudatettava päinvastaista menettelytapaa ja osoittauduttava kunniallisiksi ja mukautuviksi. Siten gojimien kansat ja hallitukset, jotka olemme opettaneet näkemään ainoastaan näkyvissä olevan puolen kaikesta siitä, minkä heille esitämme, tulevat pitämään meitä hyväntekijöinään ja ihmissuvun pelastajina.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi