Eritrealaiset kulttuurifestivaalit aiheuttivat levottomuuksia myös Ruotsissa – 52 loukkaantui

Saman Afrikan kansan kulttuuria juhlistavat festivaalit ovat jo kahtena peräkkäisenä vuotena aiheuttaneet levottomuuksia Saksassa.

Väestönvaihto

Tukholman liepeillä järjestettyjen eritrealaista kulttuuria juhlistavien festivaalien yhteydessä koettiin väkivaltaa tapahtuman vastamielenosoittajien hyökättyä alueelle. Festivaaleilla on afrikkalaisten välisten erimielisyyksien takia oma vastustajien ryhmänsä, joita oli kerääntynyt paikalle noin tuhannen afrikaanon voimin.

Vastamielenosoittajat olivat rynnäköineet poliisin esteiden läpi ja alkaneet repimään alas telttoja, polttaneet autoja sekä hyökänneet tapahtuman järjestäjien kimppuun astaloilla aseistautuneina. Väkivaltaisuuksissa loukkaantui 52 henkilöä, joista 8 päätyi sairaalaan vakavien vammojen takia. Myös 3 poliisia loukkaantui.

Ruotsin hallitus antoi kriittisen lausuntonsa tapahtumien johdosta ja sanoi, että eritrealaisten ei pitäisi tuoda väkivaltaa ja levottomuuksia maahan.

”Ei ole järkevää Ruotsille tulla tällä tavalla vedetyksi mukaan toisten maiden sisäisiin konflikteihin,” oikeusministeri Gunnar Strömmer lausui.

”Todella yllättävää”, että Afrikan kansat tuovat mukanaan myös Afrikan levottomuudet.

Lähde: Remix

Eritrealaiset Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  asunut ruotsissa yli 20vuotta, samaa paskaa politiikot jauhaa, kaikki on yllätystä, eikä ymmäretä? samoin aina paska laitetaan tavallisen svennun syyksi,kuten tom of finlandiassa, työssäkäyvä lihansyöja vlkoinen mies on kaikkeen syyllinen, uskomatonta, aivan pers##tä

 • TT

  Vastaa

  Kuinkas Partisaani kehtaa uutisoida neekereistä negatiiviseen sävyyn. Ne ovat uhrihierarkian melkein korkeimmalla asteella. Vian juutalaiset menevät edelle. N‑sana on pyhä, koskematon ja erehtymätön.

 • GLGL

  Vastaa

  Eipä tässä ole mitään outoa. Metallimusiikin festivaalilla soitetaan metallimusiikkia. Kansantanssifestivaalilla tanssitaan kansantansseja. Eritrealaisen kulttuurin festivaalilla tapellaan ja poltetaan autoja.

 • Realisti

  Vastaa

  Odottaako oikeasti joku jotain muuta kuin väkivaltaa, levottomuuksia ja auton polttamista jos tapahtuman nimikin on etitrealainen kulttuurifestivaali?

 • Jeesuskin oli valehteleva juutalaisäpärä

  Vastaa

  Jos joku täällä kuvittelee, että USA:n vihollisten kulttuurifestivaaleille tuli ihan sattumalta ja omasta aloitteestaan CIA:n kätyreitä ympäri Eurooppaa riehumaan ja mellakoimaan, niin sellanen tyyppi on herkkäuskoinen hölmö.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi